• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo WinOptimizer 18 | Windows | Downloaden

€ 19,90 * € 29,95 * (33,56% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 133 keer verkocht
  • BS-10410
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo WinOptimizer 18 | Windows | Downloaden"

Koop Ashampoo WinOptimizer 18 - bereik gemakkelijk meer prestaties op je computer

De meeste computers en notebooks overtuigen met een bijzonder hoge prestatie bij het eerste gebruik. Programma's en het besturingssysteem starten bijzonder snel en vervelende wachttijden komen nauwelijks voor. Maar na verloop van tijd verandert dit beeld en worden de meeste computers beduidend trager bij intensief, regelmatig gebruik. Je hoeft echter niet tevreden te zijn met de geringe prestaties, want met de juiste software kun je aanzienlijk meer prestaties uit je systeem halen. Je kunt bijvoorbeeld Ashampoo WinOptimizer 18 gebruiken, de populaire en beproefde software van de bekende fabrikant Ashampoo. Met een zeer eenvoudige bediening en vele functies om de prestaties te verhogen, is het programma een goede keuze voor alle gebruikers die weer sneller en effectiever willen werken.

Veel functies verhogen de prestaties van je computer bijzonder effectief

Wie de Ashampoo WinOptimizer 18 software op zijn eigen computer installeert en dan opstart, vindt meteen acht belangrijke probleemgebieden die op een computer met een Windows besturingssysteem geoptimaliseerd moeten worden. Met vele functies en praktische eigenschappen is de oplossing over de hele lijn overtuigend.

De Ashampoo WinOptimizer 18 software is onder andere gewijd aan het opsporen van gegevensrotzooi op je harde schijf. In de loop van de weken en maanden stapelen zich op je harde schijf veel bestanden, foto's of video's op die je uiteindelijk niet meer nodig hebt. Ook zitten er vaak vele gigabytes aan gegevens in de download map of zelfs in de prullenbak die niet meer van belang zijn. Dit resulteert in sterk verminderde prestaties, want hoe voller een harde schijf is, hoe trager hij uiteindelijk werkt. Met de Ashampoo WinOptimizer 18 software kun je de bestanden vinden die je niet meer nodig hebt en ze gemakkelijk van je computer verwijderen. Bevestig eenvoudig de verwijdering na het snelle en effectieve zoeken op de computer om weer opslagruimte vrij te maken en het systeem te optimaliseren.

Maar onnodige processen en autostart programma's vertragen je computer ook aanzienlijk en vertroebelen je plezier op het werk. Bovenal leidt een volgeladen hoofdgeheugen tot lange wachttijden bij het starten van programma's en dus tot frustratie. Met de Ashampoo WinOptimizer 18 software kun je ook deze gebieden gemakkelijk, snel en effectief optimaliseren. Gebruik bijvoorbeeld de optie om de autostart map op je computer op te ruimen en hem aanzienlijk leger te maken. Hoe meer programma's je hier vindt, hoe trager je computer zal reageren. Dit komt omdat het niet alleen automatisch start als de computer wordt opgestart, maar ook omdat tijdens het gebruik waardevolle bronnen worden vastgezet, bijvoorbeeld in het hoofdgeheugen.

Voor nog meer prestaties op je computer zoekt de Ashampoo WinOptimizer 18 software op veel andere plaatsen. Kijk bijvoorbeeld eens wat nauwkeuriger naar het zogenaamde Windows Register. De software slaat hier vaak vermeldingen of snelkoppelingen op. Na verloop van tijd zijn die in het dagelijks leven niet meer nodig, maar helaas worden ze niet automatisch gewist. Daarom moet het register regelmatig opgeschoond worden door de niet meer benodigde links en entries te verwijderen. Met de software Ashampoo WinOptimizer 18 kun je dit met slechts één klik doen. Benut bovendien het volledige potentieel door de gegevensopslag van je computer te defragmenteren. Door de geschreven bestanden logisch te herschikken, kunnen ze tijdens het gebruik sneller gevonden worden, en de duurzaamheid en prestaties van de harde schijf nemen met weinig moeite aanzienlijk toe. Natuurlijk weet de Ashampoo WinOptimizer 18 oplossing ook hoe je de bijzonder populaire en nu wijdverbreide SSD schijven kunt optimaliseren. Ook hier kun je betere prestaties en een langere levensduur bereiken door eenvoudige en snelle optimalisatie.

De Ashampoo WinOptimizer 18 software ruimt de browser ook effectief op en zorgt voor betere prestaties met tegelijk verhoogde beveiliging. Omdat hier vaak ongewenste extensies te vinden zijn. Deze zijn niet alleen hinderlijk, maar vertragen ook de hele browser of worden zelfs een bedreiging voor je veiligheid. Verwijder gewoon deze extensies en bestanden die niet meer nodig zijn in de browser. Dit werkt met alle huidige varianten, zelfs met de nieuwe Microsoft Edge browser die op Chromium gebaseerd is.

Je kunt de bewerking in het dagelijks leven met slechts één muisklik uitvoeren

De nadruk van de Ashampoo WinOptimizer 18 software ligt op een bijzonder eenvoudige en effectieve werking. Dit komt omdat het programma vooral gericht is op onervaren beginners en gebruikers die de prestaties van hun thuiscomputer aanzienlijk willen verhogen. Met de Ashampoo WinOptimizer 18 software kun je je computer optimaliseren zonder verdere kennis. Je kunt bijvoorbeeld de één-klik optimalisatie gebruiken, die desgewenst alle verschillende gebieden in het Windows systeem onder de loep neemt, fouten opspoort en ze geheel automatisch herstelt. Wil je je daarentegen alleen op afzonderlijke gebieden concentreren als onderdeel van de optimalisatie, dan is dat ook geen probleem met de Ashampoo WinOptimizer 18 software. De een-kliks optimalisatie is ook beschikbaar voor de afzonderlijke gebieden die je direct op de startpagina van de software vindt. Navigeer gewoon naar het overeenkomstige gebied en met een enkele klik begint de effectieve optimalisatie op je computer.

Na de eenmalige optimalisatie bij het eerste gebruik, profiteer je ook van zogenaamde onderhoudsplannen. Want de effecten en successen van het gebruik van de Ashampoo WinOptimizer 18 software zijn natuurlijk niet blijvend, daarom is regelmatige herhaling aan te bevelen. Na een geslaagd onderhoud bepaal je gewoon hoe vaak en wanneer het weer moet gebeuren. Natuurlijk hoef je de datum niet zelf te onthouden, want Ashampoo WinOptimizer 18 neemt het werk automatisch op de gewenste tijd over en zorgt dat je computer weer beter presteert.

Ashampoo WinOptimizer 18 biedt je ook een heleboel extra informatie

Naast het optimaliseren van het systeem dient het Ashampoo WinOptimizer 18 programma vooral als bron van informatie. Als je bijvoorbeeld altijd al in detail hebt willen uitzoeken welke hardware in je computer gebruikt wordt, kun je dat met een paar klikken doen. In het gedeelte over systeemanalyse vind je alle relevante informatie in één oogopslag, en hoef je niet lang te zoeken naar meer gedetailleerde feiten, waaronder de precieze modelaanduidingen. De gedetailleerde analyse protocollen die het Ashampoo WinOptimizer 18 programma graag voor je maakt, passen er perfect bij. Lees ze om precies te weten te komen hoe je computer het doet en gebruik de extra informatie voor verdere optimalisatie, voor een verkoop of voor een geplande upgrade op de juiste plaatsen.

Overigens is het Ashampoo WinOptimizer 18 programma altijd up-to-date dankzij regelmatige updates, dus een aanschaf is ook op de lange termijn de moeite waard voor je. Tegelijk zorgen de regelmatige updates voor ondersteuning van de nieuwste Windows versies. Je kunt bijvoorbeeld Ashampoo WinOptimizer 18 ook installeren op een computer met Windows 10 of zelfs met Windows 11 en krijg je meteen toegang tot alle praktische functies en mogelijkheden.

Optimaliseer je systeem nu en koop Ashampoo WinOptimizer 18 voor een geweldige prijs

Begin nu met de eenvoudige optimalisatie van het systeem en koop een licentie voor het programma Ashampoo WinOptimizer 18 goedkoop bij ons in de BestSoftware online winkel. Met onze aantrekkelijke voordelen hebben we al veel klanten kunnen overtuigen en het kopen heel aangenaam kunnen maken. Vooral in vergelijking met directe aankoop bij de fabrikant bespaar je ook geld, want wij leveren de licenties bijzonder goedkoop en snel aan je. Na maximaal 30 minuten is de sleutel vrij beschikbaar in je mailbox en niets staat een permanente activering van het programma in de weg. Als je toch al in onze winkel winkelt, raden we je aan de andere aanbiedingen en producten van Ashampoo eens goed te bekijken. Want met de oplossingen Ashampoo Burning Studio 22, Ashampoo Home Design 6 of Ashampoo Snap 11 vind je in ons assortiment veel bekende en populaire oplossingen om effectief op je thuiscomputer te werken.

Verdere links naar "Ashampoo WinOptimizer 18 | Windows | Downloaden"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo WinOptimizer 18 | Windows | Downloaden"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo WinOptimizer 18 | Windows | Downloaden"
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Wondershare Filmora X | Wondershare Filmora X |
vanaf € 29,90 * € 34,99 *
Microsoft Office 2019 Standaard Windows Microsoft Office 2019 Standaard Windows
vanaf € 69,90 * € 189,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 61,90 * € 99,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Adobe Acrobat Standard DC Adobe Acrobat Standard DC
vanaf € 199,90 * € 279,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
Microsoft Lync 2013 | Windows Microsoft Lync 2013 | Windows
€ 9,90 * € 29,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Laatst bekeken