• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Word 2021 Windows

€ 59,90 * € 74,90 * (20,03% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 2121 keer verkocht
  • BS-11033
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Word 2021 Windows"

Koop Word 2021 goedkoop bij Best-Software.com

Microsoft Word 2021 is een integraal deel van het Office pakket en een van de centrale oplossingen als het om digitaal kantoorwerk gaat. Met zijn talrijke mogelijkheden en professionele functies is de software al lang niet meer alleen geschikt voor privé-gebruik, maar wordt ze ook veel gebruikt in het professionele segment.

Veel functies voor efficiënte tekstverwerking in het dagelijks leven

Microsoft Word is veel ouder dan gedacht. De eerste originele versie verscheen al in 1983, maar het heeft niet veel meer gemeen met de hedendaagse tekstverwerkingssoftware van Microsoft. In de loop der jaren heeft Microsoft Word zich ontwikkeld tot een krachtig hulpmiddel om digitale kantoortaken te beheren en is nu een standaard gereedschap op veel bureaus.

Met krachtige, ontelbare functies is Word de optimale keuze voor het maken van individuele documenten. Ook het gewoon typen van grote teksten is geen probleem, maar vooral op het gebied van lay-out en vormgeving gaan de mogelijkheden veel verder. Talrijke ontwerpsuggesties en hulpmiddelen voor individueel ontwerp zijn beschikbaar. CV's, de eerste opzet van een e-book en andere projecten kunnen met het grootste gemak gemaakt worden, dankzij de talloze opmaakmogelijkheden. Onmiddellijk na de installatie zijn al veel ontwerpsuggesties beschikbaar in Microsoft Word 2021 maar er kunnen er nog duizenden meer op Internet gezocht worden, gedownload en naar behoefte aan de software toegevoegd. In de huidige generatie vanaf 2021 werkt Microsoft Word weer met talrijke bestandstypen en maakt zo het eenvoudig openen van extern gemaakte documenten mogelijk. Een praktische eigenschap hier is het beschermde uitzicht, dat voorkomt dat de PC in gevaar komt of dat gegevens verloren gaan. Na succesvol werk zet Word het tekstdocument met één klik direct om in PDF formaat, zodat de gebruiker niet zelf hoeft te converteren. Praktisch voor web-ontwikkelaars: de markeringen voor ontwerpen, bijvoorbeeld vetgedrukte passages of koppen van verschillende grootte, kunnen desgewenst samen met de HTML code worden geëxporteerd en zo moeiteloos naar het web worden overgebracht, bijvoorbeeld bij het overzetten van tekst.

De huidige versie van Word 2021 is bijzonder betrouwbaar

Ook in 2021 Microsoft heeft weer wijzigingen aangebracht in de nieuwste versie van het krachtige tekstverwerkingsprogramma. In deze versie hebben de herzieningen betrekking op de prestaties, bijvoorbeeld. Word 2021 en alle andere Individuele toepassingen van de Kantoorpakket worden nu verondersteld veel beter en betrouwbaarder te werken en ook sneller te reageren, vooral op oudere systemen die geen uitgebreide prestaties hebben. Overigens verschijnt de nieuwe versie van het tekstverwerkingsprogramma tegelijk met de nieuwe Word 2021 Windows 11 besturingssysteemook van Microsoft. De ontwikkelaars hebben daarom het ontwerp discreet aangepast en gezorgd voor waardige kleuren, licht afgeronde randen en een zachte herziening van de lipjes.

Technisch gezien is de nieuwe Kantoor 2021 heeft een functie die de samenwerking met andere gebruikers aanzienlijk moet vereenvoudigen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de co-authoring functie, waarmee meerdere gebruikers met de huidige Office versie tegelijk aan een document kunnen werken. De enige voorwaarde: de gebruiker moet het document opslaan op de eigen cloud dienst van het bedrijf, "OneDrive". Dit wordt echter toch met Office meegeleverd en maakt tegelijk veilig werken zonder gegevensverlies mogelijk; de automatische opslagfunctie blijkt een praktische functie voor regelmatig gebruik te zijn.

Microsoft breidt ook het online gebruik uit met de huidige Word versie. Dit omvat niet alleen de al genoemde cloud-opslag via OneDrive, maar Word 2021 is ook beschikbaar als web-app. Je kunt dit gebruiken met een Microsoft account via een huidige browser, zonder extra kosten. De functies zijn echter beperkt en een voortdurende internetverbinding is verplicht voor de toepassing.

Intuïtieve bediening voor alle privégebruikers

Microsoft Office 2021 is weer gericht op alle doelgroepen. Een intuïtieve en duidelijke bediening is dan ook belangrijk. Gezien de grote verscheidenheid aan functies is dit geen gemakkelijke opgave om op te lossen, maar met de sortering in afzonderlijke tabbladen slaagt deze stap naar intuïtief gebruik vrij goed. De gemeenschappelijke functies voor tekstverwerking, die vooral voor privé gebruikers waarschijnlijk belangrijk zijn, vind je direct in het bij de start geopende tabblad en maken een gemakkelijke start mogelijk. Goede etikettering van de talrijke functies en, last but not least, een goed gesorteerd hulpgebied maken het nog gemakkelijker om aan de slag te gaan.

Met de nieuwe 2021 versie introduceert Microsoft ook een nieuwe functie in Word die een nog beter overzicht en intuïtief gebruik moet bieden. De zogenaamde donkere modus kan geactiveerd of gedeactiveerd worden via het tabblad "Layout".

Bij ons kun je talrijke Office pakketten tegen lage prijzen krijgen

Je hebt niet alleen Microsoft Office 2021 nodig, maar ook de verdere Kantoortoepassingen? Koop bij ons verschillende Office pakketten met verschillende diensten. Microsoft Office bevat talrijke programma's die doeltreffend werken garanderen en je helpen om met digitale kantoortaken om te gaan. Of Microsoft Office 2021 Thuis en Student voor beginners of Microsoft Office 2021 Standaard voor professionals, bij ons kun je meer dan alleen Microsoft Word 2021 online bestellen.

Tip: Aanzienlijk goedkoper Word 2019 uit. De oudere tekstverwerkingssoftware biedt je nog steeds alle functies en afzonderlijke toepassingen gratis en verschijnt in een modern jasje. Net als bij de Microsoft Word 2021 download is ook deze aankoop een eenmalige investering, dus er zijn geen verdere kosten na bestelling en je kunt de software onbeperkt gebruiken.

Systeemeisen - Microsoft Office 2021 Word
Processor 1.6 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen    Windows 10, Windows 11
Windows Server 2019, Windows Server 2021 (andere Windows versies worden niet ondersteund)
RAM minstens 2GB RAM
Harde schijf ruimte minstens 3GB beschikbare schijfruimte
Scherm minstens 1024 * 768 pixels
NET versie .NET versie 3.5 of hoger
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant) office.com/systemrequirements.

 

1. De vernieuwingen in een oogopslag. Klik hier.
2. Maak een trefwoordenmap. Klik
hier.
3. Zet Word terug op de standaard instellingen. Klik hier.

Verdere links naar "Microsoft Word 2021 Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Word 2021 Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Word 2021 Windows"
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Microsoft Excel 2019 Windows Microsoft Excel 2019 Windows
€ 29,90 * € 107,09 *
Microsoft Excel 2021 MAC Microsoft Excel 2021 MAC
€ 59,90 * € 107,09 *
Microsoft Word 2021 MAC Microsoft Word 2021 MAC
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Microsoft Outlook 2021 MAC Microsoft Outlook 2021 MAC
€ 59,90 * € 89,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Microsoft Access 2021 Windows Microsoft Access 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows 11 Onderneming Windows 11 Onderneming
€ 74,90 * € 349,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Microsoft Excel 2016 Windows Microsoft Excel 2016 Windows
€ 19,90 * € 64,90 *
Windows 8.1 Home Windows 8.1 Home
€ 10,90 * € 30,93 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Word 2021 MAC Microsoft Word 2021 MAC
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2010 Windows Microsoft Word 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Microsoft Word 2016 Windows Microsoft Word 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Microsoft Word 2013 Windows Microsoft Word 2013 Windows
€ 14,90 * € 54,90 *
Microsoft Word 2019 MAC Microsoft Word 2019 MAC
€ 29,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 13,90 * € 69,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
TIP!
Microsoft Excel 2019 Windows Microsoft Excel 2019 Windows
€ 29,90 * € 107,09 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
Laatst bekeken