• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
 •  
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker
Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 111 keer verkocht
  vanaf € 25,90 * € 36,83 *
  Productdetails
  Microsoft Exchange Server 2016 Apparaat
  Microsoft Exchange Server 2016 Apparaat
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 4 keer verkocht
  vanaf € 25,90 * € 36,83 *
  Productdetails

  Bespaar geld en tijd dankzij BestSoftware - koop je Exchange Server 2016 CAL hier

  Bespaar jezelf een hoop tijd en ook geld als je op zoek bent naar de Exchange Server 2016 CAL zoeken. Wij steunen je met ons aantrekkelijke aanbod en helpen je met alle vragen met een competente service. Met behulp van de geleverde licentie heb je toegang tot alle functies en mogelijkheden van de praktische Exchange Server. Mis daarom nu de aankoopmogelijkheden niet, kijk rond en begin de server effectief te gebruiken, inclusief alle functies, nadat je deskundig advies hebt gekregen.

  Houd afspraken en berichten altijd in de gaten met Exchange Server 2016

  De Exchange Server 2016 overtuigt al vele jaren gebruikers in de professionele omgeving. De software oplossing is gericht op bedrijven en omgevingen van verschillende grootte. Van kleine, pas opgerichte bedrijven tot grote administraties met vele honderden medewerkers, dankzij de optimale schaalbaarheid en de keuze uit verschillende varianten, biedt de Exchange Server 2016 perfecte voorwaarden voor elke behoefte. Zo biedt de standaard variant geschikte ondersteuning voor maximaal vijf mailbox databases, terwijl in de Exchange Server 2016 Enterprise Variant kunnen tot 100 mailbox databases gebruikt worden, elk met tot twee terabyte opslagruimte.

  Tegelijk voegt de fabrikant steeds nieuwe functies toe. De mogelijkheden met de Exchange Server 2016 gaan dus veel verder dan het eenvoudig verzenden of ontvangen van e-mails. Je kunt bijvoorbeeld de geïntegreerde agenda gebruiken om steeds afspraken en deadlines in de gaten te houden. Bovendien is er altijd een manager voor lopende taken aan boord van de praktische server. Hiermee mis je geen werk meer en worden belangrijke taken niet langer naar de achtergrond geschoven. Omdat de administratie van de onderneming vaak afhangt van uiteenlopende en persoonlijke gegevens, kun je de Exchange Server 2016 voeden met veel informatie over de werknemers of zelfs de klanten. Desgewenst is het natuurlijk ook mogelijk om de gegevens onderweg gemakkelijk te verwerken en te bewerken.

  Exchange Server 2016 toont nog een grote kracht, vooral bij gebruik in verschillende omgevingen. Je kunt vertrouwen op geschikte apps en mobiele oplossingen die niet alleen op het notebook beschikbaar zijn. Niets staat het werken op een smartphone of tablet in de weg. Dus iedereen die onderweg berichten wil ophalen, afspraken wil invoeren of gegevens wil veranderen, kan dat gemakkelijk en snel doen dankzij Exchange Server 2016. Natuurlijk worden de gegevens automatisch en voortdurend bijgewerkt, zodat ze op alle andere toestellen onmiddellijk beschikbaar zijn als dat nodig is.

  Voor nog meer effectiviteit in het dagelijks leven biedt de Exchange Server 2016 uitgebreide mogelijkheden voor samenwerking met andere software van Microsoft. Hiertoe behoren bijvoorbeeld de portaalsoftware Microsoft SharePoint of de instant messaging dienst Microsoft Lync. Bovendien richt de fabrikant zich met de Exchange Server op maximale veiligheid in het dagelijks leven. Daartoe wordt de software oplossing geleverd met geschikte filters die bijvoorbeeld spamberichten kunnen herkennen zodra ze binnenkomen en ze onmiddellijk verwijderen. De anti-virus filtering herkent bijkomende bedreigingen onmiddellijk en kan ze elimineren, zodat de gevaren de infrastructuur helemaal niet kunnen bereiken. Bovendien heb je als gebruiker de volledige controle. Dit geldt bijvoorbeeld via een globale acceptatie- en weigeringslijst of voor authenticatie op basis van certificaten.

  Natuurlijk komt de Exchange Server 2016 ook met veel vernieuwingen en herzieningen

  De Exchange Server 2016 overtuigt in het dagelijks leven met veel andere vernieuwingen, want er is veel veranderd sinds de release van de eerste variant. Slechts weinig herinnert nog aan het vroeger eenvoudige programma om e-mails te ontvangen of te verzenden, eerder is het nu een complexe oplossing voor echte professionals. In 2016 introduceerde de fabrikant Microsoft Outlook on the Web, een aantrekkelijke en nieuwe oplossing die een verdere ontwikkeling betekent van de eerdere diensten voor eenvoudig en flexibel werken. Met een verbeterde interface en enkele praktische functies is werken ook veel gemakkelijker direct in de browser.

  Bovendien is een verbeterde zoekfunctie aan boord. De herziene zoekarchitectuur werkt nu asynchroon en decentraal, en gebruikt verschillende servers tegelijk. Dit komt ook de prestaties ten goede. Lange wachttijden tot de juiste zoekresultaten worden getoond behoren nu tot het verleden. Bovendien voorziet Microsoft in een verbeterde schaalbaarheid, die zich uitstrekt tot het zoeken in de postbussen. Nu kunnen in totaal tot 20.000 mailboxen tegelijk doorzocht worden. Tenslotte speelt de verbeterde samenwerking via de professionele cloud diensten van Microsoft een centrale rol. Samen met de hybride wolk staat niets effectief werken met de Exchange Server 2016 dankzij de vernieuwingen.

  In het dagelijks leven gaat het bij het gebruik van de Exchange Server ook vaak om constante beschikbaarheid en zeer hoge betrouwbaarheid. Om er zeker van te zijn dat je gegevens met de oplossing altijd aan de veilige kant zijn, profiteer je van de "Data Loss Prevention" (DLP) functie. Dit zorgt er onder andere voor dat gevoelige bedrijfsgegevens doeltreffend beschermd zijn tegen ongeoorloofde toegang van buitenaf. Bij echt gevaar, bijvoorbeeld als het risico bestaat dat gegevens worden afgeluisterd of onderschept, krijg je als gebruiker onmiddellijk een melding in de Exchange Server 2016 interface, zodat je snel en doeltreffend daarop kunt reageren.

  Beslis individueel over de juiste Exchange Server 2016 CAL voor je dagelijkse werk

  Wie belangrijke taken in het dagelijks leven effectief wil beheren met Exchange Server 2016 moet daarvoor de nodige licenties hebben. Je kunt alle benodigde licenties bij ons krijgen. Behalve de praktische server licentie, waarmee je de software in de eerste plaats op de server kunt installeren, kun je ook gemakkelijk de toegangslicenties bij ons kopen. Vertrouw op de aantrekkelijke voorwaarden en de aantrekkelijke selectie. Hoge kosten voor de Exchange Server 2016 CAL niet hoeven te zijn.

  Je hebt ook de keuze of je liever de Exchange Server 2016 Device CAL of de Exchange Server 2016 User CAL gebruikt en gebruikt. Je kunt beide varianten hier bij ons krijgen, de verschillende versies bevatten belangrijke voordelen en nadelen. Als je bijvoorbeeld de Exchange Server 2016 Device CAL wilt gebruiken, kun je die toewijzen aan een individueel en geschikt apparaat in je bedrijf. Alle medewerkers en collega's kunnen dan dit toestel gebruiken om toegang te krijgen tot de server en gebruik te maken van de functies. Je moet echter ook voor elk nieuw apparaat een nieuwe toestel CAL kopen Exchange Server 2016 apparaat CAL voor elk nieuw apparaat, wat bij aankoop tot hoge kosten kan leiden.

  Daarom kan een Exchange Server 2016 User CAL voor jou als klant een aantrekkelijke keuze zijn, vooral als de toestellen regelmatig verwisseld worden. Dit wordt niet toegewezen aan een apparaat, maar aan een vaste gebruiker. Je kunt dan met de server werken vanaf verschillende eindtoestellen en elk platform. Of het nu een smartphone, notebook of tablet PC is, de Exchange Server 2016 User CAL ondersteunt mobiel en flexibel werken. Hier geldt echter hetzelfde: Als meerdere gebruikers de functies willen kunnen gebruiken, moet je een nieuwe en extra Exchange Server 2016 User CAL aanschaffen. Neem dus de tijd voor je koopt om te zien welke van de twee versies van de CALs de juiste keuze is voor je behoeften, want een nieuwe toewijzing is niet meer mogelijk. We helpen je graag als je in de buurt bent van de aankoop van de Exchange Server 2016 CAL moet niet helemaal zeker zijn en je ook helpen met de activering na de eenvoudige en snelle aankoop.

  Bij ons kun je je Exchange Server 2016 CAL in alle varianten tegen een aanzienlijk lagere prijs krijgen

  Je krijgt je Exchange Server 2016 CAL niet alleen heel eenvoudig van ons, maar ook nog eens tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Dus als je als consument besluit hier in de BestSoftware online winkel te kopen, bespaar je gewoon geld met de eenvoudige bestelling. Bovendien hebben we niet alleen beide varianten van de Exchange Server 2016 CAL in de aanbieding, maar ook veel andere producten voor effectief gebruik van de server. Gebruik gerust de nieuwste variant, bijvoorbeeld de Exchange Server 2019 of ga voor de voorganger, de Exchange Server 2013om een nog goedkopere versie te krijgen. Natuurlijk inspireren we onze klanten op verzoek met vele andere voordelen, zoals bijzonder snelle levering. Want vooral in de professionele omgeving telt vaak elke minuut. Met dit in gedachten ben je bij ons precies op de juiste plaats, want de Exchange Server 2016 CAL en alle andere producten staan je vrij ter beschikking maximaal 30 minuten na je bestelling. Dit werkt via eenvoudige en handige levering per e-mail, zodat je het gewenste product direct in je inbox krijgt.

  Bespaar geld en tijd dankzij BestSoftware - koop je Exchange Server 2016 CAL hier Bespaar jezelf een hoop tijd en ook geld als je op zoek bent naar de Exchange Server 2016 CAL zoeken. Wij... meer lezen »
  Venster sluiten

  Bespaar geld en tijd dankzij BestSoftware - koop je Exchange Server 2016 CAL hier

  Bespaar jezelf een hoop tijd en ook geld als je op zoek bent naar de Exchange Server 2016 CAL zoeken. Wij steunen je met ons aantrekkelijke aanbod en helpen je met alle vragen met een competente service. Met behulp van de geleverde licentie heb je toegang tot alle functies en mogelijkheden van de praktische Exchange Server. Mis daarom nu de aankoopmogelijkheden niet, kijk rond en begin de server effectief te gebruiken, inclusief alle functies, nadat je deskundig advies hebt gekregen.

  Houd afspraken en berichten altijd in de gaten met Exchange Server 2016

  De Exchange Server 2016 overtuigt al vele jaren gebruikers in de professionele omgeving. De software oplossing is gericht op bedrijven en omgevingen van verschillende grootte. Van kleine, pas opgerichte bedrijven tot grote administraties met vele honderden medewerkers, dankzij de optimale schaalbaarheid en de keuze uit verschillende varianten, biedt de Exchange Server 2016 perfecte voorwaarden voor elke behoefte. Zo biedt de standaard variant geschikte ondersteuning voor maximaal vijf mailbox databases, terwijl in de Exchange Server 2016 Enterprise Variant kunnen tot 100 mailbox databases gebruikt worden, elk met tot twee terabyte opslagruimte.

  Tegelijk voegt de fabrikant steeds nieuwe functies toe. De mogelijkheden met de Exchange Server 2016 gaan dus veel verder dan het eenvoudig verzenden of ontvangen van e-mails. Je kunt bijvoorbeeld de geïntegreerde agenda gebruiken om steeds afspraken en deadlines in de gaten te houden. Bovendien is er altijd een manager voor lopende taken aan boord van de praktische server. Hiermee mis je geen werk meer en worden belangrijke taken niet langer naar de achtergrond geschoven. Omdat de administratie van de onderneming vaak afhangt van uiteenlopende en persoonlijke gegevens, kun je de Exchange Server 2016 voeden met veel informatie over de werknemers of zelfs de klanten. Desgewenst is het natuurlijk ook mogelijk om de gegevens onderweg gemakkelijk te verwerken en te bewerken.

  Exchange Server 2016 toont nog een grote kracht, vooral bij gebruik in verschillende omgevingen. Je kunt vertrouwen op geschikte apps en mobiele oplossingen die niet alleen op het notebook beschikbaar zijn. Niets staat het werken op een smartphone of tablet in de weg. Dus iedereen die onderweg berichten wil ophalen, afspraken wil invoeren of gegevens wil veranderen, kan dat gemakkelijk en snel doen dankzij Exchange Server 2016. Natuurlijk worden de gegevens automatisch en voortdurend bijgewerkt, zodat ze op alle andere toestellen onmiddellijk beschikbaar zijn als dat nodig is.

  Voor nog meer effectiviteit in het dagelijks leven biedt de Exchange Server 2016 uitgebreide mogelijkheden voor samenwerking met andere software van Microsoft. Hiertoe behoren bijvoorbeeld de portaalsoftware Microsoft SharePoint of de instant messaging dienst Microsoft Lync. Bovendien richt de fabrikant zich met de Exchange Server op maximale veiligheid in het dagelijks leven. Daartoe wordt de software oplossing geleverd met geschikte filters die bijvoorbeeld spamberichten kunnen herkennen zodra ze binnenkomen en ze onmiddellijk verwijderen. De anti-virus filtering herkent bijkomende bedreigingen onmiddellijk en kan ze elimineren, zodat de gevaren de infrastructuur helemaal niet kunnen bereiken. Bovendien heb je als gebruiker de volledige controle. Dit geldt bijvoorbeeld via een globale acceptatie- en weigeringslijst of voor authenticatie op basis van certificaten.

  Natuurlijk komt de Exchange Server 2016 ook met veel vernieuwingen en herzieningen

  De Exchange Server 2016 overtuigt in het dagelijks leven met veel andere vernieuwingen, want er is veel veranderd sinds de release van de eerste variant. Slechts weinig herinnert nog aan het vroeger eenvoudige programma om e-mails te ontvangen of te verzenden, eerder is het nu een complexe oplossing voor echte professionals. In 2016 introduceerde de fabrikant Microsoft Outlook on the Web, een aantrekkelijke en nieuwe oplossing die een verdere ontwikkeling betekent van de eerdere diensten voor eenvoudig en flexibel werken. Met een verbeterde interface en enkele praktische functies is werken ook veel gemakkelijker direct in de browser.

  Bovendien is een verbeterde zoekfunctie aan boord. De herziene zoekarchitectuur werkt nu asynchroon en decentraal, en gebruikt verschillende servers tegelijk. Dit komt ook de prestaties ten goede. Lange wachttijden tot de juiste zoekresultaten worden getoond behoren nu tot het verleden. Bovendien voorziet Microsoft in een verbeterde schaalbaarheid, die zich uitstrekt tot het zoeken in de postbussen. Nu kunnen in totaal tot 20.000 mailboxen tegelijk doorzocht worden. Tenslotte speelt de verbeterde samenwerking via de professionele cloud diensten van Microsoft een centrale rol. Samen met de hybride wolk staat niets effectief werken met de Exchange Server 2016 dankzij de vernieuwingen.

  In het dagelijks leven gaat het bij het gebruik van de Exchange Server ook vaak om constante beschikbaarheid en zeer hoge betrouwbaarheid. Om er zeker van te zijn dat je gegevens met de oplossing altijd aan de veilige kant zijn, profiteer je van de "Data Loss Prevention" (DLP) functie. Dit zorgt er onder andere voor dat gevoelige bedrijfsgegevens doeltreffend beschermd zijn tegen ongeoorloofde toegang van buitenaf. Bij echt gevaar, bijvoorbeeld als het risico bestaat dat gegevens worden afgeluisterd of onderschept, krijg je als gebruiker onmiddellijk een melding in de Exchange Server 2016 interface, zodat je snel en doeltreffend daarop kunt reageren.

  Beslis individueel over de juiste Exchange Server 2016 CAL voor je dagelijkse werk

  Wie belangrijke taken in het dagelijks leven effectief wil beheren met Exchange Server 2016 moet daarvoor de nodige licenties hebben. Je kunt alle benodigde licenties bij ons krijgen. Behalve de praktische server licentie, waarmee je de software in de eerste plaats op de server kunt installeren, kun je ook gemakkelijk de toegangslicenties bij ons kopen. Vertrouw op de aantrekkelijke voorwaarden en de aantrekkelijke selectie. Hoge kosten voor de Exchange Server 2016 CAL niet hoeven te zijn.

  Je hebt ook de keuze of je liever de Exchange Server 2016 Device CAL of de Exchange Server 2016 User CAL gebruikt en gebruikt. Je kunt beide varianten hier bij ons krijgen, de verschillende versies bevatten belangrijke voordelen en nadelen. Als je bijvoorbeeld de Exchange Server 2016 Device CAL wilt gebruiken, kun je die toewijzen aan een individueel en geschikt apparaat in je bedrijf. Alle medewerkers en collega's kunnen dan dit toestel gebruiken om toegang te krijgen tot de server en gebruik te maken van de functies. Je moet echter ook voor elk nieuw apparaat een nieuwe toestel CAL kopen Exchange Server 2016 apparaat CAL voor elk nieuw apparaat, wat bij aankoop tot hoge kosten kan leiden.

  Daarom kan een Exchange Server 2016 User CAL voor jou als klant een aantrekkelijke keuze zijn, vooral als de toestellen regelmatig verwisseld worden. Dit wordt niet toegewezen aan een apparaat, maar aan een vaste gebruiker. Je kunt dan met de server werken vanaf verschillende eindtoestellen en elk platform. Of het nu een smartphone, notebook of tablet PC is, de Exchange Server 2016 User CAL ondersteunt mobiel en flexibel werken. Hier geldt echter hetzelfde: Als meerdere gebruikers de functies willen kunnen gebruiken, moet je een nieuwe en extra Exchange Server 2016 User CAL aanschaffen. Neem dus de tijd voor je koopt om te zien welke van de twee versies van de CALs de juiste keuze is voor je behoeften, want een nieuwe toewijzing is niet meer mogelijk. We helpen je graag als je in de buurt bent van de aankoop van de Exchange Server 2016 CAL moet niet helemaal zeker zijn en je ook helpen met de activering na de eenvoudige en snelle aankoop.

  Bij ons kun je je Exchange Server 2016 CAL in alle varianten tegen een aanzienlijk lagere prijs krijgen

  Je krijgt je Exchange Server 2016 CAL niet alleen heel eenvoudig van ons, maar ook nog eens tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Dus als je als consument besluit hier in de BestSoftware online winkel te kopen, bespaar je gewoon geld met de eenvoudige bestelling. Bovendien hebben we niet alleen beide varianten van de Exchange Server 2016 CAL in de aanbieding, maar ook veel andere producten voor effectief gebruik van de server. Gebruik gerust de nieuwste variant, bijvoorbeeld de Exchange Server 2019 of ga voor de voorganger, de Exchange Server 2013om een nog goedkopere versie te krijgen. Natuurlijk inspireren we onze klanten op verzoek met vele andere voordelen, zoals bijzonder snelle levering. Want vooral in de professionele omgeving telt vaak elke minuut. Met dit in gedachten ben je bij ons precies op de juiste plaats, want de Exchange Server 2016 CAL en alle andere producten staan je vrij ter beschikking maximaal 30 minuten na je bestelling. Dit werkt via eenvoudige en handige levering per e-mail, zodat je het gewenste product direct in je inbox krijgt.

  Laatst bekeken