• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 

Panda Dome Essentials 2021 | Multi Apparaat | Download 1 Apparaat 1 jaar

€ 5,90 * € 9,13 * (35,38% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 147 keer verkocht
 • BS-10332
 • Meertalig
 • 1 Apparaat
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en):

Jaar(en):

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Panda Dome Essentials 2021 | Multi Apparaat | Download"

Werk veilig met Panda Dome Essentials - koop nu goedkope licenties online

Werk veel veiliger in het dagelijks leven met de Panda Dome Essentials software en vertrouw op de uitgebreide bescherming die geboden wordt door een ervaren fabrikant van krachtige beveiligingssoftware. Natuurlijk overtuigt het programma nog steeds met vele voordelen en praktische functies die effectief in het dagelijks leven kunnen worden geïntegreerd. Natuurlijk kun je je licentie voor het programma nu in onze online winkel kopen. Kijk gewoon eens rond in de BestSoftware online shop en overtuig jezelf van de aantrekkelijke voordelen. We helpen je graag en staan altijd tot je beschikking met een competente klantenservice.

Overal meer veiligheid dankzij Panda Dome Essentials op je computer

Eenmaal geïnstalleerd houdt de Panda Dome Essentials software alle activiteiten op je thuiscomputer in de gaten. De basis hiervoor is een praktische en krachtige virusscanner. De fabrikant heeft blijkbaar veel vertrouwen in zijn eigen producten en belooft jou, de gebruiker, een detectiepercentage van 100 procent. Alle gevaren moeten dus snel en gemakkelijk ontdekt kunnen worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor klassieke virussen, Trojaanse paarden of malware. Als bijvoorbeeld een download ongemerkt op je systeem probeert te komen, sta je met de Panda Dome Essentials software aan de absoluut veilige kant. Het programma reageert onmiddellijk en verplaatst het gevaarlijke bestand naar een veilige quarantaine plaats. Je kunt het dan helemaal wissen of, als alternatief, een vals alarm melden.

Natuurlijk bevat de Panda Dome Essentials beveiligingssoftware ook een geïntegreerde firewall. Dit is een vast onderdeel hier en zorgt voor aanzienlijk meer veiligheid op de computer. Vertrouw op een directe blokkering van inkomende en uitgaande verbindingen, zodat een clandestiene en ongewenste overdracht van gegevens niet meer mogelijk is. Als je toch een van de bijbehorende functies of verbindingen wilt gebruiken, is dat geen enkel probleem. In dit geval kun je de verbinding gewoon toestaan, wat in één eenvoudige stap kan.

Natuurlijk sta je ook aan de absoluut veilige kant bij het surfen op het Internet met de Panda Dome Essentials software. Hier vind je veel geïnfecteerde websites of zelfs nep web-aanbiedingen vrij beschikbaar, die vaak ongewenst worden opgeroepen. Dit geldt bijvoorbeeld voor online bankieren, waar misdadigers nep sites gebruiken om je persoonlijke gegevens te bemachtigen. In veel gevallen merk je dit als gebruiker helemaal niet of pas als het te laat is. Dienovereenkomstig beschermt de Panda Dome Essentials software je effectief in het dagelijkse leven. Als je bijvoorbeeld een valse site op het Internet probeert op te roepen of op een valse website terechtkomt, blokkeert het programma de oproeppoging en leidt je direct terug naar de veilige site.

Natuurlijk hoef je je geen zorgen meer te maken over je persoonlijke gegevens als je de Panda Dome Essentials software in je dagelijks leven gebruikt. Identiteitsbescherming is altijd bij je en overtuigt met praktische functionaliteit. Als, bijvoorbeeld, je toegangsgegevens tot e-mail accounts of meer op het Internet worden aangeboden door een gegevenslek, ontvang je onmiddellijk bericht via het programma van de bekende fabrikant Panda. Je hebt dan de mogelijkheid of nog voldoende tijd om de toegangsgegevens te veranderen of de bijbehorende toegangen te wijzigen. Zo houd je altijd een oogje op de veiligheid en krijgen onbevoegden geen toegang tot de gegevens.

Je kunt de Panda Dome Essentials software zonder problemen op veel verschillende platforms gebruiken

Ben je ook een van die gebruikers die in het dagelijks leven veel verschillende eindtoestellen gebruiken? Met behulp van de verschillende technologieën en platforms profiteer je van een veel effectiever en uitgebreider werk in het dagelijks leven. Je kunt thuis prima werken met een computer en een notebook, maar smartphones en tablets zijn natuurlijk veel praktischer als je onderweg bent. Het is echter belangrijk op te merken dat hier ook veel verschillende gevaren en mogelijke risico's aan verbonden zijn. Dit begint al met nep-apps die vaak in de winkels verkrijgbaar zijn. Als je ze downloadt en uitvoert, beveiligen de apps verschillende machtigingen en kunnen ze, bijvoorbeeld, vrij gemakkelijk bestaande gegevens overbrengen. De gebruiker merkt dit niet eens.

Om je mobiele toestellen maximaal te beveiligen, kun je het Panda Dome Essentials programma ook als praktische app op je smartphone of tablet gebruiken. Vertrouw op een praktisch aanbod dat je gemakkelijk kunt downloaden uit de Google Play Store of Apple's AppStore. Vertrouw dan niet alleen op de basis en uitgebreide bescherming tegen veel voorkomende bedreigingen, maar ook op de vele andere functies waarvan je met de mobiele oplossingen gebruik kunt maken. Met het praktische app-vergrendeling, bijvoorbeeld, behoud je maximale controle. Bepaal precies welke apps of programma's op je smartphone of tablet geopend mogen worden. In het geval van geblokkeerde apps kun je dit alleen doen met het veilige wachtwoord, dat individueel ingesteld kan worden.

Je kunt je ook verheugen op de andere functies van de Panda Dome Essentials software

Als je de Panda Dome Essentials software in het dagelijks leven gebruikt, kun je niet alleen profiteren van de maximale beveiliging die de virusscanner biedt, maar hij herkent ook meteen complexe bedreigingen. Hiervoor wordt onder andere de praktische wolk met zeer hoge prestaties gebruikt. Als bijvoorbeeld niet precies bekend is of een dreiging reëel is, wordt de dreiging eerst geüpload. De wolk neemt dan de zogenaamde digitale vingerafdruk onder de loep en herkent of het om echte malware gaat op basis van de vergelijking met reeds bekende risico's. Je kunt dan profiteren van een snelle reactie en vertrouwen op de effectieve bescherming van je eigen systeem.

Natuurlijk strekken de beveiligingsmogelijkheden zich ook uit tot externe harde schijven of USB sticks, dus het gaat niet alleen om interne gegevensdragers. Als je een van deze apparaten aansluit, kun je Panda Dome Essentials het op je gemak laten controleren. Malware of ander ongedierte wordt dan onmiddellijk opgespoord en zo nodig geëlimineerd. Zo voorkom je dat ze op je computer komen en kun je je moderne technologie op een bijzonder veilige manier gebruiken. Je kunt ook vertrouwen op de geïntegreerde VPN. Met het virtuele privé netwerk kun je alle gegevens op een versleutelde en effectieve manier overbrengen, zodat ze niet meer uitgelezen kunnen worden. Let echter op het dagelijkse datavolume voor de gratis VPN. Dit is 150 megabyte, wat voldoende moet zijn voor normaal gebruik. Als je in het dagelijks leven vertrouwt op een krachtig Wi-Fi netwerk, profiteer je ook van een andere functie van de Panda Dome Essentials software. Als je wilt, kan het je eigen draadloze netwerken onder de loep nemen en bepalen of je het volledige potentieel van de bescherming gebruikt hebt. Vooral in de particuliere sector is dit vaak niet het geval, ook al kunnen de gebruikte routers op dit gebied veel voordelen en mogelijkheden bieden. Start Panda Dome Essentials meteen na de installatie, laat het je netwerk onder de loep nemen en profiteer van handige tips en trucs waarmee je de beveiliging veel effectiever kunt maken. Zokun je bijvoorbeeld ook ongeoorloofde toegang tot je netwerk voorkomen, wat de veiligheid verhoogt en zorgt voor maximale prestaties van de website die je ter beschikking staat.

Profiteer nu en koop een licentie voor Panda Dome Essentials voor een speciale prijs

Als je overtuigd bent van de aantrekkelijke voordelen van de Panda Dome Essentials software, kun je gemakkelijk, goedkoop en veilig van thuis uit een licentie bestellen. Natuurlijk zullen we je op het eerste gezicht overtuigen met aantrekkelijke voorwaarden en je helpen als je veel geld wilt besparen bij het bestellen. We helpen je ook graag met eventuele open vragen of verzoeken en ondersteunen je met een competente klantenservice. Vertrouw op een snel antwoord per e-mail of chat rechtstreeks met ons. Wij helpen je bijvoorbeeld het programma dat je gekocht hebt te activeren en sturen je ook de nodige sleutel voor activering binnen maximaal 30 minuten. Veel andere producten van Panda r onden het aantrekkelijke totaalpakket af, waaronder de Panda Dome Advanced en Panda Dome Premium versies met aanzienlijk meer functies tot je beschikking.

 

Systeemvereisten - Panda Dome Essential 2021

Op Windows gebaseerde desktops en laptops

 • Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10 en Windows 11.
 • Windows Server 2003 & R2 SP2, Windows 2008 & R2, Windows Server 2012 & Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 en Windows Server 2019.
 • .NET Framework 4.0.3 of hoger
Linux-gebaseerde desktops en laptops
 • Fedora 24 en hoger
 • Debian 7, 8, 9
 • CentOS 7
 • Ubuntu: huidige Long-Term Support (LTS) versies.2 Raadpleeg de lijst van releases.
 • Red Hat Enterprise Linux 7 en latere versies gebruiken Extra pakketten voor Enterprise Linux (EPEL)

De agent vereist dat op elk Linux apparaat een volledige runtime versie van een open bron gereedschapsset genaamd Mono geïnstalleerd wordt.

Mac gebaseerde desktops en laptops

 • iOS 7 en hoger
 • 1620 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • RAM (Random Access Memory): 2 GB
 • macOS 10.12 of hoger

Android smartphones en tablets

 • iOS 7 en later
 • Android 2.3.3 en later
 Mono ondersteunde versies
 • Mono 3 en hoger
Voor WMware ESXi 
 • Versie 4.1, 5.X en 6.X.
(meer gedetailleerde informatie kan bij de fabrikant verkregen worden)
Verdere links naar "Panda Dome Essentials 2021 | Multi Apparaat | Download"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Panda Dome Essentials 2021 | Multi Apparaat | Download"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Panda Dome Essentials 2021 | Multi Apparaat | Download"
TIP!
Windows 11 Home Windows 11 Home
€ 24,90 * € 89,90 *
Windows Server 2019 Essentials Windows Server 2019 Essentials
€ 134,90 * € 266,62 *
TIP!
Windows 11 Pro Windows 11 Pro
€ 29,90 * € 109,90 *
Windows Server 2022 Datacenter Windows Server 2022 Datacenter
vanaf € 1.990,90 * € 4.990,90 *
TIP!
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 19,90 * € 26,90 *
TIP!
Windows 10 Enterprise Windows 10 Enterprise
€ 28,90 * € 66,52 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 89,90 * € 109,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 72,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 52,90 * € 69,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 30,90 * € 39,90 *
AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac AVG Ultimate 2023 | Windows / Mac
vanaf € 14,90 * € 34,90 *
G Data Internet Security 2023 | Windows G Data Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 18,90 * € 26,90 *
Eset Home Security Premium Eset Home Security Premium
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
Eset Home Security Essentials Eset Home Security Essentials
vanaf € 39,90 * € 59,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Avast Internet Security 2023 | Windows Avast Internet Security 2023 | Windows
vanaf € 8,90 * € 24,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
€ 89,90 * € 149,90 *
CorelCAD 2021 | Windows | Mac CorelCAD 2021 | Windows | Mac
vanaf € 269,90 * € 299,90 *
Audials One 2023 | Windows Audials One 2023 | Windows
€ 74,90 * € 89,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
VMware Workstation 17 Pro VMware Workstation 17 Pro
€ 149,90 * € 279,90 *
Laatst bekeken