• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Ashampoo Snap 14 | Windows

Ashampoo Snap 14 | Windows

€ 21,90 * € 39,90 * (45,11% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

  • BS-11565
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Snap 14 | Windows"

Koop Ashampoo Snap 14  - eenvoudig en effectief informatie vastleggen in het dagelijks leven

Als je regelmatig uitgebreide screenshots maakt om gemakkelijk belangrijke informatie vast te leggen, moet je overwegen een licentie te kopen voor de populaire Ashampoo Snap 14 software. Het huidige programma inspireert opnieuw met talrijke functies en krachtige hulpmiddelen. Deze gaan natuurlijk veel verder dan de mogelijkheden met de interne functies van besturingssystemen. Particuliere en professionele gebruikers maken zeker een goede keuze met de nieuwe versie. Dit geldt ook als je je aankoop van een licentie voor Ashampoo Snap 14 rechtstreeks hier in de BestSoftware online shop doet. Wij inspireren je onder andere met een bijzonder snelle levering en maken zo lange wachttijden voor de benodigde programma's overbodig. Na maximaal 30 minuten na je bestelling vind je de sleutel voor de activering van de Ashampoo Snap 14 software al in je mailbox. Niets staat dus in de weg om straks alle functies en hulpmiddelen te gebruiken.

Screenshots maken en talloze tools gebruiken in Ashampoo Snap 14

De mogelijkheden die de Ashampoo Snap 14 software je biedt klinken op het eerste gezicht niet bijzonder spectaculair. Het is immers vooral een oplossing waarmee op een computer met een Windows besturingssysteem gemakkelijk en snel schermafbeeldingen kunnen worden gemaakt. Dit geldt echter alleen voor de eerste aanblik, want de echte sterke punten van de software worden later duidelijk. Als je Ashampoo Snap 14 gebruikt, profiteer je van honderden verschillende gereedschappen. Omdat je niet alleen eenvoudige foto's kunt maken, is zelfs een video-opname van de beeldscherminhoud geen enkele uitdaging voor Ashampoo Snap 14. Hiermee kun je uitgebreide en complexe inhoud probleemloos overbrengen. De nadruk ligt hier op een bijzonder hoge videokwaliteit. Met ondersteuning voor 4k resolutie kunnen de bijbehorende video's ook worden opgenomen van monitoren met een hoge resolutie.

Als je de schermafbeeldingen eenmaal op de computer hebt opgeslagen, zijn er talloze hulpmiddelen beschikbaar om de voltooide video's of afbeeldingen te bewerken. Daartoe is Ashampoo Snap 14 uitgerust met een nieuwe foto-editor die voor de huidige versie volledig is herzien. Je kunt bijvoorbeeld in een paar stappen belangrijke annotaties aan de schermafbeelding toevoegen of pijlen gebruiken om belangrijke plaatsen aan te wijzen. Daarnaast is markeren geen enkel probleem en eenvoudig bijsnijden via de bijbehorende gereedschappen staat je natuurlijk ook vrij. Je kunt ook terugkerende processen opslaan en direct toepassen als dat nodig is. Zo werk je bijzonder effectief in het dagelijks leven en bespaar je veel geld.

Een belangrijke functie voor dagelijks gebruik is de tekstherkenning of OCR-functie, die weer aan boord is in Ashampoo Snap 14. Deze functie maakt het gemakkelijk om tekstinhoud te lezen en te converteren die te vinden is in de schermafbeeldingen op je computer. De inhoud hoeft niet meer getypt te worden, gebruik hem gewoon in een tekstprogramma naar keuze. Werk je met video's in plaats van klassieke opnamen, dan biedt Ashampoo Snap 14 ook de juiste hulpmiddelen voor het werken met deze varianten. Je kunt bijvoorbeeld de optie gebruiken om in een paar stappen een GIF te maken van een video. Bovendien kun je hier ook gemakkelijk individuele en eigen inhoud toevoegen. Dit geldt voor tekst of ook voor opnamen. Je hebt alleen een microfoon nodig om op te nemen en gemakkelijk annotaties in te voegen.

Gemakkelijk te gebruiken, geschikt voor nieuwe systemen - gebruik nu Ashampoo Snap 14

De Ashampoo Snap 14 software kan in het dagelijks gebruik niet alleen punten scoren met zijn talrijke functies en krachtige gereedschappen. Vooral in de nieuwe versie 14 hebben de ontwikkelaars alle moeite gedaan en zich gericht op een zeer eenvoudige bediening. De menu's zijn nu nog beter georganiseerd en je kunt met een paar klikken precies de functie vinden die je zoekt. Dit betekent dat zelfs beginners zonder problemen toegang hebben tot een licentie voor de Ashampoo Snap 14 software en deze bijzonder goedkoop bij ons in de BestSoftware online shop kunnen kopen. En mocht je ooit overweldigd worden of de operatie niet aankunnen, dan is dat ook geen probleem. In dit geval kun je terugvallen op een goed gesorteerd hulpgebied met veel belangrijke tips en informatie. Blader hier gerust even rond en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die Ashampoo Snap 14 je biedt.

Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over de prestaties. De Ashampoo Snap 14 software is goed geoptimaliseerd en draait daarom zonder problemen, zelfs op een oudere computer of notebook. Natuurlijk heeft de fabrikant ook de populaire versie 14 klaargemaakt voor gebruik met de huidige Windows besturingssystemen. Niets staat dus in de weg om Ashampoo Snap 14 te gebruiken onder Windows 10 of zelfs Windows 11 met al zijn gereedschappen en volledige potentieel.

Profiteer van aantrekkelijke voordelen bij het kopen van Ashampoo Snap 14

Met onze talrijke en vooral bijzonder aantrekkelijke voordelen hebben we de afgelopen jaren al talloze klanten kunnen overtuigen om hier in onze online shop te kopen. Onze originele en legale licenties zijn al verkrijgbaar tegen zeer gunstige prijzen, dit geldt ook voor Ashampoo Snap 14, dus er zijn al financiële redenen om rechtstreeks bij ons te bestellen. Bovendien kun je rekenen op onze vriendelijke en ervaren medewerkers, die beschikbaar zijn voor alle vragen of problemen. Je kunt je persoonlijke contactpersoon bereiken via live chat of via onze hotline. Als je wilt, kun je ook gemakkelijk een e-mail schrijven met je verzoek. We nemen bijzonder snel contact met je op over je bezorgdheid voor de aankoop van Ashampoo Snap 14.

Verdere links naar "Ashampoo Snap 14 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Snap 14 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Snap 14 | Windows"
Laatst bekeken