• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
 •  
 •  
 •  
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Bitdefender Beveiliging voor kleine kantoren 2023 | Vollversion
Bitdefender Beveiliging voor kleine kantoren 2023 | Vollversion
 • 5-20 toestellen
 • 1-3 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 12 keer verkocht
  vanaf € 49,90 * € 52,90 *
  Productdetails
  Bitdefender Beveiliging voor kleine kantoren 2023 | Vollversion
  Bitdefender Beveiliging voor kleine kantoren 2023 | Vollversion
 • 5-20 apparaten
 • 1-3 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 19 keer verkocht
  vanaf € 49,90 * € 52,90 *
  Productdetails
  NIEUW
  ESET Small Business Security 2024
  ESET Small Business Security 2024
 • 5 - 10 Geräte
 • 1 - 2 Jahre
 • D - AT - CH
 • Mehrsprachig
 • 5 - 30 Minuten
 • vanaf € 144,90 * € 169,90 *
  Productdetails
  Kaspersky Beveiliging voor kleine kantoren 8 2021
  Kaspersky Beveiliging voor kleine kantoren 8 2021
 • 5-25 toestellen
 • 1-3 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 99 keer verkocht
  vanaf € 84,90 * € 139,90 *
  Productdetails

  Koop de nieuwste bedrijfsoplossingen en profiteer van uitgebreide beveiliging in een professionele omgeving

  In de privé-omgeving of op zowel smartphones als tablet PC's zijn vaak moderne beveiligingsoplossingen in gebruik, die al vele jaren absoluut onmisbaar zijn. Maar ook voor professionele gebruikers of op het werk op kantoor is het belangrijk om de juiste beveiliging te hebben. De bedreigingen en risico's zijn zeer uiteenlopend, zodat moderne bedrijfsoplossingen voor meer veiligheid onontbeerlijk blijken te zijn. Natuurlijk ben je hier bij BestSoftware op de juiste plaats om deze producten te kopen, want we overtuigen je met een aantrekkelijk assortiment dat bestaat uit brede en veel verschillende versies. Neem een kijkje bij de bedrijfsoplossingen voor meer zekerheid zonder verplichting en profiteer van aantrekkelijke inkoopmogelijkheden.

  Vertrouw op bekende en populaire bedrijfsoplossingen voor meer veiligheid

  Bij je dagelijkse werk in een commerciële omgeving met computers, servers en andere technologieën, sta je bloot aan talrijke bedreigingen. Helaas blijkt uit berichten in de pers en de populaire media dat misdadigers succes hebben, want keer op keer vallen belangrijke klantgegevens of andere informatie in handen van onbevoegden. De oorzaak hiervan wordt meestal gezocht in ontoereikende beveiliging, waar zowel grote als kleine en middelgrote bedrijven mee te maken hebben. Dit is nog een reden waarom we altijd het gebruik van moderne en krachtige beveiligingssoftware aanraden. Zakelijke oplossingen bieden je basisbescherming tegen de ontelbare en uiteenlopende bedreigingen. Of het nu gaat om virussen, Trojaanse paarden of pishing pogingen via e-mail, met de juiste software sta je aan de absoluut veilige kant.

  We raden je aan een bedrijfsoplossing te kiezen van de bekende en populaire fabrikanten. Het aanbod in dit segment is over de hele lijn overtuigend. Met veel verschillende varianten vind je precies de versie die aan je behoeften voldoet, zowel financieel als functioneel. Of de producten van McAfee of Kaspersky Small Office Security 8 2021 of Bitdefender Small Office Security 2021, de talrijke versies laten vrijwel niets te wensen over. Let ook op de mogelijkheid om de versies te kiezen die passen bij de grootte van het bedrijf. Er zijn geschikte producten voor de goedkope instapper en uitgebreide oplossingen voor grote ondernemingen met een navenant grote behoefte op het gebied van beveiliging.

  Veel functies en hulpmiddelen zijn vrij beschikbaar voor effectieve bescherming in het bedrijf

  Natuurlijk variëren de functies en mogelijkheden van de bedrijfsoplossingen sterk, afhankelijk van de gekozen versie. Niettemin onderscheiden de meeste programma's zich door vele mogelijkheden en functies die je uitstekend in het dagelijks leven kunt integreren en die een maximale veiligheid garanderen. In het volgende stellen we je twee populaire programma's in deze categorie voor als voorbeeld en tonen je de technische mogelijkheden en voordelen die de bedrijfsoplossingen je bieden voor meer veiligheid.

  Met de reeks Kaspersky Beveiliging voor kleine kantoren 8 2021 maak je beslist een heel goede keuze als je een doeltreffende bescherming zoekt voor een eerder kleine onderneming. Vooral maximale bescherming tegen alle gevaren staat bij deze oplossing centraal. Daarom mag je gerust vertrouwen op een krachtige en bijgewerkte virusscanner die het hele systeem en alle technieken in de gaten houdt. Natuurlijk is de scanner altijd state-of-the-art en detecteert hij alle gewone en complexe bedreigingen even goed. Om onmiddellijk op de nieuwste bedreigingen te kunnen reageren, werkt de scanner ook Kaspersky Beveiliging voor kleine kantoren 8 2021 werkt samen met de wolk. Hierdoor is belangrijke informatie over de nieuwste ontwikkelingen en bedreigingen meteen vrij beschikbaar en zijn permanente updates niet meer nodig. Tegelijk belooft de fabrikant je een bijzonder eenvoudige en doeltreffende opstart. Je kunt erop vertrouwen dat de software binnen een paar minuten geïnstalleerd is en ook het instellen van de software, inclusief alle belangrijke instellingen, kan in een paar stappen. Bovendien kun je de software ook direct gaan gebruiken als dat nodig is; het is niet absoluut nodig om de instellingen in te stellen of aan te passen. Behalve de bescherming van gevoelige technieken en computers, biedt het programma Kaspersky Small Office Security 8 2021 nog veel meer mogelijkheden en functies. Je kunt bijvoorbeeld de functie "Beveiligde betalingstransacties" gebruiken. Dit detecteert valse websites, die door criminelen vaak gebruikt worden om informatie te stelen. Als zo'n poging gedetecteerd wordt, leidt het programma je automatisch terug naar de beveiligde site en voorkomt zo effectief diefstal. De effectieve bescherming strekt zich ook uit tot andere informatie, zoals je wachtwoorden of credit card gegevens. Met de praktische wachtwoordmanager, die een integraal onderdeel is van Kaspersky Small Office Security 8 2021, heb je deze belangrijke informatie altijd bij de hand en hoef je je toch geen zorgen te maken over de beveiliging. Natuurlijk beschermt Kaspersky Small Office Security 8 2021 alle eindapparaten gelijkwaardig, dus installatie is niet alleen mogelijk onder Windows 11 of Windows 10 hetzelfde geldt voor Mac of mobiele toestellen met Android of iOS.

  Bitdefender Small Office Security 2021 biedt ook veel functies en goede bescherming en is zeer geschikt voor kleine bedrijven. Bovenal kun je rekenen op effectieve en uitgebreide bescherming tegen veel voorkomende bedreigingen. Eenvoudig en snel beheer via de cloud is ook inbegrepen. Dankzij dit programma kun je gemakkelijk in een paar eenvoudige stappen verschillende instellingen en aanpassingen maken. Je profiteert ook van de uitgebreide en competente service van Bitdefender. De fabrikant zelf verwijst voor alle vragen of problemen naar deskundige ondersteuning. Een onbeperkte service door ervaren medewerkers laat vrijwel geen wens onvervuld. Maar het aanbod geldt niet alleen voor de beheerder of de eigenaar van de onderneming, ook alle andere werknemers en collega's kunnen gemakkelijk gebruik maken van de deskundige ondersteuning. Technisch gezien berust het Bitdefender Small Office Security 2021 programma op meerlaagse bescherming tegen ransomware. Dit detecteert het niet alleen direct, maar kan de ransomware ook gemakkelijk en veilig verwijderen. Een geïntegreerde verdediging tegen netwerkbedreigingen is ook beschikbaar en zorgt voor effectieve bescherming. Natuurlijk Bitdefender Beveiliging voor kleine kantoren 2021 bijzonder complexe bedreigingen, zoals brute kracht aanvallen, met moderne technologie. Je staat dus altijd aan de veilige kant en hoeft je geen zorgen meer te maken over ongeoorloofde of onversleutelde overdracht van je gegevens.

  Regelmatige updates spelen een bijzonder belangrijke rol in de dagelijkse beveiliging

  Criminelen zijn van de bijzonder snelle soort als het gaat om het vinden van manieren om informatie en gegevens te stelen. Steeds nieuwe bedreigingen en nieuwe ideeën om de betrokken technologieën aan te vallen zorgen ervoor dat moderne apparatuur gevaarlijk gebruikt wordt. Daarom spelen de nieuwste en regelmatige updates voor bedrijfsoplossingen een centrale rol. De bekende fabrikanten en grote merken zoals Bitdefender of McAfee beloven je snelle en deskundige ondersteuning voor de meest voorkomende bedreigingen. We raden een automatische installatie aan van de komende en beschikbare updates voor je bedrijfsoplossingen. Dit is geen enkel probleem via de overeenkomstige instellingen in de software en stelt je in staat de oplossingen effectief te gebruiken met maximale veiligheid.

  Koop nu goedkope bedrijfsoplossingen van ons in de BestSoftware online winkel

  Goedkope bedrijfsoplossingen voor maximale beveiliging zijn vrij verkrijgbaar in onze online winkel. Profiteer van een breed scala aan voordelen en aantrekkelijke voorwaarden waarmee je geld kunt besparen. Zoek de juiste software gemakkelijk en vanuit je eigen huis in ons assortiment en haal bijvoorbeeld Kaspersky Small Office Security 8 2021 of Bitdefender Small Office Security 2021 op, zodat je kunt profiteren van aantrekkelijke functies en uitgebreide beveiliging. Winkel nu bij ons en overtuig je ook direct van de beste klantenservice. Als je vragen of problemen hebt, helpen we je graag via live chat, hotline of klassieke e-mail. Stel ons gerust je vragen en we zullen je zo goed mogelijk ondersteunen. Nog een groot voordeel: onze bijzonder snelle levering van de gewenste sleutels per e-mail. Na maximaal 30 minuten staat niets de activering meer in de weg.

  Koop de nieuwste bedrijfsoplossingen en profiteer van uitgebreide beveiliging in een professionele omgeving In de privé-omgeving of op zowel smartphones als tablet PC's zijn vaak moderne... meer lezen »
  Venster sluiten

  Koop de nieuwste bedrijfsoplossingen en profiteer van uitgebreide beveiliging in een professionele omgeving

  In de privé-omgeving of op zowel smartphones als tablet PC's zijn vaak moderne beveiligingsoplossingen in gebruik, die al vele jaren absoluut onmisbaar zijn. Maar ook voor professionele gebruikers of op het werk op kantoor is het belangrijk om de juiste beveiliging te hebben. De bedreigingen en risico's zijn zeer uiteenlopend, zodat moderne bedrijfsoplossingen voor meer veiligheid onontbeerlijk blijken te zijn. Natuurlijk ben je hier bij BestSoftware op de juiste plaats om deze producten te kopen, want we overtuigen je met een aantrekkelijk assortiment dat bestaat uit brede en veel verschillende versies. Neem een kijkje bij de bedrijfsoplossingen voor meer zekerheid zonder verplichting en profiteer van aantrekkelijke inkoopmogelijkheden.

  Vertrouw op bekende en populaire bedrijfsoplossingen voor meer veiligheid

  Bij je dagelijkse werk in een commerciële omgeving met computers, servers en andere technologieën, sta je bloot aan talrijke bedreigingen. Helaas blijkt uit berichten in de pers en de populaire media dat misdadigers succes hebben, want keer op keer vallen belangrijke klantgegevens of andere informatie in handen van onbevoegden. De oorzaak hiervan wordt meestal gezocht in ontoereikende beveiliging, waar zowel grote als kleine en middelgrote bedrijven mee te maken hebben. Dit is nog een reden waarom we altijd het gebruik van moderne en krachtige beveiligingssoftware aanraden. Zakelijke oplossingen bieden je basisbescherming tegen de ontelbare en uiteenlopende bedreigingen. Of het nu gaat om virussen, Trojaanse paarden of pishing pogingen via e-mail, met de juiste software sta je aan de absoluut veilige kant.

  We raden je aan een bedrijfsoplossing te kiezen van de bekende en populaire fabrikanten. Het aanbod in dit segment is over de hele lijn overtuigend. Met veel verschillende varianten vind je precies de versie die aan je behoeften voldoet, zowel financieel als functioneel. Of de producten van McAfee of Kaspersky Small Office Security 8 2021 of Bitdefender Small Office Security 2021, de talrijke versies laten vrijwel niets te wensen over. Let ook op de mogelijkheid om de versies te kiezen die passen bij de grootte van het bedrijf. Er zijn geschikte producten voor de goedkope instapper en uitgebreide oplossingen voor grote ondernemingen met een navenant grote behoefte op het gebied van beveiliging.

  Veel functies en hulpmiddelen zijn vrij beschikbaar voor effectieve bescherming in het bedrijf

  Natuurlijk variëren de functies en mogelijkheden van de bedrijfsoplossingen sterk, afhankelijk van de gekozen versie. Niettemin onderscheiden de meeste programma's zich door vele mogelijkheden en functies die je uitstekend in het dagelijks leven kunt integreren en die een maximale veiligheid garanderen. In het volgende stellen we je twee populaire programma's in deze categorie voor als voorbeeld en tonen je de technische mogelijkheden en voordelen die de bedrijfsoplossingen je bieden voor meer veiligheid.

  Met de reeks Kaspersky Beveiliging voor kleine kantoren 8 2021 maak je beslist een heel goede keuze als je een doeltreffende bescherming zoekt voor een eerder kleine onderneming. Vooral maximale bescherming tegen alle gevaren staat bij deze oplossing centraal. Daarom mag je gerust vertrouwen op een krachtige en bijgewerkte virusscanner die het hele systeem en alle technieken in de gaten houdt. Natuurlijk is de scanner altijd state-of-the-art en detecteert hij alle gewone en complexe bedreigingen even goed. Om onmiddellijk op de nieuwste bedreigingen te kunnen reageren, werkt de scanner ook Kaspersky Beveiliging voor kleine kantoren 8 2021 werkt samen met de wolk. Hierdoor is belangrijke informatie over de nieuwste ontwikkelingen en bedreigingen meteen vrij beschikbaar en zijn permanente updates niet meer nodig. Tegelijk belooft de fabrikant je een bijzonder eenvoudige en doeltreffende opstart. Je kunt erop vertrouwen dat de software binnen een paar minuten geïnstalleerd is en ook het instellen van de software, inclusief alle belangrijke instellingen, kan in een paar stappen. Bovendien kun je de software ook direct gaan gebruiken als dat nodig is; het is niet absoluut nodig om de instellingen in te stellen of aan te passen. Behalve de bescherming van gevoelige technieken en computers, biedt het programma Kaspersky Small Office Security 8 2021 nog veel meer mogelijkheden en functies. Je kunt bijvoorbeeld de functie "Beveiligde betalingstransacties" gebruiken. Dit detecteert valse websites, die door criminelen vaak gebruikt worden om informatie te stelen. Als zo'n poging gedetecteerd wordt, leidt het programma je automatisch terug naar de beveiligde site en voorkomt zo effectief diefstal. De effectieve bescherming strekt zich ook uit tot andere informatie, zoals je wachtwoorden of credit card gegevens. Met de praktische wachtwoordmanager, die een integraal onderdeel is van Kaspersky Small Office Security 8 2021, heb je deze belangrijke informatie altijd bij de hand en hoef je je toch geen zorgen te maken over de beveiliging. Natuurlijk beschermt Kaspersky Small Office Security 8 2021 alle eindapparaten gelijkwaardig, dus installatie is niet alleen mogelijk onder Windows 11 of Windows 10 hetzelfde geldt voor Mac of mobiele toestellen met Android of iOS.

  Bitdefender Small Office Security 2021 biedt ook veel functies en goede bescherming en is zeer geschikt voor kleine bedrijven. Bovenal kun je rekenen op effectieve en uitgebreide bescherming tegen veel voorkomende bedreigingen. Eenvoudig en snel beheer via de cloud is ook inbegrepen. Dankzij dit programma kun je gemakkelijk in een paar eenvoudige stappen verschillende instellingen en aanpassingen maken. Je profiteert ook van de uitgebreide en competente service van Bitdefender. De fabrikant zelf verwijst voor alle vragen of problemen naar deskundige ondersteuning. Een onbeperkte service door ervaren medewerkers laat vrijwel geen wens onvervuld. Maar het aanbod geldt niet alleen voor de beheerder of de eigenaar van de onderneming, ook alle andere werknemers en collega's kunnen gemakkelijk gebruik maken van de deskundige ondersteuning. Technisch gezien berust het Bitdefender Small Office Security 2021 programma op meerlaagse bescherming tegen ransomware. Dit detecteert het niet alleen direct, maar kan de ransomware ook gemakkelijk en veilig verwijderen. Een geïntegreerde verdediging tegen netwerkbedreigingen is ook beschikbaar en zorgt voor effectieve bescherming. Natuurlijk Bitdefender Beveiliging voor kleine kantoren 2021 bijzonder complexe bedreigingen, zoals brute kracht aanvallen, met moderne technologie. Je staat dus altijd aan de veilige kant en hoeft je geen zorgen meer te maken over ongeoorloofde of onversleutelde overdracht van je gegevens.

  Regelmatige updates spelen een bijzonder belangrijke rol in de dagelijkse beveiliging

  Criminelen zijn van de bijzonder snelle soort als het gaat om het vinden van manieren om informatie en gegevens te stelen. Steeds nieuwe bedreigingen en nieuwe ideeën om de betrokken technologieën aan te vallen zorgen ervoor dat moderne apparatuur gevaarlijk gebruikt wordt. Daarom spelen de nieuwste en regelmatige updates voor bedrijfsoplossingen een centrale rol. De bekende fabrikanten en grote merken zoals Bitdefender of McAfee beloven je snelle en deskundige ondersteuning voor de meest voorkomende bedreigingen. We raden een automatische installatie aan van de komende en beschikbare updates voor je bedrijfsoplossingen. Dit is geen enkel probleem via de overeenkomstige instellingen in de software en stelt je in staat de oplossingen effectief te gebruiken met maximale veiligheid.

  Koop nu goedkope bedrijfsoplossingen van ons in de BestSoftware online winkel

  Goedkope bedrijfsoplossingen voor maximale beveiliging zijn vrij verkrijgbaar in onze online winkel. Profiteer van een breed scala aan voordelen en aantrekkelijke voorwaarden waarmee je geld kunt besparen. Zoek de juiste software gemakkelijk en vanuit je eigen huis in ons assortiment en haal bijvoorbeeld Kaspersky Small Office Security 8 2021 of Bitdefender Small Office Security 2021 op, zodat je kunt profiteren van aantrekkelijke functies en uitgebreide beveiliging. Winkel nu bij ons en overtuig je ook direct van de beste klantenservice. Als je vragen of problemen hebt, helpen we je graag via live chat, hotline of klassieke e-mail. Stel ons gerust je vragen en we zullen je zo goed mogelijk ondersteunen. Nog een groot voordeel: onze bijzonder snelle levering van de gewenste sleutels per e-mail. Na maximaal 30 minuten staat niets de activering meer in de weg.

  Laatst bekeken