• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Office 2021 Thuis en Student Mac

€ 89,90 * € 149,90 * (40,03% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 4859 keer verkocht
 • BS-11021
 • Meertalig
 • 1 Mac
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
 • Word
  Excel
  PowerPoint
  OneNote
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Office 2021 Thuis en Student Mac"

Office Thuis en Student 2021 Mac is te vinden bij BestSoftware

Voor de instap in de wereld van het digitale kantoorwerk is de software Office Thuis en Student 2021 Mac van Microsoft voor veel gebruikers de eerste keus. Mede dankzij de uitgebreide ervaring van de fabrikant in dit segment overtuigen de bijgeleverde oplossingen met een zeer goede geschiktheid voor dagelijks gebruik, een zeer eenvoudige bediening en al het nodige gereedschap om je werk nog gemakkelijker te maken. Natuurlijk ben je op de juiste plaats om de benodigde licenties te kopen, wij bij BestSoftware zullen je overtuigen met aantrekkelijke voordelen. De sleutels geven een licentie voor Office Thuis en Student 2021 Mac voor onbeperkt en uitgebreid gebruik, dus er zijn geen extra kosten.

Vertrouw op de uitgebreid uitgeruste kantoorsuite

Office Thuis en Student 2021 Mac maakt indruk met een breed scala aan mogelijkheden en functies die je digitale kantoorwerk veel gemakkelijker kunnen maken. Dit is de laaggeprijsde instapversie, die een heel goede keuze is voor privé gebruikers en de meest populaire versies van de software bevat. Gebruik dus Word, PowerPoint en Excel op je bureau thuis voor veel verschillende taken. Met talrijke hulpmiddelen en een zeer eenvoudige bediening biedt Office Thuis en Student 2021 Mac je gratis vele voordelen.

Een bijzonder populair onderdeel van het softwarepakket is Microsoft Worddeze krachtige versie is ook vrij verkrijgbaar voor Mac computers. Dient voornamelijk Word 2021 het maken van documenten, brieven of ander schriftelijk materiaal. Met talrijke functies gaan de mogelijkheden echter veel verder, want Word 2021 is de optimale variant voor professionele documenten. Je kunt bijvoorbeeld een sollicitatiebrief schrijven en zelfs je persoonlijke CV speelt hier geen enkele rol. Bij het maken van je eigen documenten kun je rekenen op honderden verschillende sjablonen die je een directe start geven en die uit de vele verschillende categorieën komen. Je kunt verdere inhoud aan je documenten toevoegen met Word 2021 kun je gemakkelijk verdere inhoud aan je documenten toevoegen, waaronder afbeeldingen, tabellen of zelfs uitgebreide grafieken.

Ook een goed hulpmiddel bij het dagelijkse werk is PowerPoint. Met dit onderdeel van Office Thuis en Student 2021 Mac kun je gemakkelijk individuele en schitterende presentaties maken. Behalve de talrijke mogelijkheden om verschillende sjablonen te gebruiken, kun je ook alle stappen zelf uitvoeren. Voeg opsommingstekens en lettertypes toe aan de afzonderlijke dia's, gebruik verschillende overgangen of integreer zelfgemaakte diagrammen om de perfecte presentatie voor je dagelijkse leven te maken. Natuurlijk gaan de mogelijkheden nog verder met PowerPoint nog verder gaan. Je kunt onder andere een speciale presentatiemodus gebruiken. Hiermee kun je niet alleen andere hulpmiddelen gebruiken, zoals een presenter, maar ook verschillende presentaties op de monitor en de beamer. Als gebruiker heb je bijvoorbeeld steeds de komende dia of belangrijke notities over de lopende presentatie in beeld.

Tenslotte wordt ook Microsoft Excel van Office Thuis en Student 2021 Mac speelt ook een centrale rol. Met dit onderdeel kun je talrijke en uitgebreide informatie en gegevens beheren, en tegelijk staat niets uitgebreide spreadsheet berekeningen in de weg. Natuurlijk kun je rekenen op talrijke en praktische commando's waarmee je, bijvoorbeeld, eenvoudige verwijzingen of automatische simulaties kunt uitvoeren. Zelfs voor het regelmatig maken van diagrammen met verschillende gegevens en bronnen, is de Excel voor Mac komt met de juiste opties Excel van Office Thuis en Student 2021 Mac ondersteunt alle gangbare varianten en laat je gemakkelijk exporteren.

Het jaar 2021 brengt veel vernieuwingen met Office Thuis en Student

In de Office Thuis en Student 2021 Mac software breidt de ontwikkelaar Microsoft de mogelijkheden voor samenwerking met vrienden of bekenden opnieuw aanzienlijk uit. Dit is vooral waar als je in Word werkt. Met de nieuwste versie kunnen meerdere gebruikers tegelijk bij alle inhoud. Je kunt met een eenvoudig pictogram bijhouden wie er momenteel aan een document werkt. Automatisch opslaan is ook opgenomen in Office Thuis en Student 2021 Mac, dit geldt voor Woord, Excel en PowerPoint evenzeer. Als je een geschikte cloud dienst gebruikt, bijvoorbeeld OneDrive van Microsoft, worden alle veranderingen aan je bestanden en documenten automatisch opgeslagen. Combineer dus de afzonderlijke apps met de handige cloud dienst en raak nooit meer je werkvoortgang kwijt.

Office Thuis en Student 2021 Mac is ook visueel indrukwekkend met een uitgebreide opknapbeurt. De fabrikant heeft het ontwerp van de software aangepast aan Apple's nieuwe besturingssysteem, om een samenhangend totaalbeeld te krijgen. Dienovereenkomstig verschijnen alle programma-onderdelen in een moderne vormgeving en zijn ze op het eerste gezicht aantrekkelijk. De fabrikant Microsoft helpt ook een handje met de prestaties. Wie nog een oudere Mac computer gebruikt zal zeker vanaf de eerste toepassing het verschil merken. De afzonderlijke onderdelen van Office Thuis en Student 2021 Mac reageren nu veel sneller op de afzonderlijke gebieden. Bovendien is de stabiliteit nu beter en hoef je je geen zorgen meer te maken over crashes.

Maar nieuwe technieken en nieuwe functies worden ook gebruikt in Office Thuis en Student 2021 Mac. Dit geldt bijvoorbeeld voor Microsoft Excel. Met XLOOKUP introduceert de fabrikant een relevante en nieuwe functie. Zo kun je veel gemakkelijker en efficiënter zoeken in de afzonderlijke kolommen en in teksten die in de bestanden zijn opgeslagen. Vooral deskundigen en gebruikers die vaak werken met Excel zullen van de nieuwe functie profiteren. In PowerPoint kun je nu gemakkelijk je presentaties opnemen en er zelfs het bijhorende commentaar bijvoegen. Verbeterde toegankelijkheid wordt ook gebruikt in Office Thuis en Student 2021 Mac en is overtuigend voor mensen met een lichamelijke handicap. Zo kun je bijvoorbeeld rekenen op een herziene spraakuitvoer en is er nu ook een geoptimaliseerd toetsenbord om het werk veel gemakkelijker te maken.

Lage prijzen voor de huidige Office Thuis en Student 2021 Mac

Met je aankoop van Office Thuis en Student 2021 Mac bij BestSoftware profiteer je niet alleen van een goed gesorteerde online winkel, maar ook van aantrekkelijke voorwaarden en bijzonder lage prijzen. De licenties zijn hier bij ons beduidend goedkoper en maken je bestelling bijzonder aantrekkelijk. Bovendien heb je niet alleen toegang tot het"Office Thuis en Student 2021 Mac" pakket, maar kun je ook kiezen uit vele andere software oplossingen. Als je bijvoorbeeld van plan bent de afzonderlijke componenten professioneel te gebruiken, kun je beter gaan voor Office Standard 2021 Mac en profiteren van de talrijke mogelijkheden. Natuurlijk hoef je niet meteen voor de complete Office suite te gaan, maar kun je ook de afzonderlijke toepassingen veilig bestellen Word 2021 voor Mac, PowerPoint 2021 voor Mac of ook de oudere versies rond Outlook 2019 voor Mac zowel als Excel 2016 voor Mac kun je evengoed bij ons kopen. Bij ons blijft geen enkele wens onvervuld bij het zoeken naar de juiste programma's, kijk nu op je gemak rond en winkel bij ons vrijblijvend en voor een lage prijs. 

Systeemvereisten - Office 2021 Thuis en Student Mac
Processor Intel of Apple Silicon processor (M1 chip)
Besturingssystemen    Office voor Mac wordt ondersteund op de drie nieuwste versies van macOS. Met de algemene beschikbaarheid van nieuwe grote versies van macOS zal Microsoft de ondersteuning voor de oudste versie stopzetten en in plaats daarvan de nieuwste en beide vorige versies van macOS ondersteunen. De functionaliteit en beschikbaarheid van productfuncties kan variëren op oudere systemen. Voor een soepele gebruikerservaring gebruik je de nieuwste versie van elk van de hierboven genoemde besturingssystemen.
Geheugen

4 GB RAM

Harde schijf ruimte 10 GB
Grafische kaart Voor grafische hardwareversnelling is DirectX 9 of hoger met WDDM 2.0 of hoger voor Windows 10 nodig (of WDDM 1.3 of hoger voor Windows 10 Fall Creators Update)
(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)Onze goede wil - jouw tevredenheid!

Mochten we de door jou gekochte Office versie niet meer in voorraad hebben, dan ontvang je een hogere versie zonder extra kosten!

Je voordelen zijn als volgt:

 • geen vertraging in levertijden
 • geen extra kosten door de hogere versie
 • meer toepassingen voor een lagere prijs

 

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Thuis en Student Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Thuis en Student Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Thuis en Student Mac"
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Microsoft Word 2021 MAC Microsoft Word 2021 MAC
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Microsoft Word 2019 MAC Microsoft Word 2019 MAC
€ 29,90 * € 74,90 *
Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC Parallels Desktop 17 Standaard voor MAC
vanaf € 89,90 * € 119,90 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
Microsoft Outlook 2021 MAC Microsoft Outlook 2021 MAC
€ 59,90 * € 89,90 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Microsoft Excel 2021 MAC Microsoft Excel 2021 MAC
€ 59,90 * € 107,09 *
Microsoft Excel 2021 Windows Microsoft Excel 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Microsoft Word 2016 MAC Microsoft Word 2016 MAC
€ 19,90 * € 89,24 *
Laatst bekeken