• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Movie Studio Pro 3 | Windows

€ 29,90 * € 59,90 * (50,08% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 23 keer verkocht
  • BS-10867
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Movie Studio Pro 3 | Windows"

Verbeter je videobestanden gemakkelijk met de Ashampoo Movie Studio Pro 3 software

Als je je videobestanden van je vakantie of voor publicatie op het Internet aanzienlijk wilt verbeteren, kun je dat gemakkelijk en doeltreffend doen met de talrijke mogelijkheden van moderne videobewerkingssoftware. De oplossing Ashampoo Movie Studio Pro 3 is een goede keuze voor privé en professionele gebruikers tegelijk. Met jarenlange ervaring en het juiste gereedschap voor verschillende behoeften kan het product doeltreffend gebruikt worden. Kies nu voor een licentie van Ashampoo Movie Studio Pro 3 en profiteer van aantrekkelijke voordelen in onze BestSoftware online winkel. Het is de moeite waard om het in handen te krijgen.

Video's knippen, maken en bewerken gaat heel eenvoudig met Ashampoo Movie Studio Pro 3

Met de basisfuncties voor effectieve videobewerking en vele andere hulpmiddelen, kun je je videobestanden gemakkelijk optimaliseren dankzij Ashampoo Movie Studio Pro 3. Knippen, maken, aanpassen of bewerken, dit alles kan in een paar eenvoudige stappen. De fabrikant legt grote nadruk op de uitgebreide bewerkingsmogelijkheden.

Dit is al duidelijk in het eenvoudige snijproces. Ook al is het in principe een betrekkelijk eenvoudig werkje, dit is waar het Ashampoo Movie Studio Pro 3 programma zijn volle kracht toont. Met een geheel nieuw ontworpen bewerkingsgebied vind je niet alleen heel snel je weg, maar maak je ook precies de aanpassingen die je wilt met de effectieve gereedschappen. Gebruik de bewerkingsgereedschappen van Ashampoo Movie Studio Pro 3 om inhoud uit de video's te verwijderen, reclame in te voegen of markers te gebruiken.

Optimaliseer dan de kwaliteit van je opname. Met de Ashampoo Movie Studio Pro 3 software kun je dit in een paar stappen doen. Of het nu gaat om helderheid, contrast of verscherping, de juiste gereedschappen om de kwaliteit te verbeteren zijn een integraal onderdeel van Ashampoo Movie Studio Pro 3. Natuurlijk gebruik je eenvoudige schuifregelaars of draaiknoppen om bijzonder nauwkeurige resultaten te bereiken.

Je kunt echter niet alleen de kwaliteit verbeteren of inhoud verwijderen met de Ashampoo Movie Studio Pro 3 software, maar ook nieuwe effecten en inhoud toevoegen. Daarvoor heb je precies het juiste gereedschap tot je beschikking. Muziekstukjes of indrukwekkende effecten kunnen met een paar kliks ingevoegd worden, die de video dan net dat beetje extra geven. Dit blijkt een groot voordeel te zijn, vooral als de geluidsband slecht of onduidelijk is. Je kunt het in een paar eenvoudige stappen verwijderen en een veel betere versie invoegen. Als alternatief kun je de ingebouwde equalizer gebruiken om de kwaliteit van het bestaande geluidsspoor aanzienlijk te verbeteren. Dankzij Ashampoo Movie Studio Pro 3 staat niets individuele aanpassingen meer in de weg.

Overigens kun je, na succesvol met de Ashampoo Movie Studio Pro 3 software gewerkt te hebben, de voltooide projecten en video's niet alleen op je computer opslaan, maar ook met gemak op een andere gegevensdrager branden. De oplossing ondersteunt alle gangbare DVD's en Blu-rays en zelfs grote bestanden zijn geen probleem. De beproefde en bekende engine van Ashampoo Burning Studio 22, die bij Ashampoo Movie Studio Pro 3 wordt geleverd, wordt hiervoor gebruikt.

Als je tijdens het bewerken meer inhoud aan je video's en bestanden wilt toevoegen en je creativiteit actief wilt uitleven, dan biedt de Ashampoo Movie Studio Pro 3 software daarvoor de juiste gereedschappen en mogelijkheden. Met veel afzonderlijke effecten kun je bijvoorbeeld een individuele overgang maken. Vertrouw op een ruime selectie van de benodigde inhoud, die de fabrikant Ashampoo automatisch verschaft. Extra hulpmiddelen die je video een individueel tintje geven kunnen ook heel gemakkelijk gebruikt worden. Gebruik bijvoorbeeld de time-lapse of slow-motion functie en pas ze toe via de interface van Ashampoo Movie Studio Pro 3 in slechts een paar stappen.

Ondersteuning voor honderden formaten en vele resoluties is altijd inbegrepen

De Ashampoo Movie Studio Pro 3 software is niet alleen geschikt voor eenvoudig knippen of bewerken van video's, maar is ook technisch bij de tijd. Dit blijkt al uit de ondersteuning van honderden verschillende formaten. Want zelfs het opname-apparaat kan hier een belangrijk verschil maken; bij gebruik van smartphones of camera's zijn de bestanden vaak in verschillende formaten. De brede ondersteuning die het Ashampoo Movie Studio Pro 3 programma met zich meebrengt is daarom navenant belangrijk.

En zelfs bijzonder hoge resoluties van de opnamen zijn geen probleem voor de Ashampoo Movie Studio Pro 3 software. Intussen is de Full HD resolutie niet langer de stand van de techniek, maar de 4K standaard. Met de moderne oplossing werk je ook bijzonder gemakkelijk en effectief met overeenkomstige bestanden. Om de prestaties niet te laten lijden onder de ondersteuning van grote bestanden, besteedt het programma Ashampoo Movie Studio Pro 3 een groot deel van het werk uit. De berekeningen worden dus niet alleen door de eigenlijke processor uitgevoerd, maar ook door de grafische chip. Dit is bijvoorbeeld merkbaar bij sommige modellen van de bekende fabrikant NVIDIA; de Ashampoo Movie Studio Pro 3 software bereikt hier een prestatieverhoging van wel 400 procent.

De fabrikant belooft een functioneel ontwerp voor Ashampoo Movie Studio Pro 3

De software Ashampoo Movie Studio Pro 3 biedt meer dan genoeg gereedschappen en functies, zelfs voor professionele gebruikers, maar verliest tegelijk de doelgroep van privé gebruikers niet uit het oog. Dienovereenkomstig zijn er twee verschillende modes beschikbaar, die je als gebruiker met een paar klikken kunt kiezen of activeren. Als ervaren gebruiker werk je in het dagelijks leven best met de Expert mode, die alle functies onmiddellijk tot je beschikking stelt. Als je daarentegen je eerste pogingen met het videobewerkingsprogramma doet, kies je in het begin de eenvoudige modus. Dit levert je dan een functioneel en veel duidelijker ontwerp op. Vermijd zoeken in vele submenu's en vind de belangrijke hulpmiddelen direct in één oogopslag. Het zoeken in de helpfunctie of het wanhopig klikken zijn zo meteen verleden tijd en je kunt nog effectiever werken met de software Ashampoo Movie Studio Pro 3.

Je kunt vertrouwen op BestSoftware - koop Ashampoo Movie Studio Pro 3 nu voor een geweldige prijs

Hier bij FairToner staan we klaar om je te helpen Ashampoo Movie Studio Pro 3 software voor een lage prijs te kopen. Je kunt ook rekenen op onze aantrekkelijke voordelen, want we willen altijd dat je je als klant bijzonder prettig voelt. Daarom geven we je graag deskundig advies en helpen je snel met eventuele problemen. Voor persoonlijk contact met de expert bieden we je bijvoorbeeld een live chat. Je kunt ook onze hotline gebruiken of ons een kort berichtje schrijven en we helpen je graag verder. De uiterst snelle levering van de sleutel voor Ashampoo Movie Studio Pro 3 gebeurt dan per e-mail, dit duurt maximaal 30 minuten. Voor alle verschillende behoeften van onze klanten leveren we ook andere software producten van de fabrikant Ashampoo, bijvoorbeeld Ashampoo Slideshow Studio HD of Ashampoo AntiSpy Pro. Profiteer dus nu van de talrijke aanbiedingen en vertrouw op onze aantrekkelijke aanbiedingen en de bijzonder gunstige prijzen.

 


Systeemeisen:

Besturingssysteem: Windows 10, 8, 7

Processor: Aanbevolen vereisten Intel Core i3 of vergelijkbare processor

Werkgeheugen (RAM): 8GB RAM

Grafische kaart:
DirectX 9

Pixelshader v2.0
Min. 128 MB RAM.
Min. 1280 x 1024
CUDA ondersteuning vereist ten minste een NVIDIA GeForce 6 serie of hoger en een huidig stuurprogramma.

Verdere links naar "Ashampoo Movie Studio Pro 3 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Movie Studio Pro 3 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Movie Studio Pro 3 | Windows"
Wondershare Filmora X | Wondershare Filmora X |
vanaf € 29,90 * € 34,99 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
Wondershare Filmora 11 | | Meer Wondershare Filmora 11 | | Meer
vanaf € 32,90 * € 79,99 *
Ashampoo Cinemagraph Ashampoo Cinemagraph
€ 29,99 * € 59,99 *
Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows
vanaf € 54,90 * € 129,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 54,90 * € 79,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 19,90 * € 69,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 34,90 * € 69,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
NEAT projects 2 | Windows NEAT projects 2 | Windows
€ 49,90 * € 69,90 *
CutOut 8 | Windows CutOut 8 | Windows
€ 34,90 * € 99,90 *
Ashampoo ActionCam Ashampoo ActionCam
€ 29,90 * € 49,99 *
CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021
vanaf € 439,90 * € 699,90 *
Laatst bekeken