• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Slideshow Studio HD 4 | Windows

€ 25,90 * € 29,90 * (13,38% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 6 keer verkocht
  • BS-10869
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Slideshow Studio HD 4 | Windows"

Koop Ashampoo Slideshow Studio HD 4 - maak eenvoudige en individuele diavoorstellingen

Als je altijd al je privé herinneringen of je favoriete foto's van je vakantie hebt willen combineren tot een aantrekkelijke diavoorstelling, dan heb je nu de beste mogelijkheden om dat te doen met de Ashampoo Slideshow Studio HD 4 software. De vele mogelijkheden en praktische hulpmiddelen zorgen voor effectief werken en vrije creatieve ontwikkeling. Begin meteen met werken door nu een betaalbare licentie voor Ashampoo Slideshow Studio HD 4 bij ons te bestellen. We leveren je de state-of-the-art software na maximaal 30 minuten en ondersteunen je dus ook als je na je aankoop bijzonder snel moet werken.

Laat je creativiteit de vrije loop dankzij Ashampoo Slideshow Studio HD 4

De Ashampoo Slideshow Studio HD 4 software is een krachtige oplossing waarmee je diavoorstellingen van privé foto's kunt maken. Deze zijn dan ideaal voor presentaties of als leuk souvenir. Met een goed doordacht concept, hoge prestaties en de optimalisatie door jarenlange ervaring van de fabrikant Ashampoo, bereik je overtuigende en indrukwekkende resultaten met de software Ashampoo Slideshow Studio HD 4.

Zoek eerst de beelden die je wilt en gebruik ze dan voor de diavoorstelling. Natuurlijk ondersteunt de Ashampoo Slideshow Studio HD 4 oplossing veel verschillende formaten speciaal voor dit doel. Gezien de talloze apparaten en bestandstypen die tegenwoordig in de fotografie gebruikt worden, is deze veelzijdige ondersteuning beslist een groot voordeel. Natuurlijk kun je zelf gemakkelijk en individueel belangrijke parameters instellen voor het maken van de nieuwe diavoorstelling. Als je bijvoorbeeld verschillende tijden voor de afzonderlijke beelden wilt, kun je de overeenkomstige gegevens opslaan. Je kunt de plaatsing van de foto's ook gemakkelijk verwisselen als dat nodig is; de intuïtieve bediening maakt dit heel gemakkelijk.

De zeer eenvoudige en doeltreffende bediening van de Ashampoo Slideshow Studio HD 4 software is ook een groot voordeel, want diavoorstellingen zijn ook bij privé gebruikers erg populair. Met de duidelijke interface en de vele hulpmiddelen kun je toch snel je weg vinden en effectief werken, zelfs als je zelf nauwelijks vertrouwd bent met moderne technologie. Zodat je zelfs als absolute beginner direct individuele en indrukwekkende diavoorstellingen kunt maken, wordt de Ashampoo Slideshow Studio HD 4 software zelfs geleverd met een geïntegreerde assistent. Gebruik dit om gemakkelijk aan de slag te gaan. Met de bijbehorende tips en trucs profiteer je van waardevolle informatie en de Ashampoo Slideshow Studio HD 4 oplossing brengt je meteen aan het werk.

Moderne technieken en optimalisaties maken je werk bijzonder doeltreffend

De software Ashampoo Slideshow Studio HD 4 is technisch up to date, wat je zelfs als onervaren gebruiker snel zou moeten merken. De trend van hoge-resolutie beelden en inhoud is bijvoorbeeld geen grote uitdaging. Zelfs met een betrekkelijk goedkope smartphone kun je foto's maken in ongelooflijk hoge resoluties en met een enorme gedetailleerdheid. Om deze technologie effectief te kunnen verwerken in de Ashampoo Slideshow Studio HD 4 software, profiteer je van ondersteuning voor beelden tot en met de 4K standaard. Zelfs op monitoren of op grote TV-toestellen komt de diavoorstelling dan duidelijk tot zijn recht na geslaagd werk met alle details en indrukwekkende subtiliteiten.

Tegelijk betekent het verwerken van een diavoorstelling in 4K resolutie natuurlijk veel werk voor de ingebouwde hardware. Toch hoef je je geen zorgen te maken over een lange rekentijd; ook hier laat de optimalisatie van de Ashampoo Slideshow Studio HD 4 software zich over de hele lijn voelen. Zo zijn bijvoorbeeld de technieken NVENC voor NVIDIA grafische kaarten of Intel Media opgenomen, die een groot deel van het rekenwerk rechtstreeks aan de grafische kaart uitbesteden. Dit betekent dat de processor van de computer niet langer al het werk zelf hoeft te doen en dat de ingewikkelde, tijdrovende berekeningen veel sneller kunnen worden uitgevoerd. Vooral als je de Ashampoo Slideshow Studio HD 4 software regelmatig gebruikt, bespaar je kostbare tijd en kun je je snel weer bezighouden met de belangrijke taken van het dagelijks leven.

Er wacht je een heleboel nieuwe inhoud bij het gebruik van de Ashampoo Slideshow Studio HD 4 software

Natuurlijk zijn de foto's uit verschillende bronnen vooral belangrijk voor het maken van de diavoorstelling, maar voor een individuele creatie en uitgebreid werk mag ook de andere inhoud niet ontbreken. De Ashampoo Slideshow Studio HD 4 software voorziet je van de juiste ideeën en mogelijkheden op dit gebied. Gebruik een reeks verschillende sjablonen om je project meteen vanaf het begin de juiste richting te geven. Afzonderlijke en verschillende overgangen tussen verschillende beelden zijn natuurlijk geen enkel probleem en kunnen heel gemakkelijk bewaard worden. Als je de nodige afwisseling met muziek wilt aanbrengen, kan dat ook met absoluut gemak, dankzij de talrijke functies van Ashampoo Slideshow Studio HD 4. Toegang tot een uitgebreide bibliotheek die veel nieuwe functies en inhoud brengt, vooral met de nieuwe versie. Tenslotte kun je je diavoorstelling gemakkelijk verfijnen met verklarende teksten, je eigen logo of openings- en sluitingscredits. Als je klaar bent met je werk met de Ashampoo Slideshow Studio HD 4 software, kun je de bestanden exporteren. Afhankelijk van je behoeften sla je ze gewoon op je harde schijf op of brand je ze op externe gegevensdragers, bijvoorbeeld op een DVD. De passende functies hiervoor zijn natuurlijk inbegrepen. Een licentie kopen voor Ashampoo Slideshow Studio HD 4 is zeker de moeite waard.

Natuurlijk kun je je licentie voor Ashampoo Slideshow Studio HD 4 voor een speciale prijs bij ons krijgen

Bijzonder gunstige prijzen maken de aanschaf van een licentie voor de software Ashampoo Slideshow Studio HD 4 bijzonder aantrekkelijk. Je bespaart geld telkens je bij BestSoftware bestelt, vooral als je het vergelijkt met direct bij de fabrikant kopen. Natuurlijk zijn de lage prijzen niet de enige voordelen, je kunt altijd rekenen op een goede klantenservice en een snelle levering van de sleutel. Onze ervaren deskundigen staan voor je als klant klaar in de live chat, op de hotline of per e-mail. We beantwoorden met plezier al je vragen en helpen je bij de activering. Je kunt ook profiteren van veel andere producten van de fabrikant Ashampoo. Met Ashampoo Office 8 vind je een aantrekkelijk alternatief voor Microsoft Office, met de Ashampoo Video Optimizer Pro 2 kun je je video's in een paar stappen aanpassen. Je bent welkom om gecombineerde producten van ons te kopen, het is beslist de moeite waard.

Verdere links naar "Ashampoo Slideshow Studio HD 4 | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Slideshow Studio HD 4 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Slideshow Studio HD 4 | Windows"
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows Magix Video Deluxe 2021 Premium | Windows
vanaf € 54,90 * € 129,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 10,90 * € 19,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 54,90 * € 79,90 *
Microsoft Word 2019 MAC Microsoft Word 2019 MAC
€ 29,90 * € 74,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 34,90 * € 69,90 *
Microsoft Excel 2010 Windows Microsoft Excel 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Laatst bekeken