• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
3D Huis Planner Software Pro | Windows

3D Huis Planner Software Pro | Windows

€ 194,90 * € 219,90 * (11,37% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

 • BS-11614
 • Duits
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "3D Huis Planner Software Pro | Windows"

3D Huis Planner Software Pro

De Pro versie van onze 3D woningplanningssoftware helpt je om je woondromen precies te visualiseren. Gemakkelijk te gebruiken zonder enige voorkennis!

 • Extra 2D elementen
 • Uitvoer van 3D voorwerpen en beelden
 • Achtergrond penseel
 • Onbeperkte projectgrootte en aantal projecten 
 • 3D modelleren van gebouwen 
 • Gelijktijdig werken in 2D en 3D 
 • Visualisaties met real time schaduwen
 • Moderne CAD software voor privé gebruikers 
Onze 3D House Planner Pro versie is de juiste keuze voor iedereen die een bijzonder gemakkelijk te gebruiken 3D CAD programma wil, waarmee je je woondromen kunt visualiseren.
Deze kosteneffectieve woningplanningssoftware is even geschikt voor privé-gebruikers als voor mensen die bij hun dagelijkse werk snel 3D modellen moeten maken. Met behulp van deze gestroomlijnde en toch functierijke software heb je de juiste oplossing binnen handbereik.
Een paar muisklikken zijn genoeg om een realistisch 3D bouwmodel te maken met de Pro versie van onze woningplanner software. De volgende kenmerken komen in dit moderne programma aan bod:
➜ Ontdek nu alle voordelen van onze 3D woningplanningssoftware (Pro Versie)!

Wie zou deze 3D tekensoftware voor woningontwerpen moeten kopen?
Professionele CAD software is in de eerste plaats gericht op architecten en is vaak ofwel te moeilijk in het gebruik, ofwel gewoon veel te duur voor particuliere gebruikers. Als je niet elke dag ingewikkelde hulpmiddelen wilt gebruiken, maar vooral je creativiteit de vrije loop wilt laten, is de Pro versie van de 3D woningplanner software de beste keuze.
De authentieke 3D modellering van je woondromen kan zonder enige voorkennis in praktijk gebracht worden. Veel verschillende doelgroepen profiteren hiervan en hebben al zeer goede ervaringen opgedaan met onze 3D planningssoftware:
 • particuliere bouwers 
 • commerciële vastgoedontwikkelaars
 • Makelaars in onroerend goed
De aantrekkelijke 3D modellen, die gemakkelijk als PDF bestanden kunnen worden geëxporteerd, zijn ideaal om op basis hiervan bijvoorbeeld een architect opdracht te geven. De details moeten misschien nog door een vakman worden geregeld, maar met onze software ben je al een beslissende stap dichter bij het huis van je dromen.


Wat onze 3D architectuur software kan doen
Leer onze 3D Huisplanner Pro nog beter kennen door de volgende video te bekijken. Van het maken van een nieuw project tot het exporteren van 3D beelden, we hebben alle essentiële stappen vastgelegd.
Onze architectuur software heeft een bijzonder gemakkelijk te gebruiken gebruikersinterface, die je in staat stelt je eigen ideeën en plannen op hoog niveau te realiseren, zelfs zonder deskundigheid in het gebruik van 3D CAD software
Planning op hoog niveau.

Details over alle functies van de 3D CAD software
Leer onze slimme 3D House Planner Pro software nu nog beter kennen. We stellen alle kenmerken hieronder nog eens in detail voor en leggen uit welke talrijke functies je ter beschikking staan.

 

Algemene informatie:

Intuïtieve gebruikersinterface
Als je vertrouwd bent met de Windows interface en Office programma's kunt gebruiken, zul je snel je weg vinden in onze 3D woningplanner software. Onze gebruikersinterface en de commando's zijn zeer goed gestructureerd en het zijn steeds dezelfde procedures voor verschillende componenten.

Onbeperkte projecten
Je kunt je projecten op elke plaats opslaan, het maakt niet uit hoeveel projecten je tekent, je hebt een onbeperkt aantal en het programma blijft altijd even snel.

Automatische laagtoewijzing

Als een professionele CAD heeft de 3D Huis Planner een lagenbeheer. Behalve het aanmaken van nieuwe lagen, is er ook een automatische toewijzing tijdens de huisplanning. Dit betekent dat de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken of de muur of het raam op de juiste laag getekend is.

Onbeperkte invoer van tot op de millimeter nauwkeurige plattegronden
De plattegronden kunnen tijdens de planning van het huis geheel vrij gemaakt worden met behulp van ons constructiegereedschap. Er is noch een rasterbeperking, noch een groottebeperking. Van één kamer tot een wooncomplex, alles is mogelijk. Zoals gebruikelijk bij een professionele CAD is de invoer en uitvoer tot op de millimeter nauwkeurig.

3D vloerbeheer

3D Vloerbeheer Pro
De gebruiker hoeft de 3e dimensie (hoogte van muren, plafonds, vloeren) slechts eenmaal in te voeren  - in ons vloerenbeheer is de invoer van de verdiepingshoogte duidelijk en heel eenvoudig. Het mooiste is: als de hoogten van de verdieping veranderen, veranderen de hoogten van alle getroffen onderdelen automatisch ook.

Onbeperkt aantal 3D onderdelen (zelf te veranderen of te maken)
Een uitgebreide catalogus van onderdelen is beschikbaar. Maar als dat nog niet genoeg is, kun je eenvoudig je eigen componenten definiëren en ze in je eigen catalogi opslaan. Alles is heel gemakkelijk te doen.

Projectgegevens bewerken
Projectgegevens kunnen gedetailleerd ingevoerd worden, zoals bouwer, adres, planner en dergelijke.

Invoer en uitvoer:

Beelden importeren en exporteren
In onze Pro Versie is het mogelijk om beeldbestanden in te voeren, die in de planning kunnen worden opgeslagen of eenvoudig op het plan kunnen worden ingevoegd. Het plan zelf of de visualisatie in 3D kan ook als beeld worden uitgevoerd in gangbare beeldbestandsformaten.

Exporteer als X3D of VRML
Een uitvoer van de woningplanning in de bovenvermelde 3D formaten is mogelijk, zodat het project kan worden ingelezen en verder verwerkt in andere programma's die deze interfaces gebruiken.

3D componenten:

Automatische vloeren en plafonds
zodra de eerste muren een kamer omsluiten, ontstaan de bijbehorende vloer en plafond. De diktes voor deze onderdelen moeten worden bepaald in de vloerinstellingen. Als de hoogte verandert, worden deze onderdelen automatisch aangepast.

Automatische kamers

Automatisch-Raeume-Pro

Als de muren een kamer omsluiten, wordt de kamer onmiddellijk herkend en zijn de m2 voor het kameroppervlak beschikbaar als informatie. Zodra een muur verplaatst wordt, worden de kamers en ook de m2 bijgewerkt.

Variabele ramen en deuren

Variabele-ramen-en-deuren-Pro

Onze componenten ramen en deuren hebben een zeer grote componenten catalogus te bieden. Elk onderdeel kan veranderd worden en ook weer permanent opgeslagen worden. Hiermee kan de gebruiker heel gemakkelijk zijn eigen componenten maken.

Automatische trappen

Automatische-Trappen.Pro

Er is bijna niets dat niet mogelijk is met trappen. Alle trapvormen kunnen ontworpen worden en het mooie is dat de trappen automatisch berekend worden, zodat de tredebreedtes en stijghoogtes altijd zinvolle waarden hebben. Natuurlijk kunnen de waarden dan nog veranderd en bijgesteld worden.

Automatische daken

Automatic-Daecher-Pro

Een 3D dak met een druk op de knop? Dat is geen probleem in onze 3D huizenplanner. De dakkruisingen zijn volautomatisch en het dak kan op elk moment veranderd worden. Of het nu een schilddak, zadeldak of ingewikkelde dakvormen zijn, alles is mogelijk. En natuurlijk kruisen de muren elkaar onder het dak.

2D elementen in constructiemodus
Als een 3D plattegrond als tekening moet worden aangevuld, zijn daarvoor bijvoorbeeld 2D tekenelementen als lijnen, veelhoeken en cirkels nodig. Deze 2D elementen zijn beschikbaar in de constructie.

Planningshulpmiddelen:

Online afmetingen

Online metingen-Pro

Onze online afmetingen zijn uniek - klik gewoon op een onderdeel zoals een raam of deur in het ontwerp of in 3D en alle belangrijke afmetingen verschijnen. Ga er gewoon met de muis over en als het potlood verschijnt, klik je erop en verander je het.

Planningshulpmiddelen zoals coördinatenzoekers, hulplijnen, rasters, enz.
De 3D House Planner heeft heel goede hulpmiddelen om je te helpen de muren in de plattegrond te plannen. Met de coördinaten-tracker kun je de richting van de muur bepalen met de muis en de lengte eenvoudig invoeren met het toetsenbord. Hulplijnen kunnen natuurlijk ook op afstand gezet worden.

Bewerkingsfuncties
Een muur of een raam moet later verplaatst worden? Moeten muren ingekort of verlengd worden? Of er moeten componenten en objecten gekopieerd worden. Alles is mogelijk met onze uitgebreide bewerkingsfuncties.

Verschillende voorstellingen in de plattegrond
In onze Pro versie kunnen vullingen, arceringen en ook lijndiktes verborgen worden; dit heeft als voordeel bij het construeren dat je de planning heel precies kunt zien en bewerken en bestaande hulppunten gemakkelijk kunt vinden.

Teksten en afmetingen:

Afmetingen

Afmetingen-Pro

Natuurlijk zijn dimensioneringselementen beschikbaar in het constructie-aanzicht. Deze kunnen qua uiterlijk (teksthoogte en maatlijnen) geheel individueel ontworpen en opgeslagen worden.

Uitgebreide dimensioneringsfuncties
Behalve de uitbreidingen van de maatsoorten (b.v. lijndimensionering) is het mogelijk de dimensionering te bewerken en ook op te slaan als je eigen standaard.

Teksten
Teksten zijn natuurlijk beschikbaar als afzonderlijke teksten en tekstblokken in de planning.

Catalogi en texturen:

Uitgebreide catalogus van texturen
Verander je oppervlakken van binnen en van buiten? Sleep eenvoudig het gewenste oppervlak uit de texturencatalogus naar de planning. De software herkent automatisch hele kamers of de buitengeometrie van het huis.

Uitgebreide catalogus van voorwerpen
Wil je de flat of het huis inrichten? Of misschien moet de tuin of de omgeving ontworpen worden? Gebruik hiervoor onze uitgebreide catalogus van voorwerpen, van keukens, woonkamers of badkamers tot gieters voor in de tuin - er zijn heel veel voorwerpen beschikbaar.

3D mode / visualisatie:

Visualisatie

Visualisatie-Pro

Het huis binnen of buiten in 3D bekijken werkt wonderwel in onze 3D voorstelling. Voor een mooie visualisatie helpt onze snelle schaduwberekening in 3D mode.

Schaduwen in real time
Als de schaduwen berekend zijn, kun je zonder problemen verder werken aan het project en de schaduwen blijven op het model. Dit elimineert vervelende rekentijden en het model behoudt altijd de schaduwberekening, zelfs bij het overschakelen naar de constructiestand.

Lichtbronnen
Behalve de verlichtingsinstellingen voor zonlicht kunnen ook andere lichtbronnen gebruikt worden. Dus lichtbron voor de buitenkant en natuurlijk voor de binnenkant, elk voorwerp kan een lichtbron toegewezen krijgen.

Achtergrond penseel
Als een achtergrond als afbeelding is ingevoegd, kunnen oppervlakken op de planning worden overgebracht met het achtergrondpenseel.

Uitvoer / afdrukken:

Afdrukken van de planning is op elk moment mogelijk
Plattegronden en 3D aanzichten kunnen op elk moment gemakkelijk afgedrukt worden. Natuurlijk blijft de plattegrond op schaal. Ook het papierformaat kan naar wens gekozen worden.

Afdrukken als PDF
Naast de algemene afdrukfuncties kan de planning of het 3D aanzicht direct vanuit de 3D Huisplanner pro als PDF afgedrukt worden.
Voor verdere functies, zie Versievergelijking

De huisplanner - de oplossing voor de succesvolle uitvoering van je projecten!

Systeemeisen:

Besturingssysteem:
Microsoft® Windows®10 ( 64-bit)
CPU:
CPU: Intel Core 5i of hoger
AMD Ryzen 5 of hoger
RAM:
8 GB RAM of hoger
Monitor:
Full HD, bv. 1920 x 1080 pixels of 4K
Grafische kaart:
Aanbevolen: Nvidia GTX 1050ti of hoger
Niet aan te bevelen: Geïntegreerde grafische kaarten aan boord
Normale werking: Alle huidige grafische kaart modellen
Harde schijf:
10 GB vrije harde schijf capaciteit
Muis:
3-toets muis met muiswiel
Opmerking voor Mac gebruikers
Compatibiliteit van de software alleen met Windows®-gebaseerde besturingssystemen - gebruik onder MacOS® via "Boot Camp" mogelijk.
In principe kunnen de 3D CAD Huisplanner software versies alleen geïnstalleerd en gebruikt worden op Windows gebaseerde besturingssystemen vanaf Windows 7 (zie systeemeisen). Helaas is het daarom niet mogelijk om de software onder MacOS® te installeren en te gebruiken.
In het verleden echter hebben een groot aantal klanten onze software op een Mac geïnstalleerd via "Boot Camp" en ze zonder problemen volledig gebruikt. Boot Camp" maakt het mogelijk om een extra Windows besturingssysteem op de Mac te installeren met weinig moeite en zonder het MacOS® besturingssysteem te verwijderen.

 

Verdere links naar "3D Huis Planner Software Pro | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "3D Huis Planner Software Pro | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "3D Huis Planner Software Pro | Windows"
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Bitdefender VPN Premium Bitdefender VPN Premium
€ 37,90 * € 49,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
€ 649,90 * € 699,90 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Laatst bekeken