• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Office 2016 Standard Volumenlizenz | Terminalserver | Windows

€ 65,90 * € 184,55 * (64,29% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 140 keer verkocht
 • BS-10573
 • Meertalig
 • Afhankelijk van de keuze
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
 • Word
  Excel
  PowerPoint
  OneNote
  Outlook
  Uitgever
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Office 2016 Standard Volumenlizenz | Terminalserver | Windows"


Koop Microsoft Office 2016 Standard volumelicenties online tegen lage prijzen

De Microsoft Office 2016 Standaard programmacollectie omvat de professionele programma's Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, Outlook 2016, Publisher 2016 en OneNote 2016. Met een Microsoft volumelicentie kunnen meerdere gebruikers profiteren van de talrijke functies van de programma's. Of het nu op een terminal server of op individuele PC's is, de software maakt het gemakkelijk om teksten, spreadsheets, presentaties, e-mails, publicaties en notitieboeken te maken, te beheren en te ontwerpen. De volumelicenties zijn de ideale oplossing, speciaal voor bedrijven, advocatenkantoren, praktijken en overheidsinstanties. Als je Office 2016 Standard licenties goedkoop via onze winkel koopt, krijg je een professionele, betrouwbare en functierijke software collectie.

Office 2016 Standaard bevat:

 • Word Maak in een handomdraai professionele tekstdocumenten.
 • Excel Intelligente spreadsheet om informatie te beheren.
 • PowerPoint Maak dynamische presentaties voor een indrukwekkende presentatie van informatie.
 • OneNote Het digitale notitieboek voor het duidelijk en grondig noteren van gegevens.
 • Outlook Communicatie gemakkelijk gemaakt.
 • Uitgever Ontwerpt publicaties van hoge kwaliteit op professioneel niveau.

 

Twee verschillende activeringsmethoden: MAK en KMS

Lange tijd waren volume licenties voorbehouden aan grotere bedrijven met de juiste middelen en een groot personeelsbestand. Dankzij het Microsoft Open Licensing programma kunnen nu ook kleinere organisaties profiteren van volumelicenties. Deze basis kan flexibel uitgebreid worden met MAK en KMS licenties. Een MAK (Multiple Activation Key) wordt voor elke afzonderlijke installatie ingevoerd, zoals bij een eindgebruikerslicentie, en online geactiveerd via een Microsoft server. Als een licentie verschillende keren gebruikt moet worden, moet een KMS oplossing overwogen worden. De afkorting KMS staat voor Key Management Service. Dit gebruikt een server/client model. De KMS host activeringssleutel wordt geïnstalleerd op een KMS host computer, die onafhankelijk communiceert met de tegenhanger bij Microsoft en de software activering voor zijn rekening neemt. De afzonderlijke client computers benaderen de plaatselijke KMS host voor activering. Of het nu via MAK of via KMS gaat, met het open licentieprogramma van Microsoft kunnen verschillende werkstations handig uitgerust worden met Microsoft Office 2016 Standard.

 

Koop Microsoft Office 2016 Standard volumelicenties online en werk productief

De toepassingen van Microsoft Office 2016 Standard leiden tot een duidelijke optimalisatie van werkprocessen op een terminal server zowel als op afzonderlijke werkstations en herbergen individuele sterke punten.
Met het veelgebruikte tekstverwerkingsprogramma Word 2016 kun je gemakkelijk teksten maken en bewerken en verschillende objecten toevoegen, zoals afbeeldingen en tekstvelden. Onder andere aanbiedingen, herinneringen, facturen, dagelijkse zakelijke correspondentie, uitnodigingen, werkverwijzingen en notulen kunnen snel en gemakkelijk geschreven worden.
Als je de bijbehorende licenties voor Microsoft Office 2016 Standard voor een lage prijs via onze winkel koopt, kun je Excel 2016 gebruiken om wiskundige opgaven op te lossen en gegevens effectief met tabellen te beheren. Het spreadsheet programma biedt talrijke grafiektypen voor de visualisatie van informatie. Met de software kunnen gemakkelijk lijsten van goederen, planningen en klantenlijsten gemaakt worden.
Met de PowerPoint 2016 presentatiesoftware kunnen jij en andere gebruikers producten, bedrijfsprocessen en kwartaalrapporten op een begrijpelijke en indrukwekkende manier presenteren. Je laat niet alleen een blijvende indruk achter op de klanten, maar ook de werknemers zullen deze vorm van informatieoverdracht op prijs stellen.
Het e-mailbeheerprogramma Outlook 2016 is een digitaal postkantoor waarmee je berichten kunt ontvangen, verzenden, doorsturen, beheren en archiveren. Na het downloaden van de software kun je ook agenda's, contactgegevens, taken en vergaderingen maken, organiseren en uitgebreid beheren.
Met de Publisher 2016 uitgevers software kun je in een paar stappen indrukwekkende flyers, brochures en andere publicaties met een aantrekkelijk ontwerp maken.
Als je digitale notitieboeken wilt maken en beheren, is de OneNote 2016 die bij Office 2016 Standard wordt geleverd de ideale software oplossing.

 

Koop Office 2016 Standard voor een lage prijs en profiteer van nieuwe functies

De bijbehorende licenties voor Office 2016 Standard leiden tot een softwareverzameling met talrijke vernieuwingen en verbeteringen. Beelden kunnen nu nog gemakkelijker geïntegreerd worden in documenten, werkboeken, e-mails en dia's. Bij het invoegen van een afbeelding detecteert de software een onjuiste uitlijning en brengt automatisch een correctie aan. De betrouwbare zoekassistent toont geschikte help-onderwerpen, zelfs voor kolderiek geformuleerde vermeldingen. Alle programma's in de softwareverzameling hebben een intuïtieve gebruiksvriendelijkheid gemeen. Een van de vernieuwingen van Office 2016 Standard is de mogelijkheid om documenten direct vanuit een Office toepassing te delen. Teamsamenwerking wordt veel gemakkelijker gemaakt door de verbinding met cloud diensten zoals OneDrive. De uitgebreide commentaarfuncties zijn ook een voordeel als je met meerdere mensen werkt. De verschillende sterke punten van de afzonderlijke programma's kunnen over software heen gebruikt worden. Zo kunnen bijvoorbeeld tabellen en diagrammen die met Excel 2016 gemaakt zijn, ingevoegd en verder bewerkt worden in Word 2016. De inhoud kan echter ook gebruikt worden voor een presentatie met PowerPoint 2016 of de basis vormen voor een publicatie met Publisher 2016. Als je de resultaten van je werk op een bijeenkomst wilt presenteren, kun je de handige agendafuncties van Outlook 2016 gebruiken bij het uitnodigen van mensen.

Systeemvereisten - Office 2016 standaard volumelicenties
Processor 1 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen   

Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows Server 2016

RAM minstens 2GB RAM
Harde schijf ruimte minstens 3 GB beschikbare schijfruimte
Scherm minstens 1024 * 768 pixels
(meer gedetailleerde informatie kun je bij de fabrikant krijgen) office.com/systemrequirements.
Verdere links naar "Microsoft Office 2016 Standard Volumenlizenz | Terminalserver | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Office 2016 Standard Volumenlizenz | Terminalserver | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2016 Standard Volumenlizenz | Terminalserver | Windows"
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 19,90 * € 69,90 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
Microsoft Word 2016 Windows Microsoft Word 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 24,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows
vanaf € 139,90 * € 164,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 159,90 * € 174,29 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
TIP!
Windows 11 Home N Windows 11 Home N
€ 24,90 * € 259,90 *
Laatst bekeken