• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Certificaten en zegels

Beste Software - Beste Service | Overzicht van onze zegels

Gebaseerd op onze passie voor software, richtten we midden 2019 onze online winkel op met de claim onze klanten de beste software voor de beste prijs met de beste service te bieden. Deze claim was ook doorslaggevend bij de naamgeving van BestSoftware. We hebben al meer dan 150.000 klanten kunnen overtuigen van ons uitgebreide software-assortiment en ons productadvies op het hoogste niveau. 

Vertrouwde winkels

We zijn Trusted Shops gecertificeerd!

Kopersbescherming tot 20.000 €

Het teken voor veilige online winkels!

 

Al meer dan 20 jaar test het in Keulen gevestigde bedrijf TrustedShops online winkels op hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Binnen de reikwijdte van het onderzoek worden de gebieden gegevensbeveiliging, prijstransparantie, consumentenbescherming, klantenservice en kredietwaardigheid intensief onderzocht. Omdat BestSoftware tot volle tevredenheid aan alle criteria voldoet, ontving onze software winkel het begeerde TrustedShops certificaat. Zoals gebruikelijk voor TrustedShops bieden we een duidelijk, transparant en begrijpelijk aankoopproces. Onze klanten worden duidelijk en begrijpelijk geïnformeerd over de leveringsomvang, de kosten en het respectieve product. Wij hechten de hoogste waarde aan gegevensbeveiliging en gebruiken daarvoor de modernste versleutelingstechnologie. Zoals gebruikelijk voor TrustedShops bieden we uitgebreide en klantgerichte ondersteuning, die zowel per telefoon, chat als e-mail bereikbaar is en deskundige antwoorden geeft op de meest uiteenlopende vragen. Dankzij onvoorwaardelijke prijstransparantie heb je optimale vergelijkingsmogelijkheden. Bovendien profiteer je van kopersbescherming die je aankopen dekt tot een bedrag van 20.000 euro.

Spaan leidende winkels

Transparantie en vertrouwen in online handel

CHIP gecertificeerd Leading Shop 2021

met overtuigende resultaten

 

Het CHIP Leading Shop zegel bevestigt dat BestSoftware een van de beste en meest betrouwbare online winkels in Duitsland is. De toekenning van het betekenisvolle certificaat gebeurt in samenwerking met het gerenommeerde technologietijdschrift CHIP door het bedrijf Globis Consulting. Een van de eisen is versleutelde gegevensoverdracht, wat voor ons vanzelfsprekend is. Behalve transparantie en veiligheid zijn ook gebruiksvriendelijkheid, voorwaarden en service doorslaggevend om het zegel te krijgen. Wij bieden onze klanten een duidelijk, consumentvriendelijk en gemakkelijk winkelproces, wat gebruikelijk is voor een CHIP Leading Shop. Naast telefonische ondersteuning bieden we een klantgerichte dienst via chat en e-mail, die altijd beschikbaar is voor vragen en ook graag helpt bij de installatie en activering van software.

IT advocatenkantoor

IT-Recht Kanzlei gecertificeerde online winkel

Door juristen gecontroleerde wetteksten

Winkel legaal en veilig!

 

BestSoftware is met succes getest door de IT-Recht Kanzlei (IT advocatenkantoor) en heeft het goedkeurende testzegel van het advocatenkantoor Keller-Stoltenhoff und Keller gekregen. Het keurmerk staat garant voor juridische teksten die bij de tijd zijn en biedt onze klanten de zekerheid dat er, behalve gunstige produkten en een uitgebreide service, ook absolute rechtszekerheid is bij de aankoop. De examencriteria van het advocatenkantoor zijn sinds 2006 voortdurend herzien en uitgebreid. Ons annuleringsbeleid komt onder andere van de juridische experts en biedt geen verborgen regels die zich in het nadeel van onze klanten zouden kunnen ontwikkelen. BestSoftware biedt dus veiligheid in verschillende opzichten en staat voor absolute transparantie wat je tevredenheid betreft.

Laatst bekeken