• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Ashampoo Video Fisheye Verwijdering | Windows

€ 25,90 * € 34,90 * (25,79% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 3 keer verkocht
  • BS-10900
  • Meertalig
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Ashampoo Video Fisheye Verwijdering | Windows"

Koop voor een speciale prijs - gebruik Ashampoo Video Fisheye Removal voor beeldoptimalisatie

Met een smartphone of zelfs een compactcamera zijn in alle omgevingen foto's van een zeer goede kwaliteit te maken. Maar vaak zijn het de kleine details die niet echt goed uitpakken en verbeterd moeten worden. Met de juiste software kun je gemakkelijk de juiste optimalisaties aanbrengen. Gebruik bijvoorbeeld de huidige generatie van het Ashampoo Video Fisheye Removal programma. Veel functies, praktische mogelijkheden en tegelijk zeer eenvoudige bediening laten vrijwel niets te wensen over. Profiteer van de aantrekkelijke inkoopmogelijkheden voor het programma in onze BestSoftware online winkel.

Verwijder ongewenste effecten van je foto's gemakkelijk dankzij Ashampoo Video Fisheye Removal

In het algemeen is de Ashampoo Video Fisheye Removal software bijzonder geschikt om de kwaliteit van je eigen foto's te optimaliseren. Want het verbeteringspotentieel is in veel gevallen zeer groot en met de moderne oplossingen zul je bijzonder gemakkelijk slagen. Het programma behandelt vooral het zogenaamde fisheye effect, dat steeds weer op veel foto's voorkomt. Gebruik eenvoudig de Ashampoo Video Fisheye Removal software om dit effect uit de foto's te verwijderen en zo de kwaliteit aanzienlijk te verhogen. De oorzaak van dit effect wordt vaak gevonden in een vervorming van de lens. Om ervoor te zorgen dat je foto's van een vakantie, een feest of een andere bijzondere dag er nog bijzonder goed uitzien, kunnen de fouten gemakkelijk uit de foto verwijderd worden. Daartoe ondersteunt het programma, onder andere, meer dan 50 precies passende profielen van de bekendste en populairste camerafabrikanten.

De mogelijkheden van de Ashampoo Video Fisheye Removal software zijn echter veel breder en zijn niet alleen geschikt voor het verwijderen van fisheyes. Want ook basisgereedschap voor videobewerking is hier opgenomen. Je kunt bijvoorbeeld de opties gebruiken om afzonderlijke parameters in de bestanden in een paar stappen aan te passen. Dit geldt bijvoorbeeld voor witbalans, belichting of verzadiging. Gebruik de praktische opties en pas ze gemakkelijk aan om de kwaliteit van de video's nog meer te verhogen. Bovendien kun je je video's gemakkelijk roteren of zelfs spiegelen; de Ashampoo Video Fisheye Removal software bevat ook de geschikte technieken hiervoor. Je kunt de voorgedefinieerde hoeken van 90, 180 of 270 graden gebruiken of zelfs de waarde individueel instellen. Je bent even flexibel bij het aanpassen van het beeldformaat. Met de Ashampoo Video Fisheye Removal software kun je als gebruiker gemakkelijk beslissen welke inhoud uiteindelijk getoond moet worden. Als je bijvoorbeeld de nadruk op het midden van het beeld wilt leggen, kun je andere delen van het beeld eenvoudig wegknippen. Deze belangrijke taak hoort ook bij de Ashampoo Video Fisheye Removal software.

De Ashampoo Video Fisheye Removal software is heel gemakkelijk te gebruiken

De Ashampoo Video Fisheye Removalsoftware is fundamenteel overtuigend met enkele voordelen en functies, maar een van zijn grote sterke punten is bovenal de zeer eenvoudige bediening. Het programma is een goede keuze voor beginners en onervaren gebruikers die de kwaliteit van hun video's aanzienlijk willen verhogen, maar zich niet willen bezighouden met de mogelijkheden van een moderne oplossing. Het Ashampoo Video Fisheye Removal programma wordt geleverd met meer dan 50 profielen voor alle gangbare camera's, waaronder GoPro, Mobius, Sony en nog veel meer. Je past die dan met één klik toe, dus uitgebreide aanpassing of handmatig gebruik is niet nodig. Kies gewoon het juiste profiel voor je video en bevestig dan de invoer. Ook het gebruik van de andere functies en gereedschappen van het Ashampoo Video Fisheye Removal programma is uiterst eenvoudig, bijvoorbeeld door de duidelijke labeling of de logische structuur.

Bovendien is het Ashampoo Video Fisheye Verwijderprogramma geschikt voor gebruik op verschillende systemen. Natuurlijk worden ook de nieuwste versies van Microsoft Windows ondersteund, zodat niets het gebruik onder Windows 10 of zelfs Windows 11 in de weg zou moeten staan. Als je jezelf eerst en zonder risico wilt overtuigen van de mogelijkheden van de software van de bekende fabrikant, raden we je aan de gratis testversie te gebruiken. Download het eenvoudig direct van de website van de fabrikant, installeer het op je computer en begin onmiddellijk te testen. Als je het Ashampoo Video Fisheye Removal programma permanent wilt blijven gebruiken nadat de proefperiode is verlopen, staan we klaar om je te helpen en verkopen je de licentie voor de oplossing tegen een bijzonder gunstige prijs.

Bestel je licentie voor Ashampoo Video Fisheye Removal met maar een paar kliks

Als je een licentie zoekt voor het permanente gebruik van de software, ben je op de juiste plaats. Want in de BestSoftware online winkel zijn de sleutels voor Ashampoo Video Fisheye Removal beschikbaar voor je. Profiteer van de zeer gunstige voorwaarden waarmee je geld kunt besparen. Vooral in directe vergelijking met kopen bij de fabrikant, verminder je je kosten door onze online winkel te kiezen. We zullen je ook helpen met al je vragen of verzoeken met onze bekwame klantenservice. Als je bijvoorbeeld het Ashampoo Video Fisheye Verwijderprogramma niet kunt activeren, helpen onze experts je graag via live chat, hotline of e-mail.

Je kunt echter niet alleen Ashampoo Video Fisheye Removal bij ons kopen, maar ook toegang krijgen tot vele andere software oplossingen. Als je bijvoorbeeld creatief wilt werken, raden we Ashampoo Photo Optimizer 8 of Ashampoo Video Stabilization aan. Voor productief werk kun je ook Ashampoo UnInstaller 11 of Ashampoo Office 8 goedkoop en gemakkelijk kopen.

 

Systeemeisen
Grafische kaart DirectX 9, Pixelshader v2.0, Min. 128 MB RAM., Min. 1280 x 1024
Besturingssystemen    Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7
RAM DVD kwaliteit minstens 2 GB vrij RAM, HD kwaliteit minstens 4 GB vrij RAM, Ideaal: 8 GB RAM of meer
Andere

Microsoft Visual C++ 2015 x86 Redistributable
Een internetverbinding is nodig om het programma te activeren. De programmavergunning wordt met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Processor             bewerken / produceren in DVD-kwaliteit - Dual-core processor met minstens 2.4 GHz
                  Bewerking / productie in HD-kwaliteit Intel Core i5 / i7 of soortgelijke quad-core processors

 

Verdere links naar "Ashampoo Video Fisheye Verwijdering | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Ashampoo Video Fisheye Verwijdering | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Ashampoo Video Fisheye Verwijdering | Windows"
Audials One 2022 | Windows Audials One 2022 | Windows
€ 69,90 * € 79,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 72,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 139,90 * € 174,29 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
Microsoft Access 2021 Windows Microsoft Access 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Wondershare Filmora X | Wondershare Filmora X |
vanaf € 29,90 * € 34,99 *
AOMEI Backupper WorkStation | Windows AOMEI Backupper WorkStation | Windows
vanaf € 39,90 * € 49,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
DENOISE projects 3 | Windows DENOISE projects 3 | Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
CutOut 8 | Windows CutOut 8 | Windows
€ 34,90 * € 99,90 *
Ashampoo Cinemagraph Ashampoo Cinemagraph
€ 29,99 * € 59,99 *
Abbyy Finereader PDF voor Mac Abbyy Finereader PDF voor Mac
vanaf € 59,90 * € 85,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 134,90 * € 174,29 *
Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC
vanaf € 89,90 * € 119,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Laatst bekeken