• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Avast Internet Security 2021| Windows | Downloaden

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Avast Internet Security 2021| Windows | Downloaden"

Koop goedkoop - Avast Internet Security 2021 in de BestSoftware online winkel

Vertrouw op de jarenlange ervaring van de fabrikant Avast en gebruik de talrijke functies van de populaire Avast Internet Security 2021 software om je computer veilig te houden bij dagelijks gebruik. Profiteer van bewezen algoritmen en verbeterde technieken voor een goede bescherming tegen alle gangbare bedreigingen. Je kunt de licentie die nodig is voor activering direct verkrijgen bij BestSoftware, je goed gesorteerde en ervaren online winkel voor veilig winkelen vanuit huis, Kijk nu op je gemak rond en bestel de gewenste versies van de sleutels voor Avast Internet Security 2021 met maar een paar klikken.

Profiteer van jarenlange ervaring in de strijd tegen dagelijkse bedreigingen

De fabrikant Avast is een van de bekendste namen en merken als het gaat om beveiligingssoftware voor gebruik op je thuiscomputer. Je profiteert van beproefde technieken en algoritmen die een goede bescherming bieden. Dat komt omdat de bedreigingen in het dagelijks leven niet alleen bijzonder omvangrijk zijn, maar ook complexer dan ooit tevoren. Criminelen investeren veel tijd en moeite als het erom gaat je persoonlijke gegevens te stelen of ongeoorloofde controle over je apparatuur te krijgen.

Avast Internet Security 2021 pakt daarom een aantal verschillende gebieden aan om goede bescherming te bieden en alle bedreigingen in gelijke mate tegen te gaan. Een beproefde virusscanner werkt bijvoorbeeld voortdurend op de achtergrond en controleert alle activiteiten. Als bijvoorbeeld een kwaadaardige download schade probeert aan te richten, grijpt de software onmiddellijk in en verplaatst de gevaarlijke bestanden naar een veilig quarantaine gebied. Deze bestanden kunnen dan geen schade meer aanrichten en worden veilig gewist. Natuurlijk herkent het Avast programma ook alle veel voorkomende en nieuwe bedreigingen uit de sectoren malware, Trojaanse paarden en virussen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de huidige databanken, die ook voortdurend van de laatste updates worden voorzien. Natuurlijk gebeurt de installatie van de updates geheel automatisch, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over dit belangrijke werk.

In het dagelijks leven zijn het echter niet alleen de klassieke bedreigingen die echt gevaar op je computer kunnen veroorzaken. Met Avast Internet Security 2021, bijvoorbeeld, kun je vertrouwen op een goede bescherming tegen gevaarlijke brute force aanvallen of denken dat je aan de veilige kant staat als het op exploits aankomt. Met permanente en consequente bewaking sta je dankzij Avast Internet Security 2021 altijd aan de veilige kant en hoef je je geen zorgen te maken over je persoonlijke gegevens.

Voor maximale beveiliging tijdens het gebruik vertrouwt de fabrikant op verschillende technieken, zelfs afgezien van de praktische virusscanner. Zo speelt bijvoorbeeld de viruscontainer een centrale rol. Daarin vind je alle gevaarlijke of potentieel schadelijke bestanden, die automatisch naar de container verplaatst worden. In deze omgeving kunnen de bestanden geen schade meer aanrichten en je kunt op je gemak rondkijken en beslissen of je de bestanden veilig wilt verwijderen of ze uit de omgeving wilt verplaatsen. Je behoudt dus steeds de volledige controle en hoeft je tegelijk geen zorgen te maken over de beveiliging.

Kies de juiste licentie om je toestellen te beveiligen

Miljoenen gebruikers vertrouwen al op de praktische software van Avast. De oplossing Avast Internet Security 2021 is een bijzonder goedkope manier om op dit gebied aan de slag te gaan en is daarom een heel goede keuze, vooral voor privégebruikers. Bij het kopen van de juiste licentie heb je als gebruiker de vrije keuze tussen verschillende versies. Over het algemeen is het natuurlijk een vergunning met een bepaalde geldigheidsduur, die meestal 365 dagen bedraagt. Wil je echter liever langer vertrouwen op de beveiliging en functies van Avast Internet Security 2021, dan kun je kiezen voor een versie met een maximale looptijd van maximaal drie jaar. Je hebt ook een vrije keuze van toestellen. Eén, drie of zelfs tot wel tien apparaten - vrijwel geen wens blijft onvervuld.

Tip: Als je jezelf eerst wilt overtuigen van de mogelijkheden en de zeer goede prestaties van de Avast Internet Security 2021 software, kun je dit zonder risico doen. De fabrikant geeft je hiervoor een praktische testversie. Je kunt het in een paar stappen op je computer installeren en dan alle functies gedurende een periode van 30 dagen gebruiken. Als je dan besluit de software van Apache te blijven gebruiken, staan wij bij BestSoftware tot je beschikking. Koop je licentie voor Avast Internet Security 2021 met een paar kliks en activeer het programma voor verder gebruik.

Gebruik verdere functies in het dagelijks leven met de software Avast Internet Security 2021

Naast de basisbescherming tegen alle veel voorkomende bedreigingen op het Internet en bij het gebruik van computers, kun je met Avast Internet Security 2021 rekenen op vele andere functies. Er is bijvoorbeeld een praktische firewall bij. Dit beschermt alle inkomende en uitgaande verbindingen en detecteert verdachte activiteiten in real time. Als hackers bijvoorbeeld toegang tot je bestanden of technologie proberen te krijgen, grijpt de Avast Internet Security 2021 software onmiddellijk in en voorkomt dit effectief. Het programma van de bekende fabrikant zorgt ook voor meer duidelijkheid en orde in je e-mail inbox. Dankzij Avast Internet Security 2021 krijg je zeer goede bescherming tegen vervelende en soms zelfs gevaarlijke spam mails. Het praktische anti-spam filter herkent overeenkomstige berichten onmiddellijk, verplaatst ze naar de juiste map en voorkomt ook gevaren. Want het probleem: veel spamberichten zijn niet alleen erg vervelend, maar bevatten ook gevaarlijke links. Zo voorkom je dat je in de verleiding komt ze te openen en dat criminelen je gegevens in handen krijgen. Het geïntegreerde pishing filter, dat ook een integraal onderdeel is van Avast Internet Security 2021, sluit hierbij aan. Pishing pogingen zijn de laatste jaren en maanden steeds meer toegenomen en zijn nu een grote bedreiging geworden in zowel professionele als privé omgevingen. Je kunt dit gevaar van talrijke pishing pogingen, waarvan sommige zelfs heel kenmerkend en goed vermomd zijn, gemakkelijk vermijden met de populaire Avast Internet Security 2021 software.

Tip: Je kunt Avast Internet Security 2021 ook gebruiken onder de huidige versies van Windows, het populaire besturingssysteem van Microsoft. Voer dan eenvoudig de installatie uit onder Windows 10 of Windows 11 en profiteer van de talrijke mogelijkheden die het programma je biedt. Bestel je goedkope en noodzakelijke licentie nu hier bij BestSoftware, we kijken uit naar je aankoop.

Bespaar geld door Avast Internet Security 2021 hier bij BestSoftware te kopen

Als je geld wilt besparen maar toch aan de veilige kant wilt zijn, dan is BestSoftware de juiste plaats voor jou. Want bij ons profiteer je rondom Avast Internet Security 2021 van aantrekkelijke voorwaarden en gunstige prijzen. Je ontvangt de licentie tegen absolute topvoorwaarden. De gunstige prijzen gelden ook voor de andere beveiligingsoplossingen van Avast. Wil je gebruik maken van extra functies voor maximale beveiliging, dan raden we bijvoorbeeld Avast Ultimate Suite 2021 aan. Het programma biedt veel extra functies en is een goede keuze voor de hoogste eisen. Een andere goede optie is het aanbod van Avast Premium Beveiliging 2021 is een goede optie. Kies dus gewoon de gewenste versie van de beveiligingssoftware en bestel heel goedkoop. Natuurlijk helpen we met een snelle levering binnen 30 minuten, een deskundig advies door onze vriendelijke dienst en een onmiddellijke download na de bestelling. We kijken uit naar je aankoop bij BestSoftware. 

Systeemvereisten - Avast Internet Security 2021

Op Windows gebaseerde desktops en laptops

Windows 7, WIndows 8.1, Windows 10 en Windows 11

RAM

Ten minste 265 MB aanbevolen

Harde schijf ruimte

Ten minste 1,5 GB aanbevolen

(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)
Verdere links naar "Avast Internet Security 2021| Windows | Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Avast Internet Security 2021| Windows | Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Avast Internet Security 2021| Windows | Downloaden"
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 24,90 *
TIP!
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 59,90 * € 99,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 89,90 * € 149,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 61,90 * € 99,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 44,90 * € 75,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 79,90 * € 99,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 54,90 * € 79,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 44,90 * € 69,90 *
G Data Mobile Security Android G Data Mobile Security Android
€ 14,90 * € 19,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 13,90 * € 21,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Parallels Desktop 18 Pro für MAC Parallels Desktop 18 Pro für MAC
€ 89,90 * € 119,90 *
Laatst bekeken