• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

F-Secure Internet Security 2021 | Windows | Download 1 Apparaat 1 jaar

€ 14,90 * € 17,34 * (14,07% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 140 keer verkocht
  • BS-10389
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "F-Secure Internet Security 2021 | Windows | Download"

Koop nu F-Secure Internet Security 2021 - maximale veiligheid en gebruiksgemak zijn permanent gegarandeerd

De F-Secure Internet Security 2021 software biedt maximale beveiliging op je privé computers. Het softwareprogramma weert met succes alle gangbare virtuele bedreigingen op je computer of notebook en verhoogt zo aanzienlijk het beveiligingsniveau. Bovendien profiteer je van goed gebruikscomfort als je het product koopt. Om alle functies en mogelijkheden van de software te kunnen gebruiken, heb je de licentie nodig, die je ook in onze BestSoftware online shop kunt verkrijgen. Behalve de aankoop van de voordelige licentie, krijg je bekwame klantenservice aan je zijde. We staan je graag met raad en daad bij, zelfs bij de eerste activering.

Het programma F-Secure Internet Security 2021 is voorzien van moderne technologie

Verschillende gevaren treffen je als je dagelijks op het Internet surft of met je computer werkt. Cybercriminelen proberen vaak belangrijke gegevens van je te bemachtigen met virussen, Trojaanse paarden, gevaarlijke ransomware of pishing pogingen. Deze gegevens kunnen verkocht worden of je kunt met je gegevens gechanteerd worden. Om er zeker van te zijn dat je altijd tegen zulke aanvallen beschermd bent, biedt deze beveiligingssoftware je een zeer goede bescherming.

Virusbescherming en browser- en bankbescherming vergezellen je elke dag met de aankoop van F-Secure Internet Security 2021 software. Bovendien is de bescherming van je kinderen ook een prioriteit bij dit product. Als je de licentie installeert, controleert het programma onmiddellijk je PC, en met een paar eenvoudige stappen kun je de software hem laten opschonen. Hoewel het programma altijd in de achtergrond draait voor een goede bescherming, beïnvloedt het de prestaties van je computer niet.

Criminelen graaien graag naar belangrijke en gevoelige gegevens, dit feit is niets nieuws, maar de aanvallen worden steeds complexer. Zo maken de daders misbruik van de beveiligingsgaten in de software. Dit maakt het gemakkelijker om brute kracht aanvallen uit te voeren. Het programma heeft daarvoor de optimale voorwaarden om dergelijke schade af te wenden. Om deze gevaren op het Internet niet tegen te komen, biedt de software ook browser bescherming. Zelfs met versleutelde HTTPS pagina's ben je altijd voldoende beschermd. Deze bescherming blokkeert potentieel gevaarlijke pagina's voordat je met snode aanvallen te maken krijgt. Ook bankbescherming is een goede steun op dit gebied. Al je transacties worden door de software beschermd en vertrouwelijk bewaard, zodat derden er geen toegang toe hebben.

Gebruik altijd het volledige potentieel van zulke beveiligingssoftware

Het F-Secure Internet Security 2021 programma biedt je niet alleen een zuivere virusscanner, het aanbod biedt je nog veel meer mogelijkheden en functies. Deze zijn altijd state of the art. Met dit programma krijg je geïntegreerde bankbescherming. Vooral dit gebied moet voortdurend beschermd worden om je een hoge mate van veiligheid te bieden. Zelfs onversleutelde uitzendingen van al je gegevens of omleidingen naar een verkeerde website worden overal voorkomen.

Als je kinderen in het huishouden hebt die graag hun vrije tijd op het Internet doorbrengen, is de F-Secure Internet Security 2021 software een aanrader. Het geïntegreerde ouderlijk toezicht verhoogt bovendien de veiligheid en stelt je als ouder enorm gerust. Je kunt zelf ongeschikte inhoud blokkeren met behulp van voorgedefinieerde lijsten of categorieën. Met een enkele klik kun je Internet pagina's of hele genres blokkeren en je kind kan altijd veilig op het Internet surfen.

De automatische virusscanner stelt je ook in staat je PC en het Internet veilig te gebruiken. Internet pagina's en programma's worden op de achtergrond gescand en gecontroleerd. Als de virusscanner dan een geïnfecteerde Internet pagina of zelfs een download tegenkomt, worden deze onmiddellijk onschadelijk gemaakt. De geïntegreerde browserbeveiliging zorgt ook voor veilig gebruik.

Als je beveiligingssoftware koopt, let er dan op dat je de juiste licentie voor je behoeften hebt

Als je besluit de F-Secure Internet Security 2021 beveiligingssoftware te kopen, zul je altijd beschermd zijn en profiteren van de vele mogelijkheden en functies. Het programma krijgt met regelmatige tussenpozen een nieuwe update, zodat de software altijd up to date is. Je kunt het programma zonder problemen gebruiken onder de besturingssystemen Windows 8, Windows 10 of Windows 11. Bij aankoop moet je vooraf de compatibiliteit met je PC controleren. Het beveiligingsprogramma is een runtime licentie. Deze software moet daarom na een bepaalde tijd vernieuwd worden. Alleen dan ontvang je de regelmatige updates en functies. In dit geval is de looptijd 365 dagen, maar als je wilt, kun je hem ook direct voor twee jaar bestellen. Na de verlopen tijd heb je een nieuw rijbewijs nodig.

Als je meerdere apparaten in je huishouden hebt die met dezelfde beveiligingssoftware moeten worden uitgerust, is de keuze van een meervoudige licentie geschikt. Wij bieden je een licentie voor maximaal vijf apparaten voor de F-Secure Internet Security 2021 software. Dit aanbod bespaart je niet alleen veel tijd bij het winkelen, maar ook geld op financieel gebied.

De F-Secure Internet Security 2021 software is een lager upgradeniveau. Als je nog meer voordelen en functies nodig hebt, biedt de fabrikant F-Secure je nog meer systemen met verschillende mogelijkheden. Je kunt bij de producten van deze fabrikant ook beveiligingssoftware in verschillende versies voor andere eindtoestellen verkrijgen. Een ander hoogtepunt dat F-Secure biedt is het praktische F-Secure account. Log in en je krijgt onmiddellijk toegang tot de beheeropties voor je gekochte licenties en je opgeslagen apparaten.

Profiteer van de goede beveiligingsoptie en koop de F-Secure Internet Security 2021 software voor weinig geld

Als je in het dagelijks leven een computer gebruikt, raden alle deskundigen geschikte beveiligingssoftware aan. Alleen hierdoor ben je beveiligd en blijven zowel je gegevens als je technologie onaangeroerd door criminelen. Koop daarom de F-Secure Internet Security 2021 software nu tegen gunstige voorwaarden in onze BestSoftware online winkel en profiteer van de aanbiedingen. De aantrekkelijke en veelzijdige mogelijkheden zullen zeker indruk op je maken en zelfs als beginner ben je met dit programma goed geadviseerd. We hebben al veel klanten kunnen inspireren met onze selectie uit onze online winkel. Behalve de goede keuzemogelijkheden en competente klantendienst, bieden we ook snelle levering van de productsleutel. We bezorgen het per e-mail na maximaal 30 minuten na je aankoop bij ons. Lange wachttijden en producten die niet aankomen behoren zo tot het verleden. Als je wilt, kun je ook software met een hoger uitbreidingsniveau bestellen. De F-Secure Safe 2021 of de F-Secure Total Security & VPN 2021 software zijn hier ideaal voor. Met deze producten krijg je maximale beveiliging en ben je altijd beschermd op het Internet en bij belangrijke transacties.

 

Systeemvereisten - F-Secure Internet Security 2021

Besturingssysteem

minstens Windows 7 Service Pack 1 of nieuwer

RAM

minstens 1 GB RAM of beter

HDD

minstens 600 MB vrije opslagcapaciteit

CPU

Intel Pentium 4 of AMD Athlon 64 met SSE2 ondersteuning of nieuwer
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)
Verdere links naar "F-Secure Internet Security 2021 | Windows | Download"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "F-Secure Internet Security 2021 | Windows | Download"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "F-Secure Internet Security 2021 | Windows | Download"
TIP!
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2022 | Windows Avast Internet Security 2022 | Windows
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2022 Avast Ultimate Suite 2022
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
TIP!
Laatst bekeken