• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Video Converter | Windows

€ 27,90 * € 39,90 * (30,08% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 34 keer verkocht
  • BS-10916
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Video Converter | Windows"

 Koop Ashampoo Video Converter - profiteer van de krachtige software

Tegenwoordig zijn video's steeds vaker beschikbaar als bestanden op de harde schijf. Maar het is niet altijd direct het juiste formaat. Voor publicatie op Internet bijvoorbeeld zijn speciale specificaties van groot belang, die in acht genomen moeten worden. Als het overeenkomstige bestand niet beschikbaar is of in het verkeerde formaat, is eenvoudige conversie aan te bevelen. Gebruik hiervoor de praktische software Ashampoo Video Converter, die gemakkelijk in het dagelijks leven kan worden geïntegreerd en kan overtuigen met zijn hoge prestaties. Vertrouw op de jarenlange ervaring van de fabrikant, de praktische mogelijkheden en koop een licentie voor het populaire programma nu bij ons in de BestSoftware online shop.

Dankzij Ashampoo Video Converter kun je alle bestanden in het gewenste formaat omzetten

De belangrijkste taak van de Ashampoo Video Converter software is om je videobestanden gemakkelijk en snel om te zetten in elk gewenst formaat. Maar met zijn eenvoudige bediening en doeltreffende functies gaan de mogelijkheden veel verder dan die van veel alternatieve producten. De Ashampoo Video Converter software ondersteunt bijvoorbeeld ook inhoud met een bijzonder hoge resolutie. Die vind je ook steeds vaker door de toenemende verspreiding van krachtige camera's en smartphones met bijbehorende technologieën en resoluties tot de 4K standaard zijn allesbehalve een zeldzaamheid. Bij het omzetten vormen deze bestanden echter een bijzonder grote uitdaging voor de programma's. De Ashampoo Video Converter software is echter ook hier state-of-the-art en verwerkt de hoge resoluties met absoluut gemak.

Tegelijk ondersteunt het programma veel verschillende formaten, wat dan weer het gemakkelijk afspelen van de video's op verschillende platforms mogelijk maakt. Dit geldt bijvoorbeeld voor de omzetting naar AVI, MKV of MP4. Overigens hoef je je niet per se zorgen te maken over het zelf vinden van het beste formaat voor verschillende platforms; de Ashampoo Video Converter software neemt deze taak voor je op zich, naast andere dingen. Kies eenvoudig het gewenste eindtoestel waarop de video moet worden afgespeeld en de optimale instellingen voor de conversie worden toegepast. Of het nu om iPhone, Apple TV of PlayStation gaat, je kunt het formaat met een handomdraai aanpassen, zelfs zonder uitgebreide kennis van de ondersteuning of de vereisten.

Als je snel en gemakkelijk verschillende bestanden en video's wilt converteren, is het programma Ashampoo Video Converter ook een heel goede keuze. Omdat een zgn. batchverwerking er direct in zit. Kies dus eenvoudig de bestanden in verschillende versies, bevestig de wens tot omzetten en laat het programma dan het werk doen. Om het proces bijzonder eenvoudig en snel te laten verlopen, optimaliseert de fabrikant op de juiste plaatsen en integreert hij bijvoorbeeld de GPU in het werk. Door de GPU te gebruiken, wordt de hele omzetting aanzienlijk versneld en wordt het systeem tegelijk niet zo zwaar belast.

Drie eenvoudige stappen zijn alles wat je nodig hebt om je video's effectief te converteren

Als je van plan bent je videobestanden te converteren en je hebt het programma Ashampoo Video Converter al gekocht, dan zijn er nog maar drie eenvoudige stappen om het proces met succes te voltooien. Want een intuïtieve, eenvoudige bediening staat centraal, zodat de software ook een heel goede keuze is voor onervaren en particuliere gebruikers. In de eerste stap kies je het bestand of de film die je naar een ander formaat wilt omzetten. Dit werkt heel eenvoudig via het bijbehorende zoekveld, dat je dan kunt gebruiken om alle opslagplaatsen op de computer te bereiken. Dan bepaal je het gewenste formaat. Zoals reeds gezegd, ondersteunt de Ashampoo Video Converter software alle gangbare varianten en zelfs een directe keuze van het formaat is niet nodig. Als alternatief kun je het gebruikte eindapparaat opgeven en met behulp van de opgeslagen profielen weet de software dan precies welk formaat voor jou de beste keuze is. Begin in de derde en laatste stap met de eigenlijke omzetting en leun dan achterover en ontspan. Na korte tijd is het proces al met succes voltooid en kun je het bestand gewoon gebruiken of overzetten naar het nieuwe toestel.

Zelfs eenvoudig bewerken van de bestanden is geen enkel probleem

Behalve de eenvoudige en snelle conversies heeft het programma Ashampoo Video Converter nog vele andere mogelijkheden die je in staat stellen effectief te werken in het dagelijkse leven. Als je bijvoorbeeld een film wilt maken van verschillende bestanden, kun je dat met weinig moeite doen. Om dit te doen voeg je de bestanden samen en sla je het bestand op je eigen harde schijf op. Als de video's niet aan je eigen eisen voldoen, bijvoorbeeld wat betreft kwaliteit, helderheid of details, kun je ze gemakkelijk bewerken dankzij Ashampoo Video Converter. Basisfuncties voor videobewerking zijn hier een integraal onderdeel en kunnen zelfs door een complete leek met gemak gebruikt worden. De fabrikant belooft je slimme videobewerking met zeer goede resultaten. De bestanden en inhoud snel lichter maken, het contrast verbeteren of onscherpe delen corrigeren, de Ashampoo Video Converter software met zijn uitgebreide functies maakt dit alles mogelijk. De geïntegreerde live preview is bijzonder praktisch. Dankzij dit weet je tijdens het bewerken al hoe het precieze resultaat eruit zal zien. Ook hier zijn de video bewerkingsfuncties heel gemakkelijk te gebruiken en zeer effectief; met behulp van een paar schuifregelaars kun je de parameters in de bestanden aanpassen.

Overigens is de Ashampoo Video Converter software perfect voor video's op het Internet. Met het programma maak je in korte tijd de juiste bestanden, die dan naar de bekende platforms geüpload kunnen worden en met een zeer goede kwaliteit kunnen overtuigen. Ook hier loont de ervaring van de fabrikant, want bij de ontwikkeling letten de deskundigen natuurlijk op precies de juiste parameters voor de latere ombouw. Je hoeft niet te vrezen voor een aanzienlijk kwaliteitsverlies, zoals vaak het geval is bij veel online conversies, wanneer je de Ashampoo Video Converter oplossing gebruikt.

Ashampoo Video Converter - Koop je licentie bij BestSoftware voor een lage prijs

Je kunt je licentie voor de Ashampoo Video Converter software tegen een veel lagere prijs kopen bij BestSoftware en je bespaart veel geld door bij ons te bestellen, vergeleken met andere bronnen. Bovendien kun je van ons uitgebreide en persoonlijke ondersteuning verwachten, want we willen onze klanten de beste klantenservice kunnen bieden. Daarom staan onze experts voor je klaar in live chat, op de hotline of gewoon per e-mail. Je hoeft ook niet af te zien van een snel gebruik van het gekochte programma. Bijvoorbeeld, de download van de Ashampoo Video Converter software is direct na aankoop beschikbaar en de levering van de benodigde sleutel vindt plaats binnen maximaal 30 minuten. Profiteer van de andere software producten, gebruik Ashampoo Home Design 6, Ashampoo Backup Pro 15 of Ashampoo Snap 11 voor Windows in je dagelijks leven en koop de licenties ervoor direct in de BestSoftware online winkel. We kijken uit naar je gunstige aankoop bij BestSoftware

 

Systeemeisen
Processor Dual core processor met minstens 2.4 GHz
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7 ( 64-Bit )
Geheugen Minstens 4 GB vrij werkgeheugen
Andere

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

 

Verdere links naar "Ashampoo Video Converter | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Video Converter | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Video Converter | Windows"
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 539,90 * € 679,90 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Wondershare Filmora X | Wondershare Filmora X |
vanaf € 29,90 * € 34,99 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 34,90 * € 69,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Kaspersky Standaard 2023 Kaspersky Standaard 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
DENOISE projects 3 | Windows DENOISE projects 3 | Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
Ashampoo Undeleter | Windows Ashampoo Undeleter | Windows
€ 12,90 * € 24,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
CutOut 8 | Windows CutOut 8 | Windows
€ 34,90 * € 99,90 *
Avast SecureLine VPN | Windows Avast SecureLine VPN | Windows
vanaf € 13,90 * € 19,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows
vanaf € 54,90 * € 129,90 *
Microsoft Word 2013 Windows Microsoft Word 2013 Windows
€ 14,90 * € 54,90 *
Microsoft Excel 2016 Windows Microsoft Excel 2016 Windows
€ 19,90 * € 64,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Laatst bekeken