• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

G Data Internet Security 2021 | Downloaden

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "G Data Internet Security 2021 | Downloaden"

G DATA Internet Security 2021 - Beveiliging door hybride bescherming

G DATA -Veilig onderweg in het netwerk: G DATA detecteert feilloos ransomware en stopt de versleuteling van bestanden. Met op gedrag gebaseerde Next Generation technologieën hebben afpersingstrojanen geen schijn van kans. Je geld blijft waar het hoort. BankGuard beschermt je betrouwbaar tegen gemanipuleerde websites en andere aanvallen tijdens online bankieren en winkelen. Surf zoveel als je wilt. G DATA Internet Security beschermt je tegen schadelijke downloads en phishing sites - zelfs op sociale netwerken.

De belangrijkste kenmerken van G Data Internet Security 2020

Firewall
Bewaakt alle inkomende en uitgaande verbindingen om te beschermen tegen hackers en spionagesoftware - volledig automatisch of volgens je eigen regels.
Back-up in de cloud Geoptimaliseerd
Sla je versleutelde back-ups automatisch op in de cloud - bij Dropbox, Google Drive of DriveOnWeb.
Anti-ransomware Geoptimaliseerd
Geen kans op afpersingstrojanen: G Data beschermt je tegen misdadigers die je bestanden versleutelen.
G DATA BankGuard
G Data gepatenteerde technologie beveiligt je browser tegen manipulatie door gegevensdieven - voor veilig online bankieren en winkelen.
Anti-Spam
Blokkeert spam zoals reclame en phishing e-mails en houdt je e-mail inbox schoon.
Ouderlijk toezicht
Controleer het internetgebruik van je kinderen: stel tijden vast en laat je kinderen alleen op gecontroleerde sites surfen.
Virusscanner
Vertrouw op de hoogste detectiepercentages door technologieën die parallel werken. Ontvang elk uur nieuwe virushandtekeningen voor de beste bescherming tegen malware.
Bescherming tegen uitbuiting
Beschermt je computer tegen criminelen die misbruik maken van beveiligingslekken in bijvoorbeeld Office programma's en PDF lezers.

Hoe G Data je weg door het web beschermt

Bij online bankieren en winkelen

De verbinding tussen je bank en je computer is meestal versleuteld. De ontcijfering van de gegevensoverdracht vindt plaats in je browser: Cybercriminelen hacken hier het proces met behulp van banking Trojans. Zodra je een overdracht maakt, manipuleren de aanvallers de verzonden gegevens. Je geld gaat dan niet meer naar de beoogde ontvanger, zoals een online winkel, maar belandt op een andere rekening.

Natuurlijk herkent G Data Virus Scanner banking Trojans aan hun kenmerken. Als deze plaag al een eigen handtekening heeft, maakt Internet Security de malware onschadelijk zodra hij gedownload wordt. De G Data BankGuard technologie beschermt bovendien tegen nog onbekende gevaren: De functie zorgt ervoor dat je browser alleen gecontroleerde en onvervalste inhoud weergeeft.

Hoe doet BankGuard dit?

Manipulaties door banking Trojans vinden plaats in bepaalde bestanden van het werkgeheugen. G DATA BankGuard detecteert automatisch wanneer een infectiepoging plaatsvindt en vervangt het aangetaste geheugengebied door een veilige kopie.

Terwijl je e-mails ontvangt en verstuurt

Behalve de bestanden op je harde schijf en externe opslag, controleert G Data Virus Scanner ook je e-mails op schadelijke inhoud. Dit geldt voor alle berichten die je ontvangt en verstuurt met het e-mail programma op je computer. Als de scanner niets vindt, wordt ook de G Data Anti-Spam functie geactiveerd: Het programma controleert de e-mails op kenmerken die typisch zijn voor spam. Op basis van deze kenmerken wordt een waarde berekend die de waarschijnlijkheid van spam weergeeft.

Behalve met zijn eigen beoordeling vergelijkt de OutbreakShield technologie de resultaten met een database op het Internet - hier worden de patronen van massaal verstuurde virussen en spam mails vastgelegd. Op deze manier dicht G Data Internet Security de kloof in real time die bestaat tussen het begin van een massamailing en de bestrijding ervan door speciaal aangepaste handtekeningen.

Tijdens het surfen

De virusbewaker controleert alle bestanden die van het web komen. Het stopt geïnfecteerde documenten, foto's en dergelijke zodra ze gedownload worden, zodat zelfs onopgemerkte downloads geen gevaar meer voor je vormen. Internet Security vertrouwt niet alleen op de elk uur bijgewerkte virushandtekeningen. Naast de handtekeningenscan werkt de software met een cloud oplossing: In deze online opslag worden eigenschappen verzameld van lopende bestanden die schadelijke code bevatten. Deze eigenschappen worden vergeleken met die van je bestanden - en je komt er snel achter of alles veilig is.

En hoe beschermt G DATA tegen gevaarlijke websites?

Ook internetadressen worden in de wolk verzameld: Als van een URL in de database bekend is dat hij schadelijke inhoud verspreidt, blokkeert G Data Browser Protection de pagina. Dus als cybercriminelen je in de val proberen te lokken met phishing links, heb je niets te vrezen. Dit geldt trouwens ook voor aanvallen via sociale netwerken: links in valse berichten en advertenties worden niet in de browser geopend.

Onafhankelijk van de cloud onderzoekt G Data Web Protection alle gegevens die naar je computer gestuurd worden om een website op te roepen. Op deze manier detecteert het gevaarlijke inhoud voordat je de pagina opent.

Systeemvereisten - G-Data Internet Security 2021
Besturingssystemen

Windows 11 / Windows 10 / Windows 8.1 / Windows 7 (SP1): Min. 2 GB RAM (32- & 64-bit), CPU met x86 of x64 architectuur

MacOS

macOS 10.12 en nieuwer, 2 GB RAM

Android

Android 5 en hoger

iOS

iOS 12.4 en hoger

Processor

Mindetsens 1 GHz aanbevolen

(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)
Verdere links naar "G Data Internet Security 2021 | Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "G Data Internet Security 2021 | Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "G Data Internet Security 2021 | Downloaden"
Laatst bekeken