• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Kofax PaperPort 14 Professional | Windows

€ 94,90 * € 139,90 * (32,17% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 137 keer verkocht
  • BS-10852
  • DE | EN | FR
  • 1 PC
  • Onbeperkt
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten
Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Kofax PaperPort 14 Professional | Windows"

Koop Kofax PaperPort 14 Professional goedkoop bij BestSoftware

Het programma Kofax PaperPort 14 Professional overtuigt met een eenvoudig en effectief beheer van je documenten in het dagelijkse leven. De software is vooral geschikt voor professioneel gebruik op kantoor. Met behulp van de talrijke functies en mogelijkheden bespaar je kostbare tijd, ook op lange termijn. Als je de krachtige software van Kofax in je dagelijkse leven wilt integreren, ben je bij BestSoftware aan het juiste adres om de benodigde licentie te kopen. Bij ons kun je aantrekkelijke voorwaarden, snelle levering en de beste service verwachten. Schrijf ons een e-mail of chat met een expert als je vragen hebt.

Verwerk en beheer je documenten digitaal

Hoewel de digitalisering op veel gebieden grote vooruitgang boekt, laat ze in veel segmenten nog veel te wensen over. Dit geldt bijvoorbeeld voor het beheer van je documenten, brieven, facturen en andere verslagen. De Kofax PaperPort 14 Professional software pakt dit probleem aan en helpt je om de juiste documenten doeltreffender te beheren, te converteren en te zoeken.

Om je documenten effectief te beheren, moet je ze eerst in digitale vorm omzetten. Om dit te doen, gebruik je gewoon je scanner en de vele functies die Kofax PaperPort 14 Professional je meteen uit de doos biedt. Als de documenten eenmaal als bestand beschikbaar zijn, kun je ze in een paar eenvoudige stappen omzetten naar PDF formaat. Dankzij de uitstekende optimalisatie van de software kan dit in korte tijd, zelfs met veel pagina's of grote bestanden. Je profiteert echter niet alleen van een zeer goede prestatie, maar ook van een geweldige eigenschap van de gemaakte bestanden. Want de PDF's kunnen heel gemakkelijk doorzocht worden. Dankzij Kofax PaperPort 14 Professional kun je in een paar stappen alle inhoud vinden in langere teksten of zelfs in grote documenten. Zo heb je altijd overzicht en volledige controle over je bestanden en documenten.

Neem dan de leiding over het sorteren of back-uppen van bestanden volgens je eigen behoeften. Maak afzonderlijke mappen, verplaats documenten en vind altijd precies de bestanden die je zoekt dankzij duidelijke labels. Overigens werkt dit niet alleen met klassieke documenten of met teksten; ook foto's en andere inhoud kunnen heel gemakkelijk gesorteerd, beheerd en omgezet worden. Vooral als je het regelmatig gebruikt en met veel bestanden te maken hebt, zul je veel tijd besparen en tegelijk veel effectiever werken.

Profiteer van de vele technische mogelijkheden van de software

De Kofax PaperPort 14 Professional software biedt vele technische voordelen en mogelijkheden voor effectief dagelijks werk. Dit blijkt bijvoorbeeld al uit de integratie van de technologie die je gebruikt. Of je nu een oudere of een nieuwere scanner van de huidige generatie gebruikt, doet uiteindelijk niet ter zake; alle varianten kunnen gebruikt worden. Je kunt onder andere de klassieke multifunctionele apparaten uit het dagelijks leven gebruiken om de documenten te scannen. Maar ook klassieke desktop scanners kunnen effectief werken. Zelfs onderweg werken is mogelijk met de juiste technologie, zodat je de hulpmiddelen van Kofax PaperPort 14 Professional nog effectiever kunt gebruiken. Scan je bestanden onderweg, converteer ze en houd je thuiscomputer grondig opgeruimd.

Speciaal voor het gebruik van de software in een professionele omgeving zijn de juiste technieken en functies opgenomen. Met Kofax PaperPort 14 Professional bijvoorbeeld kun je bijzonder effectief samenwerken met andere collega's en zo de workflow nog verder verbeteren. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit direct geïntegreerde netwerkfuncties. Hiermee kun je gemakkelijk gedigitaliseerde documenten op het netwerk opslaan, delen of zoeken. Zo hebben alle collega's direct toegang tot de documenten als dat nodig is. Met afzonderlijke mappen en de mogelijkheid om bestanden vanaf elke computer te beheren of zelfs toe te voegen, laat het delen van Kofax PaperPort 14 Professional vrijwel niets te wensen over.

Als je de analoge documenten eenmaal in digitale vorm hebt omgezet, staat niets de verdere verwerking nog in de weg. De huidige technologie van Kofax PaperPort 14 Professional maakt onder andere uitgebreide bewerking door tekstverwerkings- of rekensoftware mogelijk. Voeg dus meer inhoud toe, verwijder uitgebreide tekst of werk gewoon verder als het gebruik onderbroken had moeten worden. De krachtige OCR functie van Kofax PaperPort 14 Professional maakt het mogelijk.

Zie zelf hoe gemakkelijk het is om alle functies te gebruiken

Als je Kofax PaperPort 14 Professional gaat gebruiken, merk je meteen hoe eenvoudig het gebruik is. Of het nu gaat om de integratie van moderne technieken voor het scannen van documenten of het maken van doorzoekbare PDF documenten, je kunt alle hulpmiddelen in een paar eenvoudige stappen gebruiken. Dit betekent dat je heel snel je weg zult vinden, zelfs als je niet vertrouwd bent met moderne software uit het dagelijks gebruik. Met een zeer goed gesorteerd en gediversifieerd hulpgebied overtuigt Kofax PaperPort 14 Professional ook bij vragen of problemen. Hier kun je waardevolle informatie krijgen over het werken met het programma en alle functies van de software bijzonder effectief gebruiken.

Je kunt voordelige licenties krijgen in onze online winkel

In de BestSoftware online shop koop je niet alleen in het algemeen de licenties voor het gebruik van Kofax PaperPort 14 Professional bijzonder gemakkelijk, maar profiteer je ook van zeer gunstige voorwaarden. Dus als je bij ons koopt, krijg je alle producten voor een lage prijs en bespaar je geld. Bovendien verwijzen we naar een groot aantal verschillende software oplossingen, dus de mogelijkheden om te kopen gaan veel verder dan het Kofax PaperPort 14 Professional aanbod. Voor een goedkoop begin koop je bijvoorbeeld Kofax PaperPort 14 Standaard en profiteren van basisfuncties. Natuurlijk zijn er ook andere producten uit het assortiment van de fabrikant Kofax verkrijgbaar. Gebruik Kofax OmniPage Ultimate of Kofax OmniPage Standaardom je documenten om te zetten. Tegelijk kun je de varianten van Kofax Power PDF Standard of Kofax Power PDF Advanced 4.0 op terug te vallen. Natuurlijk overtuigen we je met een zeer snelle levering van je gekochte licentie. Binnen 30 minuten is de sleutel voor de activering van je gekochte programma's vrij beschikbaar en kun je ze voor onbeperkte tijd in je dagelijkse leven gebruiken. Koop nu bij ons, we kijken uit naar je bestelling.

 

Systeemvereisten - Kofax Paperport 14 Professional
Processor Computer met Intel Pentium 4 of nieuwere processor
Besturingssystemen   

Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Geheugen 1 GB RAM
Harde schijf ruimte  1.4 GB vrije ruimte op de harde schijf voor toepassing en installatiebestanden
Scherm Minstens 1024 * 768 pixels
Ondersteunde browsers

Internet Explorer 7 of hoger
Firefox 3, 4 en 5.5
Chrome 4, 9 (aangepaste versiebeheer)

Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met de fabrikant

 

 

Wettelijk:
Met het wettelijk bindende arrest van het Federale Gerechtshof van 11.12.2014 met dossiernummer: IZR 8/1 /3 we schenden met ons aanbod geen rechten van derden & schenden dus geen principes, de software is een licentie voor eenmalig gebruik, een registratie  is echter niet mogelijk. Je kunt het product activeren en het zonder beperkingen gebruiken.

Verdere links naar "Kofax PaperPort 14 Professional | Windows"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Kofax PaperPort 14 Professional | Windows"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Kofax PaperPort 14 Professional | Windows"
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 134,90 * € 174,29 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 21,90 * € 39,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
Eset Home Security Premium Eset Home Security Premium
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
Ashampoo Office 8 | Windows Ashampoo Office 8 | Windows
€ 14,40 * € 69,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 24,90 * € 49,90 *
Abbyy Screenshot Reader Abbyy Screenshot Reader
€ 14,90 * € 19,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Ashampoo Snap 14 | Windows Ashampoo Snap 14 | Windows
€ 24,90 * € 39,90 *
Microsoft SQL Server 2022 Standaard Microsoft SQL Server 2022 Standaard
€ 759,90 * € 1.198,90 *
Kaspersky Anti-Virus 2023 Kaspersky Anti-Virus 2023
vanaf € 19,90 * € 29,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
Adobe Acrobat Pro DC Adobe Acrobat Pro DC
€ 285,90 * € 345,90 *
Kofax Power PDF Advanced 4.0 Kofax Power PDF Advanced 4.0
€ 139,90 * € 174,29 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Zoiper Pro Zoiper Pro
€ 52,90 * € 59,90 *
Laatst bekeken