• 20% korting op Microsoft & Nuance
  • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

CCleaner Professional | 1 apparaat 1 jaar Windows 1 Apparaat 1 jaar

€ 23,90 * € 29,95 * (20,2% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 314 keer verkocht
  • BS-10974
  • Meertalig
  • 1 Gerät
  • 1 jaar
  • Wereldwijd
  • 5 - 30 Minuten

Platform

Apparaat(en)

Jaar(en)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "CCleaner Professional | 1 apparaat 1 jaar"

BestSoftware levert je CCleaner Professional tegen bijzonder gunstige voorwaarden

De populaire software CCleaner Professional belooft je meer prestaties en vrije opslagruimte op je eigen computer. Of je nu thuis een klassieke desktop computer gebruikt of liever op je notebook, de talrijke functies van het programma laten niets te wensen over. Om de talrijke functies van de software te gebruiken, heb je een bijbehorende licentie nodig. Wij geven je de sleutel voor de activering en het daaropvolgende gebruik gedurende een jaar gratis in ons assortiment en stellen je in staat om tegen een gunstige prijs van thuis uit te kopen. Met behulp van een snelle levering van de licentie binnen maximaal 30 minuten en onze beste service, kun je aantrekkelijke voordelen verwachten bij de aanschaf van CCleaner Professional.

Meer prestaties dankzij talrijke hulpmiddelen met CCleaner Professional

CCleaner Professional is een hulpmiddel voor effectieve PC reiniging. Door de jaren heen laten de prestaties van de moderne technologie in veel gevallen te wensen over. Talrijke bestanden hopen zich op op de harde schijven, talloze programma's zitten in de autostart mappen en onnodige vermeldingen op de verkeerde plaatsen worden een groot probleem. Vooral na vele maanden dagelijks gebruik is het daarom nauwelijks nog leuk om de moderne technologie te gebruiken.

De CCleaner Professional software pakt precies deze punten aan en helpt de prestaties weer te verhogen. Zo zoekt het programma na een korte opstart naar bestanden en programma-restanten die niet meer nodig zijn. Bekijk dan de korte lijst van bestanden op de harde schijf die niet meer nodig zijn en bevestig de verwijdering. De CCleaner Professional software neemt deze taak dan onmiddellijk van je over en er is weer meer ruimte beschikbaar. Tegelijk neemt de prestatie van de computer meer dan aanzienlijk toe.

Als je gemerkt hebt dat je computer na verloop van tijd steeds trager opstart, komt dat meestal door de programma's die bij het opstarten automatisch gestart worden. Ook hier is tijd een probleem, want naarmate je je computer meer en meer gebruikt en nieuwe programma's installeert, wordt het werk steeds moeilijker en trager. In dit geval is de CCleaner Professional software ook een heel goede keuze voor je. Natuurlijk doet het programma het meeste werk weer zelf, maar je kunt ook gemakkelijk zelf kiezen welke diensten niet noodzakelijk direct met het systeem gestart worden. Belangrijke en relevante taken kunnen natuurlijk niet gedeactiveerd worden, zodat het systeem na de succesvolle afstelling weer perfect werkt.

Behalve eenvoudige gegevensopschoning kun je ook het register van CCleaner Professional om het register eens goed te bekijken. Het register bevat vaak vermeldingen en informatie die niet meer nodig zijn, wat kan leiden tot slechtere prestaties van het hele systeem. Daarom is het belangrijk dat je gebruik maakt van de opruim-optie die CCleaner Professional biedt. Laat het register gewoon onder de loep nemen. Met behulp van de praktische functies kun je gemakkelijk de niet meer benodigde entries uit het register verwijderen. Dit verhoogt dan aanzienlijk de prestaties van het hele systeem en moet ook herhaaldelijk gebruikt worden om het optimale effect van deze maatregel te bereiken.

Tenslotte is CCleaner Professional ook een praktische driver updater. Want als niet alle technieken op de computer werken of de prestaties te wensen overlaten, is dat in veel gevallen te wijten aan verouderde of zelfs helemaal ontbrekende stuurprogramma's. Voor dit probleem biedt de populaire software van CCleaner een geschikte oplossing die heel gemakkelijk te gebruiken is. De driver updater onderzoekt de momenteel geïnstalleerde stuurprogramma's en de op de computer gebruikte hardware en vergelijkt de versies met een database. Als er nieuwere of betere stuurprogramma's beschikbaar zijn, is het aan te bevelen ze direct te installeren in slechts een paar stappen.

CCleaner Professional is geschikt voor verschillende systemen en beginners

De CCleaner Professional software is een bijzonder goede keuze voor beginners. De fabrikant zorgt daarvoor met zijn jarenlange ervaring en een speciaal concept. Want de kern van de software is een heel eenvoudige bediening die zelfs onervaren gebruikers met vrijwel geen vragen moet laten zitten. Het programma neemt het meeste werk en de stappen geheel automatisch over, zodat je in de meeste gevallen van gebruik niet eens actief hoeft te worden. Onder andere is een 1-klik optimalisatie beschikbaar direct na de installatie en de eerste start. Hiervoor neemt CCleaner Professional eerst het hele systeem op alle relevante plaatsen onder de loep en voert zo een uitgebreide analyse uit. Het programma vindt de plaatsen waar optimalisatie beslist de moeite waard is. Alles wat je hoeft te doen is op de overeenkomstige knop te klikken en het programma past de optimale instellingen voor je toe. De optimalisatie vindt binnen een paar seconden plaats en kan natuurlijk steeds opnieuw uitgevoerd worden zolang je CCleaner Professional gebruikt. Als alternatief is er voor ervaren gebruikers met de nodige deskundigheid op alle gebieden een ruime keuze aan andere hulpmiddelen beschikbaar, waarmee je de instellingen op je eigen computer gemakkelijk kunt optimaliseren en aanpassen.

De talrijke voordelen van CCleaner Professional zijn niet alleen gemakkelijk te integreren in het dagelijks leven, maar zijn ook beschikbaar op verschillende platforms. In het algemeen is het aan te bevelen CCleaner Professional te installeren op een Windows computer, waar het de huidige versies ondersteunt in de vorm van Windows 10 en Windows 11 en ook oudere versies. Compatibiliteit met Mac computers is echter ook belangrijk. Vanaf macOS 10.10 staat niets het gebruik van CCleaner Professional meer in de weg. Met behulp van de juiste software kun je zo zorgen voor aanzienlijk meer vermogen en prestaties op veel verschillende toestellen. Je kunt bij BestSoftware tegen gunstige voorwaarden de juiste licentie voor uitgebreid gebruik krijgen.

Aantrekkelijke en gevarieerde voordelen wachten op je in onze online winkel

Aantrekkelijke en diverse voordelen wachten op je hier in de BestSoftware online winkel. Bijgevolg is de aankoop van CCleaner Professional bij ons over de hele lijn de moeite waard. Dit wordt duidelijk als je even naar de prijzen kijkt, want je bespaart geld als je de licentie koopt. Doe er dus gerust je voordeel mee en verlaag je kosten voor het gebruik van moderne software. Bovendien leggen we de nadruk op de beste service. Problemen kunnen zich altijd voordoen tijdens een aankoop of ook bij de daaropvolgende activering van de programma's. In zo'n geval staan wij tot je beschikking en helpen je snel. We bieden verschillende contactmogelijkheden voor deskundige ondersteuning. Schrijf ons dus bijvoorbeeld gerust een bericht per e-mail of gebruik onze hotline. Speciaal voor complexe problemen kunnen we je ook helpen via onze live chat en met onderhoud op afstand. Maak gebruik van deze mogelijkheden, zodat je jezelf kunt overtuigen van de beste service hier bij BestSoftware. We kijken uit naar je aankoop.

Systeemvereisten - CCleaner Professional
Besturingssystemen   

Windows 11, Windows 10, Windows 8/8.1 en Windows 7

(Meer gedetailleerde informatie is verkrijgbaar bij de fabrikant)

 

 

Verdere links naar "CCleaner Professional | 1 apparaat 1 jaar"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "CCleaner Professional | 1 apparaat 1 jaar"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "CCleaner Professional | 1 apparaat 1 jaar"
AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac AVG TuneUp 2023 | Windows / Mac
vanaf € 8,90 * € 19,90 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Magix Video Deluxe 2021 Windows Magix Video Deluxe 2021 Windows
€ 34,90 * € 69,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Avast Opschonen Premium Avast Opschonen Premium
vanaf € 9,90 * € 19,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
TIP!
MAGIX PC Check & Tuning 2022 MAGIX PC Check & Tuning 2022
€ 27,90 * € 29,90 *
PDF-XChange Editor | Windows PDF-XChange Editor | Windows
vanaf € 61,90 * € 69,90 *
Eset Home Security Ultimate Eset Home Security Ultimate
vanaf € 79,90 * € 129,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
AVG Driver Updater AVG Driver Updater
vanaf € 15,90 * € 39,90 *
TIP!
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 19,90 * € 34,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 133,90 * € 149,90 *
Microsoft Word 2021 Windows Microsoft Word 2021 Windows
€ 59,90 * € 74,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
€ 738,90 * € 829,99 *
Bitdefender VPN Premium Bitdefender VPN Premium
€ 37,90 * € 49,90 *
Ashampoo Snap 11 | Windows Ashampoo Snap 11 | Windows
€ 22,90 * € 38,88 *
Ashampoo PDF Pro 2 | Windows Ashampoo PDF Pro 2 | Windows
€ 16,90 * € 40,93 *
Laatst bekeken