• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Microsoft Office 2021 Thuis en Bedrijf Mac

€ 109,90 * € 229,90 * (52,2% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 2595 keer verkocht
 • BS-11025
 • Meertalig
 • 1 Mac
 • Onbeperkt
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten
 • Word
  Excel
  PowerPoint
  OneNote
  Outlook
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Microsoft Office 2021 Thuis en Bedrijf Mac"

Koop Microsoft Office Home and Business 2021 voor Mac bij BestSoftware

Werk nog productiever in je dagelijkse werk door te vertrouwen op Microsoft Office Home and Business 2021 voor Mac. Het populaire kantoorpakket is niet alleen geschikt voor gebruik op de thuiscomputer, maar is ook een goede keuze voor gebruik in kleine bedrijven. Hier profiteer je van een uitgebreid totaalpakket dat naast Word, PowerPoint en Excel ook Outlook omvat. In vergelijking met Office Home and Student is dit dan ook een uitgebreider uitgeruste versie die je nog efficiënter en in nog grotere mate helpt met je digitale kantoorwerk. Je kunt de benodigde licentie voor onbeperkt gebruik van de software hier bij ons verkrijgen, natuurlijk tegen aantrekkelijke voorwaarden en binnen een snelle, betrouwbare levering per e-mail.

Alle gebruikelijke onderdelen zitten in het Office pakket

Het Microsoft Office Home and Business 2021 voor Mac softwarepakket bestaat uit de afzonderlijke programma's Word, PowerPoint, Outlook en Excel. Dus door naar de nieuwste versie van de Office suite te grijpen, krijg je een krachtige manier om digitaal kantoorwerk aan te pakken. Met vele versies en tientallen jaren ervaring is Office van Microsoft niet voor niets een van de must-haves op veel computers.

Met Microsoft Word van Microsoft Office Home and Business 2021 voor Mac, kun je je schrijfwerk aanpassen en in een efficiënte omgeving produceren. Schrijf zonder afleiding door de focus modus te gebruiken. Vooral bij eenvoudige, lange teksten vermindert de functie de optredende storingen zeer sterk. Maar niet alleen eenvoudige teksten zijn mogelijk met Word , het programma biedt je ook veel hulpmiddelen voor opmaak. Gebruik bijvoorbeeld de optie om extra inhoud direct in je document in te voegen, speel met vormen en kleuren of gebruik de voorgedefinieerde opmaak voor een serieuze indruk. Meteen bij het begin kun je kiezen uit honderden sjablonen die je een ruwe richting geven voor je eigen project. Of het nu gaat om een CV of een wenskaart voor familieleden, met Word van Microsoft Office Home and Business 2021 voor Mac kun je talloze taken efficiënter dan ooit voltooien.

Een speciale functie van Microsoft Office Home and Business 2021 voor Mac is Outlook. De dienst voor e-mailbeheer is niet inbegrepen in de goedkopere"Home and Student" versie. Wil je dus profiteren van de talrijke hulpmiddelen en mogelijkheden, dan moet je voor dit complete pakket gaan. Profiteer van de mogelijkheid om je e-mail account van elke aanbieder in een paar stappen in Outlook op te slaan. Je kunt dan gemakkelijk je e-mails ontvangen, ze in verschillende mappen plaatsen of direct antwoorden. Indien nodig werkt dit ook met meerdere e-mail accounts tegelijk. Als je bijvoorbeeld in je bedrijf verschillende accounts gebruikt, kun je toch altijd een overzicht houden dankzij Microsoft Office Home and Business 2021 voor Mac. Bovendien is er een geïntegreerde kalender voor je beschikbaar. Hiermee kun je je afspraken nog efficiënter en gemakkelijker organiseren; natuurlijk ontvang je een melding voor alle komende evenementen en plannen.

PowerPoint , een ander onderdeel van Microsoft Office Home en Business 2021 voor Mac, ondersteunt je bij het maken van individuele presentaties. Met behulp van uniek ontworpen dia's breng je in één oogopslag veel inhoud over en zorg je voor een hoge aandacht bij je publiek. De bestaande sjablonen besparen je kostbare tijd, want ze bieden al een basiskader voor het uiterlijk en de vormgeving. Je kunt natuurlijk ook alles zelf ontwerpen, PowerPoint uit Microsoft Office Home and Business 2021 voor Mac wordt geleverd met de juiste gereedschappen hiervoor. De eenvoudige bediening en sortering van de hulpmiddelen in PowerPoint maakt het voor onervaren gebruikers veel gemakkelijker om met de software aan de slag te gaan.

Tenslotte bevat Microsoft Office Home and Business 2021 voor Mac ook Excel als onderdeel. Eerst en vooral is Excel een praktische spreadsheet-optie. Maar met talloze commando's en zelfs creatieve hulpmiddelen gaan de mogelijkheden hier ook veel verder. Bijvoorbeeld, als je regelmatig met grote hoeveelheden gegevens moet werken, is het programma een heel goede keuze en helpt het je overzicht te houden. Hetzelfde geldt voor het maken van diagrammen. Vooral voor een snel overzicht van belangrijke gegevens worden diagrammen heel vaak gebruikt in verschillende versies en varianten. Met Excel kun je de diagrammen visueel voorbereiden en ze dan heel gemakkelijk uitvoeren. Deze zijn dan beschikbaar om in andere software oplossingen te importeren, kunnen gemakkelijk aangepast worden of zelfs helemaal opnieuw gemaakt worden met behulp van de bijbehorende sjablonen. Ook hier is de keuze aan praktische sjablonen zeer ruim.

Werk nog efficiënter met de nieuwste versie

In 2021 werkt de fabrikant Microsoft zijn Office pakket bij en biedt ook de versie voor Mac computers veel mogelijkheden en verbeterd thuiswerk. De Office suite"Home and Business", die ook geschikt is voor gebruik in kleine bedrijven, verlegt het accent over het algemeen veel meer naar samenwerking tussen collega's en bekenden. In Microsoft Word voor Mac, bijvoorbeeld, kunnen nu meerdere mensen tegelijk aan hetzelfde bestand werken en het wijzigen. Dankzij regelmatige synchronisatie van wijzigingen is iedereen altijd op de hoogte, en een klein pictogram laat je bijhouden wie er momenteel met je samenwerkt. Gebruik in één adem ook de automatische back-up van je werk, dit geldt voor alle programma-onderdelen van Microsoft Office Home en Business 2021 voor Mac. Door de bestanden op OneDrive op te slaan, is er een voortdurende automatische back-up en kan je werk of belangrijke gegevens niet meer verloren gaan.

Natuurlijk heeft Microsoft Office Home and Business 2021 voor Mac ook enkele technische veranderingen ondergaan. Je kunt nu bijvoorbeeld ook je commentaar in PowerPoint opnemen. Dit was vroeger niet mogelijk. In Excel profiteer je van de nieuwe functie "XLOOKUP", die het zoeken in afzonderlijke kolommen en in uitgebreide gegevens duidelijk vergemakkelijkt. Het snelle en efficiënte zoeken bespaart je veel tijd in het dagelijkse leven. In Word kun je nu intelligente opmerkingen achterlaten, die bijvoorbeeld van pas komen bij het samenwerken met vrienden en collega's. Een licht herzien uiterlijk aangepast aan MacOS en, last but not least, verbeterde prestaties inclusief geoptimaliseerde stabiliteit ronden het totaalpakket in Microsoft Office Home and Business 2021 voor Mac met succes af.

Je vindt Microsoft Office Home and Business 2021 voor Mac al bij ons

De huidige versie van het populaire kantoorpakket van Microsoft is bij BestSoftware al gratis verkrijgbaar voor het jaar 2021. Concentreer je dus op de aantrekkelijke mogelijkheden en vernieuwingen die Microsoft Office Home and Business 2021 voor Mac voor je in petto heeft. Natuurlijk kun je bij ons ook de voorgangers krijgen, bijvoorbeeld Microsoft Office Home and Business 2019 of Microsoft Office Home and Business 2016. Deze aanbiedingen zijn een goede keuze als je voor een veel lagere prijs wilt kopen en toch veel belang hecht aan de gemeenschappelijke componenten. Word, PowerPoint, Excel en Outlook zijn natuurlijk ook in deze versies opgenomen. Als alternatief is het ook aan te raden afzonderlijke licenties te kopen als je vooral de afzonderlijke toepassingen in een kleine selectie wilt hebben. Koop bijvoorbeeld je licentie voor Microsoft Word 2021 voor Mac tegen een bijzonder gunstige prijs in onze online winkel. Behalve aantrekkelijke prijzen bieden we een top service om je te helpen met eventuele vragen of problemen die je met je software hebt. We kijken uit naar je aankoop en staan altijd voor je klaar.

 

Systeemvereisten - Office 2021 Home en Business Mac
Processor Intel of Apple Silicon processor (M1 chip)
Besturingssystemen    Office voor Mac wordt ondersteund op de drie nieuwste versies van macOS. Met de algemene beschikbaarheid van nieuwe grote versies van macOS zal Microsoft de ondersteuning voor de oudste versie stopzetten en in plaats daarvan de nieuwste en beide vorige versies van macOS ondersteunen. De functionaliteit en beschikbaarheid van productfuncties kan op oudere systemen variëren. Voor een soepele gebruikerservaring gebruik je de nieuwste versie van elk van de hierboven genoemde besturingssystemen.
Geheugen

4 GB RAM

Harde schijf ruimte 10 GB
Grafische kaart Grafische hardwareversnelling vereist DirectX 9 of hoger met WDDM 2.0 of hoger voor Windows 10 (of WDDM 1.3 of hoger voor Windows 10 Fall Creators Update)
(voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant)


Onze goede wil - jouw tevredenheid!

Als we de door jou gekochte Office versie niet meer in voorraad hebben, ontvang je een hogere versie zonder extra kosten!

Je voordelen zijn als volgt:

geen vertraging in levertijden
geen extra kosten door de hogere versie
meer toepassingsprogramma's tegen een lagere prijs

Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Thuis en Bedrijf Mac"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Thuis en Bedrijf Mac"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Microsoft Office 2021 Thuis en Bedrijf Mac"
Microsoft Word 2019 Windows Microsoft Word 2019 Windows
€ 29,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Acronis Cyber Protect Home Office Advanced Acronis Cyber Protect Home Office Advanced
vanaf € 99,90 * € 119,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Parallels Desktop 18 Standard für MAC Parallels Desktop 18 Standard für MAC
vanaf € 74,90 * € 99,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Windows Server User CAL 2022 Windows Server 2022 gebruikers CAL
vanaf € 27,90 * € 41,90 *
Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat
vanaf € 29,90 * € 40,93 *
Microsoft Outlook 2016 MAC Microsoft Outlook 2016 MAC
€ 19,90 * € 89,24 *
TIP!
Nuance Dragon Home 15 | Windows Nuance Dragon Home 15 | Windows
€ 129,90 * € 220,90 *
Windows 10 Pro voor werkstation Windows 10 Pro voor werkstation
€ 89,90 * € 184,55 *
Microsoft Excel 2021 MAC Microsoft Excel 2021 MAC
€ 59,90 * € 107,09 *
Microsoft Word 2021 MAC Microsoft Word 2021 MAC
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Outlook 2021 MAC Microsoft Outlook 2021 MAC
€ 59,90 * € 89,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
Microsoft Office 2019 Standaard Windows Microsoft Office 2019 Standaard Windows
vanaf € 69,90 * € 189,90 *
Windows Server 2019 Standaard Windows Server 2019 Standaard
vanaf € 159,90 * € 185,58 *
Ashampoo PDF Pro 3 | Windows Ashampoo PDF Pro 3 | Windows
€ 19,40 * € 69,90 *
Windows Server 2022 Essentials Windows Server 2022 Essentials
€ 249,90 * € 399,90 *
Laatst bekeken