• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Video Stabilisatie | Windows

€ 34,90 * € 39,90 * (12,53% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1 keer verkocht
  • BS-10902
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Video Stabilisatie | Windows"

Meer stabiliteit in je video's dankzij Ashampoo Video Stabilization - nu kopen!

Opnemen onderweg is erg populair geworden, vooral door het toenemende gebruik van moderne cameratechniek in smartphones. Hiermee leg je min of meer belangrijke momenten in je dagelijks leven vast. Maar ook al worden de camera's in principe steeds beter en zijn er uitgebreide technieken beschikbaar, de resultaten laten soms te wensen over. Trillende opnamen zijn een van de meest voorkomende en vervelende kwaliteitsverliezen. Met de Ashampoo Video Stabilisatie software kun je deze problemen gemakkelijk compenseren en zo je videobestanden optimaliseren. Bestel je licentie voor de populaire en praktische software nu hier bij BestSoftware en profiteer van de zeer eenvoudige bediening.

Gebruik de Ashampoo Video Stabilisatie software in je dagelijks leven met vele functies

Hoewel veel camera's geleverd worden met technieken om stabiel op te nemen zonder hinderlijk trillen, bereiken die vaak hun grenzen. Dit geldt vooral voor goedkope modellen die voor opnamen gebruikt worden. Het resultaat is dan allesbehalve mooi, want door het schudden gaan weer veel bestanden in de video verloren en de kwaliteit is niet aangenaam. De software Ashampoo Video Stabilization biedt een snelle oplossing voor zulke problemen en helpt het kwaliteitsniveau van je opnamen te verhogen.

De belangrijkste taak van de Ashampoo Video Stabilization software is het corrigeren van wazige opnamen. Dit gaat bijzonder gemakkelijk en snel; met één klik behoren de storende elementen tot het verleden. Moderne technieken worden gebruikt om de bewegingen en ongewenste trillingen in de vijl tot een minimum te beperken of, indien mogelijk, helemaal te verwijderen. De bijbehorende algoritmen herkennen de bewegingen en werken ze direct tegen om ze te compenseren. Dankzij de ruime ervaring van de fabrikant zijn de resultaten zeer goed en is de kwaliteit van de videobestanden daarna beduidend beter.

Behalve de correctie van bewogen opnamen biedt het Ashampoo Video Stabilisatie programma nog veel meer mogelijkheden en functies waarmee je de kwaliteit van je opnamen aanzienlijk kunt verbeteren. Als je bijvoorbeeld de video's wilt draaien of bijsnijden, gaat dat heel gemakkelijk. De juiste hulpmiddelen hiervoor zijn direct beschikbaar. Kies bij het roteren bijvoorbeeld een voorgeïnstalleerde hoek en kies 90, 180 of zelfs 270 graden. Je kunt ook de hoek precies instellen om individueel werken mogelijk te maken. Bij het spiegelen van video-inhoud geeft het Ashampoo Video Stabilisatie programma je ook een vrije keuze. Beslis voor een verticale of horizontale spiegeling om het gewenste effect in je bestand te kunnen gebruiken.

Je kunt ook individuele en belangrijke parameters van het bestand aanpassen of veranderen dankzij Ashampoo Video Stabilisatie en zo de kwaliteit van de video's aanzienlijk verhogen. Dit geldt onder andere voor de witbalans, de belichting of de verzadiging. Je kunt hier de optimale waarden instellen in slechts een paar stappen. En als je je bij het bekijken van je video's gewoon op een bepaald gebied wilt concentreren, biedt het programma je een knipfunctie. Dankzij dit kun je de ongewenste inhoud in een paar eenvoudige stappen verwijderen. De individuele snit is heel snel, zodat hij zich ook aan je behoeften en wensen aanpast. Als alternatief kun je Ashampoo Video Stabilization het werk voor je laten doen door een van de overeenkomstige formaten te kiezen en het dan toe te passen.

Perfect geschikt voor beginners - installeer en test Ashampoo Video Stabilization nu

Een van de grote voordelen van de Ashampoo Video Stabilisatie software is dat het bijzonder gemakkelijk te gebruiken is, omdat het een klassieke oplossing is voor beginners en onervaren privé gebruikers. Wie de kwaliteit van zijn eigen video's aanzienlijk wil verbeteren, maar zich tegelijk zorgen maakt over een moeilijke bediening, zal met dit programma beslist een heel goede keus maken. Een duidelijke interface draagt al veel bij tot het gebruiksgemak en zorgt ervoor dat je gemakkelijk je weg kunt vinden. De Ashampoo Video Stabilisatie software voert veel van de taken ook geheel automatisch op de achtergrond uit, dit geldt bijvoorbeeld voor de correctie van camerabewegingen. Maak een simpele klik en het Ashampoo programma begint met optimaliseren.

Bovendien is Ashampoo Video Stabilization optimaal geschikt voor gebruik op verschillende systemen. In het algemeen is het een programma voor Windows computers, maar dankzij de huidige technologie worden verschillende versies zonder problemen ondersteund. Daarom staat niets een installatie onder Windows 10 of Windows 11 in de weg. Tegelijk heb je de mogelijkheid om een gratis proefversie te gebruiken. Dus voordat je de licentie voor Ashampoo Video Stabilization moet kopen, ben je welkom om je op je gemak te overtuigen van de mogelijkheden en voordelen van de software. Download de versie zonder risico van de website van de fabrikant, installeer hem op je harde schijf en gebruik alle mogelijkheden en functies tijdelijk zonder risico. Dit is vooral praktisch als het je eerste gebruik is van een overeenkomstige oplossing. We helpen je dan graag bij de aankoop van de uiteindelijke licentie.

Dankzij BestSoftware kun je je licentie voor Ashampoo Video Stabilization voor een zeer lage prijs veilig stellen

Veel klanten hechten veel belang aan de aantrekkelijke voorwaarden bij de aanschaf van de nieuwe software Ashampoo Video Stabilization. Als je ook geld wilt besparen, ben je in de BestSoftware online shop op de juiste plaats. Want we letten op de gunstige prijzen en overtuigen je tegelijk met vele andere voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld rekenen op onze bekwame en beste klantenservice, die je naar beste vermogen zal bijstaan als je vragen of problemen hebt. Onze deskundigen staan tot je beschikking in live chat, op de hotline of zelfs gewoon per e-mail. Je kunt in elk geval uitgebreide ondersteuning van ons verwachten. En we zullen je ook zeker niet teleurstellen met onze selectie, want er zijn nog veel meer software producten verkrijgbaar bij BestSoftware. Vooral van Ashampoo bieden we vele varianten, bijvoorbeeld Ashampoo Fisheye Removal, Ashampoo Photo Optimizer 8 of Ashampoo UnInstaller 11 voor effectief en uitgebreid werk in het dagelijks leven. Natuurlijk voegen we snel nieuwe varianten van de populaire programma's aan ons assortiment toe en ondersteunen je zo om altijd met de nieuwste technologie te werken.

Systeemeisen
Grafische kaart DirectX 9, Pixelshader v2.0, Min. 128 MB RAM., Min. 1280 x 1024
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7 ( 64-Bit )
RAM DVD kwaliteit minstens 2 GB vrij RAM, HD kwaliteit minstens 4 GB vrij RAM, Ideaal: 8 GB RAM of meer
Andere

Een Internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Processor             bewerken / produceren in DVD-kwaliteit - dual-core processor met minstens 2.4 GHz
                  Bewerking / productie in HD-kwaliteit Intel Core i5 / i7 of soortgelijke quad-core processors

 

Verdere links naar "Ashampoo Video Stabilisatie | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Video Stabilisatie | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Video Stabilisatie | Windows"
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 13,90 * € 69,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
TIP!
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows Ashampoo ZIP Pro 4 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 34,90 * € 69,90 *
Microsoft Outlook 2010 Windows Microsoft Outlook 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Laatst bekeken