• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Bitdefender Internet Security 2021 Windows

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Bitdefender Internet Security 2021 Windows"

Koop Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows - wij hebben de juiste aanbiedingen voor je

De geschikte aanbiedingen rond de software Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows wachten op je in onze BestSoftware online winkel. Het programma overtuigt al vele generaties gebruikers met zijn maximale veiligheid en helpt om veel voorkomende risico's in het dagelijks leven effectief te vermijden of te bestrijden. Vooral in de vakpers krijgt de praktische oplossing steeds weer top-waarderingen en overtuigt met zijn eenvoudige bediening, goede functies en, vooral, een zeer hoog detectiepercentage voor alle bedreigingen. Je kunt je licentie voor de software tegen gunstige prijzen in onze winkel verkrijgen, en de sleutel is na maximaal 30 minuten voor je klaar.

 Bitdefender Internet Security 2021 helpt je veilig en effectief beschermd door het dagelijks leven

De Bitdefender Internet Security 2021 software voor Windows biedt je alle nodige functies en mogelijkheden voor veilig dagelijks werk. Je kunt onder andere vertrouwen op de geïntegreerde virusscanner van de huidige generatie, die verantwoordelijk is voor het bijzonder hoge detectiepercentage. Hiermee vormen virussen, Trojaanse paarden of malware die vanaf het Internet snel hun weg naar je computer vinden niet langer een groot gevaar. Je kunt vertrouwen op effectieve bescherming en de grote databanken. De scanner is permanent voor je actief op de achtergrond en houdt je computer in de gaten. Als er gevaarlijke bestanden of bedreigingen gevonden worden, worden ze onmiddellijk naar een veilige quarantaine-ruimte verplaatst. Je kunt de bestanden dan helemaal verwijderen of een vals alarm melden als ze geen bedreiging vormen.

Je kunt ook vertrouwen op de uitgebreide bescherming van Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows wanneer je op het Internet surft of belangrijk werk met je computer doet. Zo is er bijvoorbeeld speciale bescherming voor online bankieren. Veel criminelen proberen herhaaldelijk je persoonlijke bankgegevens te bemachtigen door valse websites te maken. Als gebruiker merk je vaak niet dat je wordt omgeleid naar de echt goed gemaakte nep-pagina's. Maar in zo'n geval beschermt de Bitdefender Internet Security 2021 software voor Windows je bijzonder effectief. Het herkent de nep-aanbiedingen onmiddellijk en stuurt je terug naar de oorspronkelijke en veilige site. Op deze manier krijg je niet eens de kans je persoonlijke gegevens in te voeren.

Bij gebruik van Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows speelt de geïntegreerde firewall ook een centrale rol bij het garanderen van maximale veiligheid in het dagelijks leven. Dit komt omdat ongewenste gegevensoverdrachten op de achtergrond vaak een groot gevaar voor je bestanden of computer vormen. De firewall verhindert deze overdrachten rechtstreeks, zodat de misdadigers op deze manier geen toegang meer tot de computer kunnen krijgen. Natuurlijk profiteer je van het eenvoudig loslaten van individuele verbindingen, die belangrijk zijn, bijvoorbeeld om met vrienden te spelen of zelfs voor het dagelijkse werk. Met de Bitdefender Internet Security 2021 software voor Windows kun je deze verbindingen in een paar eenvoudige stappen vrijgeven. Gebruik hiervoor het clear menu van het programma of reageer direct op de melding die altijd verschijnt als een verbinding geblokkeerd is. Je kunt je computer zonder beperkingen blijven gebruiken, maar dankzij Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows is hij ook volkomen veilig.

 Automatische updates, betere prestaties en gebruiksgemak zijn hier een vanzelfsprekendheid

De Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows software is een geavanceerde beveiligingsoplossing, maar wordt ook voortdurend door de fabrikant bijgewerkt. Dit slaat niet alleen op de belangrijke gegevensbestanden, maar ook op de geïntegreerde mogelijkheden en functies. Als gebruiker met een officiële licentie, die je bijvoorbeeld goedkoop bij BestSoftware kunt kopen, kun je vertrouwen op de directe beschikbaarheid van alle updates. Dit geldt voor de hele looptijd van je sleutel. Als je bijvoorbeeld gekozen hebt voor een driejarige licentie, ontvang je precies drie jaar lang alle nieuwste updates en de nieuwste versies van Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows, zodat je altijd veilig en effectief kunt werken.

Maar je kunt ook rekenen op de uitgebreide verbeteringen op het gebied van prestaties. Omdat Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows vooral voor oudere computers met wat zwakkere hardware een zeer goede keuze is, maakt de uitgebreide optimalisatie door de fabrikant dit mogelijk. Als gebruiker kun je dus rekenen op zeer goede prestaties, waardoor je de computer zonder problemen op volle capaciteit kunt gebruiken. Dit geldt ook op belangrijke gebieden die de volledige prestatie van de computer vereisen. Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows wordt dus onopvallend ingehouden tijdens gamen, videobewerking of herinstallatie en je kunt vertrouwen op de volledige prestaties van je hardware.

Het programma Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows blijkt ook bijzonder beginnersvriendelijk te zijn en maakt indruk met zijn zeer eenvoudige bediening. Uitgebreide instellingen in detail zijn voor de toepassing niet eens nodig. Na installatie bewaakt de bijgeleverde virusscanner je computer geheel automatisch, hoewel individuele instellingen natuurlijk ook met een paar eenvoudige stappen gemaakt kunnen worden. Start bijvoorbeeld een handmatige en bijzonder grondige scan als je een infectie op je computer vermoedt. Aanpassingen voor updates of zelfs het uiterlijk zijn ook mogelijk op verzoek en voor ervaren gebruikers.

Bitdefender Internet Security 2021 beschermt je privacy in het dagelijks leven ook bijzonder uitgebreid

Om te zorgen dat je niet alleen veilig kunt surfen en werken, rust de fabrikant de Bitdefender Internet Security 2021 software voor Windows uit met veel extra functies. Deze dienen vooral om je privacy te beschermen, een belangrijk onderwerp in deze tijd. Dankzij de geïntegreerde bescherming voor webcam en microfoon hoef je je geen zorgen te maken dat criminelen je gegevens bespioneren of de controle over de hardware krijgen. In een huishouden met kinderen is het programma Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows ook een heel goede keuze, omdat het met geïntegreerd ouderlijk toezicht komt. Hiermee kun je onbeperkt gebruik van de computer voorkomen, je kunt bijvoorbeeld vaste tijden voor gebruik instellen, en ook afzonderlijke Internet pagina's kunnen heel gemakkelijk geblokkeerd worden. Als alternatief kun je vertrouwen op de voorgedefinieerde sortering van Internet aanbiedingen in categorieën en ze met een enkele klik selecteren om niet langer toegang te hebben tot alle opgeslagen pagina's. Dankzij Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows kun je je kinderen dus bijzonder effectief beschermen tegen de talrijke ongeschikte inhoud in de uitgestrektheid van het Internet.

Als je gevoelige bestanden op je computer hebt staan die je grondig en veilig wilt verwijderen, is de bestandsvernietiger van Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows een heel goede keuze voor je. Want bij eenvoudig wissen via Windows kunnen de meeste bestanden met betrekkelijk weinig moeite teruggehaald worden. De versnipperaar neemt de taak bijzonder consciëntieus en grondig op zich en verhoogt zo ook de veiligheid in het dagelijks leven weer aanzienlijk. En als de Bitdefender Internet Security 2021 software voor Windows al actief is, moet je het direct op je thuiscomputer laten zoeken naar mogelijke kwetsbaarheden. Verouderde stuurprogramma's of niet-geoptimaliseerde instellingen zijn op veel computers te vinden, en deze zijn de perfecte uitnodiging voor misdadigers om de controle over te nemen. Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows toont je de zwakke punten en geeft je tips hoe je ze snel kunt verhelpen. Een praktische WLAN beveiligingsadviseur en versleuteling van persoonlijke gegevens ronden het aantrekkelijke totaalpakket van de populaire beveiligingssoftware met succes af.

Koop de Bitdefender Internet Security 2021 software voor een kleine prijs bij BestSoftware

Kleine prijzen en goede service voor het kopen van je licentie van Bitdefender Internet Security 2021 voor Windows wachten op je hier in onze online winkel. Profiteer van onze aantrekkelijke voordelen en doe er gemakkelijk van thuis uit je voordeel mee. We zullen je overtuigen en inspireren met deskundig advies en je steunen, bijvoorbeeld als je problemen hebt met de activering. We staan voor je klaar met talrijke contactmogelijkheden, bijvoorbeeld per e-mail, in onze live chat of ook via onze hotline. Overtuig jezelf nu van de optimale winkelmogelijkheden en bestel ook andere software producten van Bitdefender. Bitdefender Total Security 2021 en Bitdefender Antivirus Plus 2021, bijvoorbeeld, zijn beschikbaar voor je en overtuigen met maximale beveiliging en vele andere functies in het dagelijks leven over de hele lijn. Met het Bitdefender Family Pack voor maximaal 15 apparaten kun je alle dagelijkse hulpmiddelen effectief beveiligen en tegelijk geld besparen.

 

Systeemeisen - Bitdefender Internet Security 2021
Besturingssysteem

Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11

Processor

Intel Core 2 Duo (2 GHz) of gelijkwaardige processor

Harde schijf ruimte

2.5 GB vrije schijfruimte

Geheugen (RAM)

Aanbevolen 2 GB

(voor meer gedetailleerde informatie, neem contact op met de fabrikant)

 

Verdere links naar "Bitdefender Internet Security 2021 Windows"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Bitdefender Internet Security 2021 Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Bitdefender Internet Security 2021 Windows"
Laatst bekeken