• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Office 2021 Professional Plus Windows Gerätgebunden

€ 159,90 * € 299,90 * (46,68% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1006 keer verkocht
 • BS-11022
 • Meertalig
 • 1 PC
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
 • Word
  Excel
  PowerPoint
  OneNote
  Outlook
  Uitgever
  Access
  Teams
  Skype

Version :

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Office 2021 Professional Plus Windows"

Koop Microsoft Office 2021 bij Best-Software.com

Voor een verbeterde workflow in het professionele segment of het eenvoudig samenstellen van documenten, biedt Microsoft Office 2021 Professional Plus voor Windows goed geschikt is. Al vele jaren hoort de uitgebreide Office software thuis op de meeste computers. In een totaalpakket combineert de ontwikkelaar Microsoft verschillende Kantoortoepassingen. Bij ons kun je je software bijzonder goedkoop, gemakkelijk en veilig kopen.

Met Microsoft Office 2021 krijg je ook een uitgebreid totaalpakket

Met de nieuwste Office versie uit 2021 is de software oplossing voor digitaal kantoorwerk even uitgebreid als anders. Naast de klassiekers Woord, PowerPoint en Excel de e-maildienst is ook Outlook hoort ook bij de uitrusting. Hetzelfde geldt voor de diensten Toegang, Teams, OneNote en Uitgever.

Natuurlijk is het abonnementsmodel Office 365 abonnementsmodel is nog steeds beschikbaar voor gebruikers. Dit is echter duidelijk anders dan het door ons aangeboden Microsoft Office 2021 Professional Plus voor Windows. Met onze software krijg je alle programma's voor onbeperkt gebruik voor een onbeperkte tijd. Je koopt het kantoorpakket voor een eenmalige vaste prijs, dus er zijn geen maandelijkse abonnementskosten.

Intelligente, moderne software-oplossingen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik

Sinds de invoering in 1998 Microsoft Office is de meest populaire kantooroplossing geworden, ook in de professionele omgeving. De hoge eisen op het gebied van intuïtiviteit, functionele diversiteit zowel als prestaties worden ook in de nieuwste ontwikkeling gecombineerd met de Kantoorversie 2021

Voor de komende update behoren verschillende veranderingen tot de relevante kenmerken. Een uitgebreide donkere modus, bijvoorbeeld, beïnvloedt het uiterlijk, maar schept tegelijk meer helderheid op het bureaublad bij het gebruik van meerdere programma's. De Microsoft ontwikkelaars hebben ook aan de prestaties gewerkt. In het dagelijks gebruik overtuigen de alledaagse toepassingen met een snellere reactie, vooral voor zwakkere computers is deze aankondiging een duidelijke verbetering, en tevens een reden om te upgraden

Technische wijzigingen verwijzen naar het spreadsheet. Het spreadsheet heeft nu meer mogelijkheden, zoals dynamische arrays of XLOOKUP. In het schrijfprogramma is de correctie van interpunctie-, stijl- of spelfouten nu met een eenvoudige klik gedaan, en het schrijfprogramma toont onmiddellijk passende suggesties. Microsoft bespaart de gebruiker de omleidingen via de secundaire klik. Ook in de presentatiesoftware zijn nieuwe functies beschikbaar. Met Microsoft Office 2021 Professional Plus kunnen presentaties nu opgenomen en direct als video opgeslagen worden. Schrijven uit de vrije hand en de laseraanwijzer van de spreker zijn in de video's opgenomen en maken een direct begrip bij het later bekijken mogelijk. De pen-ondersteuning, die nog steeds beschikbaar is, past hier goed bij. Digitale werkinstrumenten kunnen perfect in het dagelijkse werk worden geïntegreerd, besparen tijd en zijn flexibel.

Skype behoort tot het verleden met Office 2021

Tot nu toe behoorde de "Skype" software voor videoconferencing tot de standaarduitrusting van Kantoor 2019 en de vorige versies. Met Microsoft Office 2021 Professional Plus en het komende Windows 11 dit is echter verleden tijd. Sinds enige tijd moedigt Microsoft gebruikers steeds meer aan om over te stappen op het alternatief "Teams", dat nu een vast onderdeel van de Office suite zal worden. De Skype for Business client maakt dus geen deel meer uit van de suite, maar hij is niet zonder vervanging komen te vervallen. Videoconferenties met grote groepen, enquêtes onder alle deelnemers of het uitgebreid vrijgeven van verschillende bestanden zijn beschikbaar als praktische functies in de herziene versie van Microsoft Teams.

Verschillen met andere Office versies

Microsoft Office 2021 Professional Plus vertegenwoordigt de grootste en meest uitgebreide keuze als het gaat om de aanschaf van moderne kantoorsoftware. Het is vooral gericht op professionele gebruikers en bedrijven en omvat een bijzonder breed gamma van verschillende software oplossingen

Voor particuliere gebruikers worden in de huidige versie echter ook de minder uitgebreide alternatieven aanbevolen. Met de versies "Office 2021 Home & Business " en " Kantoor 2021 Home & Student " zijn aantrekkelijke versies die aanzienlijk goedkoper zijn in aanschaf. Voor normaal huishoudelijk gebruik zijn deze Office pakketten echter meestal prima geschikt. Of Kantoor 2021 Standaard of Office 2021 Professional, bij ons profiteer je van aantrekkelijke voorwaarden en koop je de precies en individueel passende software oplossing voor je behoeften.

Intuïtieve bediening is een belangrijk pluspunt van de software

Het intuïtieve gebruik van een software oplossing speelt ook een centrale rol in de professionele omgeving. Het nieuwe Microsoft Office 2021 Professional Plus is zo ontworpen dat er op het gebied van de bediening nauwelijks verschillen zijn met zijn voorgangers. De vertrouwde menustructuur en de structuur van de basisfuncties zijn dus behouden gebleven. Dit geldt voor alle meegeleverde software varianten. Na een korte gewenningsperiode slaagt de toepassing met gemak

Er zijn minder verrassingen wat het uiterlijk betreft. Het nieuwe Microsoft Office 2021 Professional Plus verschijnt tegelijk met het nieuwe Windows 11 en is gericht op de zachtere, herziene vormentaal. Maar de afgeronde hoeken en een onopvallende herziening van de tabbladen zullen waarschijnlijk alleen ervaren gebruikers opvallen.

Systeemvereisten - Microsoft Office 2021 Professional Plus
Processor 1.6 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen    Windows 10, Windows Server 2019
Windows 11, Windows Server 2021 (andere Windows versies worden niet ondersteund)
RAM minstens 2GB RAM
Harde schijf ruimte minstens 3GB beschikbare schijfruimte
Scherm minstens 1024 * 768 pixels
NET versie .NET versie 3.5 of hoger
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant) office.com/systemrequirements.

Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Professional Plus Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Professional Plus Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Professional Plus Windows"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
VMware Workstation 16 Pro VMware Workstation 16 Pro
€ 109,90 * € 229,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 34,90 * € 39,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
TIP!
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 34,90 * € 39,90 *
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 Windows 10 Enterprise LTSC 2021
€ 179,99 * € 226,61 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
Laatst bekeken