• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker

Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker 1 CAL

€ 29,90 * € 40,93 * (26,95% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

Reeds 118 keer verkocht
  • BS-10559
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker"

Koop Exchange Server 2019 User CAL - profiteer van onze geweldige aanbiedingen

Ben je op zoek naar goedkope Exchange Server 2019 User CAL's, dan ben je hier aan het juiste adres. Wij helpen je om je Exchange Server en de moderne technologie zo effectief mogelijk te gebruiken. Exchange Server 2019 komt met veel nieuwe functies en praktische mogelijkheden die je dagelijkse werk veel effectiever maken. Beheer je afspraken, je berichten of vertrouw op effectief beheer van belangrijke gegevens als je vertrouwt op de populaire Exchange Server 2019. Aarzel niet langer, maar ontwerp belangrijke processen in je bedrijf aanzienlijk effectiever met het product van Microsoft.

 Exchange Server 2019 ondersteunt je bij het effectief werken in een professionele omgeving

De Exchange Server 2019 is een krachtige serversoftware, die bijvoorbeeld het e-mailtransport regelt of als groupware programma dient. In het begin hadden de eerste varianten vooral eenvoudige mogelijkheden om e-mailberichten te ontvangen en te verzenden, maar vandaag ziet dat er heel anders uit. Onder meer de Exchange Server 2019 want een nieuwere versie is uitgerust met een enorm aantal hulpmiddelen. Niets staat het beheer van talrijke e-mail boxen nog in de weg, maar de mogelijkheden strekken zich nu uit tot veel andere gebieden.

Je kunt belangrijke taken beheren en op verzoek werken door te vertrouwen op de Exchange Server 2019. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de geïntegreerde kalender. Hierin kun je niet alleen de komende afspraken invoeren, bekijken of wissen. Om ervoor te zorgen dat komende projecten en deadlines niet naar de achtergrond worden verdrongen, kun je gemakkelijk je bronnen en je medewerkers aan de respectieve taken toewijzen. Bovendien ligt de nadruk op samenwerking met werknemers en collega's, bijvoorbeeld door regelmatige statusupdates. Directe uitwisseling en permanente synchronisaties zijn ook mogelijk met de Exchange Server.

Mobiel werken komt steeds meer in het middelpunt van de belangstelling te staan. Deze vraag en de wens van klanten zijn ook duidelijk merkbaar in Exchange Server 2019. Zo is er een praktische app voor mobiele toestellen vrij verkrijgbaar, die je bijvoorbeeld op je tablet of notebook kunt installeren. Haal je berichten direct onderweg op of reageer direct op verzoeken van je klanten. Ook mobiele toegang tot de talrijke databanken en belangrijke informatie, bijvoorbeeld de stamgegevens van klanten, is belangrijk.

De juiste licenties zijn van groot belang voor het gebruik van de software

Als je wilt vertrouwen op de aantrekkelijke mogelijkheden en krachtige tools van Exchange Server 2019, moet je geschikte licenties kopen en die gebruiken. Om te beginnen moet je een server licentie kopen, daarmee kun je de software oplossing van Microsoft in de eerste plaats installeren en op je eigen server draaien. Dit is echter niet voldoende voor extensief gebruik, want je hebt ook zogenaamde toegangslicenties nodig. Dit is de Exchange Server 2019 User CAL, die je gemakkelijk bij ons kunt kopen. De term CAL is natuurlijk een afkorting voor Client Access License. Vertaald betekent dit gebruikersvergunning.

In het algemeen heb je de keuze tussen zogenaamde Device CALs en de Exchange Server 2019 User CAL. Wij bieden je de praktische Exchange Server 2019 gebruikers CAL tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden en het product zelf heeft ook veel overtuigende voordelen. Dit type toegangslicentie heeft betrekking op één enkele gebruiker in de onderneming en is gratis beschikbaar, vooral voor mobiel werken, ongeacht de gebruikte apparatuur. Je wijst de licentie dus gewoon toe aan een van je medewerkers of gebruikt hem zelf om toegang te krijgen tot de functies van de server. Je kunt bijvoorbeeld werken vanaf een klassieke desktop PC of ook vanaf een smartphone en alle hulpmiddelen van de server gebruiken.

Overigens: Naast de Exchange Server 2019 User CAL is er een aantrekkelijk en goedkoop alternatief dat onder bepaalde omstandigheden meer geschikt voor je kan zijn. Je kunt de Exchange Server 2019 Device CAL kopen, die betrekking heeft op een vast apparaat. Vanaf dit toestel kunnen bijvoorbeeld verschillende medewerkers in de onderneming met de praktische Exchange Server werken en de talrijke functies gebruiken. Natuurlijk kun je de Apparaten CAL ook hier bij ons krijgen, grijp gerust naar je favoriet.

Je kunt deze vernieuwingen in het dagelijks leven gebruiken met de Exchange Server 2019 User CAL

Exchange Server 2019 brengt klanten en gebruikers opnieuw veel nieuwe functies en hulpmiddelen. Zo kun je bijvoorbeeld een veel betere samenwerking met je medewerkers of collega's verwachten als je de juiste licenties hebt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met de SharePoint Server 2019. Met de gemakkelijke samenwerking kun je documenten op het web delen en aan elkaar koppelen, zodat het tijdrovende bijvoegen van bestanden bij berichten eindelijk niet meer nodig is.

Maar er zijn ook veel andere veranderingen en aanpassingen als je voor Exchange Server 2019 kiest. Dit geldt bijvoorbeeld al visueel, in totaal zijn er 13 nieuwe ontwerpen met grafische interfaces voor de gebruikers opgenomen. Ook de kalender is door de fabrikant Microsoft onder de loep genomen, bijvoorbeeld met het nieuwe uiterlijk en de vele nieuwe functies. Je kunt bijvoorbeeld e-mail herinneringen instellen voor evenementen, zodat je ze nooit meer vergeet. Bovendien zijn er ook talrijke veranderingen aangebracht aan de zoekfunctie, die een integraal onderdeel is van Exchange Server 2019. Dit betekent dat de gewenste en vereiste informatie nog beter gevonden kan worden, wat veel tijd en moeite bespaart in het dagelijks leven, vooral op de lange termijn. Bovendien zouden gebruikers die al met de voorganger gewerkt hebben een aanzienlijke prestatieverbetering moeten opmerken. Het hele werk met Exchange Server 2019 gaat nu veel sneller.

Met gunstige prijzen voor de Exchange Server 2019 User CAL verwachten we dat je bij BestSoftware

Omdat je al de server's Exchange Server 2010 gebruikers CAL's tegen bijzonder gunstige prijzen, bespaar je geld met je aankoop. Bovendien wachten je bij ons vele aantrekkelijke voordelen, zodat je bezoek en je bestelling bij ons over de hele lijn de moeite waard zijn. Je kunt onder andere rekenen op onze uitstekende klantenservice. Als je vragen of problemen hebt, helpen we je graag. Je kunt altijd rekenen op snelle en vooral deskundige feedback als je ooit vragen mocht hebben. Je kunt onder andere de praktische live chat gebruiken, ons een e-mail schrijven of ons bellen om met een deskundige te spreken. We bieden ook andere producten voor doeltreffend dagelijks werk, bijvoorbeeld de Exchange Server 2019 apparaat CAL als alternatief. Bovendien bieden we je ook oudere oplossingen die je opnieuw geld kunnen besparen. Kies bijvoorbeeld voor de Exchange Server 2010 gebruikers CAL of de Exchange Server 2013 gebruikers CALom enerzijds doeltreffend te kunnen werken, maar anderzijds ook van gunstige prijzen te kunnen profiteren.

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker"
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Microsoft SQL Server 2019 gebruiker Microsoft SQL Server 2019 gebruiker
vanaf € 99,90 * € 112,74 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Microsoft SQL Server 2019 Apparaat Microsoft SQL Server 2019 Apparaat
vanaf € 89,90 * € 112,74 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
Windows Server Device CAL 2022 Windows Server 2022 Apparaat CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server 2019 Datacenter Windows Server 2019 Datacenter
vanaf € 1.199,90 * € 1.538,69 *
Windows Server 2019 Essentials Windows Server 2019 Essentials
€ 134,90 * € 266,62 *
Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Microsoft Exchange Server 2013 gebruiker Microsoft Exchange Server 2013 gebruiker
vanaf € 19,90 * € 30,67 *
Windows Server 2019 Apparaat Windows Server 2019 Apparaat
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft Exchange Server 2013 Apparaat Microsoft Exchange Server 2013 Apparaat
vanaf € 19,90 * € 30,67 *
Microsoft SQL Server 2019 gebruiker Microsoft SQL Server 2019 gebruiker
vanaf € 99,90 * € 112,74 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 89,90 * € 149,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 34,90 * € 36,80 *
Laatst bekeken