• 20% korting op Microsoft & Nuance
 • Coupon code: Summer20
Angebote in:
Angebote noch:

*uitgezonderd Office 365

 
Panda Dome Premium 2021 | Multi Device | Download

Panda Dome Premium 2021 | Multi Device | Download 1 Apparaat 1 jaar

€ 34,90 * € 42,90 * (18,65% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

DIRECTE DOWNLOAD + PRODUCT TOETS

Reeds 6 keer verkocht
 • BS-10335
 • Meertalig
 • 1 Apparaat
 • 1 jaar
 • Wereldwijd
 • 5 - 30 Minuten

Apparaat(en)

Jaar (jaren)

Beveiligde betaling

Koop de gewenste software gemakkelijk en veilig via SSL-versleuteling in de winkel.

Onmiddellijke levering

5-30 minuten verzending per e-mail en onmiddellijke download.

Hulp bij de eerste installatie

Wij bieden gratis hulp via TeamViewer tijdens de eerste installatie.

Gratis ondersteuning

Via chat, e-mail en telefoon.

Productinformatie "Panda Dome Premium 2021 | Multi Device | Download"

Meer functies, meer mogelijkheden, meer comfort - koop nu Panda Dome Premium!

Met nog meer functies en nog meer comfort komt de Panda Dome Premium software naar je huis en zorgt voor maximale beveiliging op alle verschillende eindapparaten. Vertrouw op de doeltreffende, uitgebreide bescherming die een beveiligingsoplossing van de nieuwste generatie biedt. Je kunt een licentie voor de activering van het populaire programma direct bij ons verkrijgen in de BestSoftware online shop. Open het nu, koop de sleutel veilig bij BestSoftware en vertrouw op de bijzonder uitgebreid uitgeruste software, die is ontworpen voor de hoogste gebruikerseisen.

Natuurlijk staat maximale beveiliging centraal in de Panda Dome Premium software

De nadruk van de Panda Dome Premium software ligt op de maximale beveiliging van de eindapparaten die je gebruikt. Om het beloofde detectiepercentage van tot 100 procent in het dagelijks leven te kunnen waarmaken, steunt het programma op veel verschillende technieken, die uitstekend gecombineerd kunnen worden tot een aantrekkelijk totaalpakket. Eerst en vooral kun je vertrouwen op de geïntegreerde virusscanner. Dit draait permanent op de achtergrond en controleert de verschillende activiteiten op je computer. Als zich een verdachte activiteit voordoet of zelfs een gevaarlijk bestand opduikt, reageert het programma onmiddellijk en schakelt het gevaar uit. Enorm grote databanken spelen een centrale rol bij de optimale opsporing van verschillende risico's, die de fabrikant ook voortdurend bijwerkt. De praktische en dagelijkse updates behoren tot de grote pluspunten en garanderen je veiligheid bij het gebruik van Panda Dome Premium.

Maar het huidige beveiligingsprogramma kan ook niet meer zonder de wolk. Als een nieuwe, potentiële bedreiging op de computer niet onomstotelijk geïdentificeerd kan worden, komt dit in het spel. Het Panda Dome Premium programma voert dan een upload uit om de digitale handtekening van het ongedierte nauwkeurig te bekijken. Met een vergelijking van bestaande bedreigingen en informatie is het dan mogelijk snel te bepalen of het werkelijk om een bedreiging gaat. Als dit het geval is, reageert het programma onmiddellijk, verplaatst het gevaar naar de quarantaine-zone en laat je dan de technologie weer veilig in het dagelijkse leven gebruiken.

De krachtige firewall, die een integraal onderdeel is van Panda Dome Premium, draagt veel bij aan verdere beveiliging. Vertrouw op de basisbeveiliging in het netwerk, want in het begin worden alle inkomende en uitgaande verbindingen volledig geblokkeerd. Wil je toch een van de verbindingen toestaan omdat die nodig is voor het werk? Geen probleem, in zo'n geval sla je gewoon een uitzondering op voor het betreffende programma in de instellingen of je bevestigt direct het verzoek dat door Panda Dome Premium getoond wordt. Niets staat dan de verdere verbinding in de weg.

Met de praktische webbeveiliging staan jij en je persoonlijke gegevens ook altijd aan de veilige kant als je op het Internet bent en het Panda Dome Premium programma gebruikt. Als je bijvoorbeeld een geïnfecteerde en dus gevaarlijke website probeert te bezoeken, krijg je meteen een waarschuwing. Zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het verlies van je persoonlijke gegevens, profiteer je ook van een ander voordeel van de software. De identiteitsbescherming, die een integraal deel is van Panda Dome Premium, slaat altijd alarm als je persoonlijke gegevens of informatie elders op het Internet opduiken. Na een gegevenslek, dat je als gebruiker niet eens opgemerkt hebt, krijg je dus onmiddellijk een melding en kun je de toegangen blokkeren of snel de toegangsgegevens veranderen, om toch nog effectief iets ergers te voorkomen.

Werk en surf nu veilig - dankzij Panda Dome Premium ook op alle andere toestellen

Maar je werkt en surft zeker niet meer alleen op een computer of notebook met een Windows besturingssysteem. Panda Dome Premium software is ook de juiste keuze voor het beveiligen van alle andere technische helpers en platforms. Vertrouw op de ondersteuning voor veel toestellen, want je moet natuurlijk op alle gebieden aan de absoluut veilige kant zijn. Want de toenemende verspreiding van smartphones of tablets is natuurlijk ook door de misdadigers opgemerkt. Er zijn dan ook al veel pogingen en mogelijkheden om ongeoorloofde controle over het toestel te krijgen of de persoonlijke gegevens van de gebruiker te bespioneren.

Dit is nog een reden waarom steeds meer deskundigen het gebruik van een beveiligingsapp ook op mobiele toestellen aanraden. Installeer je licentie voor Panda Dome Premium niet alleen op Windows, inclusief Windows 11, maar ook op smartphones of tablets met Android en iOS. Dankzij het eenvoudige gebruik van de praktische app beschermt het programma je uitgebreid tegen alle gevaren. Apps worden nauwlettend in de gaten gehouden en je kunt gemakkelijk een ouder toestel laten scannen als dat nodig is. Als er gevaarlijke software wordt gevonden, kan die gemakkelijk en veilig verwijderd worden dankzij de Panda Dome Premium mobiele oplossing. De mobiele programma's overtuigen ook met veel andere eigenschappen en functies, bijvoorbeeld de zeer eenvoudige bediening, die ook zeer geschikt is voor niet-professionals. Je kunt ook afzonderlijke apps blokkeren als je niet wilt dat ze gemakkelijk geopend kunnen worden. Ze kunnen dan alleen gebruikt worden na het invoeren van het juiste wachtwoord. Als je je toestel verliest, kun je het gemakkelijk lokaliseren, vergrendelen of alle bestanden wissen. Dit alles kan snel en gemakkelijk van thuis uit gedaan worden.

Natuurlijk bevat de Premium versie nog veel meer functies en mogelijkheden

Het is ook belangrijk op te merken dat de Panda Dome Premium software de grootste uitbreidingsfase is van het populaire beveiligingsprogramma. Bijgevolg profiteer je niet alleen van de virusscanner en een firewall, maar ook van veel andere functies. Je kunt bijvoorbeeld een beveiligde VPN verbinding gebruiken waarmee je je doorgegeven gegevens weer kunt versleutelen en zo veel beter kunt beschermen. Zelfs inhoud die voor bepaalde regio's geblokkeerd is, is niet langer een probleem. Het datavolume is niet beperkt in de Premium versie, dus niets staat onbeperkt surfen in de weg. Met de praktische cloud opslag heb je ook al je belangrijke gegevens, herinneringen of documenten binnen handbereik, waar je ook bent in de wereld. Als je wilt, kun je ze ook delen met vrienden of kennissen in een paar eenvoudige stappen; dankzij de 20 gigabyte capaciteit staat niets uitgebreid gebruik in de weg.

Met het geïntegreerde schoonmaakgereedschap van Panda Dome Premium kun je dan de prestaties van je computer of notebook aanzienlijk verhogen. Het is niet ongewoon dat de overeenkomstige toestellen na verloop van tijd beduidend trager worden, waardoor werken nauwelijks nog leuk is. Panda Dome Premium vindt de zwakke plekken en bestanden die niet meer nodig zijn, verwijdert of herstelt ze en versnelt zo de hele computer aanzienlijk. De bediening is heel eenvoudig en kan door onervaren gebruikers in een paar stappen gedaan worden.

Een van de grote sterke punten van de Panda Dome Premium software is echter het geïntegreerde ouderlijk toezicht. Gebruik het om je kind in het huishouden te beschermen tegen de schadelijke inhoud van het Internet en tegelijk om het te leren omgaan met de moderne media. Je kunt afzonderlijke pagina's of hele categorieën blokkeren met slechts één klik. Je kunt ook met weinig moeite de schermtijd instellen. Met de geïntegreerde afscherming van gegevens kun je ook je belangrijke informatie bijzonder doeltreffend beschermen door ze extra te laten versleutelen. En met de geïntegreerde wachtwoordmanager hoef je je geen zorgen meer te maken over vergeten of onveilige wachtwoorden. Je slaat de toegangsgegevens voor alle diensten en informatie gewoon in de virtuele kluis op, en dan kun je alleen met het hoofdwachtwoord bij de inhoud. Je hoeft dus maar één toegang te onthouden en toch alle diensten en aanbiedingen op het Internet volkomen veilig te gebruiken.

Onze aantrekkelijke voordelen wachten op je bij aankoop van Panda Dome Premium in onze winkel

Een aankoop in de BestSoftware online winkel is voor jou als consument over de hele lijn altijd de moeite waard, want we wachten hier op je met aantrekkelijke en verschillende voordelen. Deze gelden ook voor de beveiligde bestelling van de officiële licentie van Panda Dome Premium. Hoewel dit bijzonder gunstige aanbiedingen zijn, ontvang je je originele en legale sleutel per e-mail binnen maximaal 30 minuten, zodat je je software daarna direct kunt activeren. Natuurlijk beantwoorden we al je open vragen als consument en gaan we op je wensen in door je vriendelijke deskundigen via e-mail, live chat of hotline ter beschikking te stellen. Ook andere aanbiedingen hoef je niet te missen, je kunt bijvoorbeeld Panda Dome Essentials kopen voor een bijzonder goedkope instap in de wereld van beveiligingssoftware, of je kunt Panda Dome Advanced voor Windows pakken als je op zoek bent naar een krachtige oplossing voor optimale bescherming van je computer. We kijken uit naar je aankoop!

Systeemvereisten - Panda Dome Premium 2021

Op Windows gebaseerde desktops en laptops

 • Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10 en Windows 11.
 • Windows Server 2003 & R2 SP2, Windows 2008 & R2, Windows Server 2012 & Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 en Windows Server 2019.
 • .NET Framework 4.0.3 of hoger
Linux-gebaseerde desktops en laptops
 • Fedora 24 en hoger
 • Debian 7, 8, 9
 • CentOS 7
 • Ubuntu: huidige Long-Term Support (LTS) versies.2 Raadpleeg de lijst van releases.
 • Red Hat Enterprise Linux 7 en latere versies gebruiken Extra pakketten voor Enterprise Linux (EPEL)

De agent vereist dat op elk Linux apparaat een volledige runtime versie van een open bron gereedschapsset genaamd Mono geïnstalleerd wordt.

Mac gebaseerde desktops en laptops

 • iOS 7 en hoger
 • 1620 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
 • RAM (Random Access Memory): 2 GB
 • macOS 10.12 of hoger

Android smartphones en tablets

 • iOS 7 en later
 • Android 2.3.3 en later
 Mono ondersteunde versies
 • Mono 3 en hoger
Voor WMware ESXi 
 • Versie 4.1, 5.X en 6.X.
(meer gedetailleerde informatie kan bij de fabrikant verkregen worden)
Verdere links naar "Panda Dome Premium 2021 | Multi Device | Download"
Koop software online tegen lage prijzen in 3 eenvoudige stappen: 01.  ...meer

Koop software online tegen lage prijzen

in 3 eenvoudige stappen:

01-kauf

01. Kopen

Veilig winkelen door middel van SSL-encryptie.

02-download

02. Download

Direct downloaden na aankoop.

03-Installieren

03. Installeer

Installeer en activeer de software.


Verdere links naar "Panda Dome Premium 2021 | Multi Device | Download"
  Hoe komen onze prijzen tot stand? De door ons aangeboden goederen zijn...meer

 

Hoe komen onze prijzen tot stand?

De door ons aangeboden goederen zijn activeringssleutels die oorspronkelijk door de respectieve eigenaars aan een eerste koper werden geleverd. Deze persoon betaalde de overeenkomstige vergoeding aan de eigenaar en ontving aldus activeerbare productcodes, waarvan het gebruik niet aan enige tijdslimiet is onderworpen. Wij maken gebruik van ons recht en kopen een groot aantal niet-geactiveerde sleutels op van overeenkomstige distributeurs.

Deze procedure stelt ons in staat onze producten tegen relatief lagere prijzen aan te bieden.  

Bovendien draagt ook het virtuele voorraadbeheer hiertoe bij, dat verantwoordelijk is voor het wegvallen van leverings- en opslagkosten, alsmede van hoge personeelskosten.

Bijgevolg mag niet uit het oog worden verloren dat onze verdiensten bijlange na niet gelijk zijn aan die van de oorspronkelijke eigenaars. Onze focus ligt veeleer op het tevredenstellen van onze klanten met de best mogelijke prijs-prestatieverhouding om hun vertrouwen te winnen en in de toekomst te kunnen genieten van een gestaag groeiende klantenkring. Duizenden klanten zijn al overtuigd van onze kwaliteit - word één van hen!

 

Verdere links naar "Panda Dome Premium 2021 | Multi Device | Download"
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
Windows 10 Thuis Windows 10 Thuis
€ 13,90 * € 25,54 *
G DATA Antivirus 2023 G DATA Antivirus 2023
vanaf € 17,90 * € 25,90 *
Ashampoo Backup Pro 17 Ashampoo Backup Pro 17
€ 17,90 * € 49,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Totale Bescherming 2023 McAfee Totale Bescherming 2023
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Avast Ultimate Suite 2023 Avast Ultimate Suite 2023
vanaf € 15,90 * € 24,90 *
PDF-XChange Editor Plus | Windows PDF-XChange Editor Plus | Windows
vanaf € 78,90 * € 91,00 *
McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2022 | Windows / Mac
vanaf € 18,90 * € 19,90 *
Windows Server 2022 Standaard Windows Server 2022 Standaard
vanaf € 398,90 * € 1.000,00 *
Norton 360 | Geen abonnement Norton 360 | Geen abonnement
vanaf € 12,90 * € 18,90 *
VMware Workstation Pro 14 VMware Workstation Pro 14
€ 74,90 * € 214,20 *
VMware Fusion 11 Pro MAC VMware Fusion 11 Pro MAC
€ 69,90 * € 138,03 *
Microsoft Word 2010 Windows Microsoft Word 2010 Windows
€ 11,90 * € 34,90 *
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 34,90 * € 39,90 *
ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows ESET NOD32 Antivirus 2022 | Windows
vanaf € 24,90 * € 34,90 *
G Data Total Security 2022 | Windows G Data Total Security 2022 | Windows
vanaf € 20,90 * € 34,90 *
McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac McAfee LiveSafe 2023 | Windows / Mac
vanaf € 23,90 * € 39,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
TIP!
Kaspersky Plus 2023 Kaspersky Plus 2023
vanaf € 29,90 * € 36,90 *
Magix Video Deluxe 2023 Windows Magix Video Deluxe 2023 Windows
€ 59,90 * € 79,90 *
McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden McAfee Antivirus Plus 2022 | Downloaden
vanaf € 5,90 * € 24,90 *
Laatst bekeken