• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Wondershare Filmora X |
Wondershare Filmora X |
 • 1 PC
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 152 keer verkocht
  vanaf € 29,90 * € 34,99 *
  Productdetails
  Wondershare Filmora 11 | | Meer
  Wondershare Filmora 11 | | Meer
 • 1 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 33 keer verkocht
  vanaf € 32,90 * € 79,99 *
  Productdetails

  Producten van Wondershare

  Wondershare

  Met Wondershare software.nl kun je je creativiteit ontplooien

  De fabrikant Wondershare maakt creatief werken en een verbeterde werkstroom achter het bureau mogelijk met talrijke software.nl producten. Het aanbod is veelzijdig en vooral gericht op particuliere gebruikers. Bij Bestsoftware.nl heb je toegang tot de producten in gangbare versies, die je goedkoop en gemakkelijk kunt kopen. Dus als je creatief wilt zijn of efficiënter wilt werken, ondersteunen de programma's je naar beste vermogen en bezorgen we je de gewenste sleutels per e-mail binnen maximaal 30 minuten. Als je vragen of wensen hebt, staan we gratis tot je beschikking. Je kunt altijd rekenen op de contactmogelijkheden via chat, e-mail of telefoon.

  Deze software.nl producten wachten op je bij de fabrikant Wondershare

  De software.nl portfolio van de fabrikant Wondershare is enorm gediversifieerd en bestrijkt veel verschillende gebieden tegelijk. In het algemeen komen de producten uit de gebieden creativiteit, grafieken en diagrammen, PDF oplossingen en hulpprogramma's. De meeste producten zijn even geschikt voor privé als voor professioneel gebruik.

  Op het gebied van creativiteit is de software.nl Wondershare Filmora X een heel goede keuze. Dit programma is erg populair op zowel Windows als Mac computers. Dit is een software.nl oplossing voor het maken en bewerken van video's en audio bestanden. De fabrikant wijst op een zeer eenvoudige bediening in deze versie, die intuïtief gebruikt kan worden. Als gebruiker krijg je toegang tot alle functies, hulpmiddelen en mogelijkheden, zelfs als je nog niet vertrouwd bent met de overeenkomstige programma's. Afhankelijk van je behoeften geeft Wondershare Filmora X je ook de mogelijkheid te kiezen tussen de standaard en de pro versie. De Pro versie biedt aanzienlijk meer mogelijkheden en is geschikt voor gevorderde gebruikers en professionele kunstenaars. Zoals het moderne beeld- en videobewerkingssoftware.nl betaamt, geeft Wondershare Filmora X je ook toegang tot vele gereedschappen. Je kunt bijvoorbeeld allerlei video effecten gebruiken om titels, filters, overlays en overgangen aan je project toe te voegen. Natuurlijk kun je ook met muziek en met geluidseffecten werken als je op Wondershare Filmora X vertrouwt. Daarvoor hoef je niet eens uitgebreid en lang op het Internet te zoeken, maar kun je terugvallen op een praktische bibliotheek waarin licentievrije titels en geluidseffecten beschikbaar zijn. Je kunt ze met een klik selecteren en in je project invoegen. Geanimeerde sjablonen zijn ook vrij verkrijgbaar, je kunt ze gebruiken voor individuele bewerking. Nog meer opties zijn opgenomen in de Premium versie van Wondershare Filmora X, je kunt bijvoorbeeld een beroep doen op een audio compressor, keyframing of gedetailleerde kleurcorrectie.

  Als je in je dagelijkse digitale kantoorroutine vooral met veel PDF documenten werkt, is het programma Wondershare PDF Element 8 Pro een heel goede keuze voor je. Ook hier zijn veel hulpmiddelen aan boord, zodat de mogelijkheden veel verder gaan dan alleen maar bestanden openen. Je kunt bestaande documenten gemakkelijk bewerken en dus, bijvoorbeeld, inhoud verwijderen of toevoegen. De Wondershare PDF Element 8 Pro software.nl biedt ook de juiste mogelijkheden voor het maken van nieuwe PDF formulieren, die de gebruiker direct kan invullen met de relevante informatie. Natuurlijk staat niets je in de weg om direct nieuwe documenten te maken als je vertrouwt op de nieuwste software.nl van Wondershare. Overigens zijn bestaande documenten in andere bestandsformaten geen probleem meer in het dagelijks leven, je kunt ze gemakkelijk converteren. Behalve op het werken aan je bureau met een notebook of desktop PC, richt Wondershare PDF Element 8 Pro zich ook steeds meer op mobiel gebruik. Je kunt hiervoor een gratis app als aanvulling gebruiken. De gebruikelijke hulpmiddelen zijn hiervoor vrij verkrijgbaar. Je kunt de PDF bestanden gemakkelijk in de cloud opslaan, zodat je collega's er ook direct toegang toe hebben en met je kunnen samenwerken.

  De EdrawMax software.nl van Wondershare is ook geschikt voor productief werk. Dit is een praktische oplossing waarmee je diagrammen kunt maken voor de duidelijke presentatie van informatie. In totaal 280 soorten diagram oplossingen zijn vrij beschikbaar in de software.nl en laten je alle mogelijkheden. Je kunt je voltooide werk met een paar eenvoudige stappen delen en het zo aan andere collega's ter beschikking stellen. Samenwerken is ook geen probleem met de overeenkomstige functies van EdrawMax. Een overdracht van gegevens of informatie gebeurt natuurlijk alleen met een veilige SSL versleuteling om de veiligheid van jou als gebruiker te garanderen telkens als je de software.nl gebruikt.

  Gunstige voorwaarden en snelle levering voor alle rijbewijzen wachten op je hier bij ons. Dus winkel nu bij Bestsoftware.nl, we verheugen ons op je komst.


  Koop nu goedkoop - beslis voor Bestsoftware.nl

  Kies Bestsoftware.nl, je ervaren en competente partner voor de voordelige aankoop van actuele software.nl producten. De populaire en praktische hulpmiddelen van Wondershare zijn ook bij ons verkrijgbaar. Overtuig jezelf van de mogelijkheden van direct van huis kopen met een eenvoudig bezoek. Natuurlijk profiteer je van aantrekkelijke voorwaarden, want de aankoop moet natuurlijk ook financieel de moeite waard voor je zijn. Je kunt de licentiesleutels voor een veel lagere prijs krijgen en dankzij de snelle levering kun je de software.nl activeren en direct downloaden voor meer creativiteit. Koop dus nu de programma's Filmora, UniConerter, DemoCreator of PixCut voor creatief werk in het dagelijks leven. Speciaal voor nog meer werk kun je ook Anireel of Filmstock gebruiken, waarmee je bijvoorbeeld speciale effecten kunt toevoegen. Maar de producten die je dagelijkse werk gemakkelijker maken komen ook uit andere categorieën. Maak bijvoorbeeld diagrammen met EdrawMax of gebruik Mockitt om snel lay-outs te maken. Voor het werken met PDF bestanden raden we PDF Element of Document Cloud aan. Tenslotte biedt de fabrikant je zelfs praktische hulpprogramma's, bijvoorbeeld Dr.Fone voor beheer van mobiele toestellen of Recoverit voor gegevensherstel.

  Belangrijke feiten over de fabrikant Wondershare

  Hoewel de producten van de fabrikant op de markt zijn onder de naam "Wondershare", is de officiële naam Shenzhen Wondershare Information Technology Co, Ltd. Het bedrijf is gevestigd in Shenzhen, China. De fabrikant werd opgericht op 28 september 2003 en wijst erop dat vanaf het begin de nadruk lag op creatieve software.nl voor privé-gebruikers. Wie dus uitgebreid en creatief met verschillende bestanden wil werken, maakt met de producten een heel goede keuze. Hoewel de software.nl nog niet zo lang beschikbaar is voor gebruikers, geniet ze toch al grote populariteit. Het bedrijf zelf spreekt niet alleen van miljoenen verschillende gebruikers, maar ook van de verkoop van de software.nl in meer dan 150 verschillende landen. De producten zijn dus wereldwijd in gebruik. Ook de andere cijfers zijn overtuigend en laten zien dat Wondershare de laatste jaren een zeer grote aanbieder van praktische software.nl is geworden. Naast de zes filialen werken elke dag meer dan 1200 medewerkers voor de onderneming om nieuwe producten te ontwikkelen, te helpen bij problemen of de bijbehorende software.nl oplossingen verder te ontwikkelen.

  Laatst bekeken