• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Bitdefender Small Office Security 2021 | Vollversion

Bitdefender Small Office Security 2021 | Vollversion 5 apparaten 1 jaar

€ 40,90 * € 62,90 * (34,98% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 6 keer verkocht
 • BS-10305
 • Meertalig
 • 5 Apparaten
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Jaar(en):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Bitdefender Small Office Security 2021 | Vollversion"

Koop goedkope licenties voor Bitdefender Small Office Security 2021 in onze BestSoftware online winkel

In de privé-omgeving is moderne en krachtige beveiligingssoftware tegenwoordig vrijwel onmisbaar, en de talrijke oplossingen zijn navenant uitgebreid in hun gebruik. Maar ook bij commercieel en professioneel gebruik van laptops, PC's of tablets zijn er talloze gevaren. Bij diefstal van gegevens zijn de gevolgen veel complexer. Als je een goedkope en tegelijk effectieve software voor bescherming zoekt, is het programma Bitdefender Small Office Security 2021 beslist een heel goede keuze. Het is vooral geschikt voor kleine bedrijven en overtuigt nog steeds met vele voordelen en aantrekkelijke functies.

Meer beveiliging in een professionele omgeving met Bitdefender Small Office Security 2021

Net als in de privé-omgeving spelen normale bedreigingen nu helaas ook een alledaagse rol op de professionele werkplek. Of het nu gaat om een virus via een besmette link, een gevaarlijke download van het Internet of een complexe, ingewikkelde aanval via je eigen netwerk, de gevaren zijn complexer en gevarieerder dan ooit tevoren. Dit is nog een reden waarom de gebruikelijke deskundigen het gebruik van krachtige beveiligingssoftware op alle professioneel gebruikte toestellen aanraden. Met Bitdefender Small Office Security 2021 maak je als beheerder of eigenaar van een bedrijf beslist een goede keuze.

Want onmiddellijk na installatie gaat de geïntegreerde virusscanner van de nieuwste generatie aan het werk en scant alle gegevensdragers op schadelijke bestanden. Worden overeenkomstige gevaren ontdekt, dan kunnen ze natuurlijk onmiddellijk geëlimineerd worden. Om dit te doen wordt de bedreiging eerst naar een veilige plaats gebracht, zodat hij geen schade meer kan aanrichten. Daarna is een volledige en grondige verwijdering van alle gevaren van je harde schijf aan te bevelen om de opschoning te voltooien en dan geen risico's meer te nemen.

Naast de gewone en eenvoudige bedreigingen in de vorm van malware, virussen of Trojaanse paarden, hebben ondernemingen van allerlei omvang ook te maken met complexe aanvallen, bijvoorbeeld zogenaamde brute kracht aanvallen. Deze infiltreren bijvoorbeeld via kwetsbaarheden in de configuratie van het netwerk, en stellen de misdadigers dan in staat de volledige controle over te nemen. Ze merken dit gevaar pas op als het meestal al te laat is. Bovendien treffen zulke aanvallen bedrijven van alle sectoren en groottes, dus ook als klein bedrijf neem je liever geen risico's. Vertrouw in zo'n geval op de Bitdefender Small Office Security 2021 software, die je gemakkelijk kunt installeren. Met een nieuwe netwerkgebaseerde en adaptieve beveiligingslaag voorkomt het programma effectief de eerder genoemde aanvallen en weert het de gevaren af. Dit betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken dat je computer ongemerkt deel wordt van een botnet of dat gevoelige en belangrijke gegevens ongemerkt worden overgebracht.

Meerlaagse bescherming tegen ransomware is ook altijd inbegrepen in Bitdefender Small Office Security 2021 en verhoogt je beveiliging in het dagelijkse leven aanzienlijk. Want ransomware kan een groot probleem worden als het eenmaal op je computer terecht komt. Het neemt dan de controle over en versleutelt alle bestanden en informatie, zodat je er als gebruiker niet meer bij kunt. Pas na betaling van een som geld aan de chanteurs kan de computer weer gebruikt worden. Of je moet je neerleggen bij het verlies van belangrijke gegevens of kostbare werktijd. Het is daarom beter om te reageren voor het te laat is en je apparaten bijzonder effectief te beschermen met de Bitdefender Small Office Security 2021 software. Mocht een overeenkomstige ransomware zijn weg vinden op je computer, dan wordt hij onmiddellijk verwijderd en worden je bestanden grondig opgeschoond.

Vertrouw op persoonlijke ondersteuning bij het gebruik van Bitdefender Small Office Security 2021

Een van de grootste voordelen van de Bitdefender Small Office Security 2021 software is de uitgebreide ondersteuning die de klantendienst van Bitdefender biedt. Dit gaat veel verder dan de gebruikelijke parameters en mogelijkheden. Het is niet voor niets dat de fabrikant de gebruikers van de bijbehorende software partners noemt. Daarom zijn de experts de klok rond en zeven dagen per week beschikbaar om je te helpen met eventuele problemen met Bitdefender Small Office Security 2021.

Ben je bijvoorbeeld een tablet kwijtgeraakt, of is hij gestolen terwijl je op weg was voor je werk? Een snel telefoontje naar Bitdefender is voldoende om het apparaat te vergrendelen. Dit voorkomt dat misdadigers bij de persoonlijke gegevens op de harde schijven kunnen komen. Bovendien hoef je er als beheerder of eigenaar van het bedrijf niet per se zelf bij te zijn als de hulp van de experts nodig is. Je werknemers hebben de kans om op elk moment hun hulp in te roepen. De aard van de bezorgdheid doet er niet toe. Of het nu gaat om een mislukte update, slechte prestaties of algemene vragen over de configuratie van de software op je computer, als je hulp nodig hebt met Bitdefender Small Office Security 2021, zal het vriendelijke en ervaren personeel je de gewenste en snelle hulp bieden. Als klant ben je natuurlijk vrij om te kiezen tussen verschillende contactmogelijkheden. Je kunt je vragen bijvoorbeeld gemakkelijk per telefoon stellen, de praktische live chat gebruiken of een e-mail aan het team schrijven; een snel antwoord is natuurlijk ook in dit geval altijd gegarandeerd. De fabrikant belooft direct contact met een gecertificeerde Bitdefender technicus als je Bitdefender Small Office Security 2021 in het bedrijf gebruikt.

Bitdefender Small Office Security 2021 is ideaal voor veel verschillende apparaten

Het programma Bitdefender Small Office Security 2021 is natuurlijk in de eerste plaats ontworpen voor gebruik op een klassieke computer of notebook. Hier kun je ook rekenen op de ondersteuning van alle gangbare varianten en versies. Gebruik je nog steeds het oudere Windows 7, dat niet echt ongewoon is in het bedrijf? Of heb je je apparaten al up-to-date gebracht en de update naar Windows 11 geïnstalleerd? In al deze en vele andere gevallen kun je vertrouwen op de uitgebreide bescherming van Bitdefender Small Office Security 2021. Natuurlijk profiteer je ook van de ondersteuning van vele andere platforms, want vooral in het professionele segment worden steeds meer verschillende technologieën gebruikt.

Daarom kun je de Bitdefender Small Office Security 2021 beveiligingsoplossing ook eenvoudig installeren op een computer met macOS, als je dat wilt. Zelfs op mobiele toestellen, zoals smartphones of tablets, zijn praktische toepassingen beschikbaar die in alle omgevingen meer veiligheid bieden. Ongeacht het gebruikte platform, maakt Bitdefender Small Office Security 2021 indruk met zijn zeer eenvoudige bediening en uitstekende prestaties. Dus bij het dagelijkse werk hoef je je geen zorgen te maken over de gevreesde vertraging, je hebt nog steeds de volledige prestaties van het systeem tot je beschikking. De vele jaren ervaring en uitgebreide expertise van de fabrikant zijn hier duidelijk merkbaar.

Profiteer van de vele aantrekkelijke voordelen - koop Bitdefender Small Office Security 2021 voor een lage prijs

Mis de talrijke en aantrekkelijke voordelen niet van de aanschaf van de licentie voor Bitdefender Small Office Security 2021 bij ons in de BestSoftware online winkel en profiteer er nu van. Bij onze aankoop ontvang je de benodigde sleutel voor de activering na maximaal 30 minuten. Als je vragen of problemen hebt met de oplossingen, kun je ook profiteren van een optimale klantenservice, waar we in onze winkel veel waarde aan hechten. Onze experts helpen je graag en staan voor je klaar per e-mail, live chat of aan de telefoon. Met een aantrekkelijke selectie die ook veel andere beveiligingsoplossingen van Bitdefender voor privégebruikers omvat, ben je natuurlijk ook welkom om veel andere software producten bij ons te kopen. Bitdefender Total Security 2021 voor hoge eisen of Bitdefender Antivirus 2021 voor een voordelige start, als klant heb je natuurlijk altijd de vrije keus.

 

Systeemvereisten - Bitdefender Small Office Security 2021
Windows

Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11

Geheugen (RAM): 2 GB

Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2.5 GB vrije schijfruimte.

MacOS

Besturingssysteem: macOS Yosemite (10.10) of hoger

Beschikbare vrijeruimte op de harde schijf: 1 GB vrije schijfruimte

Je kunt Bitdefender VPN alleen installeren op Intel-gebaseerde Macintosh computers met macOS Sierra (10.12 en hoger).

Android besturingssystemen

Besturingssysteem: Android 4.4 of hoger

Een actieve internetverbinding

iOS besturingssystemen

Besturingssysteem: iOS 11.2 of hoger

Een actieve internetverbinding

Compatibele browsers

Safari, Firefox, Google Chrome en Microsoft Edge

Bitdefender Centraal

 • Windows: Chrome 56 of hoger, Firefox 52 of hoger en Microsoft Edge
 • MacOS: Chrome 56 of hoger, Firefox 52 of hoger en Safari 10.0 of hoger
 • iOS: iOS 10 of hoger
 • Android: Besturingssysteem: Android 4.4 en hoger
(Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)
Verdere links naar "Bitdefender Small Office Security 2021 | Vollversion"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Bitdefender Small Office Security 2021 | Vollversion"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Bitdefender Small Office Security 2021 | Vollversion"
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Bitdefender VPN Premium Bitdefender VPN Premium
€ 29,90 * € 40,93 *
TIP!
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Bitdefender Antivirus Plus 2021 Bitdefender Antivirus Plus 2021
€ 13,90 * € 16,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 61,90 * € 99,90 *
G Data Antivirus voor Mac 2023 G Data Antivirus voor Mac 2023
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
Parallels Desktop 18 Standard für MAC Parallels Desktop 18 Standard für MAC
vanaf € 74,90 * € 99,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 159,90 * € 174,29 *
Kofax Power PDF Standard 5.0 Kofax Power PDF Standard 5.0
€ 102,90 * € 108,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Avast Ultimate Suite 2022 Avast Ultimate Suite 2022
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 20,90 *
Laatst bekeken