• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 Apparaat

Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 Apparaat 1 CAL

€ 24,90 * € 39,90 * (37,59% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 6 keer verkocht
  • BS-10581
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 Apparaat"

Koop RDS 2012R2 Device CAL en bespaar extra geld met BestSoftware Online Shop

Als je op afstand wilt werken op een mobiele en veilige manier, dan is het Remote Desktop Services aanbod de juiste keuze voor jou. Dit zijn software oplossingen van de bekende fabrikant Microsoftdie speciaal ontworpen zijn om op afstand te werken. Je kunt de benodigde RDS 2012R2 Device CAL voor het gebruik van de populaire diensten tegen een gunstige prijs in onze online winkel verkrijgen en je hoeft je geen zorgen te maken over hoge kosten voor de aanschaf. Je kunt ook rekenen op een snelle levering, want we stellen de licentie vrij ter beschikking per e-mail na maximaal 30 minuten. Koop dus nu direct bij ons en begin dan prompt de praktische diensten te gebruiken.

Met de Remote Desktop Services kun je ook veilig en effectief mobiel en vanuit het thuiskantoor werken

Werken in een thuiskantoor is vandaag belangrijker en meer gevraagd dan ooit tevoren. Veel mensen uit allerlei verschillende industrieën werken comfortabel en veilig vanuit huis. Remote Desktop Services 2012 R2 biedt je medewerkers goede voorwaarden om gemakkelijk en effectief te werken. Het is namelijk een verzameling van verschillende diensten en software oplossingen die veilige en gemakkelijke toegang tot een serveromgeving in je bedrijf mogelijk maken. De nadruk ligt hier op veiligheid en zeer goede dagelijkse bruikbaarheid.

De Remote Desktop Services 2012 R2 worden gewoon in de serveromgeving geïnstalleerd, dus meestal direct in het bedrijf. Je medewerkers of collega's gebruiken dan een zogenaamde client voor toegang, die zonder problemen op verschillende platforms en toestellen gebruikt kan worden. Hier wordt een van de grote voordelen van de diensten duidelijk, want per slot van rekening kan de client niet gewoon op computers met Windows gebruikt worden. De client ondersteunt ook macOS van Apple of alle mobiele apparaten met een Android of iOS besturingssysteem. Zelfs het gebruik van de client in een huidige browser is geen enkel probleem. Bijgevolg is dit al een van de grote voordelen. De Remote Desktop Services 2012 R2 maken voortdurend upgraden en wisselen van hardware overbodig, want de diensten werken ook perfect op oudere toestellen via de remote verbinding. Uiteindelijk bespaar je zo veel geld in de onderneming en zorg je toch voor soepele processen en effectief werk.

Als Remote Desktop Services 2012 R2 geïnstalleerd is en de client draait, kan de medewerker op afstand toegang krijgen tot alle geïnstalleerde programma's of de desktops van de server. De server moet echter ook aan bepaalde eisen voldoen, vooral wat betreft het gebruikte besturingssysteem. Microsoft zelf schrijft voor het gebruik van Remote Desktop Services 2012 R2 een Windows Server 2008 systeem of een nieuwere variant voor. De beheerder houdt steeds een overzicht van de belangrijke gegevens, bijvoorbeeld via een opgeruimde interface. Bovendien moeten de gebruikers van de client kunnen rekenen op een zo stabiel en snel mogelijke internetverbinding. Vooral als je regelmatig en langdurig met Remote Desktop Services 2012 R2 werkt, stapelen zich veel gegevens op die overgebracht moeten worden. Dit geldt vooral voor complexe programma's, zoals PowerPoint of het overbrengen van video's en soortgelijke grote hoeveelheden gegevens. Dankzij een effectieve en automatische verdeling van de beschikbare bandbreedte is er in principe niets dat je verhindert effectief te werken als je Remote Desktop Services 2012 R2 dagelijks gebruikt.

Mis de gunstige aanbiedingen rond de RDS 2012R2 Apparaat CAL niet

We raden je aan goed te kijken naar de aantrekkelijke aanbiedingen rond de RDS 2012R2 Apparaat CALje aankoop bij BestSoftware is altijd de moeite waard voor jou als consument. Dit is al waar vanuit financieel oogpunt. Zeker wil je als klant ook zo weinig mogelijk geld uitgeven aan de licenties die je nodig hebt. Hiervoor zit je bij ons precies goed, want vooral in directe vergelijking met de aankoop bij de oorspronkelijke fabrikant, hoef je bij ons beduidend minder geld uit te geven voor de RDS 2012R2 Device CAL. Ons assortiment omvat ook andere producten, bijvoorbeeld de goedkope RDS 2012 Apparaat CAL of de RDS 2019 Gebruikers CAL. Natuurlijk hebben we nog andere voordelen voor je in petto en zullen je overtuigen met een perfecte klantenservice, bijvoorbeeld. Onze vriendelijke medewerkers en opgeleide deskundigen staan je bij, bijvoorbeeld in live chat, op de hotline of gewoon per e-mail. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen als je vragen of problemen met de activering hebt. Kijk nu rond, koop je RDS 2012R2 Device CAL goedkoop, gemakkelijk en veilig bij ons en profiteer van de talrijke mogelijkheden.

Zo eenvoudig is het om Remote Desktop Services 2012R2 te licenseren voor uitgebreid dagelijks gebruik

De juiste licenties voor het gebruik van Remote Desktop Services 2012 R2 zijn van groot belang, omdat je er natuurlijk alleen alle functies mee kunt gebruiken. Je hebt onder andere een licentie nodig om de eigenlijke software op de server in je bedrijf te installeren. Het werk rond de licenties is echter nog niet gedaan met de aanschaf van deze variant, je hebt ook een zogenaamde CAL nodig. De afkorting staat voor Client Access License, wat zich laat vertalen als "toegangsvergunning". Je moet dit ook kopen voor Remote Desktop Services 2012 R2, waarvoor je precies op het juiste adres bent in de BestSoftware online winkel.

Een goede keuze is de zogenaamde RDS 2012R2 Device CAL. Dit is bedoeld voor een vast toestel in je bedrijf. Of dit apparaat nu een notebook, een desktop PC of een mobiele oplossing is, doet er uiteindelijk niet toe. Je wijst de RDS 2012R2 Device CAL eenmalig toe aan een apparaat, van waaruit de client voor Remote Desktop Services dan zonder problemen gebruikt kan worden. Vooral bij een apparaat dat door meerdere medewerkers gebruikt wordt, is een RDS 2012R2 Device CAL over de hele lijn de moeite waard. Je zult echter een nieuwe toestel CAL moeten kopen voor alle nieuwe toestellen of voor alle extra toestellen RDS 2012R2 Apparaat CAL dit kan met veel verschillende technologieën al snel erg duur worden.

In zo'n geval raden we aan de RDS 2012R2 Gebruikers CAL als alternatief, dat je natuurlijk ook gemakkelijk bij ons kunt kopen in de BestSoftware Online Shop. Vertrouw op een oplossing die wordt toegewezen aan een vaste medewerker in je bedrijf. Dit geeft één enkele gebruiker toegang tot de mogelijkheden en diensten, die flexibel kan werken met alle gewenste en verschillende toestellen. Profiteer van deze populaire variant en het aantrekkelijke alternatief voor de RDS 2012R2 Device CAL en bespaar geld met de eenvoudige aanschaf.

Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 Apparaat"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 Apparaat"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 Apparaat"
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 18,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
Microsoft Exchange Server 2016 Apparaat Microsoft Exchange Server 2016 Apparaat
vanaf € 25,90 * € 36,83 *
Microsoft SQL Server 2014 gebruiker Microsoft SQL Server 2014 gebruiker
vanaf € 69,90 * € 81,97 *
Windows Server 2012 Apparaat Windows Server 2012 Apparaat
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Windows Server 2008 gebruiker Windows Server 2008 gebruiker
vanaf € 9,90 * € 15,29 *
Microsoft Word 2019 MAC Microsoft Word 2019 MAC
€ 29,90 * € 74,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2021 Kaspersky Anti-Virus 2021
€ 11,90 * € 18,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Laatst bekeken