• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Excel 2021 MAC

€ 59,90 * € 107,09 * (44,07% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 582 keer verkocht
  • BS-11093
  • Meertalig
  • 1 Mac
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Excel 2021 MAC"

Met Excel 2021 Mac kun je je spreadsheet werk heel efficiënt doen

Berekeningen of gewoon een overzicht van je eigen project, de mogelijkheden die het gebruik van Microsoft Excel met zich meebrengt worden door veel gebruikers vandaag de dag nog sterk onderschat. Tal van hulpmiddelen, commando's en functies zijn beschikbaar om je zo goed mogelijk te ondersteunen bij je dagelijkse werk aan je bureau. Het is niet voor niets dat Excel een van de bekendste en populairste programma's is als het gaat om digitaal kantoorwerk. Overtuig jezelf van de huidige versie en koop nu Excel 2021 Mac voor een lage prijs bij ons. Bij BestSoftware profiteer je van aantrekkelijke voorwaarden, een zeer snelle levering van je licentie en een indrukwekkende klantenservice. We zijn blij dat we er voor je kunnen zijn.

Recente veranderingen verhogen de productiviteit nog meer

Met de recente veranderingen van 2021 is Excel nog praktischer en nog krachtiger geworden. De basisstructuur van de software blijft natuurlijk dezelfde, maar nieuwe mogelijkheden vinden hun weg in het programma om bij de nieuwe versie te passen. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op een verandering in de tabelweergaven. Je kunt nu gebruikers-gedefinieerde weergaven in een Excel werkblad selecteren zonder anderen te storen. De veranderingen gelden dus alleen voor je eigen ogen. Excel 2021 Mac bevat ook de optie om automatisch op te slaan. Wie ooit veel gegevens en werk verloren heeft, bijvoorbeeld door een defect in de eigen hardware, zal deze eigenschap zeker waarderen. Hiervoor moet je echter een overeenkomstige cloud dienst gebruiken, bijvoorbeeld OneDrive van Microsoft. Maak dan een back-up van de gegevens in je persoonlijke ruimte en activeer automatische opslag, zodat je nooit meer gegevens kunt verliezen.

Als je in het dagelijks leven altijd wilt samenwerken met collega's of vrienden, kun je dat nog beter doen met Excel 2021 Mac. Je kunt onder andere steeds zien welke gebruiker op dat moment het betreffende document opent. Met behulp van een klein pictogram kun je dit belangrijke punt steeds in de gaten houden. Tegelijk kun je met Excel 2021 Mac altijd direct zien waar je collega zich bevindt. Bovendien heeft de fabrikant er ook voor gezorgd dat de prestaties nu beduidend beter zijn met de huidige versie. Vooral bij grote documenten en veel gegevens in je werk, profiteer je van een herziene en dus aanzienlijk snellere zoekactie. Je vindt alle inhoud die je zoekt in de kortst mogelijke tijd. Natuurlijk mag een over het algemeen snellere reactie van het programma en een betere stabiliteit niet ontbreken als je vertrouwt op de populaire spreadsheet software.

Vrij onopvallende herzieningen vind je in Excel 2021 Mac, bijvoorbeeld in het uiterlijk. Hier heeft Microsoft bijvoorbeeld gezorgd voor een gemoderniseerde interface, die er nu veel aantrekkelijker en opgeruimder uitziet. Vooral beginners kunnen veel beter en gemakkelijker hun weg vinden met dit nieuwe ontwerp en de nieuwe zoekfunctie, die het natuurlijk veel gemakkelijker maakt om met de software te beginnen.

Meer mogelijkheden en talrijke functies zijn altijd inbegrepen

De mogelijkheden met Excel 2021 Mac zijn niet langer beperkt tot een eenvoudige spreadsheet. In plaats daarvan is het programma de laatste jaren een krachtig hulpmiddel geworden voor veel verschillende gebieden en werkzaamheden. Je kunt bijvoorbeeld een overzicht van je gegevens en informatie bijhouden door ze in de overeenkomstige velden van Excel in te voeren en ze zo bijzonder gemakkelijk te beheren. Het organiseren of zelfs uitvoerig analyseren van de beschikbare gegevens is ook geen enkel probleem met de overeenkomstige functies van Excel 2021 Mac, als je vertrouwd bent met de mogelijkheden van de software. Als je ook een praktische optie wilt gebruiken om je eigen financiën in de gaten te houden, dan is het programma ook in dit geval een heel goede keuze. Voer eenvoudig de relevante informatie in voor vaste of variabele parameters, bevestig de invoer en gebruik een praktisch budgetboek dat je uiteindelijk niet alleen veel tijd maar ook geld zal besparen. Bovendien kun je Excel 2021 Mac gebruiken om grafieken te maken. De huidige versie ondersteunt alle gangbare soorten. Taartdiagrammen, staafdiagrammen, lijndiagrammen, spreidingsdiagrammen, vlakdiagrammen en kolomdiagrammen zijn geen enkel probleem voor de populaire en praktische software. Met verschillende ontwerpen en een voorstelling in 2D of 3D blijft vrijwel geen enkele wens onvervuld. Je hoeft niet eens een presentatie te maken met de eenvoudige voorstellingen, maar kunt hiervoor geheel op Excel 2021 Mac vertrouwen. Het exporteren van de voltooide bestanden is echter geen enkel probleem, zodat je ze gemakkelijk in een ander programma kunt invoegen of op externe plaatsen kunt gebruiken.

Excel 2021 Mac biedt je ook de juiste sjablonen in een zeer ruime keuze voor heel eenvoudig en efficiënt dagelijks werk. Je kunt kiezen uit honderden sjablonen uit allerlei verschillende gebieden om dan met de relevante informatie verder te gaan en die efficiënt te verwerken. Natuurlijk blijft de ontwikkelaar de selectie sjablonen in Excel 2021 Mac uitbreiden, en als alternatief voor de bestaande versies kun je online door meer mogelijkheden bladeren. Het loont dus de moeite wat tijd te investeren in het begrijpen van Excel om het volledige potentieel van de software te benutten.  

Koop nu goedkoop - Excel 2021 Mac in onze online winkel

Excel 2021 Mac is daarom de optimale optie voor een uitgebreide spreadsheet met meer overzicht en talrijke hulpmiddelen. Maar je kunt nog efficiënter gebruik maken van de mogelijkheden van moderne software, vooral in het dagelijkse kantoorleven, door de andere varianten van het kantoorpakket niet over te slaan. Natuurlijk zijn deze ook beschikbaar voor het Mac besturingssysteem en zijn ze al sinds 2021 bijgewerkt. Dus pak gerust PowerPoint 2021, gebruik Word 2021 voor directe tekstverwerking of beheer je agenda en e-mails met Outlook 2021. In plaats van de afzonderlijke varianten afzonderlijk te kopen, kun je natuurlijk ook het hele Office pakket direct kopen. Neem in dit geval bijvoorbeeld Microsoft Office 2021 voor Mac. Als alternatief hebben we ook oudere versies beschikbaar voor een bijzonder lage prijs, waarmee je geld bespaart op je Mac computer. En met Office 2016 of Office 2019 voor Mac ben je nog steeds heel goed af, want alle nodige hulpmiddelen en functies om efficiënt te werken zitten er natuurlijk ook in.

Systeemvereisten - Excel 2021 Mac
Processor Intel of Apple Silicon processor (M1 chip)
Besturingssystemen   

Office voor Mac wordt ondersteund op de drie nieuwste versies van macOS. Met de algemene beschikbaarheid van nieuwe grote versies van macOS zal Microsoft de ondersteuning voor de oudste versie stopzetten en in plaats daarvan de nieuwste en beide vorige versies van macOS ondersteunen. De functionaliteit en beschikbaarheid van productfuncties kan variëren op oudere systemen. Voor een soepele gebruikerservaring gebruik je de nieuwste versie van elk van de hierboven genoemde besturingssystemen.

Geheugen 4 GB RAM
Harde schijf ruimte 10 GB
Scherm Schermresolutie van 1.280 x 800 pixels
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)
Verdere links naar "Microsoft Excel 2021 MAC"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Excel 2021 MAC"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Excel 2021 MAC"
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2021 MAC Microsoft Word 2021 MAC
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Microsoft Excel 2019 Windows Microsoft Excel 2019 Windows
€ 29,90 * € 107,09 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2010 Windows Microsoft Word 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Microsoft Word 2013 Windows Microsoft Word 2013 Windows
€ 14,90 * € 54,90 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac Kofax Power PDF Standard 4.0 Mac
€ 94,90 * € 102,48 *
Microsoft Excel 2019 MAC Microsoft Excel 2019 MAC
€ 29,90 * € 107,09 *
Microsoft Word 2019 MAC Microsoft Word 2019 MAC
€ 29,90 * € 74,90 *
Microsoft Excel 2010 Windows Microsoft Excel 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Microsoft Excel 2013 Windows Microsoft Excel 2013 Windows
€ 14,90 * € 54,90 *
Microsoft Access 2019 Windows Microsoft Access 2019 Windows
€ 29,90 * € 106,98 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Microsoft Lync 2013 | Windows Microsoft Lync 2013 | Windows
€ 9,90 * € 29,90 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home N Windows 11 Home N
€ 24,90 * € 259,90 *
Windows 10 Thuis N Windows 10 Thuis N
€ 13,90 * € 25,54 *
Laatst bekeken