• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Office 2021 Standaard Mac

€ 119,90 * € 249,90 * (52,02% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 699 keer verkocht
 • BS-11027
 • Meertalig
 • 1 Mac
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
 • Word
  Excel
  PowerPoint
  OneNote
  Outlook
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Office 2021 Standaard Mac"

Koop Office 2021 Standard Mac bij ons tegen een zeer lage prijs

De Office suite van Microsoft is al vele jaren erg populair voor digitaal kantoorwerk. Miljoenen privé en professionele gebruikers vertrouwen op de uitgebreid uitgeruste software oplossing. Hoewel het programmapakket van Microsoft komt, is er natuurlijk ook een geschikte versie voor je Mac computer. De huidige versie, i.e. Office 2021 Standard Mac, is verkrijgbaar bij BestSoftware in de online shop. Bestel nu in een paar stappen en gebruik de talrijke mogelijkheden bij je dagelijkse werk met talrijke hulpmiddelen.

Doe je kantoorwerk met het bijgeleverde gereedschap

Als je kiest voor Office 2021 Standard Mac, profiteer je van de veelgebruikte en populaire hulpmiddelen voor efficiënt kantoorwerk in het dagelijks leven. Gebruik dus de afzonderlijke varianten van Word, Excel, PowerPoint en Outlook, waarmee je de taken die zich elke dag aandienen efficiënt en veilig kunt beheren. Het is niet zonder reden dat het Office pakket ook op de Mac gretig aftrek vindt en al vele jaren dagelijks gebruikt wordt.

Voor het schrijven van lange teksten is Microsoft Word de ideale optie. Kantoorwerk is niet meer weg te denken uit het klassieke schrijfprogramma, waarbij de mogelijkheden veel verder gaan dan het klassieke schrijven van teksten. Zelfs ingewikkelde aanpassingen en ontwerpen zijn geen probleem. Talrijke sjablonen zijn opgenomen af fabriek, bijvoorbeeld voor een formele brief of de perfecte sollicitatiebrief. Natuurlijk ontbreken de gebruikelijke ontwerpen en hulpmiddelen voor het werk ook niet als je op Word vertrouwt. Lettergrootte, kleuren of lettertypes, geen wens blijft hier onvervuld.

Excel is ook een krachtig hulpmiddel. Het programma wordt gebruikt voor het werken met uitgebreide tabellen en is uitstekend geschikt, zelfs voor enorm grote projecten. Afzonderlijke opdrachten, bijvoorbeeld voor berekeningen, en duizenden sjablonen laten vrijwel niets te wensen over als je op Excel vertrouwt. Als je je daarentegen bezighoudt met het maken van schitterende en indrukwekkende presentaties in je dagelijkse leven, doe je er ook goed aan Office 2021 Standard Mac te gebruiken . De software omvat de PowerPoint oplossing, die het gereedschap bij uitstek is voor het maken van presentaties op groot of klein scherm. Je kunt individueel van nul beginnen of veel tijd besparen door te vertrouwen op de zeer praktische sjablonen. Van serieus voor de baan tot kleurrijk voor school, de ruime keuze laat vrijwel niets te wensen over. Natuurlijk mogen een praktische opnamefunctie en ondersteuning voor extra hulpmiddelen niet ontbreken als je op de mogelijkheden van PowerPoint wilt vertrouwen.

Tenslotte maakt de Outlook oplossing deel uit van het totale Office 2021 Standard Mac pakket voor het eenvoudig en efficiënt beheren van je e-mailboxen. Dit werkt met alle gangbare providers en biedt talloze mogelijkheden. Behalve van directe weergave en sortering profiteer je ook van meer veiligheid door filtering en controle. Behalve je persoonlijke e-mails beheren, kun je ook een geïntegreerde en praktische agenda gebruiken om je afspraken efficiënt te beheren.

Recente wijzigingen in Office 2021 Standaard Mac

Ook al vertrouwt Microsoft steeds meer op de cloud- en abonnementsdienst Office365, de klassieke Office suite mag zeker niet ontbreken. Vooral bedrijven, maar ook particuliere gebruikers, vertrouwen op de praktische eenmalige aankooplicenties. Je koopt het programma eenmalig voor een vaste prijs, activeert dan de software met behulp van de sleutel en hebt daarna geen verdere kosten meer. Dit onderscheidt de Office 2021 Standard Mac aanbieding duidelijk van de abonnementsvariant, want hier worden elke maand nieuwe kosten gemaakt.

Met de huidige versie van Office 2021 Standard Mac introduceert de fabrikant ook nieuwe mogelijkheden en functies. Het bedrijf richt zich onder andere op uitgebreide ondersteuning voor de door gebruikers gebruikte hardware. Office 2021 Standard Mac is de eerste volledige variant van het Office pakket die gebruikt kan worden op Apple computers met eigen chipsets. Daarom werd de ontwikkeling zo gedaan dat de afzonderlijke programma's even goed werken op Intel processors als op de andere technologieën.

De mogelijkheden en veranderingen gaan echter veel verder. In Word , bijvoorbeeld, kun je vertrouwen op een z.g. lijnfocus. Dit helpt je om zelfs in lange blokken tekst je aandacht niet te verliezen. Als de functie geactiveerd is, worden afleidingen binnen het document gemakkelijk en direct verwijderd. Maar je profiteert ook van andere functies in PowerPoint . Deze hebben bijvoorbeeld betrekking op de geïntegreerde opnamefunctie. Je kunt je presentaties gemakkelijk in de software laten opnemen; dit werkt nu met bijbehorend gesproken commentaar. Als je ook regelmatig met Excel werkt, kun je rekenen op nieuwe mogelijkheden en functies. Met XLOOKUP heeft de ontwikkelaar het zoeken in Excel veel gemakkelijker en efficiënter gemaakt. Met deze nieuwe functie kun je gemakkelijk de teksten in een tabel of in een bereik regel voor regel doorzoeken. Veel deskundigen en gebruikers hebben al laten weten dat deze nieuwe introductie een van de grootste en interessantste vernieuwingen is in vele jaren. Ondersteuning voor dynamische matrices is nu ook inbegrepen als je bij je dagelijkse werk op Excel vertrouwt.

Je bent ook welkom om andere software producten tegen een gunstige prijs bij ons te kopen

Behalve de huidige versie"Office 2021 Standard Mac", heb je bij BestSoftware altijd direct toegang tot de oudere en andere versies. Hiermee bieden we geschikte producten, speciaal voor prijsbewuste klanten. Je kunt bijvoorbeeld vertrouwen op Office 2019 Standard Mac. Ook hier zijn alle noodzakelijke functies inbegrepen, dus het aanbod bestaat uit Word, Excel, PowerPoint en ook Outlook.  Neem dus gerust een kijkje in ons aantrekkelijke assortiment en profiteer ook van onze voordelen. Of je nu Office 2016 Standard Mac of Office 2019 Standard Mac koopt, je krijgt alle benodigde licenties voor een bijzonder lage prijs. Je bespaart veel geld, vooral bij ons. Tegelijk kun je rekenen op een zeer snelle levering van de sleutels per e-mail, binnen 30 minuten heb je ze in je brievenbus.

Systeemvereisten - Office 2021 Standaard Mac
Processor Intel of Apple Silicon processor (M1 chip)
Besturingssystemen    Office voor Mac wordt ondersteund op de drie nieuwste versies van macOS. Met de algemene beschikbaarheid van nieuwe grote versies van macOS zal Microsoft de ondersteuning voor de oudste versie stopzetten en in plaats daarvan de nieuwste en beide vorige versies van macOS ondersteunen. De functionaliteit en beschikbaarheid van productfuncties kan variëren op oudere systemen. Voor een soepele gebruikerservaring gebruik je de nieuwste versie van elk van de hierboven genoemde besturingssystemen.
Geheugen

4 GB RAM

Harde schijf ruimte 10 GB
Grafische kaart Voor grafische hardwareversnelling is DirectX 9 of hoger met WDDM 2.0 of hoger voor Windows 10 nodig (of WDDM 1.3 of hoger voor Windows 10 Fall Creators Update)
(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)


Onze goede wil - jouw tevredenheid!

Als we de door jou gekochte Office versie niet meer in voorraad hebben, ontvang je een hogere versie zonder extra kosten!

Je voordelen zijn als volgt:

geen vertraging in levertijden
geen extra kosten door de hogere versie
meer toepassingsprogramma's tegen een lagere prijs

Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Standaard Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Standaard Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Standaard Mac"
Microsoft Word 2021 MAC Microsoft Word 2021 MAC
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Microsoft Excel 2021 MAC Microsoft Excel 2021 MAC
€ 59,90 * € 107,09 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 13,90 * € 69,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Microsoft Excel 2016 MAC Microsoft Excel 2016 MAC
€ 19,90 * € 71,71 *
Laatst bekeken