• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
 •  
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Microsoft Visual Studio 2019 Professional
Microsoft Visual Studio 2019 Professional
 • 1 PC
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 542 keer verkocht
  € 119,99 * € 399,99 *
  Productdetails
  Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise
  Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise
 • 1 PC
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 11 keer verkocht
  € 229,90 * € 499,99 *
  Productdetails

  Professioneel ontwikkelen en Microsoft Visual Studio 2019 goedkoop kopen bij BestSoftware

  Voor de ontwikkeling van verschillende toepassingen biedt de bekende fabrikant Microsoft een krachtige oplossing in de vorm van Microsoft Visual Studio 2019 beschikbaar is. De omgeving wordt niet alleen gekenmerkt door de uitgebreide gereedschappen en mogelijkheden, ook de eenvoudige bediening speelt een centrale rol. De oplossing is al vele jaren beschikbaar voor gebruikers in zowel particuliere als professionele omgevingen. Als je de juiste licentie voor Microsoft Visual Studio 2019 wilt kopen, ben je natuurlijk precies op de juiste plaats hier bij BestSoftware. We kijken uit naar je aankoop en steunen je bij eventuele vragen of verdere problemen.

  Eenvoudig en effectief ontwikkelen voor veel verschillende platforms met Microsoft Visual Studio 2019

  Wie toepassingen voor verschillende platforms wil ontwikkelen, vertrouwt daarvoor meestal op een zogenaamde ontwikkelomgeving. De Microsoft Visual Studio 2019 oplossing geniet al vele generaties en jaren grote populariteit. Tegelijk wordt deze variant als bijzonder beginnersvriendelijk beschouwd, zodat beslist niet alleen professionals door het aanbod aangesproken worden. Veel functies en mogelijkheden zijn direct af fabriek opgenomen, die je werk veel gemakkelijker maken. Als gebruiker kun je bijvoorbeeld vertrouwen op een cursor-afhankelijke online hulp. Afhankelijk van waar je bent en wat je wilt doen, toont Microsoft Visual Studio 2019 een heleboel extra informatie en geschikte tips voor effectief gebruik. Je kunt de functie ook gebruiken om afzonderlijke codeblokken van je eerdere werk te tonen of te verbergen. Laat sleutelwoorden in kleur markeren, vertrouw op een automatische syntaxcontrole en IntelliSense, de functie helpt met het automatisch aanvullen van methodes en functies terwijl je broncode invoert.

  Maar Microsoft Visual Studio 2019 laat gebruikers ook profiteren van een enorme variëteit aan verschillende editors als het gaat om de eigenlijke ontwikkeling van nieuwe toepassingen. Deze zijn van groot belang om de geplande toepassing een eigen tintje te geven. Gebruik de veelheid aan editors direct op de computer en gebruik praktische varianten voor de talrijke programmeertalen, voor HTML webpagina's of voor grafiek, zodat je bijvoorbeeld pictogrammen of rasterafbeeldingen kunt maken. Om fouten direct te voorkomen bij het werken met Microsoft Visual Studio 2019, is er altijd een automatische syntaxcontrole. Dus als er tijdens het invoeren fouten optreden, krijg je als gebruiker van Microsoft Visual Studio 2019 direct een hint en kun je snel herwerken voordat je later met veel moeite verder moet werken en zoeken.

  Een van de andere grote sterke punten van Microsoft Visual Studio 2019 is de enorm brede ondersteuning voor veel verschillende programmeertalen. Vertrouw op veel verschillende technieken, die natuurlijk heel belangrijk zijn voor de individuele ontwikkeling. Met de beslissing van 2022 om een speciaal certificatieprogramma aan Visual Studio toe te voegen, groeide de beschikbare talenreeks meer dan aanzienlijk. Met dit nieuwe programma konden externe ontwikkelaars hun eigen talen licenseren en certificeren voor gebruik. Onder de bekende vertegenwoordigers die via deze weg hun weg naar Microsoft Visual Studio 2019 vonden zijn bijvoorbeeld Delphi of Eiffel. Met regelmatige updates worden ook steeds meer talen aan Microsoft Visual Studio 2019 toegevoegd, zodat met absoluut gemak aan alle gebruikerswensen kan worden voldaan.

  Kies de gewenste versie voor effectief dagelijks werk

  Als je Microsoft Visual Studio 2019 wilt gebruiken voor het ontwikkelen van je toepassingen in het dagelijks leven, heb je baat bij veel verschillende versies. Let goed op bij het kiezen van de juiste variant voor je behoeften, want ze omvatten belangrijke verschillen in o.a. de beschikbare functies. In onze online winkel kun je profiteren van de varianten Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise en Microsoft Visual Studio 2019 Professional, onder andere.

  De Enterprise versie is een bijzonder uitgebreid uitgeruste topversie van Microsoft Visual Studio 2019. Je kunt rekenen op veel verschillende hulpmiddelen en alle klassieke functies voor uitgebreide en individuele ontwikkeling. Maar Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise komt ook met meer geavanceerde mogelijkheden, zoals de verbinding met Microsoft's Azure diensten. Met de krachtige cloud profiteer je bijvoorbeeld van de Azure DevOps en Azure DevOps Server Test Manager functie. Test je bestaande werk gemakkelijk en doeltreffend in een veilige omgeving om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden en een voorproefje van werk dat nog nodig is. Praktische downgrade rechten en veel intelligente functies die het ontwikkelen voor jou veel gemakkelijker moeten maken zijn ook gratis beschikbaar, exclusief bij de Enterprise versie van Visual Studio.

  Als je daarentegen op zoek bent naar iets betaalbaarders, kun je het beste vertrouwen op de Microsoft Visual Studio 2019 Professional software. De basisfuncties voor het gebruik van een beveiligde omgeving zijn natuurlijk ook hier inbegrepen, maar je bespaart veel geld met de eenvoudige aanschaf. Afhankelijk van de versie die je kiest, heb je hier ten minste beperkte toegang tot Microsofts Azure diensten, maar dit geldt alleen voor het abonnement.

  Tip: Voor de varianten Microsoft Visual Studio 2019 Professional en Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise belooft de fabrikant optimale compatibiliteit met de huidige besturingssystemen. Bijgevolg is het gebruik van de software ook mogelijk onder Windows 11 of Windows 10 niets staat in de weg. Indien nodig kun je hier bij ons de juiste licenties voor gebruik verkrijgen.

  Je kunt voordelige licenties voor Microsoft Visual Studio 2019 krijgen in onze online winkel

  Natuurlijk heb je de juiste licenties nodig om Microsoft Visual Studio 2019 te gebruiken. Afhankelijk van je behoeften en planning voor gebruik in je eigen bedrijf, profiteer je als gebruiker van verschillende soorten licenties. Naast het klassieke standaard abonnement kun je je ook abonneren via de cloud. Hier wordt de boeking rechtstreeks via Microsoft gemaakt. Tenslotte is er ook een praktische kooplicentie beschikbaar, die je afzonderlijk kunt kopen. Hier worden geen verdere kosten gemaakt en niets staat een onbeperkt gebruik in de weg. Precies deze licenties zijn ook hier verkrijgbaar in de BestSoftware online winkel. Als je ze hier bij ons wilt kopen, profiteer je van veel meer aantrekkelijke voordelen dan een eenvoudige bestelling. Koop in een paar stappen en profiteer, onder andere, van de bijzonder gunstige prijzen. Tegelijk bezorgen we de licentie bijzonder snel bij je; binnen maximaal 30 minuten ontvang je hem per e-mail. Een uitstekende klantenservice staat ook altijd tot je beschikking. Zo kun je bijvoorbeeld via e-mail of live chat advies of hulp krijgen als je problemen hebt met het activeren van je software.

  Vertrouw op de aantrekkelijke vernieuwingen van Microsoft Visual Studio 2019

  Op 2 april 2019 stelde de ontwikkelaar Microsoft de definitieve versie van Microsoft Visual Studio 2019 beschikbaar voor de geïnteresseerde gebruikers. Tot nu toe geniet deze omgeving een zeer grote populariteit bij de gebruikers. Dat komt onder meer door de regelmatige aanvoer van updates, maar ook de aantrekkelijke vernieuwingen zijn waarschijnlijk van belang. Met Microsoft Visual Studio 2019 introduceerde Microsoft verschillende nieuwe technieken en functies, die ook van dichtbij bekeken konden worden in de vorm van verschillende voorschotversies en previews. De eerste versies werden al in december 2018 gepubliceerd, wat een overeenkomstig voorproefje van de voltooide versie opleverde. Overigens is Microsoft Visual Studio 2019 weer niet alleen voor Windows beschikbaar, maar kan desgewenst ook op macOS gebruikt worden.

  Als je als ervaren gebruiker Microsoft Visual Studio 2019 gaat gebruiken, moet je je al bewust zijn van een belangrijke verandering. Want met een herziene dialoog voor het starten van nieuwe projecten wil Microsoft het veel gemakkelijker en aangenamer maken om aan de slag te gaan. De AI-ondersteunde instaphulp zal ook aanzienlijk worden uitgebreid met Microsoft Visual Studio 2019 zijn opnieuw aanzienlijk uitgebreid, o.a. met "IntelliCode". Bovenal besparen deze functies je veel tijd bij het dagelijkse werk. Naast de nieuwe functies en de uitgebreide herzieningen overtuigt Microsoft Visual Studio 2019 met veel verbeteringen op de juiste plaatsen, dit geldt bijvoorbeeld voor debuggen of refactoren. Als je effectief wilt samenwerken met Microsoft Visual Studio 2019 en zo nog meer tijd wilt besparen, kun je dat nu nog beter doen dankzij de verbeterde "Live Share" functie. Werk samen aan de code en optimaliseer zo de werkstroom aanzienlijk. De ondersteuning voor het gebruik van verschillende talen is nu nog breder. Zo introduceerde Microsoft met versie 16.3 versie 8 van de C# taal en de derde versie van het .NET Core raamwerk in Microsoft Visual Studio 2019.

  Professioneel ontwikkelen en Microsoft Visual Studio 2019 goedkoop kopen bij BestSoftware Voor de ontwikkeling van verschillende toepassingen biedt de bekende fabrikant Microsoft een krachtige... meer lezen »
  Venster sluiten

  Professioneel ontwikkelen en Microsoft Visual Studio 2019 goedkoop kopen bij BestSoftware

  Voor de ontwikkeling van verschillende toepassingen biedt de bekende fabrikant Microsoft een krachtige oplossing in de vorm van Microsoft Visual Studio 2019 beschikbaar is. De omgeving wordt niet alleen gekenmerkt door de uitgebreide gereedschappen en mogelijkheden, ook de eenvoudige bediening speelt een centrale rol. De oplossing is al vele jaren beschikbaar voor gebruikers in zowel particuliere als professionele omgevingen. Als je de juiste licentie voor Microsoft Visual Studio 2019 wilt kopen, ben je natuurlijk precies op de juiste plaats hier bij BestSoftware. We kijken uit naar je aankoop en steunen je bij eventuele vragen of verdere problemen.

  Eenvoudig en effectief ontwikkelen voor veel verschillende platforms met Microsoft Visual Studio 2019

  Wie toepassingen voor verschillende platforms wil ontwikkelen, vertrouwt daarvoor meestal op een zogenaamde ontwikkelomgeving. De Microsoft Visual Studio 2019 oplossing geniet al vele generaties en jaren grote populariteit. Tegelijk wordt deze variant als bijzonder beginnersvriendelijk beschouwd, zodat beslist niet alleen professionals door het aanbod aangesproken worden. Veel functies en mogelijkheden zijn direct af fabriek opgenomen, die je werk veel gemakkelijker maken. Als gebruiker kun je bijvoorbeeld vertrouwen op een cursor-afhankelijke online hulp. Afhankelijk van waar je bent en wat je wilt doen, toont Microsoft Visual Studio 2019 een heleboel extra informatie en geschikte tips voor effectief gebruik. Je kunt de functie ook gebruiken om afzonderlijke codeblokken van je eerdere werk te tonen of te verbergen. Laat sleutelwoorden in kleur markeren, vertrouw op een automatische syntaxcontrole en IntelliSense, de functie helpt met het automatisch aanvullen van methodes en functies terwijl je broncode invoert.

  Maar Microsoft Visual Studio 2019 laat gebruikers ook profiteren van een enorme variëteit aan verschillende editors als het gaat om de eigenlijke ontwikkeling van nieuwe toepassingen. Deze zijn van groot belang om de geplande toepassing een eigen tintje te geven. Gebruik de veelheid aan editors direct op de computer en gebruik praktische varianten voor de talrijke programmeertalen, voor HTML webpagina's of voor grafiek, zodat je bijvoorbeeld pictogrammen of rasterafbeeldingen kunt maken. Om fouten direct te voorkomen bij het werken met Microsoft Visual Studio 2019, is er altijd een automatische syntaxcontrole. Dus als er tijdens het invoeren fouten optreden, krijg je als gebruiker van Microsoft Visual Studio 2019 direct een hint en kun je snel herwerken voordat je later met veel moeite verder moet werken en zoeken.

  Een van de andere grote sterke punten van Microsoft Visual Studio 2019 is de enorm brede ondersteuning voor veel verschillende programmeertalen. Vertrouw op veel verschillende technieken, die natuurlijk heel belangrijk zijn voor de individuele ontwikkeling. Met de beslissing van 2022 om een speciaal certificatieprogramma aan Visual Studio toe te voegen, groeide de beschikbare talenreeks meer dan aanzienlijk. Met dit nieuwe programma konden externe ontwikkelaars hun eigen talen licenseren en certificeren voor gebruik. Onder de bekende vertegenwoordigers die via deze weg hun weg naar Microsoft Visual Studio 2019 vonden zijn bijvoorbeeld Delphi of Eiffel. Met regelmatige updates worden ook steeds meer talen aan Microsoft Visual Studio 2019 toegevoegd, zodat met absoluut gemak aan alle gebruikerswensen kan worden voldaan.

  Kies de gewenste versie voor effectief dagelijks werk

  Als je Microsoft Visual Studio 2019 wilt gebruiken voor het ontwikkelen van je toepassingen in het dagelijks leven, heb je baat bij veel verschillende versies. Let goed op bij het kiezen van de juiste variant voor je behoeften, want ze omvatten belangrijke verschillen in o.a. de beschikbare functies. In onze online winkel kun je profiteren van de varianten Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise en Microsoft Visual Studio 2019 Professional, onder andere.

  De Enterprise versie is een bijzonder uitgebreid uitgeruste topversie van Microsoft Visual Studio 2019. Je kunt rekenen op veel verschillende hulpmiddelen en alle klassieke functies voor uitgebreide en individuele ontwikkeling. Maar Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise komt ook met meer geavanceerde mogelijkheden, zoals de verbinding met Microsoft's Azure diensten. Met de krachtige cloud profiteer je bijvoorbeeld van de Azure DevOps en Azure DevOps Server Test Manager functie. Test je bestaande werk gemakkelijk en doeltreffend in een veilige omgeving om een eerste indruk te krijgen van de mogelijkheden en een voorproefje van werk dat nog nodig is. Praktische downgrade rechten en veel intelligente functies die het ontwikkelen voor jou veel gemakkelijker moeten maken zijn ook gratis beschikbaar, exclusief bij de Enterprise versie van Visual Studio.

  Als je daarentegen op zoek bent naar iets betaalbaarders, kun je het beste vertrouwen op de Microsoft Visual Studio 2019 Professional software. De basisfuncties voor het gebruik van een beveiligde omgeving zijn natuurlijk ook hier inbegrepen, maar je bespaart veel geld met de eenvoudige aanschaf. Afhankelijk van de versie die je kiest, heb je hier ten minste beperkte toegang tot Microsofts Azure diensten, maar dit geldt alleen voor het abonnement.

  Tip: Voor de varianten Microsoft Visual Studio 2019 Professional en Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise belooft de fabrikant optimale compatibiliteit met de huidige besturingssystemen. Bijgevolg is het gebruik van de software ook mogelijk onder Windows 11 of Windows 10 niets staat in de weg. Indien nodig kun je hier bij ons de juiste licenties voor gebruik verkrijgen.

  Je kunt voordelige licenties voor Microsoft Visual Studio 2019 krijgen in onze online winkel

  Natuurlijk heb je de juiste licenties nodig om Microsoft Visual Studio 2019 te gebruiken. Afhankelijk van je behoeften en planning voor gebruik in je eigen bedrijf, profiteer je als gebruiker van verschillende soorten licenties. Naast het klassieke standaard abonnement kun je je ook abonneren via de cloud. Hier wordt de boeking rechtstreeks via Microsoft gemaakt. Tenslotte is er ook een praktische kooplicentie beschikbaar, die je afzonderlijk kunt kopen. Hier worden geen verdere kosten gemaakt en niets staat een onbeperkt gebruik in de weg. Precies deze licenties zijn ook hier verkrijgbaar in de BestSoftware online winkel. Als je ze hier bij ons wilt kopen, profiteer je van veel meer aantrekkelijke voordelen dan een eenvoudige bestelling. Koop in een paar stappen en profiteer, onder andere, van de bijzonder gunstige prijzen. Tegelijk bezorgen we de licentie bijzonder snel bij je; binnen maximaal 30 minuten ontvang je hem per e-mail. Een uitstekende klantenservice staat ook altijd tot je beschikking. Zo kun je bijvoorbeeld via e-mail of live chat advies of hulp krijgen als je problemen hebt met het activeren van je software.

  Vertrouw op de aantrekkelijke vernieuwingen van Microsoft Visual Studio 2019

  Op 2 april 2019 stelde de ontwikkelaar Microsoft de definitieve versie van Microsoft Visual Studio 2019 beschikbaar voor de geïnteresseerde gebruikers. Tot nu toe geniet deze omgeving een zeer grote populariteit bij de gebruikers. Dat komt onder meer door de regelmatige aanvoer van updates, maar ook de aantrekkelijke vernieuwingen zijn waarschijnlijk van belang. Met Microsoft Visual Studio 2019 introduceerde Microsoft verschillende nieuwe technieken en functies, die ook van dichtbij bekeken konden worden in de vorm van verschillende voorschotversies en previews. De eerste versies werden al in december 2018 gepubliceerd, wat een overeenkomstig voorproefje van de voltooide versie opleverde. Overigens is Microsoft Visual Studio 2019 weer niet alleen voor Windows beschikbaar, maar kan desgewenst ook op macOS gebruikt worden.

  Als je als ervaren gebruiker Microsoft Visual Studio 2019 gaat gebruiken, moet je je al bewust zijn van een belangrijke verandering. Want met een herziene dialoog voor het starten van nieuwe projecten wil Microsoft het veel gemakkelijker en aangenamer maken om aan de slag te gaan. De AI-ondersteunde instaphulp zal ook aanzienlijk worden uitgebreid met Microsoft Visual Studio 2019 zijn opnieuw aanzienlijk uitgebreid, o.a. met "IntelliCode". Bovenal besparen deze functies je veel tijd bij het dagelijkse werk. Naast de nieuwe functies en de uitgebreide herzieningen overtuigt Microsoft Visual Studio 2019 met veel verbeteringen op de juiste plaatsen, dit geldt bijvoorbeeld voor debuggen of refactoren. Als je effectief wilt samenwerken met Microsoft Visual Studio 2019 en zo nog meer tijd wilt besparen, kun je dat nu nog beter doen dankzij de verbeterde "Live Share" functie. Werk samen aan de code en optimaliseer zo de werkstroom aanzienlijk. De ondersteuning voor het gebruik van verschillende talen is nu nog breder. Zo introduceerde Microsoft met versie 16.3 versie 8 van de C# taal en de derde versie van het .NET Core raamwerk in Microsoft Visual Studio 2019.

  Laatst bekeken