• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 gebruiker

Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 gebruiker 1 CAL

€ 24,90 * € 39,90 * (37,59% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 22 keer verkocht
  • BS-10582
  • Meertalig
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

CAL Anzahl

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 gebruiker"

Bestel RDS 2012R2 Gebruikers CAL - je vindt de juiste oplossingen in onze BestSoftware Online-Shop

Met de Remote Desktop Services 2012R2 biedt de bekende fabrikant Microsoft een aantrekkelijke en krachtige verdere ontwikkeling van de eerdere diensten uit 2012. Door de praktische functionaliteit, vernieuwende oplossingen en last but not least het hoge beveiligingsniveau voor effectief werken op afstand, zijn de diensten vooral voor professionele gebruikers een zeer goede keuze. Kom naar ons toe in de BestSoftware online winkel en koop hier bij ons de RDS 2012R2 Gebruikers CAL tegen een bijzonder lage prijs, staan we altijd voor je klaar. Dankzij een bijzonder snelle levering van je licenties, hoef je niet lang te wachten voor je met de diensten aan de slag kunt. Wij verzorgen de levering voor je eenvoudig per e-mail, dit duurt maximaal 30 minuten.

Voor thuiskantoor en mobiel werken - gebruik de krachtige Remote Desktop Services

De afgelopen jaren is gebleken hoe belangrijk werken op afstand is in de wereld van vandaag. Veel werknemers, ook op technisch gebied, moesten plotseling vanuit hun thuiskantoor werken. Remote Desktop Services van Microsoft zijn een goede oplossing als het gaat om werken op afstand onder praktische en veilige omstandigheden. De gebruikers profiteren van een zeer eenvoudige bediening en vernieuwende kenmerken, en aantrekkelijke functies. Want met de Remote Desktop Services heb je toegang tot de programma's en de desktops die zich in een beveiligde server omgeving in je eigen bedrijf bevinden, van onderweg of van achter je bureau thuis.

Dit biedt je als gebruiker natuurlijk veel aantrekkelijke voordelen, bijvoorbeeld vereenvoudigd hardware beheer. De client, die beschikbaar is om de servers en de diensten te benaderen, kan op veel verschillende platforms gebruikt worden. Microsoft levert het onder andere voor Windows en macOS, maar niets staat een toepassing op mobiele apparaten ook in de weg. De diensten ondersteunen alle gangbare toestellen met Android of iOS en zelfs alle huidige browser versies maken eenvoudige uitvoering van de client mogelijk.

Als beheerder behoud je altijd het belangrijke overzicht. Je kunt gemakkelijk de rechten en toegangsmogelijkheden van je medewerkers beperken of nieuwe machtigingen toevoegen. Tegelijk biedt dit aanzienlijk meer veiligheid, die een centrale rol speelt en van groot belang is, vooral in grotere bedrijven. Dankzij versleutelde transmissie en talrijke beveiligingen hoef je je geen zorgen te maken over het verlies van gegevens, programma's of desktops bij het benaderen ervan.

Een geschikte Internetverbinding is van groot belang voor een probleemloos gebruik van Remote Desktop Services 2012R2. Enerzijds moet hij stabiel lopen, maar anderzijds moet hij ook een overeenkomstige snelheid kunnen bieden. De prestatie-eisen lopen sterk uiteen, onder meer naar gelang van de gewenste activiteiten. In het algemeen geldt natuurlijk dat hoe complexer de gebruikte programma's zijn, hoe meer gegevens moeten worden overgebracht en hoe belangrijker een hoge datasnelheid is voor het downloaden en uploaden. Remote Desktop Services 2012R2 komt echter met vernieuwende functies die bijvoorbeeld de kwaliteit van de verzonden inhoud aanpassen aan de beschikbare bandbreedte.

De juiste RDS 2012R2 gebruikers CAL is van groot belang voor het werken met Remote Desktop Services

Om zo snel en soepel mogelijk met de praktische diensten in je server omgeving te kunnen beginnen werken, moet je snel de juiste licenties kopen. Om dit te doen koop je eerst de installatie licentie. Merk echter op dat de hoofdinstallatie van de diensten alleen kan plaatsvinden bij gebruik van een ondersteunde versie van Windows Server, d.w.z. onder het populaire besturingssysteem van Microsoft voor serversystemen. Minstens Windows Server 2008 R2 zou beschikbaar moeten zijn, een recenter systeem is beter Windows Server 2012 Systeem.

Als dit gedaan is en je de basissoftware op de server geïnstalleerd hebt, komt de RDS 2012R2 User CAL in beeld. Behalve de eenvoudige installatielicentie moet je als gebruiker ook een zogenaamde toegangslicentie hebben om de afzonderlijke diensten via de client op verschillende platforms te kunnen gebruiken. Met een RDS 2012R2 User CAL stel je een vaste gebruiker, bijvoorbeeld een medewerker van je bedrijf, in staat om alle diensten en functies flexibel te gebruiken. Je hebt een andere RDS 2012R2 User CAL nodig voor elke extra gebruiker, maar je medewerkers profiteren van volledige vrijheid in het gebruik van de toestellen. Of het nu een notebook, tablet of klassieke PC in het thuiskantoor is, met een RDS 2012R2 Gebruikers CAL is het mogelijk de diensten onafhankelijk van het gekozen apparaat te gebruiken en niets staat een herhaalde verandering in de weg.

Er is echter ook een praktisch alternatief voor de RDS 2012R2 User CAL, namelijk de Device CAL. Overigens, de afkorting CAL staat voor Client Access License. Als er herhaaldelijk werk gedaan moet worden via een vast apparaat, dat zich bijvoorbeeld op een werkstation bevindt dat toegankelijk is voor meerdere medewerkers in het bedrijf, maak je beslist een goede keuze met de RDS 2012R2 Device CAL. Je kunt dit dan direct aan het betreffende apparaat toewijzen en het inschakelen om met de diensten van Microsoft te werken. Natuurlijk kun je ook de Apparaat CAL als alternatief voor de RDS 2012R2 Gebruikers CAL goedkoop en gemakkelijk bij ons in de BestSoftware online winkel verkrijgen.

Natuurlijk kun je aantrekkelijke voordelen verwachten rond de aanschaf van de RDS 2012R2 Gebruikers CAL bij ons

Je kunt hier bij BestSoftware aantrekkelijke en uitgebreide voordelen verwachten als je de RDS 2012R2 User CAL bij ons koopt. Dus waarom niet nu bestellen en zelf de ruime keuze bekijken die we je te bieden hebben. Natuurlijk heb je direct toegang tot onze andere producten. Bijvoorbeeld, de RDS 2019 Gebruikers CAL dat veel moderner is en meer functies kan bieden. In het algemeen profiteer je ook van aantrekkelijke voorwaarden, ongeacht of je de RDS 2016 Gebruikers CAL of de RDS 2012R2 Apparaat CAL. Je bespaart heel wat geld, dus vergelijk gerust de voorwaarden tussen onze aanbiedingen en de originele producten van de fabrikant Microsoft. Mocht je na aankoop nog vragen of problemen hebben, dan kun je direct contact opnemen met onze experts. Wij zullen je zo goed mogelijk ondersteunen en al je vragen binnen de kortst mogelijke tijd beantwoorden. Je kunt ook rekenen op onderhoud op afstand, waarmee we je graag helpen. Als de activering van je software niet werkt, helpen we je verder

Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 gebruiker"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 gebruiker"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 gebruiker"
Windows Server 2012 R2 gebruiker Windows Server 2012 R2 gebruiker
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
TIP!
Windows Server 2012 R2 Datacenter Windows Server 2012 R2 Datacenter
€ 98,99 * € 210,99 *
Windows Server 2012 gebruiker Windows Server 2012 gebruiker
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker Microsoft Exchange Server 2010 gebruiker
vanaf € 15,90 * € 26,57 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 89,90 * € 149,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
Adobe Acrobat Standard DC Adobe Acrobat Standard DC
vanaf € 199,90 * € 279,90 *
Windows 11 Pro voor Werkstation Windows 11 Pro voor Werkstation
€ 109,99 * € 184,55 *
Windows 10 Pro N Windows 10 Pro N
€ 14,90 * € 35,80 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Microsoft Access 2021 Windows Microsoft Access 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Microsoft SQL Server 2019 Apparaat Microsoft SQL Server 2019 Apparaat
vanaf € 89,90 * € 112,74 *
Microsoft SQL Server 2014 Apparaat Microsoft SQL Server 2014 Apparaat
vanaf € 69,90 * € 81,97 *
Laatst bekeken