• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

McAfee Antivirus Plus 2021 | Downloaden

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "McAfee Antivirus Plus 2021 | Downloaden"

Lage prijzen voor McAfee Antivirus Plus 2021 bij BestSoftware

Vertrouw op de uitgebreide en actieve bescherming van McAfee Antivirus Plus 2021 en installeer de aantrekkelijke oplossing op je verschillende eindtoestellen in slechts een paar stappen. Behalve bescherming tegen alle gebruikelijke risico's profiteer je van extra hulpmiddelen, eenvoudige bediening en ondersteuning voor veel verschillende platforms. Ga nu naar BestSoftware en bestel de populaire antivirus software in onze shop tegen top condities en met een uitstekende klantenservice.

Zeer hoge beveiliging met McAfee Antivirus Plus 2021 in de Allta

Virussen, Trojaanse paarden of malware zijn een centraal gevaar in het dagelijks leven. Steeds nieuwe methoden zorgen ervoor dat de bedreigingen omvangrijker zijn dan ooit tevoren. Ondanks alle voorzichtigheid komt het ongedierte in veel gevallen direct op de computer terecht en kan hier grote schade aanrichten. Daarom is het belangrijk om bijgewerkte software te gebruiken die de beveiliging op je eindtoestel aanzienlijk verhoogt. Met moderne technieken en de nieuwste algoritmen biedt de software de McAfee Antivirus Plus 2021 software biedt hiervoor de optimale voorwaarden. Als gebruiker kun je rekenen op een zeer goede bescherming tegen alle veel voorkomende gevaren. Of het nu eenvoudige virussen en Trojaanse paarden zijn of complexe gevaren op het gebied van exploits of brute kracht, McAfee Antivirus Plus 2021 bewaakt je computer en overtuigt met zeer goede bescherming. Bij een dreigende bedreiging verplaatst de software onmiddellijk alle getroffen bestanden naar een speciaal en beveiligd quarantaine gebied, zodat ze geen schade meer kunnen aanrichten. Dankzij de huidige technieken en databases reageert het programma ook in real time op nieuwe bedreigingen en biedt het je een uitgebreide bescherming.

Dit is ook merkbaar bij het surfen op Internet. Met de "McAfee WebAdvisor" functie gebruik je het Internet via een browser naar keuze bijzonder veilig en vermijd je de veel voorkomende gevaren. Het McAfee Antivirus Plus 2021 programma waarschuwt je bijvoorbeeld voor gevaarlijke links of Internet pagina's die, in het ergste geval, malware op je computer kunnen brengen. Als je probeert toegang te krijgen tot een overeenkomstige aanbieding, blokkeert het programma dit. Dankzij McAfee Antivirus Plus 2021 kun je in alle veiligheid op het Internet kopen, surfen of werken.

Het programma biedt ook maximale beveiliging via een geïntegreerde firewall. Aanvallen van hackers en malware hebben dus geen kans meer, worden onmiddellijk door McAfee Antivirus Plus 2021 ontdekt en direct geblokkeerd. Natuurlijk houdt McAfee Antivirus Plus 2021 de activiteiten in real time en automatisch in de gaten, maar een handmatige scanner is natuurlijk ook vrij verkrijgbaar. Een overeenkomstige run wordt aanbevolen direct na de installatie, bijvoorbeeld om het hele systeem bij het begin nauwkeurig te bekijken en eventuele bedreigingen te vinden.

Het aantrekkelijke totaalpakket omvat nog meer praktische functies

Hoewel de nadruk van de McAfee Antivirus Plus 2021 software ligt op basisbescherming tegen virussen, ransomware, spyware en andere bedreigingen, bevat het aantrekkelijke totaalpakket ook veel andere mogelijkheden. Je kunt onder andere een geïntegreerde kwetsbaarheidsscanner gebruiken. We raden je aan deze scanner eenmalig direct na de installatie te draaien om onmiddellijk beveiligingsgaten en risico's op te sporen. Natuurlijk zoekt de scanner op precies de juiste plaatsen en vindt zo bijvoorbeeld verouderde of ontbrekende updates, software installaties zonder certificering of zelfs instellingen die een veiligheidsrisico kunnen vormen. Met behulp van de McAfee Antivirus Plus 2021 software tips kun je deze beveiligingsgaten in een paar eenvoudige stappen dichten en daarna je technologie veel veiliger gebruiken.

De McAfee QuickClean en McAfee Shredder functies zijn ook inbegrepen. Deze zorgen onder andere voor betere prestaties op je thuiscomputer, maar zijn ook verantwoordelijk voor aanzienlijk meer veiligheid. Als je bijvoorbeeld je harde schijven wilt vervangen of je computer wilt verkopen, moet je gevoelige informatie, bestanden en documenten bijzonder veilig wissen. De versnipperaar van McAfee Antivirus Plus 2021 neemt deze taak op zich. Met de hoogste beveiligingsnormen verwijdert de functie je bestanden en maakt herstel enorm moeilijk. McAfee QuickClean blijkt ook bijzonder praktisch te zijn in het dagelijks gebruik. Met deze functie kun je veel tijdelijke bestanden op je thuiscomputer laten verwijderen, bijvoorbeeld de bewaarde cookies. Regelmatig wissen voorkomt diefstal van gegevens en vermindert het risico van opsporing.

Om altijd het overzicht te bewaren bij het gebruik van de McAfee Antivirus Plus 2021 software, vertrouwt de fabrikant op een zogenaamd beveiligingsbeheercentrum. Dit maakt eenvoudig beheer mogelijk, bijvoorbeeld rond de opgeslagen toestellen. Dus als je meerdere computers, smartphones of tablets wilt beschermen met behulp van de software van de fabrikant McAfee, kun je altijd een overzicht houden via het controlecentrum. Tegelijk kun je natuurlijk zelf allerlei instellingen doen, bijvoorbeeld nieuwe licenties uitgeven of de bestaande sleutels met een jaar verlengen.

Je kunt nog meer functies gebruiken, bijvoorbeeld via de mobiele oplossingen en praktische apps van McAfee Antivirus Plus 2021. Als je bijvoorbeeld met één klik de prestaties wilt verhogen, maakt het programma werkgeheugen vrij en sluit het apps die niet meer nodig zijn en vaak op de achtergrond blijven draaien. De geheugenreinigingsfunctie werkt op een soortgelijke manier. Bestanden en apps die niet meer nodig zijn kunnen met een enkele tik verwijderd worden, zodat er meer opslagruimte beschikbaar is op de smartphone of tablet. Een geïntegreerde diefstalbeveiliging en een app-slot ronden het totaalpakket af. Belangrijk: McAfee belooft gratis ondersteuning voor alle software oplossingen tijdens de looptijd. Deze is de klok rond bereikbaar per telefoon, chat of bericht.

Compatibiliteit met vele systemen en eindtoestellen

Zowel in de privé- als in de beroepsomgeving neemt het aantal gebruikte eindtoestellen al jaren voortdurend toe. Naast de klassieke computer nemen smartphones en tablets ook centrale taken voor de productiviteit op zich. Bescherm alle apparaten gemakkelijk door te vertrouwen op de aantrekkelijke software oplossing McAfee Antivirus Plus 2021. De fabrikant McAfee besteedt aandacht aan uitgebreide compatibiliteit, die veel verder gaat dan het huidige Windows 10 of Windows 11 besturingssysteem. Dit betekent dat niets het gebruik van de huidige versies onder macOS in de weg staat. Met de juiste licentie kun je ook de praktische apps voor Android en iOS op je smartphone of tablet installeren, zodat je altijd aan de veilige kant bent voor mobiel gebruik.

Tip: De fabrikant McAfee biedt een gratis proefversie voor het McAfee Antivirus Plus 2021 programma. Download het, probeer alle functies uit en koop dan, als je geïnteresseerd bent, de juiste licentie voor langdurig gebruik. Dit is een runtime licentie voor een jaar. Gedurende deze tijd kun je de software zonder beperkingen gebruiken en ontvang je alle veiligheids- en functie-updates gratis en automatisch.

Kies het juiste rijbewijs voor je dagelijkse leven in de online winkel

Kies nu de juiste licentie voor uitgebreid dagelijks gebruik van McAfee Antivirus Plus 2021 en neem een kijkje in het assortiment bij BestSoftware. Als je bijvoorbeeld maar één sleutel nodig hebt om het programma te gebruiken, raden we je aan een enkele licentie te kopen voor een redelijke prijs. Als je in je dagelijks leven meerdere apparaten en platforms hebt, raden we de variant "onbeperkt aantal apparaten" aan. Met dit aanbod gebruik je gewoon zoveel licenties als je nodig hebt voor uitgebreide bescherming op alle gebieden. Natuurlijk profiteer je van vele voordelen als je in onze online winkel koopt. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen uit de alternatieve varianten in de vorm van McAfee Total Protection 2021 of McAfee LiveSafe 2021 vrij beschikbaar zijn. Wil je daarentegen onderweg nog meer bij de tijd zijn, dan raden we je aan te grijpen naar McAfee Total Protection 2022 of McAfee Antivirus 2022. Met de talrijke aanbiedingen in onze winkel blijven er vrijwel geen wensen onvervuld. Na maximaal 30 minuten krijg je de sleutel vrij en profiteer je van een onmiddellijke download na je aankoop. We kijken uit naar je bestelling bij BestSoftware.

Systeemeisen - McAfee Anitvirus Plus 2021
Besturingssystemen

Windows 11 / Windows 10 / Windows 8.1 / Windows 7 (SP1)

Build 4.10.1 of hoger: macOS 10.15 en hoger
Build 4.9.0.2: macOS 10.12 - 10.14

Android 7 of hoger
Apple iOS 13 of hoger

Hardware

Minstens 2 GB RAM aanbevolen
500 MB vrije ruimte op de harde schijf
1 GHz processor

Ondersteunde browsers

Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge (op Chromium gebaseerd) en Safari

(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "McAfee Antivirus Plus 2021 | Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "McAfee Antivirus Plus 2021 | Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "McAfee Antivirus Plus 2021 | Downloaden"
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 17,90 * € 19,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
NIEUW
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 20,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 18,90 * € 25,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
G DATA Antivirus 2021 | Downloaden G DATA Antivirus 2021 | Downloaden
vanaf € 15,90 * € 18,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
Laatst bekeken