• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker

Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker 1 CAL

€ 25,90 * € 36,83 * (29,68% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Deze selectie is niet beschikbaar!

Reeds 8 keer verkocht
  • BS-10557
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker"

Koop Exchange Server 2016 User CAL - vertrouw op onze aantrekkelijke aanbiedingen

De eerste Microsoft Exchange Server verscheen in 1996 op de markt, en vanaf het begin was het product gericht op professionele gebruikers en bedrijven. Tot vandaag is de software oplossing met talrijke mogelijkheden en functies in dagelijks gebruik en overtuigt op alle gebieden. Je kunt de Exchange Server 2016 gebruikers CAL bij ons in de BestSoftware online winkel, zodat niets het directe gebruik in de weg staat. Ook de versie van het jaar 2016 inspireert weer met veel vernieuwingen en herziene technieken, die je dagelijkse werk veel gemakkelijker kunnen maken. We zijn altijd bereikbaar met onze beste klantenservice als je vragen mocht hebben.

Werk nu effectiever en bespaar tijd met de praktische Exchange Server 2016

De Exchange Server 2016 is een product van Microsoft en is vooral geschikt voor effectief, uitgebreid werk. Door verschillende versies en uitvoeringen biedt de fabrikant de juiste oplossing voor elke behoefte. Kleine bedrijven kunnen bijvoorbeeld de Exchange Server 2016 Standaard die tot vijf databanken per server toestaat. Als alternatief kun je de Enterprise versie kiezen, die tot 100 databases per server toelaat.

Als je eenmaal de juiste versie en de juiste licenties gekozen hebt, kun je rekenen op de talrijke functies en praktische mogelijkheden die je met de Exchange Server 2016 gebruikers CAL voor je beschikbaar zijn. De mogelijkheden met de server gaan veel verder dan het vroegere eenvoudige zenden en ontvangen van e-mail berichten. Je kunt bijvoorbeeld ook een geïntegreerde kalender gebruiken om afspraken en belangrijke deadlines in je bedrijf bij te houden. Op die manier mis je geen enkele planning meer. Om te zorgen dat niets een effectieve voltooiing van het werk in de weg staat, kun je ook gemakkelijk de juiste middelen uit je eigen bedrijf toewijzen. Zo weten je medewerkers of collega's meteen welke stappen nog in behandeling zijn en voltooid moeten worden.

Om ervoor te zorgen dat alle gevoelige informatie en gegevens altijd goed beschermd zijn, biedt Exchange Server 2016 je vele functies voor effectieve bescherming. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op geïntegreerde antivirussoftware die onmiddellijk bedreigingen in berichten of bijlagen detecteert en snel kan reageren. De server biedt echter ook praktische interfaces waarmee je gemakkelijk verdere beveiligingssoftware kunt verbinden en dus effectief gebruiken. Je kunt dus rekenen op een elementaire, uitgebreide bescherming van je gegevens en belangrijke informatie.

Rondom de belangrijke informatie en gegevens, staan de Exchange Server 2016 geeft je ook precies het juiste gereedschap. Want vooral in de directe communicatie met je klanten, maar ook met je medewerkers, moeten de gegevens altijd actueel en direct toegankelijk zijn. Met de Exchange Server 2016 kun je dat bijzonder gemakkelijk en effectief doen, want alle contacten, adressen en andere gegevens kunnen heel eenvoudig worden opgeslagen.

Natuurlijk is Exchange Server 2016 ook gericht op mobiel en flexibel werken. Met geschikte apps en zelfs een praktische webinterface staat niets dit in de weg. Je kunt de mobiele oplossingen gemakkelijk op je smartphone of tablet gebruiken, bijvoorbeeld om onderweg alle berichten te ontvangen of om gegevens op te vragen. Wijzigingen kunnen dan ook direct bij de klant worden aangebracht, bijvoorbeeld door directe synchronisatie.

De nieuwe functies verbeteren ook het dagelijkse werk aanzienlijk

De Exchange Server 2016 is niet helemaal nieuw, maar brengt toch een aantal aantrekkelijke en praktische veranderingen ten opzichte van zijn voorganger uit 2013. Deze zijn bedoeld om opnieuw het beveiligingsniveau aanzienlijk te verhogen en tegelijk de prestaties te verbeteren om het werk te versnellen. Dit geldt bijvoorbeeld via de verbeterde zoekinfrastructuur. De fabrikant Microsoft heeft dit van de grond af opnieuw ontworpen en creëert zo beduidend betere en snellere resultaten. Bovendien verschijnt de server in een fris en nieuw jasje, bijvoorbeeld door een verbeterde weergave van de postbussen. De ondersteuning van extra browsers is ook belangrijk. Nu worden, behalve Internet Explorer, ook de andere gangbare oplossingen op de markt beter ondersteund. Wie de beveiliging bij het inloggen of het gebruik van de server aanzienlijk wil verhogen, maakt met de 2016 versie ook een heel goede keuze. Zo kan de oplossing nu met een SMS wachtwoord beveiligd worden zonder extra software; voorheen was dit alleen mogelijk met aanzienlijk meer inspanning.

Met de juiste licentie kan het werk beginnen - kenmerken van de Exchange Server 2016 User CAL

Als de talrijke functies en praktische hulpmiddelen van de Exchange Server je overtuigd hebben, heb je nu alleen nog de juiste licenties nodig voor uitgebreid gebruik. Kijk op je gemak rond, hier kun je o.a. de server licentie krijgen die nodig is voor de installatie. Hiermee is het werk echter nog niet gedaan, want door het speciale licentiemodel moet je in het dagelijks leven bovendien de zogenaamde CAL's gebruiken en kopen. Je kunt de Exchange Server 2016 User CAL goedkoop en gemakkelijk bij ons kopen.

Met veel verschillende toestellen zijn de Exchange Server 2016 User CAL's een goede keuze, omdat je er bijzonder flexibel en gemakkelijk mee kunt werken. Veel werknemers gebruiken nu niet alleen de klassieke computer of notebook, maar ook een tablet of wisselen regelmatig van platform. Vanuit dit oogpunt maak je met de Exchange Server 2016 User CAL beslist een heel goede keuze. De praktijklicenties worden altijd aan een vaste werknemer of collega toegewezen en zijn onafhankelijk van de gebruikte technologie. Je zult echter voor elke extra gebruiker een nieuwe Exchange Server 2016 User CAL moeten kopen, dus je moet hier zeker rekening mee houden voordat je een beslissing neemt.

Met een Exchange Server 2016 apparaat CAL is een toegangslicentie voor een enkel apparaat in je bedrijf. Zo'n Exchange Server 2016 Device CAL is altijd de moeite waard als alternatief voor de User CAL als meerdere gebruikers en medewerkers via een desktop PC op de server kunnen werken en hem gebruiken. Dit is in veel bedrijven het geval en met een Exchange Server 2016 User CAL kun je de kosten laag houden, althans in het begin. Je zult echter ook voor elke nieuwe computer een nieuwe licentie moeten kopen, zodat die toegang krijgt tot de server.

 Vertrouw op onze gunstige prijzen en de beste service voor je komende aankoop

Als je van plan bent om de Exchange Server 2016 gebruikers CAL voor je bedrijf, ben je hier precies aan het juiste adres. Je bent welkom om gebruik te maken van de talrijke voordelen die we jou en alle andere klanten bieden. Je kunt bijvoorbeeld geld besparen, zelfs met een eenvoudige bestelling, want we kunnen bijzonder gunstige voorwaarden realiseren voor de Exchange Server 2016 User CAL en alle andere producten. Bovendien hoef je niet lang te wachten na je aankoop, maar kun je je nieuwe software meteen in gebruik nemen. We bezorgen de benodigde sleutels eenvoudig en gemakkelijk per e-mail, wat maximaal 30 minuten duurt. De licentie voor het gewenste product is al vrij beschikbaar voor je. Bovendien heb je direct toegang tot veel andere aantrekkelijke producten in onze BestSoftware online shop, bijvoorbeeld de Exchange Server 2016 Device CAL als alternatief tegen een lage prijs. Of heb je liever de nieuwere versie met de Exchange Server 2019 ? Hiervoor vind je bij ons de juiste CAL's en de juiste server-licenties, hetzelfde geldt voor een Exchange Server 2013. Kom dus nu naar ons toe, elke aankoop is hier de moeite waard.

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker"
Windows Server 2019 gebruiker Windows Server 2019 gebruiker
vanaf € 16,90 * € 23,49 *
Windows Server 2016 gebruiker Windows Server 2016 gebruiker
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Windows Server 2016 Standaard Windows Server 2016 Standaard
vanaf € 74,90 * € 164,04 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Microsoft Outlook 2016 Windows Microsoft Outlook 2016 Windows
€ 19,90 * € 89,24 *
Windows Server 2019 Datacenter Windows Server 2019 Datacenter
vanaf € 1.199,90 * € 1.538,69 *
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft Exchange Server 2016 Apparaat Microsoft Exchange Server 2016 Apparaat
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Microsoft Exchange Server 2013 gebruiker Microsoft Exchange Server 2013 gebruiker
vanaf € 19,90 * € 30,67 *
Windows Server 2016 Apparaat Windows Server 2016 Apparaat
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
Windows Server 2012 R2 gebruiker Windows Server 2012 R2 gebruiker
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker Microsoft Exchange Server 2019 gebruiker
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft SQL Server 2022 Apparaat Microsoft SQL Server 2022 Apparaat
vanaf € 119,90 * € 124,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Windows Server Device CAL 2022 Windows Server 2022 Apparaat CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Windows Server 2012 R2 gebruiker Windows Server 2012 R2 gebruiker
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
TIP!
WinZip 27 Pro WinZip 27 Pro
€ 64,90 * € 74,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Windows Server 2012 R2 Datacenter Windows Server 2012 R2 Datacenter
€ 98,99 * € 210,99 *
Windows Server 2016 Essentials Windows Server 2016 Essentials
€ 68,90 * € 124,03 *
Laatst bekeken