• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

3D Huis Planner Software Thuis | Windows

€ 49,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 115 keer verkocht
 • BS-10841
 • Duits
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "3D Huis Planner Software Thuis | Windows"

3D Huis Planner Software Home

Uitgebreide 3D woningplanningssoftware voor privé-gebruikers. Met onze Home versie kun je je woondromen professioneel & zonder voorkennis op je thuiscomputer modelleren!

 • Onbeperkte projectgrootte en aantal projecten
 • 3D modelleren van gebouwen.
 • Gelijktijdig werken in 2D en 3D.
 • Visualisaties met real time schaduwen.
 • Moderne CAD software voor privé gebruikers.

 

De droom van je eigen vier muren begint met onze 3D huizenplanner software. Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat - ons moderne planningsprogramma biedt alle hulpmiddelen die je nodig hebt om te beginnen met het 3D modelleren van je individuele woondromen.
Gebruik de geboden gereedschappen om aantrekkelijke 3D modellen te maken en laat je fantasie de vrije loop. Het geëxporteerde 3D bestand is het perfecte sjabloon om op basis hiervan een architect opdracht te geven.
Zonder enige voorkennis maakt onze 3D planningssoftware mooie en realistische modellen van je bouwproject. Terwijl professionele 3D CAD software voor architecten al gauw enkele duizenden euro's kan kosten, biedt onze woningplanner in de thuisversie je al alle functies die voor jou van belang zijn:
 Krijg nu een overzicht van alle voordelen van onze 3D woningplanningssoftware (Home Versie)!

De kosten-effectieve 3D tekensoftware voor privé gebruikers

Als je je individuele plannen voor je eigen flat of persoonlijk droomhuis op je thuiscomputer wilt realiseren, is de Home Versie van onze 3D huizenplanner software een uitstekende keuze.
Dure CAD software voor het maken van 3D modellen is niet geschikt voor privé gebruikers die het gewoon willen uitproberen. Met onze Home versie hebben we het perfecte compromis tussen functionaliteit en kosten gevonden. Koop nu onze veelzijdige software met de ideale prijs-prestatie verhouding.
Behalve voor particuliere bouwers is de planningssoftware ook geschikt voor jonge mensen die misschien ooit architect willen worden en willen proeven van de wereld van de huizenplanning.

Hoe onze 3D architectuur software gebruiken

Je hebt geen voorkennis nodig om onze kosten-effectieve 3D architectuur software te gebruiken. De bijzonder intuïtief ontworpen gebruikersinterface geeft je de vrije hand en is niettemin heel logisch gestructureerd, zodat je al bij het eerste ontwerp zult slagen.
Om onze 3D woningplanner Home nog beter te leren kennen, kun je de volgende video bekijken. Hier hebben we een voorbeeldproject gebruikt om je stap voor stap te laten zien hoe je de software correct gebruikt en de gewenste resultaten bereikt.

Overzicht & details van alle functies van de 3D CAD software

De thuisversie van onze 3D huizenplanner biedt een heleboel verschillende functies. We bekijken alle functies hieronder in detail en laten je zien welke uitgebreide hulpmiddelen je kunt gebruiken.

Algemene informatie:

Intuïtieve gebruikersinterface
Als je vertrouwd bent met de Windows interface en Office programma's kunt gebruiken, zul je snel je weg vinden in onze 3D woningplanner software. Onze gebruikersinterface en de commando's zijn zeer goed gestructureerd en er zijn steeds dezelfde procedures voor verschillende onderdelen.

Onbeperkte projecten

Je kunt je projecten op elke plaats opslaan, het maakt niet uit hoeveel projecten je tekent, je hebt een onbeperkt aantal en het programma blijft altijd even snel.
Automatische laagtoewijzing

Automatisch-lagen-toewijzen-thuis

Als een professionele CAD heeft de 3D Huis Planner een lagenbeheer. Behalve het maken van nieuwe lagen, is er ook een automatische toewijzing. Dit betekent dat de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken of de muur of het venster wel op de juiste laag getekend is.

Onbeperkte invoer van plattegronden tot op de millimeter nauwkeurig

Plattegronden kunnen geheel vrij gemaakt worden met behulp van ons constructie-gereedschap. Er is noch een rasterbeperking, noch een groottebeperking. Van één kamer tot een wooncomplex, alles is mogelijk. Zoals gebruikelijk bij professionele CAD software is de invoer en uitvoer tot op de millimeter nauwkeurig.
3D vloerbeheer

3D Vloerbeheer-Home

De gebruiker hoeft de 3e dimensie (hoogte van muren, plafonds, vloeren) slechts eenmaal in te voeren  - in ons vloerenbeheer is de invoer van de verdiepingshoogte duidelijk en heel eenvoudig. Het mooiste is: als de hoogten van de verdieping veranderen, veranderen de hoogten van alle getroffen onderdelen automatisch ook.

Onbeperkt aantal 3D onderdelen (zelf te veranderen of te maken)

Een uitgebreide catalogus van onderdelen is beschikbaar. Maar als dat nog niet genoeg is, kun je eenvoudig je eigen componenten definiëren en ze in je eigen catalogi opslaan. Alles is heel gemakkelijk te doen.
 

3D componenten:

Automatische vloeren en plafonds

Automaten-Vloeren-en-Plafonds-Home

zodra de eerste muren een kamer omsluiten, ontstaan de bijbehorende vloer en plafond. De diktes voor deze componenten kunnen worden bepaald in de vloerinstellingen. Als de hoogte verandert, worden deze onderdelen automatisch aangepast.

Automatische kamers

Automatisch-ontruimen-huis

Als de muren een kamer omsluiten, wordt de kamer onmiddellijk herkend en zijn de m2 voor het kameroppervlak beschikbaar als informatie. Zodra een muur verplaatst wordt, worden de kamers en ook de m2 bijgewerkt.

Variabele ramen en deuren

Variabele-ramen-en-deuren-huis

Onze componenten ramen en deuren hebben een zeer grote componenten catalogus te bieden. Elk onderdeel kan veranderd worden en ook weer permanent opgeslagen worden. Hiermee kan de gebruiker heel gemakkelijk zijn eigen componenten maken.

Automatische trappen

Automatisch-Lucht-Huis

Er is bijna niets dat niet mogelijk is met trappen. Alle trapvormen kunnen ontworpen worden en het mooie is dat de trappen automatisch berekend worden, zodat de tredebreedtes en stijghoogtes altijd zinvolle waarden hebben. Natuurlijk kunnen de waarden dan nog veranderd en bijgesteld worden.

Automatische daken

Een 3D dak met een druk op de knop? Dat is geen probleem met onze 3D CAD software. De dakkruisingen zijn volautomatisch en het dak kan op elk moment veranderd worden. Of het nu een schilddak, zadeldak of ingewikkelde dakvormen zijn, alles is mogelijk. En natuurlijk kruisen de muren elkaar onder het dak.

Planningshulpmiddelen:

Online afmetingen

Online metingen-thuis

Onze online afmetingen zijn uniek - klik gewoon op een onderdeel zoals een raam of deur in de constructie of in 3D en alle belangrijke afmetingen verschijnen. Ga er gewoon met de muis over en als het potlood verschijnt, klik je erop en verander je het.

Planningshulpmiddelen zoals coördinatenzoekers, hulplijnen, rasters, enz.

De 3D House Planner heeft heel goede hulpmiddelen om je te helpen de muren in de plattegrond te plannen. Met de coördinaten-tracker kun je de richting van de muur bepalen met de muis
en de lengte eenvoudig met het toetsenbord invoeren. Hulplijnen kunnen natuurlijk ook met spatiëring ingesteld worden.


Bewerkingsfuncties

Een muur of raam moet later verplaatst worden? Moeten muren ingekort of verlengd worden? Of er moeten componenten en objecten gekopieerd worden. Alles is mogelijk met onze uitgebreide bewerkingsfuncties.

Teksten en afmetingen

Afmetingen
Natuurlijk zijn dimensioneringselementen beschikbaar in het constructie-aanzicht. Deze kunnen qua uiterlijk (teksthoogte en maatlijnen) geheel individueel ontworpen en opgeslagen worden.

Teksten

Teksten zijn natuurlijk beschikbaar als afzonderlijke teksten en tekstblokken in de planning.

Catalogi en texturen:

Uitgebreide catalogus van texturen

Uitgebreide textuurcatalogus-Home

Verander je oppervlakken van binnen en van buiten? Sleep eenvoudig het gewenste oppervlak uit de texturencatalogus naar de planning. De CAD software herkent automatisch hele kamers of de buitengeometrie van het huis.

Uitgebreide catalogus van voorwerpen

Uitgebreide objectcatalogus-Home

Wil je de flat of het huis inrichten? Of misschien moet de tuin of de omgeving ontworpen worden? Gebruik hiervoor onze uitgebreide catalogus van voorwerpen, van keukens, woonkamers of badkamers tot gieters voor in de tuin - er zijn heel veel voorwerpen beschikbaar.

3D mode / visualisatie:

Visualisatie

Visualisatie-Huis

Het huis binnen of buiten in 3D bekijken werkt wonderwel in onze 3D voorstelling. Voor een mooie visualisatie helpt onze snelle schaduwberekening in 3D mode.

Schaduwen in real time
Als de schaduwen berekend zijn, kun je zonder problemen verder werken aan het project en de schaduwen blijven op het model. Dit elimineert vervelende rekentijden en het model behoudt altijd de schaduwberekening, ook bij het overschakelen naar de constructiestand.

Uitvoer / afdrukken:

Afdrukken van de planning is op elk moment mogelijk
Plattegronden en 3D aanzichten kunnen op elk moment zonder problemen afgedrukt worden. Natuurlijk blijft de plattegrond op schaal. Ook het papierformaat kan naar wens gekozen worden.
Voor verdere functies zie Vergelijking van versies
 De huizenplanner - de oplossing voor de succesvolle realisatie van je projecten!

 

Systeemeisen:

Besturingssysteem: Microsoft® Windows®10 ( 64-bit)
CPU: Intel Core 5i of hoger
AMD Ryzen 5 of hoger
RAM: 8 GB RAM of hoger
Monitor: Full HD, bv. 1920 x 1080 pixels of 4K
Grafische kaart: Aanbevolen: Nvidia GTX 1050ti of hoger
Niet aan te bevelen: Geïntegreerde grafische kaarten aan boord
Normale werking: Alle huidige grafische kaart modellen
Harde schijf: 10 GB vrije harde schijf capaciteit
Muis: 3-toets muis met muiswiel
Opmerking voor Mac gebruikers:
Compatibiliteit van de software alleen met Windows®-gebaseerde besturingssystemen - gebruik onder MacOS® via "Boot Camp" mogelijk.
In principe kunnen de 3D CAD Huisplanner software versies alleen geïnstalleerd en gebruikt worden op Windows gebaseerde besturingssystemen vanaf Windows 7 (zie systeemeisen). Helaas is het daarom niet mogelijk om de software onder MacOS® te installeren en te gebruiken.
In het verleden echter hebben een groot aantal klanten onze software via "Boot Camp" op een Mac geïnstalleerd en deze zonder problemen volledig gebruikt. Boot Camp" maakt het mogelijk om met weinig moeite een extra Windows besturingssysteem op de Mac te installeren, zonder het MacOS® besturingssysteem te verwijderen.

 Verdere links naar "3D Huis Planner Software Thuis | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "3D Huis Planner Software Thuis | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "3D Huis Planner Software Thuis | Windows"
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Microsoft Word 2010 Windows Microsoft Word 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Microsoft Word 2016 Windows Microsoft Word 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 34,90 * € 69,90 *
TIP!
Nuance Dragon Home 15 | Windows Nuance Dragon Home 15 | Windows
€ 129,90 * € 220,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
AOMEI Backupper Server | Windows AOMEI Backupper Server | Windows
vanaf € 129,90 * € 169,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Laatst bekeken