• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Avast SecureLine VPN | Windows

Avast SecureLine VPN | Windows 1 Apparaat 1 jaar

€ 13,90 * € 19,90 * (30,15% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 106 keer verkocht
  • BS-10860
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Avast SecureLine VPN | Windows"

Koop goedkoop bij BestSoftware - bij ons vind je de licentie voor Avast SecureLine VPN

Het internet is altijd bij ons als een onmisbare metgezel in ons eigen huis, in ons beroepsleven op het werk of zelfs onderweg. Maar zowel grote bedrijven als kleine websitebeheerders verzamelen veel gegevens over gebruikers, en verwerken die in veel gevallen zonder toestemming. Ook bij normaal gebruik van het internet zijn altijd andere gevaren aanwezig. Daarom wordt het gebruik van een VPN aanbevolen. Gebruik de dienst Avast SecureLine VPN voor veilig en beveiligd surfen op al je eindtoestellen en profiteer van de jarenlange ervaring van de bekende fabrikant Avast.

Geschikt voor veilig surfen - vertrouw op Avast SecureLine VPN voor dagelijks gebruik

Een VPN is een virtueel privé netwerk. Je blijft zoals gewoonlijk toegang hebben tot het internet en zijn vele inhoud, maar tegelijk profiteer je van een doeltreffende bescherming tegen spionage. Uiteindelijk ben je met Avast SecureLine VPN grotendeels anoniem en hoef je je geen zorgen te maken over veel voorkomende risico's. Hiertoe vervangt het programma het eigenlijke IP adres door een gedeelde variant die voor alle gebruikers gelijk is. Dit maakt het veel moeilijker om activiteiten aan een gebruiker toe te wijzen en je zit aan de veilige kant. Met Avast SecureLine VPN belooft de fabrikant Avast geen gegevens over je gebruik of gedrag te registreren. Tegelijk geeft de Avast SecureLine VPN dienst je toegang tot veel inhoud die in sommige landen niet openbaar toegankelijk is. Dit geldt al voor afzonderlijke diensten en apps. Dus zelfs als je naar het buitenland reist, kun je in contact blijven met je familie en geliefden als dat nodig is.

De functies en beveiliging met Avast SecureLine VPN gaan echter veel verder. Met de VPN sta je bijvoorbeeld aan de absoluut veilige kant, vooral als het om gevoelige gegevens en werk gaat. Dit geldt vooral voor online bankieren of het doorgeven van betalingsgegevens op het internet. Zodra je verbinding hebt gemaakt met de Avast SecureLine VPN voor dagelijks werk of surfen, wordt de overdracht van informatie uitsluitend versleuteld. Dit betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken dat misdadigers je gegevens kunnen lezen.

Als je onderweg vaak gebruik maakt van openbare netwerken, is het gebruik van Avast SecureLine VPN bijzonder aan te bevelen. Zonder passende beveiligingsmaatregelen kunnen hackers je gebruik volgen, gegevens uitlezen of zelfs rechtstreeks toegang krijgen tot het apparaat dat je gebruikt met slechts een paar eenvoudige stappen en basiskennis. Je kunt deze risico's gemakkelijk vermijden door te vertrouwen op de Avast SecureLine VPN en die te gebruiken op je smartphone, tablet of notebook. Dankzij veilige transmissie en de modernste versleuteling kunnen onbevoegden zelfs in onbeveiligde netwerken geen toegang krijgen en kunnen ze je online gedrag niet volgen. Maximale veiligheid wordt verzekerd door 256-bit AES encryptie, die standaard geactiveerd is.

Een ander groot pluspunt van Avast SecureLine VPN is zijn zeer goede prestaties. Terwijl eenvoudige VPN's een paar jaar geleden nog erg traag waren en een echte rem vormden, vooral voor snelle verbindingen, ziet het er vandaag heel anders uit. De servers zijn veel krachtiger geworden, reageren veel sneller en laten je toe je volledige bandbreedte grotendeels onbeperkt te gebruiken. Natuurlijk gelden deze aantrekkelijke voordelen ook voor Avast SecureLine VPN. Avast beweert in totaal meer dan 700 servers te gebruiken, die gebaseerd zijn op de nieuwste technologie en dus ook thuis snelle verbindingen voor je mogelijk maken. Bovendien staan de servers in 34 landen over de hele wereld, zodat voor elk project en elke behoefte de juiste oplossing vrij beschikbaar moet zijn. Als je verbinding wilt maken met de Avast SecureLine VPN, kiest het programma meestal direct de optimale server voor je. Maar als je speciale eisen hebt, heb je als gebruiker ook de mogelijkheid om zelf handmatig veranderingen aan te brengen en een geschikte server te kiezen. Of je nu streamt of grote bestanden downloadt, met Avast SecureLine VPN kun je internet gebruiken zonder beperkingen en volkomen veilig tegelijk.

Als je belangstelling hebt, kun je de VPN dienst op veel verschillende platforms en apparaten gebruiken

Om Avast SecureLine VPN met al zijn mogelijkheden en op volle snelheid te kunnen gebruiken, heb je natuurlijk een geschikte licentie nodig. We raden je aan een multi-user licentie te kopen. Dit omvat verschillende toetsen voor de gekozen term, die je dan kunt gebruiken voor de verschillende eindtoestellen. Want je hebt zeker niet meer alleen toegang tot het internet via een eenvoudige computer of notebook, maar hebt ook een smartphone of tablet in gebruik.

Avast SecureLine VPN biedt optimale voorwaarden om alle apparaten effectief te beschermen tegen veel voorkomende bedreigingen en anonimiteit te garanderen. Want niet alleen installeer je de benodigde software met een paar eenvoudige stappen onder een huidig Windows 10 of Windows 11 besturingssysteem, het aanbod is ook vrij beschikbaar op mobiele platforms. Gebruik bijvoorbeeld de praktische apps uit de Google PlayStore voor Android of de AppStore voor iOS om altijd veilig op je smartphone en tablet te surfen terwijl je onderweg bent. Als alternatief staat natuurlijk niets in de weg om macOS te gebruiken.

Praktisch: Voordat je besluit tot een betaalde licentie van Avast SecureLine VPN, kun je jezelf zonder risico overtuigen van de mogelijkheden en de zeer goede prestaties van het aanbod. Hiervoor stelt de fabrikant Avast je een praktische testversie ter beschikking met een looptijd van zeven dagen. Gebruik deze periode om je vertrouwd te maken met de voordelen. Je kunt dan gemakkelijk de testversie van Avast SecureLine VPN activeren met een licentie, die je hier bij BestSoftware tegen bijzonder gunstige prijzen kunt krijgen.

Koop Avast SecureLine VPN voor een geweldige prijs in het goed gesorteerde assortiment van BestSoftware

In ons goed gesorteerde assortiment bij BestSoftware kun je optimale voorwaarden verwachten voor de aankoop van je nieuwe software. Je hebt onder andere direct toegang tot Avast SecureLine VPN en gebruikt deze VPN dienst om veilig en effectief te surfen. Tegelijk kun je op andere producten vertrouwen voor dagelijkse beveiliging. Als aanvulling bevelen we het gebruik van verdere beveiligingssoftware aan. Neem daarom gerust contact op met Avast Premium Beveiliging 2021 of met Avast Ultimate Suite 2021 als je een krachtig totaalpakket met veel mogelijkheden wilt. Natuurlijk kun je ook de goedkope instapversie gebruiken en kopen, in welk geval je een licentie moet kiezen uit Avast Internet Security 2021 besluiten. Gunstige prijzen voor alle varianten staan centraal, zodat je geld bespaart op je bestelling. Bovendien hechten we veel belang aan de beste service, waar je terecht kunt met al je vragen of problemen. Schrijf ons bijvoorbeeld een korte e-mail, chat live met een expert of spreek ons aan op de hotline voor snelle hulp.

Systeemeisen - Avast SecureLine VPN 2021
Besturingssystemen   

Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Onderwijs

Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Onderwijs - 32 / 64-Bit

Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise - 32 / 64-Bit

Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise - 32 / 64-Bit

Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate - Service Pack 1, 32 / 64-Bit

RAM Minstens 256 MB RAM
Harde schijf ruimte 300 MB MB vrije ruimte op de harde schijf
Internetverbinding Internetverbinding vereist om de VPN dienst te downloaden, activeren en gebruiken
(meer gedetailleerde informatie kan bij de fabrikant verkregen worden)
Verdere links naar "Avast SecureLine VPN | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Avast SecureLine VPN | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Avast SecureLine VPN | Windows"
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 29,90 * € 34,90 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
vanaf € 15,90 * € 39,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Bitdefender VPN Premium Bitdefender VPN Premium
€ 39,90 * € 49,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Laatst bekeken