• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Office 2021 Thuis en Student Windows

€ 89,90 * € 169,90 * (47,09% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 9364 keer verkocht
 • BS-11020
 • Meertalig
 • 1 PC
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
 • Word
  Excel
  PowerPoint
  OneNote
  Teams
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Office 2021 Thuis en Student Windows"

Koop goedkoop - bij Best-Software.com vind je Office Home and Student 2021

Voor het uitgebreid maken van tekst, indrukwekkende presentaties of uitgebreide spreadsheets, is de Microsoft Office Thuis en Student 2021 is al vele jaren de optimale keuze. Als particuliere of professionele gebruiker gebruik je dit softwarepakket al meer dan 20 jaar. De eerste versie kwam in 1998 op de markt. Nu, met de huidige versie uit het jaar 2021, wordt een licht herziene versie uitgebracht, tegelijk met de nieuwe Windows 11 Besturingssysteem van Microsoft.

Office Home and Student is de betaalbare instap in digitaal kantoorwerk

Afhankelijk van je behoeften presenteert Microsoft het Office pakket in verschillende configuratieniveaus. Het pakket Microsoft Office Thuis en Student 2021 pakket is het goedkope instappakket en is uitsluitend gericht op particuliere gebruikers. Iedereen die gebruik wil maken van Kantoor 2021 professional in hun eigen bedrijf op zoek zullen moeten gaan naar een andere versie.

Dienovereenkomstig is de Microsoft Office Home and Student 2021 aanbieding ook beduidend goedkoper Microsoft Office 2021 de Home and Student versie is ook uitsluitend gericht op individuele gebruikers, dus kan hij desgewenst maar op één computer of notebook tegelijk geïnstalleerd worden. De Kantoorpakket draait echter op zowel Windows als Mac computers en de afzonderlijke programma-onderdelen zijn als alternatief ook in de cloud beschikbaar. Gebruik is mogelijk zonder extra kosten, maar vereist natuurlijk een constante internetverbinding, een actuele browser en ook een Microsoft account. Een nieuwe installatie van Microsoft Office 2021 is geen probleem na het deactiveren van de vorige installatie.

Het complete pakket omvat alle nodige afzonderlijke toepassingen

Zoals gebruikelijk bevat de huidige versie van Microsoft Office Home and Student 2021 ook de basisgereedschappen voor digitaal kantoorwerk Individuele toepassingen voor digitaal kantoorwerk. In het centrum staan Woord, PowerPoint en Excel.

Word 2021 is een krachtig tekstverwerkingsprogramma met een breed scala aan mogelijkheden, bijvoorbeeld wat betreft de opmaak van teksten. Ook PowerPoint 2021 blijkt een praktisch hulpmiddel te zijn en functioneert in het dagelijks leven als hulpmiddel bij het maken van uitvoerige presentaties. Grote projecten met veel dia's en ontelbare mogelijkheden voor individuele vormgeving zijn beschikbaar in dit deel van het kantoorpakket Excel 2021 rondt de basisfuncties af als een spreadsheet programma en biedt de gebruikelijke opdrachten en onbeperkte tabellen.

Een belangrijke rol wordt gespeeld door Outlook dit is alleen beschikbaar in de Office suite Thuis en Bedrijf 2021 Beschikbaar Vooruitzichten 2021 is een programma voor het beheren van e-mails en afspraken. Natuurlijk ondersteunt het programma alle gangbare e-mail providers en staat het zelfs meerdere accounts toe. Deze kunnen later via de instellingen toegevoegd worden. De afzonderlijke toepassingen van Microsoft Office 2021 Home en Business Windows omvatten natuurlijk synchronisatie met mobiele eindtoestellen. OneNote is geschikt voor eenvoudige, snelle notities en dus voor het beheer van belangrijke informatie in het dagelijks leven.

Het complete Office 2021 pakket wordt afgerond door Microsoft Teams. De software bevat talrijke functies, zoals een chat, de mogelijkheid van videoconferenties met veel deelnemers of het zenden en ontvangen van verschillende bestanden. Microsoft Teams komt in het nieuwe Kantoorpakket als alternatief voor het vroeger gebruikte programma Skype, dat volledig verwijderd zal worden.

Aantrekkelijke veranderingen hebben ook gevolgen voor particuliere gebruikers

Microsoft Office Home and Student 2021 wordt tegelijk gelanceerd met Windows 11 en de ontwikkelaar past het uiterlijk van de software aan het nieuwe systeem aan. Iets herziene tabbladen, afgeronde hoeken en een meer samenhangend totaalpakket staan hier centraal. Ook nieuw is de Donkere Modus, die een beter overzicht moet geven, vooral wanneer meerdere programma's tegelijk gebruikt worden. De donkere modus kan geactiveerd of weer uitgeschakeld worden via het "Layout" item.

In het algemeen zijn de technische veranderingen in de nieuwe versie beperkt; het is meer een stevige herziening dan een revolutie. Een groot voordeel is het werk aan de prestaties. Het nieuwe Office wordt verondersteld veel stabieler en sneller te werken, zelfs op zwakkere systemen. Subtiele herzieningen van de functionaliteit ronden het totaalpakket af. Dit betreft bijvoorbeeld de opnamefunctie voor presentaties, die nu ook het commentaar van de spreker of een laseraanwijzer bevatten. In tekstverwerking profiteren gebruikers van de 2021 versie van de functie co-authoring, waarmee nu meerdere gebruikers tegelijk aan een document kunnen werken. Dit werkt echter alleen zolang het bijbehorende bestand op OneDrive in de cloud is opgeslagen. Een snellere zoekfunctie en automatische gegevensopslag tegen verlies van gevoelige informatie worden door Microsoft ook genoemd als belangrijke veranderingen in de nieuwe Office versie van 2021.

Profiteer van onze goedkope Office aanbiedingen voor je aankoop

Als je besluit je Office software hier bij ons te kopen, betaal je de aankoopprijs slechts eenmaal en kun je de afzonderlijke programma's daarna onbeperkt gebruiken. Er is geen maandelijks abonnementsgeld, zoals bijvoorbeeld wel het geval is met Office 365 is niet van toepassing. We bieden ook andere pakketten aan als alternatief voor Microsoft Office Home and Student 2021. Als je de software bijvoorbeeld commercieel wilt gebruiken, moet je het "Microsoft Office 2021 Home & Business" pakket nemen. Als alternatief is de volgende aanbieding ook geschikt voor deze behoefte Office 2021 Professional Plus. Met deze keuze profiteer je ook van verdere toepassingen, bijvoorbeeld de functies Uitgever, OneNote en Toegang zijn in het totaalpakket inbegrepen. Als je Kantoor 2021 Professioneel zou willen gebruiken, maakt met deze variant een goede keuze.

Of Microsoft Office 2021 Thuis & Bedrijf en of Office 2021 Professional Plus, profiteer je altijd van gunstige voorwaarden en een directe download als je bij ons koopt. Zelfs oudere versies, bv Kantoor 2019zijn beschikbaar voor je om te kopen en te downloaden.

Systeemeisen - Microsoft Office 2021 Home and Student
Processor 1.6 gigahertz (GHz) of snellere, 32-bit (x86) of 64-bit (x64) processor
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows Server 2019
Windows 11, Windows Server 2021 (andere versies van Windows worden niet ondersteund)

RAM minstens 2GB RAM
Harde schijf ruimte minstens 3GB beschikbare schijfruimte
Scherm minstens 1024 * 768 pixels
NET versie .NET versie 3.5 of hoger
(meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant) office.com/systemrequirements.

Onze goede wil - jouw tevredenheid!

Als we de door jou gekochte Office versie niet meer in voorraad hebben, krijg je een hogere versie zonder extra kosten!
Je voordelen zijn als volgt:

 • geen vertraging in levertijden
 • geen extra kosten door de hogere versie
 • meer toepassingen voor een lagere prijs
Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Thuis en Student Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Thuis en Student Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Thuis en Student Windows"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Outlook 2021 Windows Microsoft Outlook 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Outlook 2019 Windows Microsoft Outlook 2019 Windows
€ 29,90 * € 89,90 *
TIP!
Microsoft Excel 2019 Windows Microsoft Excel 2019 Windows
€ 29,90 * € 107,09 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Laatst bekeken