• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Kofax Omnipage Ultimate | Windows

Kofax Omnipage Ultimate | Windows

€ 144,90 * € 189,90 * (23,7% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 29 keer verkocht
  • BS-10847
  • DE | EN | FR
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kofax Omnipage Ultimate | Windows"

Bij ons koop je Kofax Omnipage Ultimate heel voordelig

Zet je alledaagse documenten in een paar stappen om in het gewenste document en vertrouw op Kofax Omnipage Ultimate. De beproefde software van de bekende fabrikant overtuigt door een intuïtieve bediening en de ondersteuning van alle gangbare formaten. Bovendien belooft het Kofax een zeer nauwkeurige en doeltreffende herkenning om je veel tijd te besparen. De hele functionaliteit van de software is niet alleen geschikt voor privé computers, maar slaat ook een goed figuur op de professionele werkplek. Bij ons krijg je de gunstige licenties voor een snelle activering en een onbeperkt gebruik. Bovendien overtuigen we je met de beste service op alle kanalen.

Werk doeltreffender met documenten en de juiste software

Het doel van de software Kofax Omnipage Ultimate is om effectief met documenten te werken. Met behulp van een eenvoudige en snelle omzetting van bestaande bestanden kun je ze in het gewenste formaat opslaan, een beter overzicht geven en ook in een paar eenvoudige stappen alle inhoud vinden die je zoekt.

In het algemeen is het Kofax Omnipage Ultimate programma een OCR software. De afkorting staat voor "Optical Character Recognition" en maakt de automatische herkenning van gescande documenten mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld gewoon een pagina scannen met je printer en de software doet de rest voor je. Na een korte wachttijd heb je een bruikbaar en bewerkbaar bestand. Open het dan met een willekeurig programma om veranderingen aan te brengen of verder te werken.

De ondersteuning op het gebied van bestanden en formaten is erg breed bij Kofax Omnipage Ultimate zeer veelomvattend. Vooral met de uitvoerformaten ben je helemaal vrij en kun je met de gewenste variant werken. Of PDF, Microsoft Word, Excel powerPoint of zelfs HTML en ePub, er is vrijwel niets meer te wensen over.

Bij het gebruik van Kofax Omnipage Ultimate verwijst de fabrikant vooral naar een bijzonder grondige herkenning door een uitgebreid verbeterd algoritme. Bijgevolg is zelfs de omzetting van complexe en grote scans geen probleem voor de OCR software. De teksten, de lay-out en alle andere inhoud zijn direct beschikbaar voor je na de succesvolle omzetting en kunnen dienovereenkomstig bewerkt worden.

Ook de hoge prestaties van de software zijn belangrijk. Dit is vooral merkbaar als meerdere bestanden tegelijk verwerkt moeten worden. In het professionele segment is dit allesbehalve zeldzaam, want veel pagina's en gelijktijdig scannen zijn van groot belang voor de productiviteit. Het Kofax Omnipage Ultimate programma helpt door zogenaamde batchverwerking voor je te verzorgen. Gebruik deze optie om gemakkelijk grote hoeveelheden documenten uit een map of e-mail om te zetten. Je hebt maar een paar muisklikken nodig en de software begint te werken en neemt de conversie in real time over.

Een andere praktische eigenschap is de mogelijkheid om doorzoekbare documenten te maken. Met behulp van de overeenkomstige omzetting in doorzoekbare PDF's kun je de gewenste inhoud bijhouden en vinden, zelfs in grote documenten met veel tekst. Zelfs exacte getallenreeksen staan voor je klaar met de praktische zoekfunctie na succesvolle omzetting.

Onderweg werken met Kofax Omnipage Ultimate

Het dagelijkse werk breidt zich steeds meer uit naar de mobiele sfeer. Dienovereenkomstig gebruik je waarschijnlijk niet meer alleen de klassieke desktop PC of een notebook, maar ook een smartphone of een tablet. De Kofax Omnipage Ultimate software ondersteunt je bij mobiel werken in alle omgevingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een foto van het betreffende document te maken met de geïntegreerde camera. Zorg ervoor dat de relevante delen gelijkmatig verlicht en gemakkelijk leesbaar zijn, zodat je ze meteen daarna kunt omzetten. Dit bespaart je niet alleen veel tijd, maar stelt je ook in staat met de volledige diversiteit van je uitrusting te werken.

Om effectief en betrouwbaar te werken, overtuigt Kofax Omnipage Ultimate ook met extra functies. Documenten in verschillende talen die je bijvoorbeeld op het Internet vindt of ontvangt uit zakelijke communicatie met partners zijn geen probleem. In dit geval kun je de bestanden ook gemakkelijk omzetten in een bewerkbare vorm. De fabrikant Kofax belooft je, als gebruiker, ondersteuning voor meer dan 120 talen op dit gebied; deze worden geheel automatisch herkend.

Ondersteuning voor alle gangbare besturingssystemen

Niets staat in de weg om Kofax Omnipage Ultimate op alle huidige systemen te gebruiken. Vooral met de huidige versie breidt de fabrikant de ondersteuning weer aanzienlijk uit en stelt hij je in staat om, bijvoorbeeld, de software op een huidig besturingssysteem te installeren Windows 10 Besturingssysteem. Ook de nieuwe Windows 11 is ook compatibel met het nieuwe besturingssysteem, zodat je na de upgrade toegang hebt tot alle gebruikelijke functies. Ook praktisch, vooral voor professioneel gebruik: De huidige versie van Kofax Omnipage Ultimate draait ook onder Windows Server besturingssystemen.

Voor productief werk maakt het programma eenvoudige scannerintegratie mogelijk en is dus bijzonder flexibel op dit gebied. Je kunt onder andere klassieke desktop scanners gebruiken, maar ook gemakkelijk all-in-one toestellen, mobiele oplossingen of multifunctionele printers. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de ondersteunde technologie. Eenvoudige bediening via intuïtieve menu's rondt het aantrekkelijke totaalpakket van de software succesvol af en maakt het je gemakkelijker om ermee aan de slag te gaan, vooral als je niet erg vertrouwd bent met een OCR oplossing. Bij problemen kun je ook terugvallen op het goed gesorteerde hulpgedeelte met belangrijke tips en trucs. Als je extra hulp nodig hebt bij installatie of activering, kun je altijd rekenen op de vriendelijke service van BestSoftware.

Je kunt je permanente licentie bij BestSoftware tegen een bijzonder gunstige prijs verkrijgen

Bespaar veel tijd in je dagelijkse leven met de snelle en nauwkeurige herkenning van inhoud met Kofax Omnipage Ultimate en koop je licentie nu bij BestSoftware. De gekochte sleutels geven je een permanent en onbeperkt gebruik, dus er zijn geen verdere kosten voor jou. Natuurlijk wordt de licentie prompt binnen 30 minuten geleverd en is het programma direct na je aankoop klaar om te downloaden. In onze online winkel heb je ook toegang tot andere software oplossingen van de fabrikant Kofax, die je productiviteit nog verder kunnen verhogen. Gebruik bijvoorbeeld Kofax Power PDF Standard of Kofax Power PDF Advanced voor je dagelijkse werk met PDF documenten. Praktisch: Met Kofax PaperPort 14 Professional, Kofax PaperPort 14 Standard en Kofax OmniPage Standard vervullen we de verschillende wensen van onze klanten met absoluut gemak. Koop dus nu bij ons en bespaar tegelijk geld op je licenties.

Systeemvereisten - Kofax Omnipage Ultimate
Processor Computer met een Intel®-Pentium® processor 1 GHz of gelijkwaardig of hoger
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7
Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2

Werkgeheugen 1 GB hoofdgeheugen (RAM), 2 GB aanbevolen
Harde schijf ruimte  Totaal 2.7 GB harde schijfruimte voor alle onderdelen
  • 300 MB voor toepassingscomponenten plus 100 MB tijdens de installatie
  • 200 MB voor PDF maken
  • 700 MB voor PaperPort
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant

 

 

Wettelijk:
Met het eindvonnis van het Federale Hof van Justitie van 11.12.2014 met het dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor eenmalig gebruik, een registratie  is echter niet mogelijk. Je kunt het product activeren en het zonder beperkingen gebruiken.

Verdere links naar "Kofax Omnipage Ultimate | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kofax Omnipage Ultimate | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kofax Omnipage Ultimate | Windows"
Kofax Power PDF Standard 5.0 Kofax Power PDF Standard 5.0
€ 99,90 * € 108,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 134,90 * € 174,29 *
Windows 10 Pro Windows 10 Pro
€ 14,90 * € 35,80 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Kofax Power PDF Standaard 4.0 Kofax Power PDF Standaard 4.0
€ 74,90 * € 102,48 *
Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO Adobe Acrobat Pro 2020 kein ABO
vanaf € 497,90 * € 679,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
TIP!
Nuance Dragon Legal Individueel 15 Nuance Dragon Legal Individueel 15
€ 1.100,90 * € 1.259,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows Abbyy FineReader PDF 16 Zakelijk | Windows
vanaf € 139,90 * € 164,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
Microsoft Word 2021 MAC Microsoft Word 2021 MAC
€ 59,90 * € 74,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Abbyy Finereader PDF voor Mac Abbyy Finereader PDF voor Mac
vanaf € 49,90 * € 85,90 *
Roxio Toast 19 Titanium | MAC Roxio Toast 19 Titanium | MAC
€ 64,90 * € 79,90 *
Corel PDF Fusion | Windows Corel PDF Fusion | Windows
€ 22,90 * € 29,90 *
Windows Server 2012 gebruiker Windows Server 2012 gebruiker
vanaf € 10,90 * € 15,29 *
Laatst bekeken