• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Filters sluiten
 
van tot
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
CCleaner Professional | 1 apparaat 1 jaar
CCleaner Professional | 1 apparaat 1 jaar
 • 1 Apparaat
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • Meertalig
 • 5 - 30 Minuten
 • Reeds 387 keer verkocht
  vanaf € 23,90 * € 29,95 *
  Productdetails
  NIEUW
  CCleaner Premium
  CCleaner Premium
 • 5 Geräte
 • 1 Jahr
 • Weltweit
 • Mehrsprachig
 • 5 - 30 Minuten
 • € 29,90 * € 49,90 *
  Productdetails

  Producten van CCleaner

  CCleaner

  CCleaner is de bekende ontwikkelaar van bestandsverwijdering

  Als het gaat om het veilig en vooral volledig verwijderen van bestanden of programma's van je harde schijf, is externe software een goede keus. Dit is vooral waar als je je zorgen maakt over veilig wissen. Met veel ingebouwde gereedschappen van bijvoorbeeld Windows 10 of Windows 11 is het mogelijk om in veel gevallen bestanden te herstellen. Als je dit niet wilt of zelfs beschermde bestanden veilig en permanent wilt verwijderen, kun je de software van CCleaner gebruiken. De ontwikkelaars worden beschouwd als absolute marktleiders op dit gebied en zijn al enkele jaren beschikbaar met de verschillende oplossingen en aanbiedingen. Als je de software wilt gebruiken en voordeel wilt hebben van een directe CCleaner download, dan is Best Software de juiste plaats voor jou. We kijken uit naar je bezoek en steunen je met een aantrekkelijk assortiment om het komende werk met je computer of notebook aan te kunnen.

  Cijfers, gegevens en informatie over de ontwikkelaar

  In principe is de software van CCleaner geenszins een nieuwe variant, maar een programma met ruime ervaring en een lange geschiedenis. De eerste versie verscheen in 2003. In de loop der jaren is de software natuurlijk sterk geëvolueerd en herinnert nog maar weinig aan de eerste versie, maar het basisprincipe en de grondgedachte blijven hetzelfde. Met het programma wil de ontwikkelaar een gemakkelijk te gebruiken optie bieden voor het veilig gebruiken en wissen van gegevens, wat vooral voor privé en zelfs onervaren gebruikers een zeer goede keuze is. De vraag naar het programma ontwikkelde zich in de loop van de maanden en jaren, maar vandaag is het moeilijk voor te stellen dat veel PC's het niet meer zouden kennen. De ontwikkelaar zelf spreekt van meer dan 2,5 miljard downloads sinds de release van de eerste versie.

  De ontwikkelstudio Piriform zit achter het product en het merk CCleaner. Het bedrijf is gevestigd in Londen, d.w.z. in Groot-Brittannië. Vergeleken met veel andere software studio's is het een vrij klein bedrijf; volgens de eigen informatie werken er ongeveer 150 mensen voor Piriform. Intussen staat het bedrijf echter niet meer alleen op de sterk concurrerende markt, maar trad het halverwege 2017 toe tot de Tsjechische Avast groep van bedrijven. Behalve het hoofdkantoor in Londen heeft de onderneming nog andere vestigingen en kantoren, bijvoorbeeld in New York City en in Oost-Europa. Overigens komt de naam Piriform uit het Latijn en betekent "peervormig". Hier betekent "Pirum" peer.

  Een kort overzicht van de software reeks

  Het bedrijf of merk is vooral bekend vanwege de PC optimalisatie software CCleaner zelf. Hoewel er ook veel andere oplossingen van de ontwikkelaar verkrijgbaar zijn, kun je dit praktische hulpmiddel alleen onder dit merk verkrijgen.

  Het gebruik van CCleaner Professional of de gratis instapversie is geen probleem op veel verschillende eindtoestellen. De huidige versies van Windows 10 en Windows 11 worden natuurlijk ook ondersteund, maar de mogelijkheden gaan veel verder. Je kunt de CCleaner software bijvoorbeeld ook gebruiken op een Mac-gebaseerde computer of op je notebook. Omdat mobiele apparaten ook steeds meer in het dagelijks leven geïntegreerd worden, is de CCleaner software hier ook geschikt voor. De ondersteuning op dit gebied geldt echter alleen voor mobiele eindtoestellen met een Android besturingssysteem, bijvoorbeeld een tablet of een smartphone. Natuurlijk werkt de ontwikkelaar de CCleaner software steeds bij, dit geldt vooral voor de huidige Windows 10 en Windows 11 versies als bijzonder populaire besturingssystemen in het dagelijks leven van gebruikers.

  De hoofdtaak van de CCleaner software heeft vooral te maken met het optimaliseren en herstellen van de prestaties van iemands computer. Daartoe verwijdert het programma vooral tijdelijke gegevens die zich tijdens regelmatig gebruik van de PC steeds weer ophopen. In dit geval zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Je kunt je geschiedenis uit alle verschillende bronnen wissen, bijvoorbeeld uit de browser of uit de Windows zoekfunctie. Zelfs hele gegevensdragers of afzonderlijke mappen kunnen gemakkelijk en absoluut veilig gewist worden. De ontwikkelaar van de CCleaner software gebruikt verschillende verwijderingsmethoden, zoals de Gutmann methode, om de nodige veiligheid te garanderen. Het Windows register op fouten doorzoeken is geen probleem met de hulp van de software en helpt om de prestaties en efficiëntie van het systeem te herstellen.

  Behalve de reeds geïntegreerde functies af fabriek, heb je ook de mogelijkheid om verschillende extensies met de CCleaner software te gebruiken. Met behulp van een overeenkomstige interface en via het officiële ondersteuningsforum blijven de uitbreidingen actueel en maken ze ook uitgebreide ondersteuning mogelijk voor andere programma's binnen het bereik van het gebruik van de CCleaner software.

  Koop de goedkope CCleaner software van Best Software

  Overtuig jezelf van de uitgebreide mogelijkheden en de zeer eenvoudige bediening van de aangeboden software bij het gebruik van je PC. Je kunt de verschillende aanbiedingen en versies direct van Best Software krijgen, vertrouw op ons aantrekkelijke aanbod en de gebruikelijke aantrekkelijke voordelen. Hier wijzen we je graag op de gunstige prijzen en de directe beschikbaarheid. Als je bijvoorbeeld CCleaner Professional voor Windows 10 of Windows 11 bij ons wilt kopen, kun je het programma direct na aankoop downloaden, installeren en het met al zijn functies gebruiken. De CCleaner download is onmiddellijk beschikbaar. We kijken uit naar je aankoop van de goedkope software hier bij Best Software.

  Laatst bekeken