• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

G DATA Antivirus 2021 | Downloaden 1 Apparaat 1 jaar

€ 15,90 * € 18,90 * (15,87% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 69 keer verkocht
  • BS-10439
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "G DATA Antivirus 2021 | Downloaden"

Koop G DATA Antivirus 2021 - we verheugen ons op je bezoek hier bij BestSoftware

We verheugen ons op je aankoop hier bij BestSoftware en bieden je een aantrekkelijke optie om de benodigde licentie gemakkelijk van thuis uit te kopen met de G DATA Antivirus 2021 aanbieding. Bekijk op je gemak de talrijke mogelijkheden van de populaire beveiligingssoftware en gebruik je computer of notebook nooit meer zonder de juiste bescherming. Omdat G DATA Antivirus 2021 biedt je basisbescherming tegen alle relevante risico's en gevaren, die tegenwoordig alomtegenwoordiger zijn dan ooit tevoren. Of het nu gaat om virussen, Trojaanse paarden of malware, de talrijke technieken en mogelijkheden van G DATA Antivirus 2021 laten vrijwel niets te wensen over.

Tip: Hier bij BestSoftware heb je al toegang tot de huidige versies van G Data Internet Beveiliging 2022 en G Data Totale Beveiliging 2022. Dus koop nu, we zien ernaar uit je te zien en staan altijd voor je klaar.

Vertrouw op de bewezen bescherming van het huis G Data

De fabrikant G Data is al vele jaren actief op de markt en biedt goede bescherming op veel verschillende eindapparaten en op alle gebieden. Dit is ook te merken aan de zeer hoge detectiesnelheid van verschillende bedreigingen. Deze successen en mogelijkheden in de strijd tegen de talrijke gevaren worden ook steeds weer bevestigd door de verschillende rapporten en proeven. Dienovereenkomstig maak je met G DATA Antivirus 2021 een heel goede keuze.

Dit betekent dat zelfs de meest voorkomende en centrale risico's geen bedreiging meer voor je vormen. Bijgevolg hoef je je niet langer zorgen te maken over virussen, Trojaanse paarden en malware. Want het zijn juist de genoemde voorbeelden die in heel veel gevallen steeds weer op je eigen harde schijf terechtkomen. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het oproepen van een geïnfecteerde pagina op het Internet of zelfs door een verkeerde link in een e-mail. De G DATA Antivirus 2021 software heeft twee praktische en krachtige virusscanners die voortdurend op de achtergrond werken en alle activiteiten op de thuiscomputer in de gaten houden. Als er bijvoorbeeld een gevaarlijke download plaatsvindt, verplaatst het programma de gevaarlijke bestanden naar een veilige quarantaine plaats. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de bijbehorende bedreigingen. Bovendien ontvang je in zo'n geval natuurlijk direct een melding. Je kunt dan van de gelegenheid gebruik maken om de relevante bestanden en mogelijke bedreigingen zelf nauwkeurig te bekijken en ze volledig te verwijderen. De beveiliging laat vrijwel niets te wensen over.

Virussen, Trojaanse paarden en malware zijn echter meestal vrij eenvoudige bedreigingen die vaak kunnen voorkomen. De G DATA Antivirus 2021 software overtuigt echter met nog meer mogelijkheden en gaat ook heel goed om met complexe bedreigingen. Het programma biedt bijvoorbeeld optimale mogelijkheden voor de bestrijding van zogenaamde chantage Trojaanse paarden. Deze komen snel op je computer terecht en versleutelen je persoonlijke gegevens. Alleen door het betalen van een "losgeld" geven de afpersers de bestanden weer vrij. Je kunt je deze moeite en het gedoe van een overeenkomstige bedreiging gemakkelijk besparen door G DATA Antivirus 2021 te gebruiken. Profiteer van grondige en uitgebreide bescherming tegen alle complexe bedreigingen. Of het nu gaat om exploits, de eerder genoemde chantage Trojaanse paarden of brute kracht aanvallen, de software houdt altijd een oogje in het zeil op je computer en grijpt onmiddellijk in bij overeenkomstige gevaren. Belangrijk: De databases van G DATA Antivirus 2021 zijn niet alleen zeer uitgebreid, maar zijn ook altijd actueel. Profiteer van de dagelijkse updates en regelmatige controles, zodat nieuwe bedreigingen ook meteen bekend zijn. Overigens spoort het G DATA Antivirus 2021 programma niet alleen bekende virussen op, maar analyseert ook voortdurend de processen en acties op je computer. Dit is belangrijk om ook nieuw ontwikkelde bedreigingen meteen op te sporen, voordat ze schade aan je harde schijf kunnen toebrengen. Het is niet voor niets dat deskundigen zeggen dat er minstens elke zes seconden een nieuw virus of soortgelijke dreiging op de markt verschijnt. Daarom is het belangrijk dat de G DATA Antivirus 2021 software pro-actief ingrijpt en snelle maatregelen neemt om jou en je technologie doeltreffend te beschermen.

Het G DATA Antivirus 2021 programma neemt vooral de talrijke risico's van het surfen op het Internet onder de loep. Gebruik het wereldwijde web zonder risico en vertrouw op uitgebreide functies en algoritmen. De oplossing van G Data identificeert bijvoorbeeld dubieuze Internet sites. Zelfs als je probeert dubieuze websites te bezoeken, slaat het onmiddellijk alarm en voorkomt dat je dat doet. G DATA Antivirus 2021 bevat ook bescherming tegen banking Trojans, die in het dagelijks leven een echt gevaar en zelfs erg duur kunnen zijn. Als misdadigers bijvoorbeeld proberen de overeenkomstige gegevens voor het inloggen te onderscheppen en daarvoor een nep-website gebruiken, biedt de praktische oplossing van G Data een heel goede bescherming. Dit zorgt ervoor dat de respectievelijke pogingen onmiddellijk herkend worden.

De fabrikant belooft bijzonder goede prestaties met G DATA Antivirus 2021

Nog maar een paar jaar geleden was het gebruik van beveiligingssoftware op oudere systemen met lage prestaties een groot probleem. Zelfs de bekende oplossingen vertraagden de bijbehorende PC's meer dan aanzienlijk en zorgden ervoor dat gebruik in veel gevallen nauwelijks mogelijk was. Met de G DATA Antivirus 2021 variant zijn deze tijden eindelijk voorbij, want de fabrikant stelt met dit programma alles in het werk om een uitstekende optimalisatie te bereiken. Dit betekent: ook al werkt G DATA Antivirus 2021 zelfs met twee praktische virusscanners tegelijk, je blijft je computer gewoon gebruiken en profiteert van volledige prestaties. Dit geldt zelfs voor oudere systemen, dus het hoeft niet per se de nieuwste high-end computer te zijn voor maximale prestaties.

Tegelijk is de G DATA Antivirus 2021 software natuurlijk ideaal voor uitgebreid gebruik op moderne computers. Hoewel de variant alleen vrij verkrijgbaar is voor toestellen met Windows besturingssysteem, strekt de compatibiliteit zich uit tot alle huidige versies. Je kunt bijvoorbeeld G DATA Antivirus 2021 gebruiken bij Windows 10 of Windows 11. Natuurlijk zorgt de fabrikant er ook voor dat alle functies heel gemakkelijk te gebruiken zijn. Je kunt de juiste instellingen maken in slechts enkele stappen en hoeft je niet vertrouwd te maken met de software.

Koop je geschikte licentie voor G DATA Antivirus 2021 nu in onze online winkel

Als je jezelf wilt overtuigen van de talrijke voordelen en mogelijkheden van G DATA Antivirus 2021, moet je er nu je voordeel mee doen en hier bij ons een overeenkomstige versie kopen. Je krijgt de vergunning met een looptijd van een jaar of langer tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden. Dus door hier bij BestSoftware te kopen, bespaar je uiteindelijk geld. Natuurlijk kun je ook op elk moment een beroep doen op de andere aantrekkelijke voordelen en mogelijkheden. We leveren de gekochte sleutels voor de activering bijzonder snel en direct na je bestelling per e-mail. Je moet maximaal 30 minuten wachten voor je alle functies kunt gebruiken. Bovendien helpen we je graag als je tijdens het aankoopproces problemen of vragen hebt. Neem in zo'n geval gewoon contact op met onze ervaren en vriendelijke medewerkers door ons een e-mail te sturen, de hotline te bellen of als alternatief de handige live chat te gebruiken. Met de producten G Data Totale Beveiliging 2021 of G Data Internet Beveiliging 2021 bieden we ook meer uitgebreid uitgeruste varianten voor je veilige dagelijkse leven.

 

Systeemeisen - G-Data Antivirus 2021
Besturingssystemen

Windows 11 / Windows 10 / Windows 8.1 / Windows 7 (SP1)

Geheugen

Minstens 2GB Ram aanbevolen

Processor

Minstens 1 GHz aanbevolen, CPU met x86 of x64 architectuur

(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)
Verdere links naar "G DATA Antivirus 2021 | Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "G DATA Antivirus 2021 | Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "G DATA Antivirus 2021 | Downloaden"
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 18,90 * € 25,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 16,90 * € 24,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 17,90 * € 26,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 24,90 *
G Data Antivirus voor Mac 2023 G Data Antivirus voor Mac 2023
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
Watchdog Anti-Malware | Windows Watchdog Anti-Malware | Windows
vanaf € 11,90 * € 29,90 *
Microsoft SQL Server 2019 gebruiker Microsoft SQL Server 2019 gebruiker
vanaf € 99,90 * € 112,74 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
TIP!
G Data Mobile Security Android G Data Mobile Security Android
€ 14,90 * € 19,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 18,90 * € 25,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2022 Kaspersky Anti-Virus 2022
vanaf € 21,90 * € 29,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server Device CAL 2022 Windows Server 2022 Apparaat CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Laatst bekeken