• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Nuance Dragon Home 15 | Windows

€ 129,90 * € 220,90 * (41,2% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 1011 keer verkocht
  • BS-10244
  • DE | EN
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Nuance Dragon Home 15 | Windows"

Koop Nuance Dragon Home 15 en bedien je PC met je stem

Gebruik de kracht van je stem en bedien alle functies van je PC heel effectief met behulp van een microfoon. De Nuance Dragon Home 15 software van de bekende fabrikant biedt hiervoor de ideale voorwaarden. Dankzij de jarenlange ervaring gaan de mogelijkheden veel verder dan de bekende functies van andere spraakassistenten of soortgelijke technologie. Overtuig jezelf van de aantrekkelijke voordelen en koop de licentie voor Nuance Dragon Home 15 nu voor een gunstige prijs bij BestSoftware, bij ons profiteer je van een zeer eenvoudige verwerking, een snelle levering en een top service.

De huidige technologieën maken een zeer hoge nauwkeurigheid mogelijk

De meeste gebruikers kennen zeker spraakassistenten en spraakinvoer van hun eigen smartphone. Maar hier zijn vaak herhalingen nodig en vooral bij complexe commando's bereiken de technieken hun grenzen. Met Nuance Dragon Home 15 heb je geen last van dit probleem, want dankzij jarenlange ervaring en tegelijk de huidige technieken, overtuigt het programma met een zeer grote nauwkeurigheid. Nuance zelf belooft in dit geval een herkenningspercentage van tot wel 99 procent. Zelfs lange teksten die je in Word of een soortgelijk tekstverwerkingsprogramma op papier wilt zetten zijn dus geen belemmering. Vergeleken met oudere versies van de software belooft de fabrikant Nuance een aanzienlijk betere herkenning.

Een van de belangrijkste technische kenmerken van de Nuance Dragon Home 15 software is de Deep Learning technologie. Dankzij dit wordt het programma met het gebruik beter en beter. Dit betekent dat hoe vaker je Nuance Dragon Home 15 gebruikt, hoe beter de herkenningsgraad uiteindelijk zal zijn. De intelligente en bijgewerkte spraakherkenning is dus geschikt voor uitgebreid gebruik. Zeer belangrijk: De doelgroep voor het gebruik van de software wordt gevonden in het particuliere segment. Met basisfuncties en praktische hulpmiddelen kun je je werk in het thuiskantoor of in een privé toepassing veel effectiever en gemakkelijker doen.

Tussen haakjes: Natuurlijk kun je het programma ook op moderne systemen gebruiken zonder problemen. De fabrikant Nuance belooft Nuance Dragon Home 15 compatibiliteit met de huidige Windows 10 en Windows 11.

Nuance Dragon Home 15 ondersteunt verschillende type-technieken

Als je regelmatig lange teksten moet typen, is de Nuance Dragon Home 15 software een goede keuze. Dit programma begint precies op dit punt en belooft de gebruiker heel snel typen. Je kunt helemaal afzien van het klassieke toetsenbord. Nuance belooft tot drie keer snellere invoer als het programma regelmatig gebruikt wordt. Vooral in dit segment komt natuurlijk de bijzonder hoge herkenningsgraad van tot wel 99 procent duidelijk tot zijn recht, want zelfs ingewikkelde zinnen of zelfs technische termen zijn geen enkel probleem. Of het nu gaat om een eenvoudige e-mail in het dagelijkse zakenleven, een lang bericht aan een kennis of gewoon de klassieke teksten met vele duizenden woorden, dankzij Nuance Dragon Home 15 kun je deze taken bijzonder snel afwerken. Behalve de goede basisherkenning vanaf het eerste gebruik, is ook hier regelmatig gebruik aan te bevelen, naarmate de software went aan je stem en uitspraak.

Als je met succes de eerste nieuwe tekst hebt ingevoerd, is de volgende stap de inzendingen te controleren. In de regel doe je dit door gewoon te lezen, maar je hebt hier ook de mogelijkheid om de diverse functies van de Nuance Dragon Home 15 software te gebruiken. Dit komt omdat er een geïntegreerde functie voor voorlezen op zit. Dankzij dit kun je ook aanzienlijk meer fouten herkennen, het klassieke overlezen is geen bedreiging meer. Met een klik op de rechter toets leest het programma dan de vorige gegevens voor en stelt je zo in staat een eenvoudige correctie uit te voeren.

Om de functies van Nuance Dragon Home 15 te kunnen gebruiken, heb je natuurlijk een geschikte microfoon voor spraakinvoer nodig. Als je nog niet zo'n technologie in gebruik hebt, kun je de geschikte microfoon rechtstreeks bij de fabrikant Nuance kopen. Natuurlijk worden ook andere varianten met gemak ondersteund en kunnen ze vrij eenvoudig gebruikt worden. Dit geldt zelfs voor de ingebouwde microfoon, die in veel toestellen zit. Of het nu een notebook of een alles-in-één PC is, dankzij de uitgebreide ondersteuning van de Nuance Dragon Home 15 software profiteer je van veel verschillende mogelijkheden en kun je meteen aan de slag.

Maar in het dagelijks leven kun je met de Nuance Dragon Home 15 software niet alleen lange teksten in korte tijd invoeren en zo veel tijd besparen. Het programma overtuigt eerder met een volledige controle over je eigen computer. Met een paar woorden kun je bijvoorbeeld een snelle zoekactie op Internet uitvoeren of het gewenste programma starten. Dit bespaart je ook kostbare tijd. Bovendien blijkt de oplossing altijd een zeer goede keuze te zijn wanneer fysieke beperkingen het gebruik van klassieke randapparatuur moeilijk of zelfs onmogelijk maken. Met de juiste software zijn muis en toetsenbord volkomen overbodig; je bedient alle functies uitsluitend met je stem.

Nieuw: gebruik Nuance Dragon Home 15 voor sociale media

Sociale media spelen nog steeds een belangrijke rol in het dagelijks leven van veel mensen. De grote netwerken worden gebruikt voor amusement, communicatie en zelfs om dingen te verkopen. Met de nieuwe versie Nuance Dragon Home 15 brengt de bekende fabrikant van software ook functies voor het gebruik van sociale media in je dagelijks leven. Bedien de sociale netwerken eenvoudig met je stem en bespaar zo veel tijd en verminder de inspanning aanzienlijk.

Met behulp van spraakherkenning kun je, bijvoorbeeld, een tweet samenstellen en natuurlijk direct plaatsen. Een kort commando is voldoende om de boodschap de wereld in te sturen. Is er een nieuw bericht binnengekomen in je overzicht, bijvoorbeeld op Facebook? Dankzij de praktische voorleesfunctie zul je voortaan geen nieuws meer missen als je op Nuance Dragon Home 15 vertrouwt. Natuurlijk werkt navigatie met deze software ook tijdens gewoon surfen op het Internet en het herkennen van uitgebreide, ingewikkelde commando's is geen probleem. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk complexe formules berekenen en zo profiteren van de uitgebreide mogelijkheden die de software biedt.

Overigens is de Nuance Dragon Home 15 software over het algemeen heel gemakkelijk in het gebruik. Je hoeft je niet lang te oriënteren, maar hebt direct toegang tot de talrijke hulpmiddelen. Het programma is daarom ook een zeer goede keuze voor beginners en onervaren gebruikers.

Koop nu - bij BestSoftware bespaar je geld bij elke bestelling

Koop nu de Nuance Dragon Home 15 software voor een speciale prijs om te profiteren van de mogelijkheden van eenvoudige spraakbesturing. Hiervoor ben je meer dan goed in de BestSoftware online winkel. We staan voor je klaar als het gaat om handig winkelen vanuit huis. Natuurlijk, als je nog vragen hebt, helpen we je graag met een hotline, per e-mail of via live chat en stellen onze ervaren experts direct aan je zijde. Natuurlijk is ook handig onderhoud op afstand mogelijk. Ons aanbod van Nuance software is ook veelzijdig. Je kunt bijvoorbeeld werken dankzij Nuance PDF Converter Professional 8 of Nuance Power PDF Advanced 1.2 kun je bijzonder effectief werken met PDF bestanden Nuance NaturallySpeaking 13 of Nuance NaturallySpeaking 13 Home komen daarentegen ook uit het veld van de spraakherkenning. Voor de toenemende en eenvoudige digitalisering op kantoor of zelfs aan het bureau thuis, raden we je aan Nuance PaperPort Professional 14 of ook Nuance Power PDF Advanced 2.1. Met de snelle levering van de gekochte sleutels voor je software binnen maximaal 30 minuten, steunen we je ook als je een snelle aankoop moet doen. 

Systeemeisen - Nuance Dragon Home 15
Processor Intel® Dual Core of gelijkwaardige AMD processor - snellere processors, betere prestaties
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7

RAM Minstens 2 - 4 GB RAM
Harde schijf ruimte  8 GB vrije ruimte op de harde schijf voor toepassingsbestanden.
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Ondersteunde browsers

Internet Explorer 11 of hoger of de nieuwste versie van Chrome

Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant

 

Wettelijk:
Met het wettelijk bindende arrest van het Federale Gerechtshof van 11.12.2014 met dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor een enkele gebruiker uit een volumecontract overname, een registratie op een ID is dus niet mogelijk. Je kunt het product activeren, het zonder beperkingen gebruiken en ook de update naar 15.3 verkrijgen. Hogere updates en registratie zijn echter niet mogelijk.

Verdere links naar "Nuance Dragon Home 15 | Windows"
Beschikbare downloads:
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Nuance Dragon Home 15 | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Nuance Dragon Home 15 | Windows"
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 1.100,90 * € 1.259,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 949,90 * € 1.190,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Windows 7 Professional Windows 7 Professional
€ 9,90 * € 29,74 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 34,90 * € 69,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
Laatst bekeken