• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
 •  
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Microsoft Visual Studio 2017 Professional
Microsoft Visual Studio 2017 Professional
 • 1 PC
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 115 keer verkocht
  € 89,99 * € 357,00 *
  Productdetails
  Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise
  Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise
 • 1 PC
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • € 179,90 * € 229,90 *
  Productdetails

  Koop Microsoft Visual Studio 2017 aan een lage prijs in onze BestSoftware online winkel

  Met Microsoft Visual Studio 2017 biedt de bekende fabrikant een praktische optie voor de ontwikkeling van diverse programma's en toepassingen. Het zwaartepunt van de voordelen ligt bij een zeer eenvoudige bediening en een uitgebreide ondersteuning van diverse talen. Vooral in de commerciële omgeving is Microsoft Visual Studio 2017 een erg goede en populaire keuze. Als je ook van de eigenschappen en mogelijkheden wilt profiteren, raden we je een goedkope en gemakkelijke aankoop aan, direct van huis. Bij ons in de BestSoftware online winkel vind je zeker snel wat je zoekt en profiteer je ook van gunstige prijzen.

  Ontwikkel verschillende toepassingen met behulp van de mogelijkheden van Microsoft Visual Studio 2017

  De software voldoet met gemak aan hoge eisen van gebruikers en overtuigt met vele mogelijkheden voor de ontwikkeling van verschillende apps of programma's. In de loop der jaren is de reeks functies en mogelijkheden van Microsoft Visual Studio 2017 sterk uitgebreid. Onder andere is het aantal ondersteunde talen in Microsoft Visual Studio 2017 aanzienlijk uitgebreid. Dit werd vooral bereikt door een zogenaamd certificeringsprogramma, dat de fabrikant Microsoft al in een vroeg stadium lanceerde. Met dit programma stelt de fabrikant leveranciers van derden in staat hun eigen talen voor gebruik in Microsoft Visual Studio aan te bieden, zodat in de loop der jaren steeds meer nieuwe talen opgenomen en ondersteund kunnen worden.

  Maar ook de andere mogelijkheden en functies van Microsoft Visual Studio 2017 stellen je in staat om effectief en uitgebreid te werken als het gaat om het ontwikkelen van toepassingen. Profiteer bijvoorbeeld van de ondersteuning voor mobiele apps die geschikt zijn voor gebruik op Android toestellen of van talrijke functies voor het ontwikkelen en publiceren van Windows Store apps. Een geïntegreerde webserver voor de eenvoudige ontwikkeling van ASP.NET toepassingen, en de juiste technieken voor een doeltreffende invoer van gegevens uit verschillende bronnen zijn ook vrij beschikbaar. De benodigde informatie en gegevensverzamelingen zijn dus direct beschikbaar als het gaat om het werken met Microsoft Visual Studio 2017.

  Een van de bijzonder belangrijke voordelen, die ook bijdragen tot de grote vraag van de gebruikers, is de zeer eenvoudige en doeltreffende bediening. Microsoft Visual Studio 2017 is dus niet alleen een heel goede keuze voor ervaren klanten en grote bedrijven. Met de overeenkomstige voordelen en geoptimaliseerde functies gebruik je de software omgeving zeer effectief, zelfs zonder uitgebreide gewenning, en hoef je niet steeds naar het juiste gereedschap voor de volgende stap te zoeken. Profiteer bijvoorbeeld van online hulp die gericht is op de positie van de cursor en overeenkomstige informatie geeft. Ook kun je in een paar stappen belangrijke trefwoorden vinden, dankzij de kleurcodering. Bovendien staan je de functies van een automatische syntaxcontrole en de IntelliSense dienst ter beschikking, d.w.z. een automatische methode- en functieaanvulling tijdens de invoer van brontekst.

  Om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling van toepassingen met Microsoft Visual Studio 2017 bijzonder effectief en individueel verloopt, heb je toegang tot verschillende editors. Gebruik bijvoorbeeld de talrijke codetexturen voor de talrijke ondersteunde programmeertalen of de verschillende editors voor grafische gebruikersinterfaces in je dagelijks leven. Of het nu gaat om klassediagrammen of sequentiediagrammen, grafische editors of editors voor binaire bestanden, Microsoft Visual Studio 2017 laat alle paden voor je open voor de effectieve ontwikkeling van verschillende toepassingen.

  Vertrouw op de nieuwe mogelijkheden en functies van Microsoft Visual Studio 2017

  Ook met de Microsoft Visual Studio 2017 versie slaat de fabrikant Microsoft de plank niet mis en introduceert in de nieuwe versie verschillende veranderingen die voor jou als gebruiker van groot belang moeten zijn. De ontwikkelaar werkt onder andere aan de prestaties en aan de reeds bestaande hulpmiddelen. Als gebruiker kun je dus rekenen op verbeterde debug-gereedschappen, codenavigatie of de CodeLens functie, die zich richt op je dagelijkse werk.

  Met de Microsoft Visual Studio 2017 versie speelt de fabrikant ook in op de wens van gebruikers om steeds vaker mobiele oplossingen voor smartphones of tablets te leveren. De technische mogelijkheden helpen je dus om goede apps te maken voor zowel Android als iOS. Hiervoor gebruik je de techniek C#, waarmee je app logica en cod over platformgrenzen heen kunt maken. Als je liever universeel bruikbare programma's maakt voor gebruik in de browser, brengt Microsoft Visual Studio 2017 daar intussen ook de juiste opties voor. Vertrouw op Apache Cordova ondersteuning, die speciale apparaatfunctionaliteit mogelijk maakt.

  Een van de grote vernieuwingen van Microsoft Visual Studio 2017 is de opnieuw verbeterde samenwerking met de cloud en de Azure tools. Met de diensten van Microsoft Azure kun je, vooral bij professioneel gebruik, optimaal schalen, geheel volgens je eigen behoeften. Als je bijvoorbeeld meer functies en rekenkracht nodig hebt, geven de cloud diensten je de optimale mogelijkheden. Zelfs werken in de cloud in het algemeen is geen probleem als je de huidige versie van Microsoft Visual Studio 2017 wilt gebruiken en de moderne diensten van Microsoft Azure in je dagelijks leven wilt integreren. De moderne technologie maakt hier vandaag al veel mogelijk.

  Werk effectiever in een team met de juiste hulpmiddelen van Microsoft Visual Studio 2017

  Microsoft Visual Studio 2017 is even geschikt voor grote als kleine projecten. Vooral bij een navenant grote inspanning besluiten veel bedrijven samen te werken in een team. Door samen te werken bespaar je veel moeite, veel tijd en ben je er nog zekerder van dat je de deadlines haalt die vaak gesteld worden. Met Microsoft Visual Studio 2017 kun je bijzonder effectief en gemakkelijk samenwerken. Gebruik onder andere de geïntegreerde taakverdeling. Hiermee wijs je aan elke medewerker of collega het respectieve werk toe en bepaal je ook precies welke acties moeten worden uitgevoerd. Regelmatige synchronisatie zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent en geen veranderingen of belangrijke vorderingen van je collega's meer mist. Beslis nu ten gunste van de huidige versie van de populaire Microsoft Visual Studio 2017 omgeving en bestel je licentie tegen een gunstige prijs bij ons.

  Profiteer nu van de aantrekkelijke aanbiedingen voor Microsoft Visual Studio 2017 in onze winkel

  Bekijk ons aantrekkelijke aanbod hier in de BestSoftware online shop en overtuig jezelf van aantrekkelijke voordelen. Natuurlijk strekken die zich ook uit tot de Microsoft Visual Studio 2017 aanbieding. Met gunstige prijzen bespaar je contant geld en verminder je je kosten bij een komende aankoop aanzienlijk. Bovendien ondersteunen we je met de beste klantenservice. Maak hier gebruik van, bijvoorbeeld bij vragen of problemen met de activering. Neem bijvoorbeeld contact met ons op per e-mail, per telefoon of gebruik de handige live chat voor directe hulp van een ervaren expert. We staan altijd klaar en verzekeren je bovendien een snelle levering per e-mail als je de sleutel wilt gebruiken voor de directe activering van het programma. Natuurlijk zijn als alternatief voor de 2017 versie ook andere producten bij ons verkrijgbaar, koop bijvoorbeeld het bijzonder goedkope Microsoft Visual Studio 2015 of de nieuwste versie van Microsoft Visual Studio 2019 goedkoop en gemakkelijk bij BestSoftware.

  Koop Microsoft Visual Studio 2017 aan een lage prijs in onze BestSoftware online winkel Met Microsoft Visual Studio 2017 biedt de bekende fabrikant een praktische optie voor de ontwikkeling van... meer lezen »
  Venster sluiten

  Koop Microsoft Visual Studio 2017 aan een lage prijs in onze BestSoftware online winkel

  Met Microsoft Visual Studio 2017 biedt de bekende fabrikant een praktische optie voor de ontwikkeling van diverse programma's en toepassingen. Het zwaartepunt van de voordelen ligt bij een zeer eenvoudige bediening en een uitgebreide ondersteuning van diverse talen. Vooral in de commerciële omgeving is Microsoft Visual Studio 2017 een erg goede en populaire keuze. Als je ook van de eigenschappen en mogelijkheden wilt profiteren, raden we je een goedkope en gemakkelijke aankoop aan, direct van huis. Bij ons in de BestSoftware online winkel vind je zeker snel wat je zoekt en profiteer je ook van gunstige prijzen.

  Ontwikkel verschillende toepassingen met behulp van de mogelijkheden van Microsoft Visual Studio 2017

  De software voldoet met gemak aan hoge eisen van gebruikers en overtuigt met vele mogelijkheden voor de ontwikkeling van verschillende apps of programma's. In de loop der jaren is de reeks functies en mogelijkheden van Microsoft Visual Studio 2017 sterk uitgebreid. Onder andere is het aantal ondersteunde talen in Microsoft Visual Studio 2017 aanzienlijk uitgebreid. Dit werd vooral bereikt door een zogenaamd certificeringsprogramma, dat de fabrikant Microsoft al in een vroeg stadium lanceerde. Met dit programma stelt de fabrikant leveranciers van derden in staat hun eigen talen voor gebruik in Microsoft Visual Studio aan te bieden, zodat in de loop der jaren steeds meer nieuwe talen opgenomen en ondersteund kunnen worden.

  Maar ook de andere mogelijkheden en functies van Microsoft Visual Studio 2017 stellen je in staat om effectief en uitgebreid te werken als het gaat om het ontwikkelen van toepassingen. Profiteer bijvoorbeeld van de ondersteuning voor mobiele apps die geschikt zijn voor gebruik op Android toestellen of van talrijke functies voor het ontwikkelen en publiceren van Windows Store apps. Een geïntegreerde webserver voor de eenvoudige ontwikkeling van ASP.NET toepassingen, en de juiste technieken voor een doeltreffende invoer van gegevens uit verschillende bronnen zijn ook vrij beschikbaar. De benodigde informatie en gegevensverzamelingen zijn dus direct beschikbaar als het gaat om het werken met Microsoft Visual Studio 2017.

  Een van de bijzonder belangrijke voordelen, die ook bijdragen tot de grote vraag van de gebruikers, is de zeer eenvoudige en doeltreffende bediening. Microsoft Visual Studio 2017 is dus niet alleen een heel goede keuze voor ervaren klanten en grote bedrijven. Met de overeenkomstige voordelen en geoptimaliseerde functies gebruik je de software omgeving zeer effectief, zelfs zonder uitgebreide gewenning, en hoef je niet steeds naar het juiste gereedschap voor de volgende stap te zoeken. Profiteer bijvoorbeeld van online hulp die gericht is op de positie van de cursor en overeenkomstige informatie geeft. Ook kun je in een paar stappen belangrijke trefwoorden vinden, dankzij de kleurcodering. Bovendien staan je de functies van een automatische syntaxcontrole en de IntelliSense dienst ter beschikking, d.w.z. een automatische methode- en functieaanvulling tijdens de invoer van brontekst.

  Om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling van toepassingen met Microsoft Visual Studio 2017 bijzonder effectief en individueel verloopt, heb je toegang tot verschillende editors. Gebruik bijvoorbeeld de talrijke codetexturen voor de talrijke ondersteunde programmeertalen of de verschillende editors voor grafische gebruikersinterfaces in je dagelijks leven. Of het nu gaat om klassediagrammen of sequentiediagrammen, grafische editors of editors voor binaire bestanden, Microsoft Visual Studio 2017 laat alle paden voor je open voor de effectieve ontwikkeling van verschillende toepassingen.

  Vertrouw op de nieuwe mogelijkheden en functies van Microsoft Visual Studio 2017

  Ook met de Microsoft Visual Studio 2017 versie slaat de fabrikant Microsoft de plank niet mis en introduceert in de nieuwe versie verschillende veranderingen die voor jou als gebruiker van groot belang moeten zijn. De ontwikkelaar werkt onder andere aan de prestaties en aan de reeds bestaande hulpmiddelen. Als gebruiker kun je dus rekenen op verbeterde debug-gereedschappen, codenavigatie of de CodeLens functie, die zich richt op je dagelijkse werk.

  Met de Microsoft Visual Studio 2017 versie speelt de fabrikant ook in op de wens van gebruikers om steeds vaker mobiele oplossingen voor smartphones of tablets te leveren. De technische mogelijkheden helpen je dus om goede apps te maken voor zowel Android als iOS. Hiervoor gebruik je de techniek C#, waarmee je app logica en cod over platformgrenzen heen kunt maken. Als je liever universeel bruikbare programma's maakt voor gebruik in de browser, brengt Microsoft Visual Studio 2017 daar intussen ook de juiste opties voor. Vertrouw op Apache Cordova ondersteuning, die speciale apparaatfunctionaliteit mogelijk maakt.

  Een van de grote vernieuwingen van Microsoft Visual Studio 2017 is de opnieuw verbeterde samenwerking met de cloud en de Azure tools. Met de diensten van Microsoft Azure kun je, vooral bij professioneel gebruik, optimaal schalen, geheel volgens je eigen behoeften. Als je bijvoorbeeld meer functies en rekenkracht nodig hebt, geven de cloud diensten je de optimale mogelijkheden. Zelfs werken in de cloud in het algemeen is geen probleem als je de huidige versie van Microsoft Visual Studio 2017 wilt gebruiken en de moderne diensten van Microsoft Azure in je dagelijks leven wilt integreren. De moderne technologie maakt hier vandaag al veel mogelijk.

  Werk effectiever in een team met de juiste hulpmiddelen van Microsoft Visual Studio 2017

  Microsoft Visual Studio 2017 is even geschikt voor grote als kleine projecten. Vooral bij een navenant grote inspanning besluiten veel bedrijven samen te werken in een team. Door samen te werken bespaar je veel moeite, veel tijd en ben je er nog zekerder van dat je de deadlines haalt die vaak gesteld worden. Met Microsoft Visual Studio 2017 kun je bijzonder effectief en gemakkelijk samenwerken. Gebruik onder andere de geïntegreerde taakverdeling. Hiermee wijs je aan elke medewerker of collega het respectieve werk toe en bepaal je ook precies welke acties moeten worden uitgevoerd. Regelmatige synchronisatie zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent en geen veranderingen of belangrijke vorderingen van je collega's meer mist. Beslis nu ten gunste van de huidige versie van de populaire Microsoft Visual Studio 2017 omgeving en bestel je licentie tegen een gunstige prijs bij ons.

  Profiteer nu van de aantrekkelijke aanbiedingen voor Microsoft Visual Studio 2017 in onze winkel

  Bekijk ons aantrekkelijke aanbod hier in de BestSoftware online shop en overtuig jezelf van aantrekkelijke voordelen. Natuurlijk strekken die zich ook uit tot de Microsoft Visual Studio 2017 aanbieding. Met gunstige prijzen bespaar je contant geld en verminder je je kosten bij een komende aankoop aanzienlijk. Bovendien ondersteunen we je met de beste klantenservice. Maak hier gebruik van, bijvoorbeeld bij vragen of problemen met de activering. Neem bijvoorbeeld contact met ons op per e-mail, per telefoon of gebruik de handige live chat voor directe hulp van een ervaren expert. We staan altijd klaar en verzekeren je bovendien een snelle levering per e-mail als je de sleutel wilt gebruiken voor de directe activering van het programma. Natuurlijk zijn als alternatief voor de 2017 versie ook andere producten bij ons verkrijgbaar, koop bijvoorbeeld het bijzonder goedkope Microsoft Visual Studio 2015 of de nieuwste versie van Microsoft Visual Studio 2019 goedkoop en gemakkelijk bij BestSoftware.

  Laatst bekeken