• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

O&O Defrag 24 Pro | Windows

€ 39,90 * € 49,90 * (20,04% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 5 keer verkocht
  • BS-10928
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "O&O Defrag 24 Pro | Windows"

Koop O&O Defrag 24 Pro nu voor een geweldige prijs en profiteer van alle voordelen

Verzeker je van betere prestaties en een beter overzicht als het gaat om je eigen harde schijven en gegevensvolumes met behulp van de juiste software. Het programma O&O Defrag 24 Pro is een heel goede keuze voor dit doel en heeft al veel gebruikers overtuigd. De oplossing is bijzonder populair in het particuliere, maar ook in het professionele segment en overtuigt met vele mogelijkheden en een bijzonder eenvoudige bediening. Zelfs beginners kunnen zonder problemen op de talrijke hulpmiddelen vertrouwen. Je kunt je licentie voor O&O Defrag 24 Pro nu het beste voor een lage prijs in onze online winkel kopen, we helpen je graag.

Meer prestaties en een beter overzicht op je computer dankzij O&O Defrag 24 Pro

Door jarenlang dagelijks gebruik van je computer blijven nieuwe bestanden, snelkoppelingen of afbeeldingen zich ophopen op de harde schijf, wat onder andere opslagruimte inneemt, maar ook de prestaties aanzienlijk beperkt. Bijgevolg worden computers trager en trager en is zelfs gewoon werk in principe niet leuk meer. Dit is precies waar de software O&O Defrag 24 Pro om de hoek komt kijken en bedoeld is om snel hulp te bieden.

In technische zin is deze software een zogenaamd defragmentatieprogramma, maar het biedt ook veel andere hulpmiddelen en functies. De belangrijkste taak van de oplossing is een logische herschikking van de bestandsfragmenten op de harde schijven, om weer meer prestaties te leveren. De reden: Bij het installeren of opslaan verdeelt Windows afzonderlijke bestandsfragmenten over de hele harde schijf. Dit zorgt ervoor dat de toegangstijden onnodig lang zijn en dat de prestaties navenant slechter zijn dan eigenlijk nodig is.

Als het om de technische kant van de zaak gaat, is het programma O&O Defrag 24 Pro up to date. Zo is bijvoorbeeld de huidige defragmentatiemethode SOLID opgenomen. Dit is een methode die vooral gebruikt wordt voor moderne en snelle SSD's. Met de SOLID/QUICK en SOLID/COMPLETE methodes heb je de mogelijkheid om bijzonder effectief en even hulpbron besparend te werken. De software O&O Defrag 24 Pro zoekt niet alleen naar de minder goed georganiseerde bestanden en fragmenten op je eigen harde schijf, maar ordent ze ook opnieuw en rangschikt ze op een logische manier. Tegelijk kan de software oplossing van de firma ook bestanden die niet meer nodig zijn opsporen, weergeven en verwijderen, om de prestaties aanzienlijk te verhogen. Dit betekent dat je aanzienlijk meer opslagruimte beschikbaar hebt op je harde schijf of HDD, vooral als je de software regelmatig gebruikt.

In het algemeen kunnen alle functies en mogelijkheden van de O&O Defrag 24 Pro software gebruikt worden met moderne SSD's en klassieke harde schijven. Het programma is geschikt voor alle huidige Windows besturingssystemen. Je kunt dan ook rekenen op volledige compatibiliteit met Windows 10 en Windows 11.

De software is uiterst gemakkelijk te gebruiken

Ook al kan O&O Defrag 24 Pro overtuigen met vele voordelen en mogelijkheden in het dagelijks gebruik, als gebruiker profiteer je vooral van het zeer eenvoudige gebruik. Afhankelijk van je behoeften hoef je direct na de installatie maar een paar instellingen te doen en het programma doet het eigenlijke werk voor je. Want om altijd te kunnen profiteren van de maximale prestaties van moderne harde schijven en gegevensopslagmedia, is het niet aan te bevelen eenmalig defragmentatie toe te passen, maar regelmatig te herhalen. O&O Defrag 24 Pro neemt dit werk eenvoudig voor je uit handen. Stel eenvoudig de juiste parameters in zodat de software ze kan volgen. Kies bijvoorbeeld een bepaalde dag, een vast fragmentatieniveau of start de schermbeveiliging zodat het programma begint met defragmenteren. Als je deze instellingen eenmaal gemaakt hebt, hoef je je nergens meer zorgen over te maken, maar kun je altijd vertrouwen op de optimale omstandigheden voor het gebruik van de computer.

Tegelijk komt O&O Defrag 24 Pro met veel praktische mogelijkheden en functies die ontworpen zijn om gegevensverlies te voorkomen, bijvoorbeeld. Als je je computer of notebook bijvoorbeeld regelmatig gebruikt voor videobewerking of grafische toepassingen, kun je hem gemakkelijk zo instellen dat defragmentatie niet wordt uitgevoerd tijdens deze taken. Je persoonlijke gegevens en vorderingen zijn dus altijd absoluut veilig. In de instellingen van O&O Defrag 24 Pro voer je eenvoudig in welke programma's als uitzonderingen moeten worden beschouwd. Dit betekent dat defragmentatie alleen plaatsvindt als je bijvoorbeeld op het Internet surft of klassiek kantoorwerk doet. Als je in het dagelijks leven vooral met een notebook werkt, hoef je je ook geen zorgen te maken over de levensduur van de batterij. Zodra het programma O&O Defrag 24 Pro merkt dat het op de batterij werkt, schakelt het automatisch over op de pauzestand en spaart zo belangrijke energie. Regelmatig defragmenteren heeft geen enkele invloed op de levensduur van de batterij.

Maar je kunt jezelf altijd overtuigen van de voordelen en mogelijkheden van de O&O Defrag 24 Pro software terwijl die draait. Dit komt omdat je gemakkelijk de geschiedenis kunt bekijken van het werk dat gedaan is en de defragmentatie die heeft plaatsgevonden. Gebruik de bijbehorende gegevens om een eerste indruk te krijgen en te controleren of en waar de defragmentatie geslaagd is.

Profiteer van de talrijke mogelijkheden en voordelen die het programma O&O Defrag 24 Pro je biedt. Installeer het eenvoudig op je PC en profiteer van een snelle start van je systeem en programma. Vooral bij een harde schijf die al lang in gebruik is of een ouder systeem, moet het verschil duidelijk merkbaar zijn. Programma's openen sneller, de prestaties nemen toe en de software laat niets te wensen over met zijn talrijke functies. Zelfs de defragmentatie van vergrendelde bestanden is mogelijk en de regelmatige toepassing van het proces voorkomt bovendien hernieuwde fragmentatie. Koop nu je rijbewijs bij ons en geniet van alle aantrekkelijke voordelen in je dagelijks leven.

Koop nu en bespaar geld - koop O&O Defrag 24 Pro bij BestSoftware

Door een heel eenvoudige aankoop bij BestSoftware kun je geld besparen. Kies dus voor onze aantrekkelijke opties rond de bestelling. De gekochte licentie van O&O Defrag 24 Pro is altijd een permanente optie voor onbeperkt gebruik van alle functies. Maar natuurlijk wachten je in onze online winkel nog veel meer aantrekkelijke voordelen. Dit blijkt bijvoorbeeld al uit de bijzonder snelle levering van het nieuwe rijbewijs. Binnen maximaal 30 minuten ontvang je de Key en kun je de software O&O Defrag 24 Pro met al zijn mogelijkheden meteen gebruiken. Optioneel kunnen we je het programma ook op een USB stick bezorgen voor eenvoudige installatie. Natuurlijk staan we tot je beschikking met de beste service en helpen je graag als je problemen hebt bij de aankoop of zelfs bij de activering. Bel ons in zo'n geval gerust direct op of gebruik de handige live chat voor een onmiddellijk gesprek met een expert. We kijken uit naar je aankoop bij BestSoftware.

Systeemeisen - O&O Defrag 24 Pro
Computer Elke computer die de hierboven genoemde besturingssystemen ondersteunt. Systemen met ARM processors worden niet ondersteund.
Besturingssystemen    Windows® 11, Windows® 10, Windows® 8
RAM minstens 2GB RAM
Andere

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Om het programma te gebruiken zijn beheerdersrechten op het systeem nodig.

 Meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant
Verdere links naar "O&O Defrag 24 Pro | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "O&O Defrag 24 Pro | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "O&O Defrag 24 Pro | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Laatst bekeken