• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Adobe Photoshop Lightroom | | Adobe Photoshop Lightroom Windows

€ 149,90 * € 169,90 * (11,77% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 22 keer verkocht
  • BS-10812
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Platform

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Adobe Photoshop Lightroom | | Adobe Photoshop Lightroom"

Werk effectief met foto's en koop Adobe Photoshop Lightroom voor een geweldige prijs

Werk effectief met je foto's en profiteer niet alleen van een breed scala aan hulpmiddelen dankzij de moderne technologie, maar ook van het feit dat je alle mogelijkheden kunt gebruiken, ongeacht de plaats waar je je bevindt. Adobe Photoshop Lightroom maakt dit gemakkelijk. De praktische software-oplossing van Adobe overtuigt ook beginners en is, met zijn zeer eenvoudige bediening, even populair in het privé-segment als op de professionele werkplek. Natuurlijk ondersteunt Adobe Photoshop Lightroom de huidige besturingssystemen Windows 10 en Windows 11 en stelt je dus in staat meteen aan de slag te gaan. Koop nu een laaggeprijsde licentie voor het programma in onze online winkel, we helpen je graag.

Bewerk foto's gemakkelijk en effectief met Adobe Photoshop Lightroom

De Adobe Photoshop Lightroom software biedt je als gebruiker talloze hulpmiddelen om foto's gemakkelijk en effectief te bewerken, organiseren, bewaren en delen. Uiteindelijk is het een programma voor creatieve ontwikkeling. Zoals gebruikelijk bij Adobe kun je rekenen op talrijke gereedschappen en een ongelooflijk aantal mogelijkheden om de beste resultaten te bereiken bij het bewerken van je foto's.

De hulpmiddelen omvatten bijvoorbeeld gewone klassiekers, d.w.z. een aanpassing van de grootte, de belichting of een optimalisatie van de kleur. Zelfs foto's die niet echt goed gelukt zijn, schijnen dankzij Adobe Photoshop Lightroom na korte tijd in een heel nieuw licht en zijn op het eerste gezicht aangenaam. Maar de mogelijkheden gaan nog verder, dankzij de moderne technologie met de software. Gebruik bijvoorbeeld de praktische hulpmiddelen om storende inhoud gemakkelijk uit het beeld te verwijderen. Een auto, een boom of zelfs een persoon, je kunt alle ongewenste objecten precies uitknippen en een foto helemaal naar je eigen wensen maken. Natuurlijk is het bijbehorende werk niet merkbaar, het ontstane gat vult zich op Adobe Photoshop Lightroom weer op met de juiste achtergrond.

Met talrijke voorinstellingen, filters en effecten ondersteunt de Adobe Photoshop Lightroom software de creativiteit van de gebruiker nog meer. Als je bijvoorbeeld je foto wilt laten schitteren in de populaire vintage look, kun je dat met een paar klikken bereiken. Tegelijk laat de selectie van voorinstellingen voor verschillende huidtinten vrijwel niets te wensen over. Zelfs complexe aanpassingen in het betreffende beeld zijn met vaardigheid en het juiste gereedschap binnen enkele seconden te doen. Talrijke sjablonen en individuele aanpassingen in detail via praktische schuifregelaars zijn vrij beschikbaar in Adobe Photoshop Lightroom om effectiever te werken.

Gebruik de functies ongeacht de locatie dankzij Adobe Photoshop Lightroom

Het dagelijkse werk is de laatste jaren steeds mobieler en diverser geworden. Adobe Photoshop Lightroom software volgt natuurlijk deze trend en richt zich op naadloze samenwerking op verschillende apparaten met behulp van de cloud. Als je kiest voor een praktische licentie van het effectieve programma, geeft de fabrikant je automatisch veel opslagruimte in de cloud. Minstens 20 gigabyte is al beschikbaar in de instapversie en tot één terabyte in de hogere versie. Sla je werk uit Adobe Photoshop Lightroom daarom altijd automatisch op in de cloud en profiteer van meer veiligheid en een soepele omschakeling tussen je eindtoestellen. Begin je werk op de computer en zet het op weg naar huis voort op de iPad, de bijbehorende apps en de ondersteuning voor talloze eindtoestellen maken precies dit mogelijk. En dankzij de cloud verloopt de synchronisatie van wijzigingen en werk volkomen automatisch, dus je hoeft niet bang te zijn dat je werk of waardevolle gegevens verloren gaan.

Met behulp van de praktische functies en intelligente technieken van Adobe Photoshop Lightroom kun je altijd overzicht over je foto's houden en hoef je je tegelijk geen zorgen meer te maken over tijdrovend sorteren. Ook hier laat de cloud opslag zich van zijn beste kant zien als een integraal onderdeel en ondersteunt je bij het beheren van je fotoverzameling. Zelfs onbeperkte foto's zijn met gemak mogelijk als je het juiste pakket van de software gekozen hebt. Overigens herkent de "Adobe Sensei" technologie volkomen automatisch gelegenheden of personen op de foto's en sorteert ze dienovereenkomstig voor in de juiste mappen, zodat je de gewenste foto altijd snel kunt vinden. Zo behoud je steeds een volledig overzicht van je fotoverzameling.

Gemakkelijk foto's gebruiken en bewerken, zelfs voor beginners met Adobe Photoshop Lightroom

Als je je privé foto's dat speciale uiterlijk wilt geven of ze gewoon op de juiste plaatsen wilt bijwerken, kun je dat met gemak doen dankzij Adobe Photoshop Lightroom. Het programma is vooral geschikt voor beginners die niet erg vertrouwd zijn met de overeenkomstige varianten. De talrijke hulpmiddelen zijn niet alleen intuïtief gerangschikt en dus gemakkelijk te vinden, maar ook duidelijk gelabeld. Veel functies kunnen vrij eenvoudig bediend worden door ze te slepen of via een schuifknop, wat de bediening natuurlijk nog gemakkelijker maakt. Bovendien vind je een groot aantal verschillende handleidingen direct in Adobe Photoshop Lightroom. Deze tonen, bijvoorbeeld, met behulp van video's, precies hoe je met de software kunt werken en de beste resultaten uit je bestanden kunt halen.

Belangrijk: Voor je besluit een licentie voor Adobe Photoshop Lightroom te kopen, heb je de mogelijkheid een gratis proefversie te gebruiken. Gebruik dit gedurende een periode van zeven dagen onbeperkt om zelf vertrouwd te raken met de mogelijkheden en de werking. Daarna ontvang je de betaalbare licentie voor langer gebruik bij alle hulpmiddelen hier bij BestSoftware, we kijken uit naar je aankoop.

Altijd verbonden, werk praktisch samen - nieuwe functies in Adobe Photoshop Lightroom

De Adobe Photoshop Lightroom software komt met veel vernieuwingen en wil met deze technieken zowel als functies het werk nog effectiever maken. Zo zijn praktische in-app handleidingen in gelijke mate beschikbaar in de app voor mobiele toestellen en in de applicatie voor de computer. Deze zijn vooral gericht op beginners en geven waardevolle tips en trucs voor het werken met alle gereedschappen. De fabrikant Adobe richt zich nu ook nog meer op de uitwisseling met andere gebruikers met zijn software. Maak dankzij Adobe Photoshop Lightroom bijvoorbeeld gebruik van de directe uitwisselingsmogelijkheden met de gemeenschap, doe hier ideeën op voor je werk of maak kennis met de gebruiksgewoonten om waardevolle tips te krijgen voor het effectief gebruik van de software. Een andere nieuwe functie is het kleurkrachtgereedschap. Adobe noemt dit het "color grading tool". De bedoeling van deze functie is om middentonen, hooglichten en dieptes nauwkeurig te regelen voor nog effectiever en nauwkeuriger werk naar je eigen wensen.

Koop je licentie voor Adobe Photoshop Lightroom nu voor een lage prijs in onze online winkel

Koop de licentie voor Adobe Photoshop Lightroom nu voor een lage prijs bij BestSoftware, je ervaren online winkel voor krachtige software. Bij ons heb je natuurlijk ook toegang tot andere programma's van de bekende fabrikant. Met Adobe Premiere Elements 2022 of Adobe Photoshop & Premiere Elements 2022 bieden we, bijvoorbeeld, de nieuwste versies van de creatieve producten. Gebruik ook Adobe Acrobat Standard om gemakkelijk en effectief met PDF's te werken, of gebruik de voorgangers van de software-aanbiedingen tegen beduidend lagere prijzen. Daartoe kun je bijvoorbeeld Adobe Acrobat Standaard 2017 en Adobe Photoshop Elements 2021 en ook Adobe Premiere Elements 2021 zijn gratis beschikbaar. Vertrouw altijd op een zeer eenvoudige aankoop en een snelle levering van de bestelde sleutel voor de onmiddellijke activering van de software, die je in maximaal 30 minuten per e-mail ontvangt. Als je vragen of verzoeken hebt over de aanschaf van Adobe Photoshop Lightroom, kun je contact opnemen met onze experts via e-mail, live chat of telefoon.

Verdere links naar "Adobe Photoshop Lightroom | | Adobe Photoshop Lightroom"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Adobe Photoshop Lightroom | | Adobe Photoshop Lightroom"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Adobe Photoshop Lightroom | | Adobe Photoshop Lightroom"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 52,90 * € 69,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Skylum Luminar Neo | Windows / Mac Skylum Luminar Neo | Windows / Mac
€ 119,90 * € 159,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
CorelDRAW Standard 2021 | Windows CorelDRAW Standard 2021 | Windows
€ 329,90 * € 359,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
€ 649,90 * € 699,90 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 89,90 * € 109,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 1.100,90 * € 1.259,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
Laatst bekeken