• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat

Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat 1 CAL

€ 29,90 * € 40,93 * (26,95% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

Reeds 2 keer verkocht
  • BS-10558
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat"

koop de Exchange Server 2019 Device CAL die je nodig hebt gemakkelijk en goedkoop bij BestSoftware

Als je toegang wilt krijgen tot de Exchange Server 2019 en dus alle hulpmiddelen willen gebruiken, kun je de Exchange Server 2019 apparaat CAL voor dit doel gebruiken. Als je veel belang hecht aan een gemakkelijke aankoop, ben je in onze BestSoftware online winkel precies aan het goede adres. We ondersteunen onze klanten niet alleen met gunstige prijzen, maar ook met een snelle levering van het product binnen maximaal 30 minuten. Zo kun je jezelf snel overtuigen van de aantrekkelijke voordelen die de Exchange Server 2019 ook kan bieden, dankzij de talrijke vernieuwingen in de herziene versie.

 Werk nog productiever in het dagelijks leven dankzij de talrijke functies van de Exchange Server 2019

Toen de fabrikant Microsoft de Exchange Server voor het eerst op de markt bracht, was deze versie vooral geschikt voor het eenvoudig verzenden of ontvangen van e-mails. Vandaag is de situatie totaal anders, want de server is een echte alleskunner geworden en overtuigt met vele krachtige hulpmiddelen. Hier staat het verlangen naar meer productiviteit steeds centraal. Bovendien zijn de basis- en eerste functies nog steeds aan boord, zodat je met de server gemakkelijk meerdere postvakken van je e-mails kunt beheren en gebruiken.

Maar omdat de Exchange Server 2019 nog steeds in de eerste plaats ontworpen is voor professionals en bedrijven van verschillende grootte, wordt hij geleverd met extra krachtige hulpmiddelen. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op de geïntegreerde kalender. Hiermee houd je steeds je afspraken en alle belangrijke deadlines rond de komende projecten in het oog en hoef je niet voortdurend herinneringen of mededelingen te schrijven. De geïntegreerde toewijzing van middelen is belangrijk. Als je wilt, kun je de tijden en vaardigheden van je medewerkers aan een onderdeel van het werk toewijzen. Zo weet elke medewerker altijd welke taken wanneer in behandeling zijn.

Vooral in de professionele omgeving spelen informatie en gegevens een heel belangrijke rol. Je moet daarom vertrouwen op de Exchange Server 2019, want die biedt heel goede mogelijkheden om deze gegevens te beheren. Als je wilt, kun je een hoofdmap voor jezelf en je medewerkers maken en organiseren, maar ook gegevens van klanten opslaan is geen enkel probleem. Je kunt deze later ook met weinig moeite aanpassen, mochten er veranderingen zijn.

Tenslotte heeft de fabrikant Microsoft heeft zich de laatste jaren ook steeds meer op mobiel werken gericht. Want de taken bij de hand worden al lang niet meer alleen vanaf de klassieke desktop PC uitgevoerd; ook de tablet of notebook spelen een centrale rol. Met behulp van de uitgebreide mogelijkheden die Exchange Server 2019 biedt, heb je direct toegang tot alle functies en mogelijkheden via de browser of anders via geschikte apps, zodat je ook onderweg comfortabel kunt werken.

Met de nieuwe versie introduceert de fabrikant Microsoft veel nieuwe mogelijkheden

Met de nieuwe Exchange Server 2019 zet de fabrikant opnieuw een grote stap naar de toekomst en introduceert hij veel nieuwe functies die waarschijnlijk van groot belang zijn voor je dagelijkse leven. Deze aanpassingen hebben bijvoorbeeld betrekking op het algemene uiterlijk, want Microsoft belooft in totaal 13 frisse en nieuwe ontwerpen die een nog individuelere aanpassing van de interface aan de smaak en behoeften van de gebruikers mogelijk maken.

Maar natuurlijk is er ook uit technisch oogpunt veel veranderd met Exchange Server 2019. Als gebruiker kun je bijvoorbeeld rekenen op de sterk verbeterde prestaties. Hiermee behoren lange wachttijden eindelijk tot het verleden en wordt al je werk gemakkelijker. Bovendien heeft de fabrikant Microsoft voor de kalender gezorgd. Hij heeft niet alleen een fris ontwerp gekregen, maar ook nieuwe functies. Herinneringen voor afspraken of algemene deadlines kunnen nu per e-mail aangevraagd en afgegeven worden. Er zijn ook veel nieuwe functies voor effectieve samenwerking en communicatie binnen het team. Als je Exchange Server 2019 apparaat CAL en de server gebruiken, kun je bijvoorbeeld de praktische link preview gebruiken. Gebruik het om automatisch een kort voorbeeld van de inhoud van een link te genereren wanneer je die in een bericht invoegt. Bovendien moet de verbeterde, snellere en meer verfijnde zoekfunctie je nu direct de gewenste resultaten opleveren, zodat je in je dagelijkse leven nog meer kostbare tijd bespaart.

De praktische Exchange Server 2019 Device CAL biedt je als gebruiker aantrekkelijke voordelen

Met de Exchange Server 2019 Device CAL maak je een goede keuze, want dit is een van de twee noodzakelijke versies als het gaat om het gebruik en de licenties van de server. Natuurlijk moet je eerst de klassieke server-licentie kiezen en die in het dagelijkse leven gebruiken, maar je moet ook je eigen licenties hebben om toegang te krijgen tot de server. Dit werkt via de al genoemde CAL's, de Client Access Licence. Gebruik deze om toegang te krijgen tot de server, alle gereedschappen en de genoemde nieuwigheden, zonder de CAL's te kopen is gebruik niet mogelijk.

De Exchange Server 2019 Device CAL is een van de twee mogelijke varianten. Dit verwijst altijd naar een vast toestel of een computer in je bedrijf. Je kent dan een licentie aan deze computer toe, de zogenaamde Exchange Server 2019 Device CAL. Alle medewerkers kunnen dan vanaf deze computer de server benaderen en ermee werken. Hoeveel verschillende gebruikers met de computer werken doet uiteindelijk niet ter zake. Houd er echter rekening mee dat een latere wijziging en opnieuw toewijzen van de Exchange Server 2019 Device CAL helaas niet mogelijk is. Daarom moet je goed overwegen welke van de computers het meest geschikt is voor de taken.

Of je kunt kiezen voor de Exchange Server 2019 User CAL, die bestaat als alternatief voor de Device CAL. Dit geeft licenties aan een vaste gebruiker of werknemer in je bedrijf. Welke apparaten dan uiteindelijk gebruikt worden, doet niet ter zake. Vergeleken met de Exchange Server 2019 Device CAL is het alternatief uiteindelijk een flexibeler keuze, hoewel het meestal ook beduidend flexibeler is. Natuurlijk kun je dit product ook voor een zeer lage prijs krijgen in onze BestSoftware online winkel.

Bestel je Exchange Server 2019 Device CAL nu in onze veilige en goed gevulde omgeving

Bestel de Exchange Server 2019 apparaat CAL nu in onze BestSoftware online winkel en profiteer van de gunstige oplossingen. Wij geven onder andere al financiële stimulansen, zodat een aankoop bij ons voor jou altijd de moeite waard is. Dienovereenkomstig zijn de prijzen voor de Exchange Server 2019 Device CAL gunstig als je online en handig wilt kopen. Maar we leggen ook de nadruk op persoonlijke en beste service. Als er vragen rijzen tijdens de activering van je producten of als je algemeen advies nodig hebt, staan onze experts vrij voor je klaar. Wij bieden je een praktische live chat, een contactmogelijkheid per e-mail of zelfs een klassieke hotline. Je kunt ons ook bereiken met andere vragen over onze producten, want we hebben nog veel meer oplossingen in de aanbieding naast de Exchange Server 2019 Device CAL. Je kunt bijvoorbeeld de Exchange Server 2019 User CAL bestellen of oudere varianten, waaronder de Exchange Server 2010 apparaat CAL of de Exchange Server 2013 apparaat CAL bij ons tegen bijzonder gunstige prijzen. Bezoek ons nu en doe je aankoop, we verheugen ons op je komst.

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat"
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
AOMEI Backupper Server | Windows AOMEI Backupper Server | Windows
vanaf € 129,90 * € 169,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation N Windows 11 Pro voor Werkstation N
€ 89,90 * € 184,55 *
Laatst bekeken