• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Remote Desktop Services 2016 Apparaat

Microsoft Remote Desktop Services 2016 Apparaat 1 CAL

€ 29,90 * € 40,93 * (26,95% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 9 keer verkocht
  • BS-10560
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Remote Desktop Services 2016 Apparaat"

Bestel RDS 2016 Device CAL en bespaar altijd veel geld dankzij BestSoftware

Vertrouw op de uitgebreide mogelijkheden met Remote Desktop Services 2016 en werk van overal ter wereld met de krachtige server infrastructuur. Om gebruik te kunnen maken van de aantrekkelijke vernieuwingen en de talrijke mogelijkheden, zijn de zgn RDS 2016 Apparaat CAL's een centrale rol spelen. Doe er nu je voordeel mee en koop je toegangslicenties bij BestSoftware om van vele aantrekkelijke voordelen te profiteren. Overigens is er geen risico van lange wachttijden na aankoop, want we leveren de benodigde sleutels per e-mail. Dit duurt maximaal 30 minuten.

Dankzij de nieuwste Remote Desktop Services 2016 kun je in het dagelijks leven zelfstandig en veilig werken

De Remote Desktop Services van de fabrikant Microsoft zijn beschikbaar voor virtualisatie oplossingen en geven op afstand toegang tot diverse programma's, diensten en oplossingen. De diensten worden dan ook vooral gebruikt in het professionele segment en overtuigen hier met een vormgeving die geschikt is voor dagelijks gebruik.

In het algemeen speelt de keuze van het toestel om de diensten te gebruiken geen grote rol. De fabrikant Microsoft levert een praktische client die zonder problemen op talrijke platforms gebruikt kan worden. Om de Remote Desktop Services veel verschillende eindtoestellen te kunnen laten ondersteunen, zijn de software oplossingen niet alleen beschikbaar voor Windows of macOS, maar ook voor Android, iOS of zelfs voor alle HTML5-geschikte browsers op de markt. Zo hoeft niets het gebruik van de diensten op bijna alle toestellen in de weg te staan. Dit is al een van de grote voordelen van de software oplossingen. Met behulp van Remote Desktop Services is het niet nodig om voortdurend de hardware te vervangen; zelfs oudere toestellen kunnen zonder problemen gebruikt blijven worden.

Als de diensten geïnstalleerd zijn en de client gestart, kunnen jij of je medewerkers gemakkelijk van op afstand op het bureaublad of de geïnstalleerde toepassingen. De fabrikant Microsoft stelt echter enkele eisen aan de Remote Desktop Services 2016 waaraan voldaan moet worden voor gebruik. De basisdiensten moeten in een server omgeving geïnstalleerd worden. Daartoe schrijft de fabrikant Microsoft een Windows Server 2012 R2 of een Windows Server 2016 Besturingssysteem.

Maar ook de internetverbinding speelt een centrale rol, want alleen met zo'n verbinding kun je zonder problemen op de desktop of de verschillende apps. De verbinding moet niet alleen zo stabiel mogelijk zijn, maar ook voldoen aan de overeenkomstige specificaties in termen van minimum snelheid. Hoe snel de verbinding moet zijn hangt o.a. af van de gebruikte diensten. Voor Microsoft PowerPoint, bijvoorbeeld, dat een vast onderdeel is van de Office pakketten, beveelt Microsoft zelf minstens vier Mbit/s aan bij het downloaden en 1.8 Mbit/s bij het uploaden. Voor een geplande videoweergave is het echter al tot tien Mbit/s in de download en tot 2.8 Mbit/s in de upload.

De Microsoft Remote Desktop Services 2016 bieden veel intelligente technieken, bijvoorbeeld een praktische en dynamische bandbreedtetoewijzing. De diensten worden ook geleverd met effectief beheer van rechten en toegangsmogelijkheden direct vanuit de fabriek, zodat je als beheerder altijd overzicht en volledige controle houdt als dat nodig is.

Krijg toegang tot de diensten met de voordelige licenties - Koop nu RDS 2016 Device CAL

Maar voordat je met Remote Desktop Services 2016 aan de slag kunt, moet je als consument zorgen voor de juiste licenties. Eerst en vooral spelen de basis permissies voor het installeren van de dienst in de server omgeving een centrale rol. Maar met de aanschaf van deze licenties voor de diensten is het verhaal nog niet af; je moet nog steeds zorgen voor de juiste toegangslicenties. Deze worden aan klanten aangeboden onder de Engelse benaming "Client Access License"; de afkorting "CAL" is gebruikelijker.

Op het eerste gezicht is de zogenaamde RDS 2016 Device CAL een van de zeer goedkope varianten. Je kunt dit hier bij BestSoftware tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden verkrijgen. Een RDS 2016 Device CAL is een toegangslicentie die wordt toegekend aan een vast apparaat of computer in het bedrijf. Uiteindelijk maakt het niet uit om welk platform of welke technologie het gaat. Een RDS 2016 Device CAL is een goede keuze, vooral als meerdere medewerkers in je bedrijf met hetzelfde apparaat werken. Met een RDS 2016 Device CAL maak je in dit geval een heel goede keuze. Je zult echter voor elk nieuw apparaat of voor elke extra computer een nieuwe licentie moeten kopen, wat onder bepaalde omstandigheden erg duur kan zijn.

Duidelijk aantrekkelijker in zo'n geval is de RDS 2016 gebruikers CAL. Dit is geschikt voor een vaste gebruiker, die het dan vanaf een willekeurig aantal verschillende apparaten en platforms kan gebruiken. Voor mobiel en flexibel werken is deze toegangsvergunning dan het aanzienlijk betere en aantrekkelijkere alternatief voor de RDS 2016 Apparaat CAL. Je kunt deze variant ook gemakkelijk en effectief bij BestSoftware kopen om te profiteren van de aantrekkelijke voordelen en de gunstige prijzen.

We heten je welkom bij BestSoftware - profiteer nu van de aantrekkelijke voordelen

Als je online goedkope en originele RDS 2016 Device CALs wilt kopen, maak je beslist een heel goede keuze met het aanbod in de BestSoftware online winkel. Want zelfs op het eerste gezicht kunnen de zeer gunstige prijzen zeker overtuigen en inspireren. Als consument hoef je ook niet per se veel geld uit te geven aan originele producten; in directe vergelijking met kopen bij de fabrikant is het ook beduidend goedkoper. Door te besluiten de RDS 2016 Device CAL hier bij BestSoftware te bestellen, bespaar je een enorme hoeveelheid geld. Belangrijk zijn echter ook de vele andere voordelen die je kunt genieten van een eenvoudige en gemakkelijke aankoop vanuit huis. Dus richten we ons op jouw positieve en probleemloze winkelervaring. Daarom ondersteunen we je persoonlijk met ervaren medewerkers en experts als het gaat om algemene vragen of het vinden van de juiste software voor je dagelijkse behoeften. Natuurlijk hebben we verschillende aantrekkelijke contactmogelijkheden gecreëerd, bijvoorbeeld met een praktische live chat. Chat hier altijd rechtstreeks met een medewerker of gebruik onderhoud op afstand. Ook een hotline of snelle hulp per e-mail mag niet ontbreken. Bovendien bieden we je vele andere aantrekkelijke producten rond Remote Desktop Services. Koop onder andere de RDS 2016 gebruikers CAL als alternatief of kies in plaats daarvan voor de nieuwere RDS 2019 Apparaat CALhier bij BestSoftware blijft vrijwel geen enkele wens onvervuld.

Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2016 Apparaat"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2016 Apparaat"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2016 Apparaat"
Windows Server 2016 Apparaat Windows Server 2016 Apparaat
vanaf € 14,90 * € 20,41 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker Microsoft Exchange Server 2016 gebruiker
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker
vanaf € 15,90 * € 26,57 *
Microsoft SQL Server 2012 gebruiker Microsoft SQL Server 2012 gebruiker
vanaf € 59,90 * € 71,71 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Eset Home Security Premium Eset Home Security Premium
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Wondershare Filmora X | Wondershare Filmora X |
vanaf € 29,90 * € 34,99 *
AOMEI Backupper Professional AOMEI Backupper Professional
vanaf € 35,90 * € 44,90 *
NEAT projects 2 | Windows NEAT projects 2 | Windows
€ 49,90 * € 69,90 *
Ashampoo Snap 12 | Windows Ashampoo Snap 12 | Windows
€ 12,90 * € 39,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 19,90 * € 69,90 *
Laatst bekeken