• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Wondershare Filmora 11 | | Meer

Wondershare Filmora 11 | | Meer Windows 1 jaar

€ 69,90 * € 79,99 * (12,61% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 3 keer verkocht
  • BS-11182
  • Meertalig
  • 1 Apparaat
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Platform

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Wondershare Filmora 11 | | Meer"

Koop Filmora 11 - koop de nieuwste versie voor een lage prijs in de BestSoftware online winkel

Met Filmora 11 staat de nieuwste versie van de populaire software voor beeld- en videobewerking in de startblokken en wil gebruikers overtuigen met het vertrouwde concept, de vele mogelijkheden en nieuwe technieken. Als je het programma met al zijn mogelijkheden in je dagelijks leven wilt integreren, koop dan nu een licentie voor Filmora 11 bij ons in de BestSoftware online shop. Je profiteert van aantrekkelijke voorwaarden en je ontvangt de sleutel binnen maximaal 30 minuten. Activeer dan het programma in slechts een paar stappen en begin meteen effectief te werken. We kijken uit naar je aankoop in de BestSoftware online winkel.

Gemakkelijk bewerken en maken dankzij Filmora 11's talrijke gereedschappen

De Filmora 11 software van Wondershare is een van de bekendste oplossingen en populairste producten voor creatief werk op de werkplek. Of het nu in een privé omgeving is of in commercieel gebruik, de oplossing overtuigt over de hele linie op alle gebieden. In principe is het een praktische software voor het maken en bewerken van video's, die inspireert met vele functies en de creativiteit van de gebruiker de vrije loop laat.

Je kunt onder andere rekenen op zeer goede prestaties en effectief werk op tot wel 100 sporen. Er zijn dus vrijwel geen grenzen aan maximale creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt ook profiteren van veel verschillende effecten die je gemakkelijk in je project of in de nieuwe video kunt invoegen. Met talrijke filters, overlays, afbeeldingen of zelfs speciale groene scherm effecten, blijft er vrijwel niets te wensen over als je op Filmora 11 vertrouwt. Natuurlijk kunnen verschillende effecten direct over elkaar gelegd worden en ook tegelijk in de video ingevoegd worden, het uitgebreide werk met de hierboven genoemde sporen maakt het mogelijk. Als je je bezighoudt met basiswerk en het effectief bewerken van reeds bestaande bestanden, zul je met de software van Wondershare ook een heel goede keuze maken. Inhoud verwijderen, verschillende scènes samenvoegen of het bestand inkorten tot de gewenste grootte, dit alles kan in een paar eenvoudige stappen. Natuurlijk kun je hiervoor de juiste effecten gebruiken, die je dan nog eens extra kunt gebruiken om de eerste indruk nogmaals te verbeteren. Overigens kun je met de automatische scèneherkenning en de huidige technologie van Filmora 11 in een paar stappen bewerken.

Je werkt echter niet alleen aan het videobestand voor je nieuwe project; dankzij Filmora 11 kun je in een paar eenvoudige stappen ook met audio-inhoud werken. Als er bijvoorbeeld een hinderlijk gesis optreedt, kan dat gemakkelijk verwijderd worden. De zogenaamde keyframes spelen een centrale rol, vooral als het gaat om het bewerken van afzonderlijke geluiden. Exacte afstellingen en fijne details zijn zo in een paar eenvoudige stappen te vinden. Je kunt ook gebruik maken van de geïntegreerde audio equalizer om de beste resultaten bij je werk te bereiken. Overigens hoef je je geen zorgen te maken over het gebruik van de software met bijzonder hoge-resolutie bestanden; Filmora 11 verwerkt immers ook met gemak video's in de populaire 4K standaard. Hier gaan dus geen details meer verloren en tegelijk profiteer je van zeer goede prestaties dankzij snelle rendering. Met de geïntegreerde preview weet je trouwens altijd precies hoe de nieuwe effecten en de aangepaste inhoud er in je video uit zullen zien.

Om ervoor te zorgen dat de Filmora 11 software ook aan de bijzonder hoge eisen van het professionele segment kan voldoen, zijn ook de juiste functies en hulpmiddelen aan boord. Je kunt bijvoorbeeld onscherpte in het bestand in een paar stappen compenseren, en het is ook heel gemakkelijk om slow motion of fast motion in te voegen op precies de gewenste punten in het bestand. Een traploze instelling van de effecten is een van de grote voordelen van het Filmora 11 programma.

Filmora 11 brengt veel nieuwe mogelijkheden en functies voor effectief werk

Behalve de hierboven genoemde en al bekende functies brengt het Filmora 11 programma ook veel nieuwe hulpmiddelen met zich mee die voor jou als gebruiker zeker van groot belang zullen zijn. Maar de herzieningen zijn eigenlijk beperkt, dus je moet geen uitgebreide en nieuwe versie verwachten. Filmora 11 is niettemin een consequente verdere ontwikkeling en brengt aantrekkelijke hulpmiddelen voor dagelijks gebruik met zich mee. Het gebied met de belangrijke sjablonen, bijvoorbeeld, is grondig herzien en schittert nu in een nieuw jasje. Bovendien is de keuze enorm, met vele honderden sjablonen die de gebruiker ter beschikking staan. Met weinig moeite en in korte tijd kun je indrukwekkende video's maken, dankzij de sjablonen, die meteen een goede indruk maken en tegelijk aangepast kunnen worden.

Wil je een speciaal effect in je video maken met slow motion of fast motion, dan profiteer je als gebruiker ook van de revisie met Filmora 11, want het werken met deze praktische functies is nu nog preciezer geworden en je kunt ook heel gemakkelijk verschillende aanpassingen doen als dat nodig is. De clip- of montagefunctie is ook nieuw. Hiermee kun je gemakkelijk clips en montages maken van je vroegere werk en ze op je eigen computer opslaan.

Als je met inhoud uit verschillende bronnen werkt en die in een samenhangende constructie wilt bewerken, is Filmora 11 ook een heel goede keuze. Dankzij moderne technologie en automatische synchronisatie herkent het programma de aansluiting en past het de verschillende bronnen in een paar stappen aan de individuele behoeften aan. Markeer gewoon minstens twee bestanden en start de automatische synchronisatie, en het Filmora 11 programma doet de rest van het werk voor je.

Andere vernieuwingen in de Filmora 11 software zijn het invoegen van verschillende, afzonderlijke frames in je video's. Bovendien wordt de "cloud" nog steeds gebruikt en verder geïntegreerd als een praktische mogelijkheid om effectief te werken. Gebruik je eigen dienst, bijvoorbeeld, om van overal ter wereld toegang te krijgen tot bestanden en voltooide projecten.

Overtuig jezelf van de uitgebreide inhoud van Filmora 11 software

De Filmora 11 software stelt je niet alleen in staat om gemakkelijk video's te bewerken en te maken, maar is ook voorzien van veel extra inhoud. Dit omvat, onder andere, de eerder genoemde sjablonen, die je project snel vooruit helpen en het gebruik van de oplossing vergemakkelijken. Maar als je veel meer inhoud wilt, maak je ook een heel goede keuze met de nieuwe versie van de software van Wondershare. Want een uitgebreide bibliotheek van zogenaamde stockfoto's is vrij beschikbaar met slechts één klik. Je kunt op je gemak door meer dan 10.000.000 mediabestanden bladeren of ze in je project gebruiken. Overigens kun je de uitgebreidere en talrijke inhoud voor individueel werk geheel gratis en absoluut veilig gebruiken, een vervelend zoeken naar geschikte inhoud via de browser is niet meer nodig dankzij Filmora 11 en je bespaart veel tijd, vooral bij regelmatig gebruik in het dagelijks leven.

Overigens kun je Wondershare Filmora 11 in het begin risicoloos en gratis gebruiken, want er is een gratis alternatief beschikbaar voor de eerste poging. Gebruik de installatie om alle functies op je gemak te testen en koop dan de gewenste licentie voor permanente activering. De Filmora 11 software is perfect geschikt voor de huidige generatie van populaire Windows besturingssystemen en kan dus ook zonder problemen gebruikt worden onder Windows 10 of zelfs onder Windows 11 zonder problemen. Zorg echter voor voldoende krachtige hardware als je ook snel en effectief inhoud met hoge resolutie wilt bewerken of maken.

BestSoftware overtuigt alle klanten met vele voordelen - koop Filmora 11 nu goedkoop

Veel klanten hebben al besloten gebruik te maken van de aantrekkelijke voordelen en mogelijkheden in onze BestSoftware online winkel. Natuurlijk gelden die ook voor de bestelling van de nieuwe software Filmora 11. Dit wordt al duidelijk als je de aantrekkelijke voorwaarden bekijkt, want met één aankoop bespaar je geld. Bovendien bezorgen we de sleutel voor het activeren van het programma in onze online winkel direct per e-mail binnen maximaal 30 minuten, zodat niets het onmiddellijke gebruik in de weg staat. Natuurlijk zullen we je deskundig adviseren en je graag helpen als je vragen hebt. Onze deskundigen staan voor je klaar in live chat, per e-mail of op de hotline.

Tip: Bij BestSoftware kun je ook veel andere producten krijgen, bijvoorbeeld ook de zeer betaalbare voorganger Filmora X. Met zijn zeer eenvoudige bediening en vele geavanceerde functies is de software ideaal voor zowel privé als professionele gebruikers.

Verdere links naar "Wondershare Filmora 11 | | Meer"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Wondershare Filmora 11 | | Meer"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Wondershare Filmora 11 | | Meer"
Wondershare Filmora X | Wondershare Filmora X |
vanaf € 29,90 * € 34,99 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
Surfshark VPN | | Surfshark VPN | Surfshark VPN | | Surfshark VPN |
vanaf € 49,90 * € 59,90 *
VMware Workstation 15 Pro VMware Workstation 15 Pro
€ 89,90 * € 286,78 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 18,90 * € 25,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 9,90 * € 24,90 *
NIEUW
NIEUW
TIP!
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
TIP!
Windows 11 Pro N Windows 11 Pro N
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Thuis N Windows 10 Thuis N
€ 13,90 * € 25,54 *
Nero Platinum 365 | Windows Nero Platinum 365 | Windows
€ 29,90 * € 44,90 *
Skylum Luminar Neo | Windows / Mac Skylum Luminar Neo | Windows / Mac
€ 128,90 * € 159,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
Microsoft SQL Server 2017 Apparaat Microsoft SQL Server 2017 Apparaat
vanaf € 89,90 * € 102,48 *
Microsoft SQL Server 2014 Apparaat Microsoft SQL Server 2014 Apparaat
vanaf € 69,90 * € 81,97 *
Microsoft SQL Server 2012 gebruiker Microsoft SQL Server 2012 gebruiker
vanaf € 59,90 * € 71,71 *
Laatst bekeken