• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Over ons

BestSoftware - je online winkel om goedkope software te kopen

BestSoftware is een moderne, jonge online winkel met een breed assortiment van actuele softwareproducten om je te helpen je dagelijkse taken aan te kunnen. Onze winkel werd opgericht in 2019, met als basisidee deze constructie: topprijzen voor software die relevant is voor het dagelijks leven, en zo klanten veel geld besparen op hun aankopen. Zoals we elke dag kunnen zien, werkt dit concept perfect. Tevreden klanten, duizenden positieve feedbacks en meer dan 150.000 bestellingen later, hebben we met succes onze online winkel kunnen oprichten.

Meer zekerheid bij het winkelen bij BestSoftware

In onze online winkel willen we jou als klant een gevoel van maximale veiligheid geven. Transparantie en vertrouwen zijn de hoekstenen waarop wij in de eerste plaats een zakelijke relatie met U kunnen voeren. Daarom overwogen we, al vroeg na onze oprichting, bij elke aankoop uitgebreide maatregelen voor je veiligheid. Het resultaat is iets om trots op te zijn. Niet alleen krijgen we uitgebreid advies en ondersteuning van een IT advocatenkantoor in München, maar we zoeken ook rechtstreeks contact met jou. De BestSoftware online winkel is gecertificeerd Vertrouwde Winkels Partner met vandaag al talrijke evaluaties. Door een regelmatige bijwerking van de licenties ben je ook na je aankoop veilig en kun je je ook overtuigen van onze positieve recensies. Voor ons zijn de beoordelingen van onze klanten een bevestiging dat we een aantrekkelijk aanbod hebben gecreëerd en de motivatie voor de komende jaren behouden.

Wij richten ons op een zeer goede prijs-kwaliteitverhoudingBij ons kun je een eenvoudige, gemakkelijke bestelprocedure verwachten

Eigenlijk moet een bijzonder eenvoudige en snelle afhandeling een van de grootste voordelen zijn van winkelen via internet. Maar de werkelijkheid is vaak anders. Langdurig zoeken, tijdrovende bestellingen of weinig betaalmogelijkheden bezoedelen het plezier van bestellen en sparen. Daarom hebben we direct nagedacht over de stappen die nodig zijn voor onze nieuwe online winkel om het kopen van de software die je wilt zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vertrouw op een geoptimaliseerde winkelomgeving voor je behoeften, zelfs voor de basics. Met een intuïtieve zoekfunctie vind je binnen enkele seconden de software die je nodig hebt. Blader bovendien naar behoefte door onze categorieën om de juiste inspiratie voor een aankoop te vinden. Weet je niet zeker of de software die je overweegt aan je dagelijkse behoeften kan voldoen? Geen probleem, dankzij de uitgebreide productbeschrijvingen met alle relevante informatie krijg je een inzicht voor je koopt. Bovendien vermelden we de systeemeisen voor alle producten als onderdeel van de productbeschrijving. Zo weet je altijd of de software op je computer zal werken. Dit bespaart je het tijdrovende zoeken op het Internet naar de afzonderlijke informatie. Als je de juiste software gevonden hebt, kun je je bestelling in een paar stappen plaatsen. Je hebt er zelfs niet per se een klantenrekening voor nodig, hoewel dit natuurlijk wel enkele overtuigende voordelen heeft. Een gastbestelling voor een spontane aankoop is op elk moment mogelijk. Met behulp van "amazon pay" kun je ook je Amazon klantenrekening gebruiken om bij ons te winkelen. Als alternatief kun je in een paar eenvoudige stappen je eigen BestSoftware account aanmaken voor je toekomstige bestellingen. Tal van betaalmethoden, zoals Klarna, factuur, creditcard of zelfs Apple Pay, zijn beschikbaar om je aankoop te voltooien. Als ook dit gedaan is, stellen we onze recordbrekende levertijden op de proef. Als je kiest voor alleen digitale levering van de gekochte software, wordt die binnen 30 minuten per post verzonden. Vaak is de levering zelfs veel sneller. Dus download je software direct op je computer, installeer en activeer hem. Binnen een paar minuten profiteer je dan van alle mogelijkheden en functies van de huidige programma's. Kies je een fysieke gegevensdrager, bijvoorbeeld een USB stick, dan is de levertijd snel 1-3 werkdagen.

Je kunt vertrouwen op onze competente service!

De focus van ons dagelijks handelen in de BestSoftware online winkel is de maximale tevredenheid van onze klanten. Wij bereiken dit doel, onder meer, door een uitstekende, persoonlijke en competente dienstverlening. Terwijl veel andere aanbieders nog praten en beloven, handelen wij gewoon. Daarom zijn we ook via verschillende kanalen persoonlijk voor je bereikbaar. Je kunt niet alleen klassiek met ons communiceren via e-mail of de hotline bellen, maar er is ook een live chat met bekwame medewerkers voor je beschikbaar. Kies dus de optie van je voorkeur en vertrouw in alle gevallen op snelle en deskundige ondersteuning. Onze service belofte is er niet alleen voor problemen met je aankoop of levering, we zijn er ook voor je met onze steun bij vele andere gelegenheden. Bijvoorbeeld, als de installatie van je software niet naar wens werkt en je hulp nodig hebt, ben je welkom om contact met ons op te nemen. Zelfs onderhoud op afstand is mogelijk op verzoek. Tenslotte, met de Helpcentrum een praktische ruimte in onze winkel. Hier vind je talrijke instructies en belangrijke informatie, bijvoorbeeld over de eenvoudige installatie en activering van diverse software producten.

Ons software aanbod groeit voortdurend om aan je behoeften te voldoen

Tenslotte willen we nog wijzen op ons aantrekkelijke assortiment producten in de BestSoftware online winkel. De relevantie van software die geschikt is voor dagelijks gebruik is toegenomen, net als de keuze en de mogelijkheden op de markt. Daarom is een ruime keuze essentieel voor je aankoop en behoort tot onze standaard. De nieuwste versies van populaire oplossingen, zoals Microsoft Office, het Windows besturingssysteem of Adobe software, vinden snel hun weg naar onze winkel en zijn dan voor jou beschikbaar om te kopen. Met de onbeperkte en praktische licenties koop je dus precies de software van ons die je ondersteunt bij het uitvoeren van dagelijkse taken

Laatst bekeken