• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Office 2019 Standaard Volumenlizenz | Terminalserver | Windows

€ 74,90 * € 189,90 * (60,56% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 558 keer verkocht
 • BS-10565
 • Meertalig
 • Afhankelijk van de keuze
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
 • Word
  Excel
  PowerPoint
  OneNote
  Outlook
  Uitgever
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Office 2019 Standaard Volumenlizenz | Terminalserver | Windows"

De ideale oplossing voor bedrijven: Microsoft Office 2019 standaard volumelicenties


De volumelicenties voor Office 2019 Standard als onderdeel van Microsofts Open Licentieprogramma zijn de ideale oplossing om de werknemers van een bedrijf uit te rusten met een krachtige softwareverzameling die de productiviteit aanzienlijk verhoogt en hen in staat stelt hun taken op een tijdbesparende manier te voltooien. Vooral kleine bedrijven kunnen profiteren van de flexibele en laaggeprijsde licenties. Als je via onze winkel voordelig Office 2019 standaardlicenties koopt, kunnen jij en je medewerkers optimaal gebruik maken van het tekstverwerkingsprogramma Word 2019, het spreadsheetprogramma Excel 2019, de presentatiesoftware PowerPoint 2019 en het e-mailbeheerprogramma Outlook 2019. Bovendien kunnen de publicatiesoftware Publisher 2019 en het digitale notitieprogramma OneNote 2016 gebruikt worden. De Office WebApps 2019 maken een plaatsonafhankelijke en flexibele manier van werken mogelijk. Dankzij Microsofts open licentie programma kun je de licenties tegen buitengewoon aantrekkelijke voorwaarden kopen. Je kunt de gebruikelijke hoge kwaliteit en gebruiksgemak verwachten voor snelle werkresultaten.

Voor flexibele licenties: koop volumelicenties in het kader van het open licentieprogramma


Lange tijd waren volumelicenties alleen beschikbaar voor grote bedrijven met de nodige middelen en een groot aantal werknemers. Dankzij Microsofts Open Licentie Programma kunnen nu ook kleine bedrijven met vijf of meer werkstations profiteren van de talrijke voordelen van licenties. Gebruik is al mogelijk met een minimum hoeveelheid van vijf licenties. De portefeuille kan dan gemakkelijk uitgebreid worden met extra MAK en KMS licenties. Vooral groeiende bedrijven profiteren van een lagere initiële investering en verminderen zo het totale financiële risico. De licenties kunnen zowel op een terminal server als op stand-alone computers gebruikt worden.

MAK en KMS licenties: Twee activeringstypen voor Microsoft Office 2019 Standaard


Microsoft Office 2019 Standaard volumelicenties kunnen op twee verschillende manieren geactiveerd worden. Ten eerste in de vorm van meervoudige activeringssleutels (MAK), en ten tweede via een sleutelbeheersdienst (KMS). De MAK licentie wordt op dezelfde manier behandeld als de eindgebruikerslicenties. De productsleutel wordt voor elke afzonderlijke installatie ingevoerd. De sleutel wordt dan online bij Microsoft gecontroleerd en gevalideerd. Bedrijven met meer dan 25 computer werkstations kunnen overwegen een KMS server op te zetten. Dit kan dan de verificatie van de licenties overnemen en communiceert onafhankelijk met Microsoft als tegenhanger. Met deze aanpak kunnen de Microsoft Office 2019 Standaard licenties gemakkelijker over de afzonderlijke computers verdeeld worden. De toevallige aankoop van een verkeerde licentie is ongevaarlijk, want de licenties kunnen gemakkelijk door een beheerder via slmgr worden omgezet.

Koop Office 2019 Standard online en breng productiviteit naar een nieuw niveau


De afzonderlijke programma's in het Office pakket bezitten individuele sterke punten die voor specifieke taken gebruikt kunnen worden.
Met de functierijke Word 2019 tekstverwerkingssoftware kunnen jij en je medewerkers moeiteloos teksten van allerlei aard verwerken. Of het nu gaat om kwartaalrapporten, zakelijke correspondentie, facturen, herinneringen of werkverwijzingen, Microsoft Word 2019 geeft je documenten altijd een professioneel ontwerp en aantrekkelijke opmaak.
Als het gaat om het maken van uitgebreide tabellen voor het beheren van gegevens, is Excel 2019 de ideale software oplossing die talrijke functies biedt voor het verwerken van wiskundige opdrachten. Het programma kan met winst gebruikt worden op het gebied van onder meer controlling, boekhouding, produktieplanning, boekhouding en personeelsbeleid. De gegevensverzamelingen kunnen gevisualiseerd worden met talrijke diagramtypes.
PowerPoint 2019 helpt om complexe informatie op een begrijpelijke manier over te brengen en maakt het mogelijk inhoud indrukwekkend te presenteren. Of het nu gaat om nieuwe producten, vergaderresultaten, kwartaalanalyses of veranderingen in de organisatiestructuur, met de presentatiesoftware zal je bedrijf altijd een blijvende indruk achterlaten bij klanten en ook op interne evenementen.
Met het functierijke e-mailbeheerprogramma Outlook 2019 kun je berichten ontvangen, doorsturen, verzenden, beheren en archiveren. De e-mails kunnen in een paar stappen op onderwerp gesorteerd worden om de berichten die je zoekt sneller te vinden. Met de bijgeleverde agendafuncties kun je probleemloos vergaderingen met meerdere deelnemers organiseren. Bovendien kun je hele bedrijfsprocessen duidelijk en doelgericht structureren met vrij definieerbare taken
Het praktische OneNote 2016 kan gebruikt worden om digitale notitieboeken te maken en te beheren. Zelfs audio boodschappen kunnen moeiteloos geïntegreerd worden.
Met Publisher 2019 kun je professionele flyers, brochures en catalogi maken die altijd aan de hoogste eisen voldoen wat betreft ontwerp, kleur en opmaak. De gangbare bestandsformaten zoals JPG, XPS zowel als PDF worden volledig door de software ondersteund.

Voor overtuigende functies: Koop Microsoft Office 2019 Standard voor een geweldige prijs


Microsoft Office 2019 Standard is een all-round zorgeloos pakket voor bedrijven en biedt veel nieuwe functies die de productiviteit en het comfort op een computer en op een terminal server aanzienlijk verhogen. Als je de licentiesleutels goedkoop online via onze winkel koopt, kun je profiteren van nieuwe functies met de peninvoer. Excel 2019 heeft krachtigere gegevensanalyse in vergelijking met de vorige versie. Met PowerPoint 2019 kun je nieuwe indrukwekkende dia-overgangen verwachten die presentaties nog levendiger en gedenkwaardiger maken. Het Word 2019 tekstverwerkingsprogramma is uitgebreid met een "Donker thema" en bevat een handige tekst-naar-spraak functie. De talloze aanraakfuncties van Microsoft Office 2019 Standard zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 10. De softwarecompilatie wordt afgerond door de Microsoft Office Web Apps. Met deze apps kunnen jij en je medewerkers de kernfuncties van Word, Excel, PowerPoint en ook Outlook in een browser gebruiken. Vooral voor verschillende werkplekken in het bedrijf en voor externe afspraken vormen de apps een professionaliseringsfactor.

 

Systeemeisen - Microsoft Office 2019 standaard volumelicenties
Processor 1,6 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) - of 64-bit (x64) - processor
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 11
Windows Server 2019, Windows Server 2022 (andere versies van Windows worden niet ondersteund)

RAM minstens 2GB RAM
Harde schijf ruimte minstens 4GB beschikbare schijfruimte
Scherm minstens 1024 * 768 pixels
NET versie .NET versie 3.5 of hoger
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant) office.com/systemrequirements.
Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Standaard Volumenlizenz | Terminalserver | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Standaard Volumenlizenz | Terminalserver | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2019 Standaard Volumenlizenz | Terminalserver | Windows"
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
TIP!
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Laatst bekeken