• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Bitdefender Family Pack 2021 | tot 15 apparaten | volledige versie

Bitdefender Family Pack 2021 | tot 15 apparaten | volledige versie

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Bitdefender Family Pack 2021 | tot 15 apparaten | volledige versie"

Bescherm je hele gezin - koop nu Bitdefender Family Pack 2021 voor een geweldige prijs

Met de Bitdefender Family Pack 2021 software biedt het bekende bedrijf je een krachtige oplossing die je hele gezin effectief beschermt met slechts één aankoop. Vertrouw op basisbescherming op alle gebieden en profiteer ook van jarenlange ervaring. Met veel functies in één pakket, zeer gemakkelijke bediening en goede prestaties, blijven er bij gebruik vrijwel geen wensen onvervuld. Koop nu een voordelige licentie in onze winkel en reken ook op de aantrekkelijke voordelen bij BestSoftware. We kijken uit naar je bezoek.

Profiteer van moderne technologie bij de bescherming van je verschillende apparaten

Als je in je dagelijks leven vertrouwt op de Bitdefender Family Pack 2021 software, profiteer je van moderne technologie en praktische functies. Want alleen met de juiste uitrusting kun je alle veel voorkomende gevaren en risico's bij je dagelijkse werk snel opsporen. Gebruik bijvoorbeeld een praktische virusscanner die de laatste stand van de techniek is en voortdurend alle activiteiten op de computer in de gaten houdt. Als dan bijvoorbeeld malware onopvallend op de achtergrond op de computer geladen wordt, wordt dit gedrag onmiddellijk herkend en reageert de beveiligingsoplossing dienovereenkomstig snel. In zo'n geval worden de gevaarlijke bestanden eenvoudig en direct naar het beveiligde quarantaine gebied verplaatst. Hier kunnen ze geen schade meer aanrichten. Dankzij de grote databases, die ook nog worden bijgehouden, detecteert het programma uitstekend alle Trojaanse paarden, virussen of malware.

Om er echter voor te zorgen dat alle andere gevaren en zelfs complexe bedreigingen snel en gemakkelijk met de Bitdefender Family Pack 2021 software kunnen worden opgespoord, vertrouwt de populaire oplossing op zogenaamde bewegingsdetectietechnologie. Dit betekent: Het programma herkent niet alleen de directe bestanden, maar oriënteert zich ook op het gedrag. Want zelfs als de kleine bestanden die gevaar en chaos op de computer veroorzaken niet direct ontdekt kunnen worden, vertonen ze vaak verdacht gedrag. In zo'n geval grijpt de oplossing direct in en beschermt je eindapparatuur bijzonder doeltreffend.

Vooral als je op het Internet surft of werkt en dus regelmatig verschillende websites oproept, komen er ook steeds weer veel gevaren voor. Daarom raden we ook in dit geval het gebruik van geschikte software aan. Door Bitdefender Family Pack 2021 te kiezen, profiteer je van aanzienlijke verbeteringen in de bescherming tegen webaanvallen en speciale fraudepreventie. Met brede en voortdurend bijgewerkte filters detecteert het Bitdefender programma onmiddellijk de frauduleuze websites wanneer je ze probeert te openen met een browser naar keuze. Hetzelfde geldt wanneer je verbinding probeert te maken met geïnfecteerde sites; ook deze worden natuurlijk onmiddellijk geblokkeerd. Je zoekresultaten worden veilig gefilterd en veilig gebruik van het Internet is dus geen probleem meer.

Tenslotte kun je met Bitdefender Family Pack 2021 ook rekenen op een krachtige firewall die je gemakkelijk in je dagelijkse leven kunt integreren. Het neemt de taken voor meer beveiliging geheel automatisch over met een paar eenvoudige stappen. Vertrouw op directe blokkering van inkomende en uitgaande Internet verbindingen. Dit voorkomt dat criminelen bij je gegevens kunnen komen of ze zelfs rechtstreeks overdragen. Natuurlijk is de optie om de overeenkomstige verbindingen met één klik toe te laten bijzonder praktisch, als dat echt nodig mocht zijn. Als gebruiker behoud je dus altijd de volledige controle en bepaal je uiteindelijk helemaal zelf wat er op de computer gebeurt.

Een korte blik op de talrijke functies van de Bitdefender Family Pack 2021 software

Naast maximale beveiliging biedt het programma Bitdefender Family Pack 2021 je nog veel meer mogelijkheden. Vertrouw op de talrijke functies die je gemakkelijk in je dagelijks leven kunt integreren. Met de herstelmodus kun je je computer volkomen veilig gebruiken, zelfs als er een ernstige bedreiging wordt gevonden. Want in dit geval profiteer je van een automatische en praktische start direct in herstelmodus. Daarna kun je de gevaarlijke bestanden gemakkelijk van je computer verwijderen en de normale technologie weer gebruiken.

Tegelijkertijd kun je de talrijke functies van Bitdefender Family Pack 2021 gemakkelijk gebruiken om de prestaties aanzienlijk te verhogen. Een van de praktische en verdere functies is namelijk de One-Click-Optimizer. Met één klik zoekt de software naar zwakke plekken in het systeem en naar manieren om de prestaties weer te optimaliseren. Deactiveer bijvoorbeeld autostart programma's die automatisch gestart worden als de computer wordt opgestart, of verwijder gewoon bestanden die niet meer nodig zijn van de harde schijf. Al na een paar minuten merk je een aanzienlijke prestatieverbetering en kun je weer probleemloos werken of spelletjes spelen.

Als je altijd met gevoelige en belangrijke bestanden op je eigen computer wilt werken, profiteer je met Bitdefender Family Pack 2021 ook van veel andere belangrijke functies. Gebruik bijvoorbeeld de geïntegreerde en bijzonder krachtige versleuteling. Vertrouw hierop als je ongeoorloofde toegang tot de bestanden wilt voorkomen. Pas na het invoeren van het wachtwoord kunnen de bestanden bekeken, veranderd of zelfs verwijderd worden. Als je ook meerdere bestanden volledig veilig van je harde schijf wilt verwijderen, kun je dit met absoluut gemak doen met Bitdefender Family Pack 2021. De geïntegreerde versnipperaar verwijdert de bestanden in een paar eenvoudige stappen en voorkomt bijzonder effectief dat ze hersteld kunnen worden.

Andere functies die erg praktisch zijn en je beveiliging aanzienlijk kunnen verhogen zijn de geïntegreerde webcam- en microfoonbeveiliging. Hierdoor is spioneren niet meer mogelijk. Met de kwetsbaarheidsscanner maak je je computer geschikt voor de taken die je te wachten staan. Of het nu gaat om het WLAN netwerk, verouderde stuurprogramma's of slechte instellingen, Bitdefender Family Pack 2021 vindt alle problemen binnen enkele seconden en stelt de juiste stappen voor om het probleem te verhelpen. Tenslotte, als je ook veilig online wilt winkelen en actief wilt zijn op sociale netwerken, maak je ook een goede keuze met Bitdefender Family Pack 2021 en zijn bijpassende functies. Gebruik bijvoorbeeld de speciale browser voor financiële transacties. Dit beschermt jou en je persoonlijke gegevens bijzonder doeltreffend.

Werken, surfen, spelen - met Bitdefender Family Pack 2021 kun je het allemaal

De Bitdefender Family Pack 2021 oplossing is ontworpen om uitgebreide bescherming te bieden voor het hele gezin en voor alle apparaten in het dagelijks leven. Tot 15 sleutels om het programma op verschillende platforms te activeren zijn vrij verkrijgbaar met slechts één aankoop. Natuurlijk biedt het aantrekkelijke gezinspakket ook financiële voordelen, want je krijgt het tegen bijzonder gunstige voorwaarden. Zo bespaar je geld terwijl je toch alle mogelijkheden en functies zonder beperkingen kunt gebruiken. Tijdens de hele looptijd van de individuele licenties geeft de fabrikant je ook regelmatig updates. Vertrouw dus op maximale beveiliging en, indien nodig, praktische functies waar je gemakkelijk je voordeel mee kunt doen en koop Bitdefender Family Pack 2021 nu goedkoop bij ons.

De oplossingen zijn niet alleen geschikt voor installatie op klassieke computers met een Windows besturingssysteem. Hoewel de nieuwste versies in de vorm van Windows 10 en Windows 11 vandaag al volledig ondersteund worden, worden ook andere apparaten snel van de juiste versie voorzien. Gebruik de Bitdefender beveiligingsoplossing voor computers met macOS, bijvoorbeeld. Dankzij de zeer goede prestaties en effectieve optimalisatie werkt dit zelfs zonder problemen op oudere hardware. Maar als je het onderweg niet langer zonder uitgebreide bescherming wilt stellen, raden we je ook aan de praktische apps te gebruiken. Download gewoon de Bitdefender Family Pack 2021 mobiele oplossingen uit de Google Play Store of de Apple AppStore, installeer ze op je smartphone of tablet en profiteer van praktische oplossingen voor dagelijks gebruik.

We staan tot je beschikking voor de aankoop van Bitdefender Family Pack 2021

We staan klaar om het je gemakkelijk te maken een goedkope licentie voor Bitdefender Family Pack 2021 software van ons te kopen in de BestSoftware online winkel. Vertrouw op ons als betrouwbare partner en profiteer van goede service, lage prijzen en vele andere voordelen. We helpen je onder andere via live chat, per e-mail of zelfs per hotline als je vragen of verzoeken hebt. Zelfs onderhoud op afstand is beschikbaar voor je als je hulp nodig hebt bij de activering. En met de vele andere aanbiedingen van Bitdefender, laten we bij het winkelen vrijwel geen wens onvervuld. Gebruik bijvoorbeeld Bitdefender Antivirus 2021 voor een bijzonder goedkope start of Bitdefender Total Security 2021 als je een bijzonder groot aantal functies en praktische voorzieningen wilt gebruiken. Kijk dus gerust op je gemak rond en koop de juiste software producten voor je individuele behoeften vanuit je eigen huis.

 

Systeemvereisten - Bitdefender Family Pack 2021
Windows

Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11

Geheugen (RAM): 2 GB

Beschikbare vrije ruimte op de harde schijf: 2.5 GB vrije schijfruimte

De systeemprestaties kunnen minder zijn op toestellen met oudere generatie CPU's.

MacOS

Besturingssysteem: macOS Yosemite (10.10) of hoger

Beschikbare ruimte op de harde schijf: 1 GB vrije ruimte

Ondersteunde browsers: Safari, Firefox, Google Chrome

Android besturingssystemen

Besturingssysteem: Android 5.0 of hoger

Een actieve internetverbinding

iOS besturingssystemen

-Besturingssysteem: iOS 11.2 of hoger

Een actieve internetverbinding

(Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)

 

Je mag Bitdefender VPN alleen installeren op apparaten met macOS Sierra (10.12 of hoger).

Verdere links naar "Bitdefender Family Pack 2021 | tot 15 apparaten | volledige versie"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Bitdefender Family Pack 2021 | tot 15 apparaten | volledige versie"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Bitdefender Family Pack 2021 | tot 15 apparaten | volledige versie"
Laatst bekeken